brak logo

Profish Sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o Profish Sp. z o.o.

rybka 2014-03-31 11:31
Rekrutacja do sklepu łosoś to porażka pani która rekrutuje nie potrafi dobrze wysłowić się po polsku ,wymagania jak do hotelu Marriott.Nie można nosić adidasów,krótszych spódniczek nawet leginsów chyba że są eleganckie to chore do sklepu rybnego jeszcze trochę to będą wymagane garsonki.Nie można uśmiechać się do dostawców z nimi rozmawiać(usunięte przez administratora)
jurek ogorek 2014-05-01 22:32
Dolaczam sie do opini lososia Tyranie zeby tylko po 10h a przewaznie od 5rano za 5zl za godzine masakra(usunięte przez administratora)
ujec 2014-07-06 12:51
Tej firmie potrzeba PIP a przedewszystkim kierownik on sie z nikim nie liczy gorszy od wlasciciela Wszystkiego sie czepia kaze zostawac po godzinach nawet sie nie zapyta czy komus pasuje
pati 2014-09-30 21:32
witam wszystkich jutro ide do pracy pierwszy dzien do lososia i jestem w szoku co tu piszecie....pozdrawiam napewno opisze moja opinie.
ktoś 2014-10-01 19:31
Pierwszy dzień mydlenie oczu jakie to piękne warunki są w tej firmie,a potem wciskanie ludziom wszystkiego,i polecanie niby świeżej ryby parę minut wcześniej odmrożonej na zapleczu,i te wymogi masakra nawet w sklepie jubilerskim nie mają takich jak w rybnym....nie polecam!!!
Mi 2014-10-17 20:08
W tym sklepie pracowników zmienia się jak skarpetki,a za tym wszystkim stoi Pani Menager która nie nadaje się do tej pracy,a wszystkich ocenia,tylko dziwi mnie jedno czy ten szef nie widzi co się dzieje,powinien pomyśleć o zmianie Pani M.jednym słowem nie polecam nikomu pracy w tym sklepie!!!
były pracownik 2014-11-03 16:05
W tych sklepach pracują ,tak zwane "BIAŁE MURZYNY " tego im nie wolno to zakazane na czarne masz mówić białe -TRAGEDIA !!!!Tylko rozkazy itp nie polecam a wszystkich ostrzegam przed Panią od rekrutacji ona jest najbardziej fałszywa wszystkich nastawia przeciwko sobie chroniąc swoja d....
neli1 2014-11-03 21:31
Miałam przyjemność popracować parę dni 5 zł za godzinę więcej ksiądz dostaje co niedziele do koszyczka od łebka za co łaska pracować nie będę nie polecam
neli1 2014-11-03 21:38
odnośnie byłego pracownika niech żyją BIAŁE MURZYNY MURZYN ZROBIŁ SWOJE MURZYNOWI DZIĘKUJEMY
.........? 2014-11-05 17:22
Nie wiem skąd Oni biorą tą stawkę 5 zł,w dzisiejszych czasach na dzień dobry dostaje się 8 zł,a tu to wyzysk na całego,a wymagania jak by się zarabiało 12 zł na godzinę,nikomu nie polecam pracy w tej firmie!!!
ludziska 2014-11-06 19:59
WITAM!!!!! WIECIE CO WY CHYBA NIGDY NIE PRACOWALISCIE Z CHECIA ... TO CO WYPISUJECIE TO WIELKIE BZDURY!SZLAK MNIE TRAFIA JAK TO CZYTAM!!!!!!!!!!!!!!!PRACA JEST SUPER ATMOSFERA TEZ A PANI M.. ZDECYDOWANIE SIE NADAJE DO TEJ PRACY.... PRACA ZA 5 ZL TAK NA POCZATEK DO SPRAWDZENIA SIEBIE I TO CO POTRAFICIE JA ROZUMIEM ZE STAWKA JEST NISKA ALE POTEM WSZYSTKIE SWIADCZENIA .JA PRACUJE KRÓTKO ALE NIE DAM ZLEGO SLOWA POWIEDZIEC..WYMAGANIA TAKIE JAKIE POWINNY BYC W TAK PROFESJONALNEJ FIRMIE TO NIE JEST JAKIS SOBIE TAM SKLEPIK BY SOBIE MOZNA BYLO LEKCEWAŻYC ZASADY!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH NEGATYWNYCH...
