brak logo

Dom Dziecka nr 7 im. S. Żeromskiego

Łódź

Opinie o Dom Dziecka nr 7 im. S. Żeromskiego

siwy 2011-07-14 18:17
Stary co Ty na banialuki wstawiasz?! absolutnie nie polecam tego DD, dzieciaki są tragiczne, dyrekcja nie sprawuje nad niczym kontroli, nie polecam najgorszemu wrogowi, to najgorszy dom dziecka z jakim miałem do czynienia
andrew 2012-05-05 11:09
zgadzam sie
justa 2012-07-18 18:15
zgadzam się z opiną siwego\'
kolega 2012-07-19 19:04
tez tak uwazam jak siwy. masakra tam jest
ja 2013-01-05 17:42
również nie polecam tego domu dziecka dyrekcja tragiczna, zero odpowiedzialności, ludzie na stanowiskach aż dziwne że tacy niekonsekwentni, łącznie z panią dyrektor.
ANDREW 2014-05-06 14:33
ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ
NieWażne 2014-11-14 10:38
Narkomania , skakanie przez okna , wrzaski , płacze , krzyki , alkohol , dzieci źle ubrane , przez okna leci wszystko co jest pod rękom tych dzieci , okropne zachowanie dzieci brudne chodzą i żebrzą pieniądze , bluźnierstwa , 0 szacunku do reszty mieszkańców osiedla , kradzieże w sklepach nawet przez 7-9 letnie dzieci dużo wymieniać ;-/
Znajoma 2016-08-31 11:38
a pani dyrektor utrudnia powrót dzieci do domów nawet gdy rodxice die starają jedna z opiekunek wyzywa i gnebi dzieci maja zabraniane jedzenie po miedzy posiłkami to jeden wielki syf. Sterowany humorem pani dyrektor
mimi 2016-12-12 21:52
Domem Dziecka nie można nazwać . To jest syf i tylko syf nic więcej .
lola 2017-02-19 13:01
DLACZEGO TAK UWAŻACIE???
sąsiad 2017-03-06 03:03
taka prawda tam jest jeden wielki syf zero kultury ale to wina wychowawców bo upokarzają te dzieci i starsze odbieraja około 12lat maluchy za szkoły a gdzie wtedy opiekunowie? fakt iż wychowawcy bardzo utrudniają odzyskanie dzieci panie piją kawkę dzieci robią co chcą jedynie jeden wychowawca zajmuje się tam jak widzę rozrywką dzieci jeżdzi na rolkach z nimi współczuję tym dziecią wyzwiska jakie słychać od wychowawczyń szok
sasiad 2017-03-06 03:04
bo taka prawda
lola 2017-03-12 00:16
Znam ten dom dziecka i są tam zwykle dzieciaki, a 14-18 latki to wcale nie są żadni narkomani.
Zostaw swoją opinię o Dom Dziecka nr 7 im. S. Żeromskiego - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom Dziecka nr 7 im. S. Żeromskiego