brak logo

King Of Gsm Wasilewski Grzegorz

Warszawa

Opinie o King Of Gsm Wasilewski Grzegorz

oza 2015-07-07 11:26
Właściciel
to typowy wyzyskiwacz, zatrudnia na 1/4 etatu a każe pracować na cały i w soboty.
Pensja wypłacana nawet miesiąc po terminie i w dodatku obcinana. Nie marnujcie czasu na tę firmę
mila 2015-07-07 15:42
O widzę że właściciel się postarał i usunął negatywne opinie. Świadczy to tylko o nim samym. Unikać jak wody. Oszuści pełną gębą.
malutka 2015-07-09 12:16
Uwaga na tę firmę!
Nie wypłacili mi pensji, wyciska ostatnie poty z pracowników. Powiedział że nie ma pieniędzy bo miał słaby miesiąc. Typowy materialista, kocha pieniądze przy tym manipulant. Obóz pracy XXI wieku.
KOG 2015-07-09 13:16
Kliknij od razu "pomógł" żeby Ci inni mogli uwierzyć. Żal komentować....Jeżeli tak było źle zgłoś to do odpowiednich Instytucji, a najlepjej przyjdż do nas i powiedz to całemu zespołowi KOG w oczy, nie oczerniaj. Zwolniony i obrażony. Pisz dalej anonimowy tchórzu.
Andrzej 2015-07-13 22:01
Opinie stawiające właściciela w bardzo negatywnym świetle w mojej opinii mocno niesprawiedliwe. Nigdy nie dostałem pensji po terminie, nigdy również nie czułem się 'pomiatanym parobkiem'. Pracowałem pół roku na zasadach stażu z UP, następnie dostałem pełną umowę.
W ostatnim czasie jeden z leserów dostał w tej firmie wymówienie i odnoszę nieodparte wrażenie, że w tej chwili stara się pod przykrywką anonimowego internetu oczernić jak tylko może.

Od siebie mogę napisać, że Właściciel ceni ludzi pomysłowych i dających firmie więcej niż typowego 'odbębnienia' 8 godzin pracy. Jeżeli chce się pracować i brać pieniądze za dobrze wykonaną robotę to warto spróbować. Mnie nic złego w tej firmie nie spotkało i śmiało mogę ją polecić jako godnego zaufania pracodawcę.
Nog 2015-07-15 14:02
Ha ha ha! Ale się uśmiałam, ciekawe który pracownik napisał ten post. Nie pracował nigdy Andrzej w firmie. Ktoś się podszywa, czyżby sam szef? A może jakiś przydupas? Nie dajcie się nabrać!!!
Nog 2015-07-21 12:54
Zgodnie z informacjami z UP ul. Ciołka nigdy nie skierowano do odbycia stażu żadnego mężczyzny. Skierowano Panie ale nie przedłużono z nimi umowy Właściciel tłumaczył się iż zawiesił działalność. Ponieważ nie była to prawda UP nie przyzna już stażysty firmie jako partnerowi nie wiarygodnemu. Nie wiem więc kto jest autorem wpisu
byla pracownica:) 2015-07-31 20:13
Dziś przez przypadek trafiłam na to interesujące forum:)Sczerze mówiąc, nie mam żadnych zastrzeżeń ani do firmy ani do pracodawcy.Pensja na czas,szef był ok:)godziny pracy w porządku,wolne weekendy.Praca nie była męcząca,miła atmosfera:)Ale widzę,że nie wszyscy podzielają moja opinię.:)Ciekawa jestem kim jest ten mściwy,tchórzliwy,były pracownik,który tak bezpodstawnie oczernia tą firme???:)
czołg 2015-09-08 15:49
W całej tej firmie nie ma jednej osoby ciepło wypowiadającej się o swoim pracodawcy. Czekałem 3 tygodnie na jakąkolwiek umowę, nie dostałem i dlatego się zwolniłem. Właściciel kocha pieniądze bo ma duże wydatki na swoje używki. Często stawiał alkohol i już po kilku kieliszkach wychodziło jaką jest osobą. Nie ma żadnych zachamowań i czuje się bezkarny. Ciągle przypominał że innej pracy nie znajdziemy. Widać iż "tchórzliwy i mściwy" to jest sam właściciel ukrywający się za różnymi nikami. Jak widać nie cofnie się nawet przed usuwaniem negatywnych komentarzy.
tom 2015-09-21 15:44
Też pracowałem w tej firmie. Właściciel Grzegorz często się ze mnie wyśmiewał i szydził przy wszystkich. Poziom moralny człowieka poniżej zera. O umowie nie ma tam mowy po 3 miesiącach można dostać umowę na 1/4 etatu właściciel wyśmiewa się z przepisów prawa uważa że nikt mu nic nie może zrobić. Co miesiąc ucinana wypłata. Jego pracownik i rodzina taki sam chciwy jak właściciel.
mala 2015-10-07 09:43
Pracowałam w tej firmie 2 lata i strasznie dziwne Tom wypisujesz historie ja rozumiem że się nie sprawdziłeś no cóż może lepiej nie szukać pracy umysłowej tylko fizycznej ? Szef jest specyficznym człowiekiem ale na pewno nie można zarzucić chciwości co do szydzenia trzeba być inteligentnym aby zrozumieć jego humor .Przez okres 2 lat jaki przepracowałam było dobrze i nigdy nie czułam się zerem zdobyłam wiele doświadczeń i wiedzy.Pozdrawiam King of Gsm
strąk 2015-10-19 13:35
"lepiej nie szukać pracy umysłowej tylko fizycznej" własnie Grzegorzu bo o zarządzaniu ludźmi i prowadzeniu firmy nie masz pojęcia.
YYY 2015-10-23 09:49
Ta firma to jedna wielka kpina !! Ludzie trzymajcie się od nich z daleka. Piszą na swojej stronie, że są rzetelni i terminowi - nie dotrzymują terminów, lekceważą klienta. Zamówienia nie są realizowane pomimo monitów ze strony klientów. Nie potrafią wyjaśnić, czemu towar nie trafił przez ponad dwa tygodnie do klienta. Firma krzak !!!
NOWY 2015-12-01 14:43
Chciałem się zatrudnić w tej firmie, byłem na rozmowie i po trzech dniach zorientowałem się iż wszystko co napisano o tej firmie to prawda. Każdego dnia warunki współpracy okazywały się inne niż wcześniej ustalane. O umowie nie ma tam mowy! Nie wspominając o tym iż właściciel przyszedł pijany do pracy.
wielka 2015-12-11 21:51
Pozwolę sobie napisać coś o swoich odczuciach. Pracowałam tam 2 lata temu i widzę że nic się nie zmieniło.Z właścicielem nigdy nie dało się dogadać, nawet wzięcie jednego dnia wolnego było problemem. Zawsze kombinował ze składkami i zusem. Był nieprzewidywalny, obiecywał po czym zmieniał zdanie. Prywatnie kultura osobista człowieka poniżej zera. Wyśmiewał się nawet ze swej własnej żony.
Zostaw swoją opinię o King Of Gsm Wasilewski Grzegorz - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie King Of Gsm Wasilewski Grzegorz