brak logo

Agromaks Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Jarocin

Opinie o Agromaks Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

nowa 2013-07-29 09:09
Czy są do was przyjęcia?
kris 2013-08-09 10:11
nieraz są nieraz nie a jako kto byś chciała przyjść???
?????? 2016-04-06 20:12
Odradzam prace w Agromaksie dlatego że, kobiety które są kierownikami zupełnie nie znają się na zarządzaniu zasobami ludzkimi tym bardziej, że kiedyś były jedna magazynierką, a druga wkładała ogórki do słoików, a teraz woda sodowa uderzyła do głowy i same nie wiedzą co chcą jak to u kobiet najpierw zrobią potem pomyślą, jedyną osobą która stawia je do pionu to prezes tylko ciut za rzadko to robi,
były 2016-04-20 22:11
Czy to nie dziwne że ostatnia opinia była w 2013 roku ? W każdym razie praca z tymi paniami jet gorsza niż tragedia , aż cud że ten zakład pod rządami tych dwóch pań przetrwał aż 20 lat. Pracownicy swoi czyli przyjęci po znajomości są jak święte krowy przychodzą do pracy o której chcą i wychodzą o której chcą, nic ich nie rusza nawet pijanych, natomiast pracownicy z zewnątrz są traktowani jak woły robocze i co dziwne nie mogą się poskarżyć nikomu bo już nie masz pracy, jeśli coś powiesz. Pijanych jednego dnia się wyrzuca drugiego dnia się przyjmuje na nowo bo nie ma komu robić za psie pieniądze.
sharq 2016-11-17 12:44
a jak tam placa ile do reki idzie ?
jack 2016-11-20 09:54
swoi ludzie sa nietykalni,moga robic co chca i nikt ich nie ruszy bo kierownik to kumpel ze wsi!
Filip 2017-01-23 00:06
Ta kierownik 160 cm. Belkocze jak po jabolu toż to zwykły pod.. nóżek
1
123 2017-02-13 11:48
Witam jak wygląda praca w tej firmie jaka atmosfera jaki jest system pracy czy pracuje się norme godzin jak jest z zarobkami
nikos 2017-02-20 20:30
zalezy gdzie i do kogo trafisz,atmosfera taka sobie najlepiej jak zaczniesz odrazu sprzedawac wtedy masz luzy u kierownictwa i mozesz liczyc na wyzsza premie
1
123 2017-02-22 20:52
dzięki nikos a powiesz mi coś na temat systemu pracy widzę że aktualnie szukają pracowników a ja nic o tej firmie nie wiem a nie chce sobie strzelic w kolano i nie wpaść z deszczu pod rynne
nikos 2017-02-24 16:46
4 brygadowka po 2 dni na zmiane
alex 2017-04-18 20:50
czy chodzi ci o tego nadstawke czy jak mu tam??
1
Zostaw swoją opinię o Agromaks Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agromaks Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe