brak logo

Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka

Sucha Beskidzka

Opinie o Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka

wtajemniczony 2014-08-02 06:35
Odpowiadając na pytania admina powiem tak: pracowników przyjmuje non stop, ponieważ w związku z atmosferą jaka tam panuje cały czas się ktoś zwalnia bądz zostaje zwolniony za nielojalność. W odpowiedzi na pytanie co myśle o tej firmie niestety nie bedzie to nic pozytywnego. Tak jak napisał ktoś powyżej- owszem cel oraz idea jest piękny ale to niestety tylko pozory. (usunięte przez administratora). Z calego serca nie polecam tej placówki nikomu.
wtajemniczony 2014-08-11 21:51
Myślę, że powyższe opinie są bardzo krzywdzące dla placówki. Sądzę, że napisane zostały przez zwolnione pracownice, które po prostu się mszczą. Zostały zwolnione za lenistwo, arogancję i niekompetencję. Teraz robią "zadymę" bo zostały bez pracy, bez pensji... moja córka jest pod opieka lobusa od 4 lat i nigdy nie zamieniłbym tej placówki na inną. Robi postępy i to dzięki Pani dyrektor. Jest to osoba bardzo wykwalifikowana i kompetentna, nigdy nie była w stosunku do dzieci ani rodziców arogancka, jest osobą bardzo uprzejmą i rzeczową. Ludzie opamiętajcie się! Przecież na tych waszych opiniach wyssanych z palca tylko dzieciaki ucierpią, nikt inny, a chyba nie o to chodzi.
Szok, jak ludzka nienawiść i zawiść góruje nad prawdą i rozumem. Wam się we łbach całkowicie poprzewracało, mózgi się wam zlasowały w 100%, więc o czym my w ogóle mówimy, szkoda gadać z takimi prymitywami.
Wiesiek 2014-08-11 22:16
Ciekawe, czy paniom, które tak plują na byłego pracodawcę, zadrży ręka, gdy w swoich CV (zapewne chętnie) będą wpisywać, że pracowały w LOBUS-ie???
wtajemniczona 2014-08-12 21:14
pomylił pan posty - nie o mnie tu przecież mowa. A i widzę, że na inteligencji nie zbywa, skoro ironii nie rozumie :) Bogactwem słownictwa także pochwalić się nie może: w kółko tylko żenada i dno.
I pamięta: nikt w internecie anonimowy nie jest....
wtajemniczony 2014-08-12 21:20
haha. No pamięta, pamięta... pamiętaj i Ty.
OPIN 2014-08-19 18:00
my korzysaliśmy, i przeszliśmy do orewu.
klient 2014-11-08 22:46
Obiektywnie mówiąc, coś musi być na rzeczy, skoro znów pracownicy odchodzą.
golden 2015-01-18 19:31
Dziwne, że komentarze zgodne z polityką tego portalu są usuwane. Więc może po prostu napiszę, że pracodawca nie jest godny polecenia.
niki 2015-02-16 19:26
(usunięte przez administratora).. Tez może po prostu napiszę, że lepiej omijać to miejsce szerokim łukiem. Szczególnie dyrekcję. Bo pracownicy są ok
frania 2015-03-30 23:28
Jeśli chodzi o warunki pracy (umowa, pensja, zakres obowiązków itp.) oceniam na 4+, Atmosferę tworzą wszyscy pracownicy, więc to już zależy od zdolności interpersonalnych poszczególnych osób. Tarcia się zdarzały, ale to chyba jak wszędzie - przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń w tego typu placówkach. Generalnie ok.
haha 2015-04-03 15:58
Atmosfera między pracownikami była bardzo dobra,tarcia się nie zdarzały ale tu chodzi o pracodawcę, a z tym już było gorzej.
skawa 2015-11-28 20:53
Dziś w godzinach wieczornych w wypadku samochodowym zginęła właśnie ta pani. Pracownicy się cieszą.
otco 2015-12-09 20:06
Kłamstwo
nonie 2016-04-21 20:22
Ciekawe dlaczego znikają prawdziwe komentarze. Logopeda nigdy nie dostanie tam umowy o pracę.
mama 2016-11-05 19:38
Niestety kiepski stosunek do pracowników zachodzących w ciążę i chcących wrócić potem do pracy.
olo 2017-05-20 18:01
Pracodawca nie jest godny polecenia. Osoby najczęściej same rezygnują z powodów wyczerpania psychicznego niestety...
Jola 2017-05-23 00:14
Jak inaczej można nazwać wyrażenie biorąc pod uwagę? Jakie inne formy posiada wyrażenie biorąc pod uwagę? Synonimy, wyrazy bliskoznaczne i inne określenia wyrażenia biorąc pod uwagę. W naszym słowniku synonimów języka polskiego istnieje 7 wyrazów bliskoznacznych dla wyrażenia biorąc pod uwagę.
Tagi dla synonimów wyrażenia biorąc pod uwagę: synonimy do wyrażenia biorąc pod uwagę, inaczej biorąc pod uwagę, inne określenie wyrażenia biorąc pod uwagę, wyrazy bliskoznaczne do wyrażenia biorąc pod uwagę.
ryho 2017-05-23 00:58
Spotykam coraz więcej przypadków, że ludzie piszą to przez "c" - scan. A przecież już od dawna funkcjonuje pisownia: skaner, skanowanie, skanować. Dlaczego więc rzeczownik dalej jest zapisywany po angielsku? U mnie w firmie to wręcz norma. A wy jak piszecie? Właściwie to zawsze pisałem z polska "skan". Piszę też mejl i esemes, na początku tak robiłem bo jakoś egzotycznie to wyglądało, a potem się przyzwyczaiłem i tak już zostało.
ola 2017-05-23 01:57
W czasie ciąży kobiety często borykają się z problemem ciężkich i opuchniętych nóg, a u niektórych rozwija się nadciśnienie ciążowe. Bardzo pomocne w tych zaburzeniach jest ograniczenie spożycia soli. Należy unikać dosalania potraw oraz wybierać produkty o małej zawartości soli. Szczególnie duże ilości soli kuchennej zawierają produkty przetworzone, których kobiety ciężarne nie powinny spożywać. Są to: produkty typu instant, dania gotowe, sosy, musztardy, konserwy, kiszonki, a także sery topione, sery żółte, niskogatunkowe wędliny i kiełbasy. Chyba wszyscy wiedzą, że podczas ciąży wszelkiego rodzaju używki są niewskazane. Te zakazy nie są bezpodstawne. Poprzez pępowinę łączącą organizm dziecka z matką do maleńkiego ciała płodu dostają się niemal wszystkie substancje znajdujące się we krwi kobiety. Nawet najmniejsze ilości wypijanego alkoholu lub wypalanej w papierosach nikotyny mogą znacznie zaburzyć jego rozwój i doprowadzić do bardzo poważnych powikłań położniczych i wad wrodzonych.
nona 2017-05-23 07:18
Ile razy się nad tym zastanawialiśmy...
Dlatego powstał ten serwis. Zawiera on, przedstawione prosto i przystępnie, najważniejsze zasady stawiania przecinków, pozwalające na poprawne posługiwanie się tymi znakami w przeważającej większości przypadków.
Tej strony nie stworzono z myślą o osobach zawodowo zajmujących się sprawdzaniem tekstów pod względem ich poprawności językowej.
kita 2017-05-23 07:29
Wiele osób wybiera przyszły zawód podążając za modą, a nie sytuacją na rynku pracy i tym co jest szczególnie istotne, czyli własnymi predyspozycjami. A szkoda, bo to one najlepiej "podpowiedzą" czy lepiej odnajdziemy się jako pracownicy fizyczni czy umysłowi.
Adam 2017-05-23 20:43
Pauza jest kreską o długości firetu lub nieco mniejszej ( — ), natomiast półpauza jest kreską o długości połowy firetu lub nieco większej ( – ). Obydwa znaki mają w danym kroju pisma identyczną grubość. Znakiem podobnym do pauzy i półpauzy jest dywiz, najkrótszy ze znaków pisarskich w postaci kreski leżącej w okolicy linii środkowej pisma ( ‐ ).
Asia 2017-05-23 22:50
Początkowo sądzono, że arytmie powstają w mięśniu przedsionków albo w mięśniu komór, lub też są następstwem dodatkowego połączenia między przedsionkami a komorami.
nel 2017-05-24 01:08
To jest poważny problem. Ważne, aby ablację wykonać wcześniej. Stąd kobiety w okresie rozrodczym mają pierwszeństwo w wykonywaniu ablacji.
skini 2017-05-25 08:53
Teraz przyszła jednak kolej na skaner tęczówki oka, który uważany jest za najlepsze zabezpieczenie biometryczne.
daria 2017-05-25 23:25
Masy to nieformalny ruch społeczny, polegający na organizowaniu spotkań jak najliczniejszej grupy rowerzystów i ich wspólnym przejeździe przez miasto.
tati 2017-05-26 07:36
Sprawa wyjaśnia, skąd się biorą niezwykłe właściwości materiałów, jaka jest ich historia, jak były i są wykorzystywane.
Zostaw swoją opinię o Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka - Sucha Beskidzka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobus Pracownia Diagnozy i Terapii Dziecka