!!!!!!! 2014-11-07 17:46
po stylu wypowiedzi to tą ostatnią napisała P. M... super że na forum się przyznaje ,że płacą te 5 zł ciekawe tylko czy odprowadzają jakieś składki z tego !!!!!!! pewne instytucje mogą tym być bardzo zainteresowane !!!!!!!!
ktoś 2014-11-07 18:23
Przychodząc do pracy do Łososia miałam wielkie chęci lecz nie to się tam liczy,jak popracujesz dłużej w tej PROFESJONALNEJ FIRMIE to się przekonasz,że to co tu jest napisane to czysta prawda,a w PROFESJONALNEJ FIRMIE nie sprzedaje się ludziom odmrożonej ryby,sałatek po terminie,i starej smażonej ryby.Pracuj dalej tak SUPER powodzenia !!!
pracownik 2014-11-07 19:53
Cytat: LUDWIG VON MISES
"PRACOWNIK NIE JEST WINIEN SWOJEMU PRACODAWCY SŁUŻALCZOŚCI I POSŁUSZEŃSTWA.JEST MU JEDYNIE WINIEN USŁUGĘ, ZA KTÓRĄ OTRZYMUJE ZAPŁATĘ, BĘDĄCĄ NIE ŁASKĄ ,LECZ ZASŁUŻONYM WYNAGRODZENIEM"
jak się to ma do tego!!!!!!!
LUDZISKA 2014-11-08 14:18
CYTAT PIEKNY ZGADZAM SIE OBY DWIE STRONY MUSZA BYC ZADOWOLONE I Z SZACUNKIEM DO SIEBIE......
LUDZISKA 2014-11-08 14:44
.TRZEBA PRZYJAC NA KLATE Z GODNOSCIA ZE NIE SPELNIALAS SIE JAKO PRACOWNIK.TRUDNO BYWA I TAK !!!ALE NAPISZE CI TAK OD SIEBIE NIE OCZERNIA SIE LUDZI, FIRMY PO ODEJSCIU LUB ZWOLNIENIU Z PRACY ,BO NIE WYPADA SAMEJ DLA SIEBIE JA WIEM ZE ZARAZ NAPISZESZ A JAK TO TAK MOZNA I WOGOLE!!!!!!JA ROZUMIEM LUDZI JESLI SIE JEST POKRZYWDZONYM LUB TAK SIE CZUJE ....PRZEKANAMY SIE!!!A STARE SALATKI,SMAZONE RYBY I ODMRAZANE TO BZDURA...MOZEMY SKAKAC SOBIE DO GARDEŁ I PISAC SWOJE ZDANIA ALE JA WIEM CZY TO MA SENS NIC NIE ZMIENISZ!!!POZDRAWIAM.A I NIE PISZE P.M
..........? 2014-11-08 21:01
Właśnie po to jest to forum żeby wyrazić swoją opinię,i My to właśnie robimy,a Tobie to podlizywanie się nic nie pomoże,i tak skończysz tak jak My.....!!!
Mimblo 2014-11-09 09:03
Widzę ze większość tu osób nie potrafi pogodzić się z porażką i przyznać sie że jest do bani że się do tej pracy nie nadają a jest to ciężka praca dla wytrwałych odpornych psychicznie ale za to jest wynagradzana. Każdy ma swoje chwile zalamania i narzeka na swoją pracę jaka by nie byla , ale ważne jest podnieść sie z dumą i albo przyjąć zasady i starać sie jak najlepiej albo odpuścic nic na chama, bo tak nie idzie. A w jakiej pracy nie ma chamstwa obgadywania, nie uwieże jak taka istnieje. Śmiać mi sie chce z tych co sie boją kamer jak pracuja uczciwie to kamery nie przeszkadzają. Jak sklep jest dobrze prowadzony to rzeczywiście wszystko jest świeże. Widzę że wiele tu osób ma dwie lewe rączki do pracy. A co do zarobków to są bardzo dobre umowa na cały etat a nie jek w wiekszosci daja zlecenia albo na 3/4 et albo na poł et. A co do stawki 5 zl to jest kwestia paru dni potem masz normalnie placone . I chyba każdy jest świadomy tego i albo sie godzi albo nie. A nie najpierw pasuje wam to a potem narzekacie co nie umiecie mówić od samego początku.
p.... 2014-11-09 11:14
w pełni popieram wypowiedz mimblo jesli pracujesz uczciwie to nie masz sie czego obawiac!!!brawo
p.... 2014-11-09 13:45
Eeeeeeeej nie osadzaj jak nie wiesz i nie znasz..
.... 2014-11-10 13:19
Pracuję od kilku lat w tej firmie i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wypłaty wypłacane na czas, pensje godziwe do tego można liczyć na premie. Także jak ktoś CHCE pracować i UMIE pracować to jak najbardziej polecam!!
rybula 2014-11-20 19:30
Ja pracuje w tej firmie już kilka lat, mając porównania z innymi pracodawcami uznaje, że praca w tej firmie sprawia mi przyjemność. Mogę się spełniać zawodowo. We wcześniejszych firmach nie mogłam liczyć na premie, a wypłata nie zawsze była w terminie. Nie u każdego pracodawcy można liczyć na wolne weekendy.Znając życie, negatywne opinie są pisane przez osoby, które utraciły prace i chcą się wyżyć i wyżalić w formie pisemnej. I można by tak pisać w nieskończoność... Pozdrawiam
Estera 2014-11-20 21:25
Bardzo zależy nam na jakości towaru, w pełni zatowarowanym sklepie jak i profesjonalnym podejściu do klienta. Klienci do nas wracają co nas bardzo cieszy, to można zauważyć po kolejkach w naszych sklepach, utargi z roku na rok są coraz wyższe, co świadczy o zadowoleniu naszych klientów. Firma prosperuje bardzo dobrze, tworzą ją stali i zadowoleni pracownicy, którzy są na odpowiednich stanowiskach. Są to ludzie z pasją i optymizmem oraz dużym stażem pracy w naszej firmie. Rotacja personelu o której mowa w poprzednich postach jest spowodowana stałym otwieraniem nowych placówek, a odpowiedni dobór zespołu w placówce to jeden z elementów sukcesu firmy. Pozdrawiam wszystkich zgorzkniałych. P.M.
szczupaczek 2014-11-21 08:18
Już od jakiegoś czasu pracuję w tej firmie, i tak samo jestem bardzo zadowolona. Choć pracowałam tez u innych pracodawców, nie mogłam liczyć na jakąkolwiek premie umowy dziwne weekendy w pracy i to za najniższa krajową. W firmie profish mogę liczyć na dodatkowe premie, nie każdą sob się pracuje i to góra do 14 każda niedz wolna, i nie wiem z kąd wam się wzieło ze pracuje się od 5 rano to jest totalna bzdura, widziałyście wogóle żeby jakikolwiem rybny był otwarty od 5-6 rano, najwcześniej nasze placówki otwieramy o 8 rano na nie których sklepach od 9 i tak samo zamykamy najszybciej o 17 a maksymalnie o 18. Moim zdanie takie godziny są przyzwoite nie trzeba siedzieć w pracy do 22-24. Dziwi mnie też ze teraz osoby rozgoryczone użalają się jak to wam źle w tej firmie było to czemu na samym początku tego nie mówiłyście i czemu same się nie zwolniłyście, zastanawiające jest też to że po zwolnieniu niektórych osób utargi na sklepie wzrosły i to dwukrotnie, co też świadczy o tym, jakimi pracownikami były. Widzę że z mies na mies mamy coraz to więcej klientów a co najlepsze stałych klientów zaczyna być coraz to więcej są zadowoleni z jakości towarów, z obsługi przenoszą się z konkurencji do naszych sklepów. Sklepy mamy zadbane czyste, że aż miło do takiego sklepu wejść. W tej pracy wystarczą chęci do pracy , pozytywne nastawienie, zgrany zespół, wyobraźnia, systematyczność, jeśli to potrafisz to napewno bęJuż od jakiegoś czasu pracuję w tej firmie, i tak samo jestem bardzo zadowolona. Choć pracowałam tez u innych pracodawców, nie mogłam liczyć na jakąkolwiek premie umowy dziwne weekendy w pracy i to za najniższa krajową. W firmie profish mogę liczyć na dodatkowe premie, nie każdą sob się pracuje i to góra do 14 każda niedz wolna, i nie wiem z kąd wam się wzieło ze pracuje się od 5 rano to jest totalna bzdura, widziałyście wogóle żeby jakikolwiem rybny był otwarty od 5-6 rano, najwcześniej nasze placówki otwieramy o 8 rano na nie których sklepach od 9 i tak samo zamykamy najs
.... 2014-11-30 10:47
Bardzo zależy nam na jakości towaru.......sranie w banie,jak by Wam zależało to odmrożonej ryby nie sprzedajecie,a co do rekrutacji na sklepie to jest przeprowadzana ciągle bo osoba przyjęta nie może być mądrzejsza od menagera.
... 2014-12-04 06:47
przepraszam czy TY Byla sądziłas sie z ta firma?
dp 2015-01-08 21:00
................ale ta pani menager to tepa strzala -dobrze z ucha strzela -szpic jeden
sledz 2015-02-12 09:55
NIE POLECAM PRACY NA STAROWIEJSKIEJ!
Nie warto zaczynać
ja 2015-02-15 12:28
ja tak samo nie polecam firmy profish!!!! Szkoda waszego czasu i wysiłku, na początku wszystko super bajecznie kolorowo, pani menager milusieńka. Ale po jakimś czasie wychodzi. Nieszczera szuka donosicieli fałszywa, niektórym kariera odbija zabiera godność. Pracownicy zmieniają się co chwila mało jest osób co tam mają długi staż, pozytywne opinie to są na polecenie mani menager, coś na ten temat wiem. Mogła bym wiele opowiedzieć ale szkoda tylko na to czasu i nerwów. A tak propo to tak sanepid przydał by się jak i również PIP. Ale życzę powodzenia tym wytrwałym, tym co ukrywają co naprawdę myślą o tej pracy, bo rozumiem ze ciężko jest o prace i czasami trzeba robić dobrą miną do złej gry.
wtajemniczona 2015-03-04 19:54
co do pracy no sorry ale w zadnej robocie siedziec nie bedziecie!!!!! praca znosna nie ma powodu do tego zeby glupoty tu pisac a co do pani menager swieta prawda zawsze ma powod zeby krytyki sie podjac a laury ona zbiera dzwoniac do szefa i przypisujac sobie sukcesy danego sklepu , jest falszywa gada cos innego w oczy cos innego za plecami i nie znosi prawdy wystarczy jej ja powiedziec a zaraz wrecza wypowiedzenie... mysle ze szefowi powinno dac to do myslenia
ja 2015-03-25 10:50
I tu się zgodzę jezeli chodzi o menager!!!
rybcia 2015-03-31 12:38
jeśli chodzi o samą pracę to nie ma źle, wypłaty na czas, umowy na pełny etat, dobre godziny pracy + premie. Natomiast zgadzam się co do opinii o Pani Menager, jest niekompetentna, fałszywa, miła tylko z pozoru a jak tylko jest ktos kto odważy sie powiedzieć co myśli odrazu zostaje skarcony albo zwolniony. Dziwi mnie że szef tego nie zauważa i ślepo jej słucha a to działa na niekorzyść całej firmy. Jej zwolnienie byłoby najlepszą rzeczą dla tej firmy. Pozdrawiam
ja 2015-04-23 21:19
Między prawda a Bogiem jak to mówia na prace nie ma co narzekać na szefostwo tez nie z każdym współpraca układa się świetnie kierowcy bardzo fajni na hurtowni obsługa też super , na pomoc z innych sklepów też można liczyć tylko szkoda że Pani menager jak się do niej z czymś dzwoni to choćby łaskę robiła- przepraszam bardzo ale za to ma płacone!A jak czuje się przemęczona czy coś z tych rzeczy to zapraszamy niech zacznie naszą pracę wykonywać to zobaczy która połowa dnia jest dłuższa już chyba w piórka obrosła i zapomniała jak to jest być na naszym miejscu ....szkoda ze szef nie umie otworzyć oczów bo ma wkoło siebie naprawdę super ludzi którzy są kreatywni i oddani tylko niszczy to menagerka i robi wieczny zamęt , tam gdzie jej nie ma jakoś nie ma takiej rotacji pracowniczej i już to powinno dać do myślenia!!! Bo można mieć pracowników oddanych firmie lata a nie rotacje co pare miesięcy bo Pani menager czuje się zagrożona i usuwa ludzi którzy dla niej samej stanowią zagrożenie!!Dla firmy jestem w stanie dać ocenę 5 wypłaty na czas, nadgodziny to fakt ale wypłacane ale ze względu na osobę Pani menager nie jestem w stanie ocenic dobrze tej firmy a szkoda ze jedna osoba jest w stanie zaburzyc caly pozytywny obraz



hmm 2015-04-26 21:32
Jestem pracownikiem tej firmy i co do opini o menager musze przyznac ze to swieta prawda , gdyby nie jej osoba to szlo hy wszystko do przodu -cale niepotrzebne zamieszanie to jej idoba. Szef jest bardziej otwarty na pracownikow niz ona. Czuje sie pepkiem swiatavi ma ludzi za nic ..obgaduje ludzi w zespole udajac dobra duszevi wypytujacbo zycie prywatne a potem gada to nastepnym, w twarz mega mila a za plecami obgaduje nie znam bardziej falszywej osoby !!!! Utrzymuje sie dzieki donoszeniu i dzieki temu sie wybila bo donosila od samego poczatku!!!!!!mam nadzieje ze szef otworzybocxy zanim caly personel mu odejdzie bo z miesiaca na miesiac jest gorzej a menager jak widzi ze ktos ma zamiar die swolnic pierwsza wrecza mu wypowiedzenie zeby byc kryta przed szefem i na tym bazuje a tak serio guzik robi tylko duze zamiezanie!!!!!
pracownik 2015-04-26 21:41
Pracuję w firmie od jakiegoś czasu i nie mam zastrzeżeń!co do opini o menager musiałabym powtorzyc sie z opinia innych a na to mi szkoda czasu!! Ci ludzie piszą święta prawdę i to nie z zemsty czy cos z tych rzeczy to poprostu fakt!tak sie maja sprawy a dla nie jednej z nas to gowniara a ma nas za nic
rybcia 2015-06-10 09:48
zastanawiające jest to że komentarze dotyczą tylko 1 osoby a chyba osób typu :menager" jest wiecej w tej firmie.....powinno dać to komuś do myslenia ......
były pracownik 2015-07-03 17:31
Witam wszystkich !

Ja pracowalam w tej firmie i naprawde super sie pracowało!szef super facet,fakt ze to pracownicy najwiecej psuja opinie innych,na wiadomosc o awansie warjuja i mysla ze sa bogiem,i nie wiadomo komu ufac...a Pani M...jesli jest zgrana ekipa to wogole sie nie wtrąca !TO TYLE
sabina9 2015-07-10 17:33
Witam moge prosic o telefon bo niemam numeru a mam pytanie sabina tałajczyk
Niki 2016-03-12 19:46
Tak idzie na nozu na vitus (kaberiala)zrobil z cygana brygadziste I co Polakow ma za gown a Wegow by postawilam by nic nie roboli to jest rasista cyganska wegierski ktory nie ma szacunku do polskiego pracownika to cygaan nigy zlodziej
Karo 2016-03-13 12:18
Tak kolezanka wiem pracowalem tam I cos o tym wiem zero tolerancji ze strony Wegra tylko bata mu dac to by zagnebil polakow jes to rasista a jego lala leworeczna cyganka robi wszystko ok wg pana Ga....I ma byc dobrze
Justyna C. 2016-08-15 12:41
Pracowalam w tej firmie 2 latai o dwa za dlugo :-P Szef idiota, traktuje ludzi jak maszynki do pieniedzy, wogole ich nie szanuje. Szczegolnie sprzedawcow, bo kierowcy z tego co mi wiadomo nie mieli najgorzej. To mysmy musialy placic kary za sanepid, pomimo tego ze szanowny pan marcin przysylal nam smazona rybe na ktorej nie bylo dokumentu. To nam zabieral kase za braki w remamentach, pomimo tego, ze kazal nam rozmrazac filety z dorsza czy platy zielone i inne ryby, z ktorych braly sie braki. Ale tak szczerze te jego remamenty to jedna wielka SCIEMA !! W grudniu nadrabialismy zywym karpiem, tak przynajmiej myslalysmy, bo remament i tak wyszedl w ciuul za duuzo czyli zabral nam część premi i to nie tylko na naszym sklepie. Przekrety robil jak h*j. Kiedys w rozmowie przez telefon zapytal mnie czy rozmawia ze slupem czy z czlowiekiem... No coment... Przez miesiac bylam starszym sprzedawca czyli odpowiadalam za caly sklep. Nie bylam wczesniej przeszkolona na to stanowisko wiec nie wiedzialam co mam robic gdy pojawialy sie pewne problemy. Po miesiacu czasu mnie zdegradowal na stanowisko sprzedawcy. W ogole nie docenil mnie,ze sie staralam itd. Ale nie mam o to zlosci. Moze na poczatku teraz juz nie. Przynajmiej mialam spokojna glowe i przespane noce :-) kiedys zapytal mnie czy robie mu na zlosc. No i zrobilam ZWALNIAJAC SIE STAMTĄD :-D :-D Teraz mam spokoj i normalnego szefa !!!
Andrzej 2016-10-21 13:33
Chce podzielic sie opinia na temat rekrutacji w tej firmie. Obecne osoby Pan Dyrektor z mina srajacego kota. Pani manager z kartka z pytaniami podlizujaca sie szefowi. Zadawane pytania cytuje ,,jak pan sie zachowa jak nasza trojka zechce pana wyrzucic z tratwy na srodku oceanu ,, potem test dwustronicowy i pytania o sekretarki i uwarunkowania makroekonomiczne oraz slupki i wyliczenia zobowiazan klientow. Po tym wszystkim propozycja pracy na stanowisko ph za 2200 brutto podstawy i 0,5 pr premii przy 120 tys obrotu.Ludzie omijajcie ta firme szerokim lukiem. Rekrutacja jak na stanowisko dyrektorskie a pieniadze jak kasjerka w biedronce. PRZEROST FORMY NAD TRESCIA. Nie polecam !!!!!!!
oda 2016-11-08 00:45
Jak najdalej od tej Firmy chyba, że chcecie się leczyć
płotka 2016-11-30 13:11
kiedyś tam robiłem parę miesięcy, niestety nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa . Szkoda słów i stanowcze Nie polecam
barek 2017-05-22 22:41
Znowu rekrutują. I tak nikogo nie znajda. Chyba , ze chorych umyslowo
Sebol 2017-05-26 19:33
Znacie sklep łosoś w Głubczycach? Widzieliscie tą piękna młodą kobietę za ladą tego sklepu? Piękna młoda, ciągle uśmiechnieta. Pani Marzena od niedawna ją tam widuje ale juz wiem, ze rybe bede jadł codziennie
Kamil 2017-05-28 13:44
Łosoś w Głubczycach wielki powrót tego sklepu, nowa załoga tęptniąca życiem, szef wie kogo zatrudniać! Piękna młoda Kobitka za ladą BOGINI. Panie prezesie na każdy sklep taką kobiete i bedzie gitara. Pozdrawiam profish
Płoć 2017-05-28 17:06
To co teraz piękna młoda? To znaczy prawa ręka szefa? Ciekawe jaki stosunek ma do ludzi. Oby nie taki jak menager Esteros
była 2017-07-15 22:50
To znaczy ze profish ma nowy piekny nabytek? Wizytówka szefa?? Az zal tej biednej dziewczyny.., chyba, że nie różni sie od tych które donoszą to owocnej pracy życzę. Ja wytrzymałam 3 miesiące, i omijam ta firme szerokim łukiem. Dziwie sie ze młode dziewczyny tam lgną, ale ich sprawa. Głupota ludzka nie zna granic.
kuba 2017-07-16 14:10
Tak sie wczytuje w te wasze wypowiedzi i przyznaje wam rację, pracowałem tam krótko ale wiem ze szef stawia na płeć piękna bo One reprezentuja firme i zauważcie, że jak młoda piękna to zaraz ma służbówke, nowa komóreczke w torebeczce i podpierdziela szefunciowi! Nie jest tak?
Zostaw swoją opinię o Profish Sp. z o.o. - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profish Sp. z o.o.