brak logo

Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki

Rajkowy

Opinie o Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki

Radek 2013-06-04 22:22
milion pomysłów na minutę szefa ale brak koncepcji jak je wdrożyć w życie
Sławek 2013-09-18 14:48
Ja pracuje w BioFeedzie już ładnych parę lat i jakość współpraca z samym Prezesem(usunięte przez administratora) i resztą pracowników układa mi się bardzo dobrze. Widać rozwój tej firmy i to mi się podoba. Nie rozumiem skąd taki komentarz. Chyba nie pracowałeś w tej firmie, a już na pewno nie poznałeś(usunięte przez administratora) skoro tak piszesz.
inst 2013-11-28 12:08
Znam(usunięte przez administratoraosobiście. Sam też prowadzę firmę i powiem szczerze, że gdyby nie kilka jego rad dot. zarządzania sposobu inwestowania to stał bym dziś dużo gorzej. A po za tym wystarczy spojrzeć na BioFeed. Dziś to jedna z większych firm w okolicy, a przecież nie tak dawno pojawiały się dopiero pierwsze worki ich premiksów, koncentratów i pasz.
privat 2013-11-29 07:55
Wielka dyskusja na temat BioFeedu! Normalna, Polska, dobrze rozwijająca się firma. Pewnie gdyby to była spółka akcyjna za kilka lat była by w WIG20
atom 2013-12-06 14:36
Chyba na odwrót
Zampel 2014-11-07 08:16
Musiałeś być słaby, że firma nie dała ci szansy :P
luko 2015-01-08 00:16
A ja bym chciał pracować w takiej firmie jako kierowca. Pochodzę z gospodarki biorę z tej firmy produkty. Mam kategorie B,T,A2. Znam się na tym. Mieszkam okolice Pułtuska. Wie może ktoś o takiej pracy.
Lech 2015-01-15 12:30
Nie wiem o czym mówi przedmówca...jakieś totalne bzdury. Z tego co wiem część załogi była w tym roku w Egipcie
jaro 2015-01-16 23:37
Profity są w tej firmie za lojalność....
były pracownik 2015-07-07 15:07
Pracowałem w tej firmie i chciałbym ostrzec wszystkich, którzy rozważają podjęcie pracy tutaj. Atmosfera tu jest nie do wytrzymania, 1000 pomysłów na minute z czego w życie wdrażane są te najbardziej absurdalne.Zero szacunku dla człowieka, najlepiej jakby się pracowało w systemie 24h/24h. Jak czytam te pozytywne opinie o firmę to śmie twierdzić, że zostały one napisane przez kierownictwo bądź przedstawicieli handlowych, gdyż są oni najbardziej uprzywilejowani.( usunięte przez administratora ).Szkoda natomiast na zainwestowanie w nowy sprzęt na produkcje. Lepiej naprawiać stary złom, który pamięta dobre czasy komuny niż zainwestować w nowe maszyny... a niby ta firma ma inspiracje bycia jedną z najnowocześniejszych firm paszowych w Polsce...
siwy 33 2015-08-12 13:36
o jak ładnie piszecie o tej firmie a ja własnie cv tam wyslałem bo dzis było ogłoszenie na pracownika magazynu..warto wogle odbierac od nich tel.jak zadzwonią?
agapit 2015-08-12 16:07
szczerze to nie polecam pracy w tej firmie, podczas rozmowy obiecują złote góry a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej, brak szacunku dla człowieka... najlepiej żeby robiło się od rana do nocy i po godzinach charytatywnie
agapit 2015-08-12 20:12
trudno powiedzieć, w tej firmie na temat kasy nie wolno gadać... a opinie o tej firmie są kiepskie i to na pewno nie bez powodu, ludzi się tam nie docenia za ich pracę, najlepiej żeby orali jak woły i za dużo nie gadali bo długo tam nie zabawią
ST 2015-08-19 19:59
Bardzo dziękuję wszystkim pracownikom firmy Biofeed za owocną współpracę. Mam nadzieję że zapamiętacie mnie po mimo moich potknięć pozytywnie.
współpracowwnicy 2015-08-26 06:59
potykał*
klient 2016-01-07 20:06
Trochę nieuwaznie usuwacie opinie (swoją drogą to trochę śmieszne, równie dobrze sami możecie pisać same pozytywy).
stefan 2016-01-07 23:00
konponent
bio 2016-01-08 13:21
jak widać opinie, które mówią o tym jak jest naprawdę znikają szybko a zostają same komentarze które nie rażą w oczy wysoko postawionych osób w tej firmie...
ziomek 2016-01-09 07:04
Usuwanie opinii świadczy o słabości zarządu i niskiej samoocenie. Nie przestrzega się tam czasu pracy, bałagan w papierach, typowy kołchoz połączony z obozową doktryną. Poziom rekrutacji pracowników - fatalny. Chora firma. Ludzie traktowani jak pasożyty. A wszystko przez to, że cwaniaczki z Kociewia myślą że tak będzie w nieskończoność. Poczekajcie na kontrole ...
uio 2016-01-09 07:09
wróć do szkoły i naucz się pisać analfabeto, bo wstyt tu być z tobą. MOŻE, WYTWÓRNIA, ZRESZTĄ, Z PREMIĄ, KOMPONENT
stefan 2016-01-11 10:24
przyganiał kocioł garnkowi WSTYD a nie WSTYT
obserwator ;) 2016-01-11 15:06
???Jaki poziom takie opinie
yyyy 2016-01-12 21:23
Ludzie stamtąd odchodzą,nikt tam chyba nie pracował dłużej niż rok. Zero szacunku dla pracownika. Warunki pracy fatalne. Nie polecam tam pracy ze względu braku szacunku dla pracownika. Każą pracować w syfie i zepsutych maszynach. Omijajcie ta firmę!!!
ziomek 2016-01-26 07:19
Znowu coś usunęli. Usuwanie opinii świadczy o słabości zarządu i niskiej samoocenie. Nie przestrzega się tam czasu pracy, bałagan w papierach, typowy kołchoz połączony z obozową doktryną. Poziom rekrutacji pracowników - fatalny. Chora firma. Ludzie traktowani jak pasożyty. A wszystko przez to, że cwaniaczki z Kociewia myślą że tak będzie w nieskończoność. Poczekajcie na kontrole ...
obserwator ;) 2016-02-12 12:19
No no, jestem pełen podziwu. Widzę, że firma się rozwija. Zapewne ktoś może spytać-dlaczego??
Przecież wyswietla się ogłoszenie za ogłoszeniem, firma potrzebuje pracowników, zapewnia świetne warunki. Zostaje tylko pogratulować.
Obserwator II 2016-02-29 13:40
Panie Michale chyba czas byłoby zaktualizować stronę biofeed-u, bo część towarów tam oferowanych nie jest już produkowanych od co najmniej pół roku.
opij 2016-06-14 08:14
smród, brud i ubóstwo.
koko 2016-07-21 16:08
Firma jak firma. Docenia tych , którzy osiągają dobre wyniki. Jeśli ktoś się nie nadaje do sprzedaży to się nie sprawdzi.
Chudy 2016-10-31 08:32
Pracowałem u nich kilka miesięcy. Warunki normalne. Jak kto sie lubi obijac i kombinowac to wszedzie bedzie mu zle.
Piko 2016-10-31 18:45
To jest kołchoz a nie firma. Tam się nikogo nie szanuje. Szok!
taki 2016-11-14 10:28
Handlowcy na pewno nie mogą narzekać na warunki. Mają dobry system premiowy, nowe pojazdy we flocie. Zarobki - jak ktoś się stara to nie narzeka.
siaki 2016-11-16 06:59
Faktycznie pojazdy nie stare, ale i nie nowe w dodatku kiczowato oklejone, ale to w stylu kociewskiej kultury michałka i maciusia. Firma to nie tylko handlowcy. Spójźcie na tych umęczonych ludzi na produkcji i zaszczute groźbą utraty pracy biuro. Wiem jednak że Ci ludzie nic nie znaczą w oczach właściciela. A przecież wszyscy teraz trąbią NAJWAŻNIEJSZY JEST CZŁOWIEK. W przyszłym roku michałku bezrobocie w Polsce przewidywane jest na poziomie 6 %. Już przebieram nogami z niecierpliwością na myśl, że zacznie Ci brakować pracowników, bo jak widzę na powyższym poście handlowców już ci brakuje.
San 2016-12-22 01:24
Wspolpracowalem jako zaprzyjazniona firma z nimi przez jakis czas, fajni ludzie, gdyby nie to ze zarzad mysli ze oszczedzaniem na wszystkim rozwinie ta firme to byloby naprawde ok a tak to beda pozornie isc do przodu a w rzeczywistosci male kroczki w tyl.... oby nie do upadku bo atmosfera jest ok :)
Błażej 2017-03-19 02:50
Mądra polityka Firmy,że tak dopieszcza handlowców.......absurdem jest czynić wobec tego jakikolwiek zarzut.....mądra polityka.
Odnośnie pozostałych uwag,to już głupota.....kwestia ta powinna być poważnie rozważona,ponieważ w należytej organizacji pracy tej firmy leżą jej ogromne rezerwy.....prawdopodobnie przeszkodą jest ,ręczne zarządzanie" i tzw.ukryte życie czyli nieformalne struktury ....
Ciekawe wyzwanie....
rolnik 2017-06-29 10:50
Polecam ambitnym handlowcom. Zarobki i warunki pracy ok. Ciśnienie na sprzedaż jak w każdej firmie, komunikacja ok
jop 2017-06-29 14:38
daj sobie spokój ... prez.es i dyrekto.r to karierowicze i kłamczuchy
endriu 2017-07-17 07:15
Firma idzie do przodu jak czołg. Ciśnienie na sprzedaż jak wszędzie- auta ok. Dają narzędzia do dobrej sprzedaży. idzie się dogadać. polecam
Zostaw swoją opinię o Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki - Rajkowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki