brak logo

Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Gdańsk

Opinie o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony

Michał 2014-04-25 23:17
Pracowałem w "WENIE" ponad dziesięć lat. Stara Firma, z bogatymi doświadczeniami na rynku ochroniarskich usług. Wypłata zawsze na czas, nie jak w innych, konkurencyjnych firmach ochrony. Poza ochrona na obiektach zawsze można dorobić sobie kilka złotych na zabezpieczeniu imprez masowych. Kierownictwo normalne- potrafiace słuchać i pomagać pracownikowi, co w dzisiejszych czasach nie jest często spotykane. Polecam- może nie jest to kolos z zagranicznym kapitałem, ale na plastikowych nogach ale dobra, solidna Firma ochrony z tradycjami.
Grudziądz 2015-05-19 18:51
Firma Wena w miejscowości podanej w nicku to faktycznie firma z doswiadczeniem. Nie przelewają wypłaty na konto bankowe tylko trzeba czekać pół dnia jak za komuny pod króla biurem.Ludzie pracują bez umowy na niektorych obiektach a pan własciciel zwalnia zatrudnia , zwalnia zatrudnia . Stawki 3zł za godzine gdzie 3 razy tyle bierze za człowieka.Oczywiście coś takiego jak umundurowanie nie istnieje. Kompletny brak poszanowania. Nie pozdrawiam,tej firmy.
Gdańsk 2015-08-18 14:26
"Grudziądz"
Pomyliłeś Agencję Ochrony Wena Spółka z o.o. z Gdańska z Agencją Ochrony Wena z Grudziądza to dwie rożne firmy które nigdy nie miały z sobą nic wspólnego. Jeżeli piszesz komentarz to rozróżniaj firmy bo robisz złą reklamę dobrej firmie.
tik 2016-11-15 18:24
wena zatrudnia niekompetentnych ludzi . chyba najgorsza firma na pomorzu z ochrony
mario 2017-01-17 11:11
firma dno...żadnych umów...sama lewizna pod stołem. samych siebie przeszli już na zabezpieczeniu miejskiego sylwestra w Gdańsku - karetka zabrała kompletnie pijanego ich pracownika bo dostał ataku, a szefowie latali tylko żeby kamizelkę z nazwą firmy z niego ściągnąć.
Oburzony pracownik 2017-06-22 12:29
Wena z Gdańska to średniowiecze pełną gębą!! Tużurki jak na robotach drogowych, niewykwalifikowani pracownicy, pijacy (sylwester w Trojmieście). Belki w swoim oku nie widzą a drzazgę u innych tak.
Niewypłacalni co więcej NIE PRACUJCIE U NICH BO OCZERNIAJĄ swoich niewinnych ludzi aby wybielić swój brak profesjonalizmu!!
Zamiast udowodnić świetną pracą, że są coś warci to dowartościowują się oczerniając inne firmy!! ŻAŁOSNE

Organizatorka imprez w Gdyni 2017-06-22 12:32
Zgadzam się, wejdźcie na ich fb żeby zobaczyć jak cisną innym firmom zamiast wziąć się do uczciwej pracy!!

Jeżeli firma oczernia inną firmę celem uzyskania korzyści to popełnia przestępstwo. A przestępstwo=brak koncesji, czyżby najstarsza i najbardziej skamieniała firemka w Posce zbliżała się do dna???
Rafał 2017-06-22 12:43
Wywołali burzę, no noe są Madonną żeby im było wszystko jedno co ludzie gadają!! Ale skoro już nadepneli na odcisk swoim brakiem profesjonalizmu w zachowaniu to wiele osób się wypowie na ich temat!!

Nie polecam, zarówno jako pracownik jak i człowiek! Brak profesjonalizmu to komplement w moich ustach pomiędzy innymi słowami które mi się cisną na usta!

NIE POLECAM!
Karol 2017-06-22 12:48
Ja też nie polecam, wiele osób zostało oczernionych przez tych prehistorycznych "ochroniarzy", zamiast się zwiąć za uczciwą pracę to zatrudniają - oj to za duże słowo -ŁAPANAKA- osoby bez doświadczenia a śmiom komentować innych o których nie mają pojęcia!!!

To się nazywa bólodupstwo że nie mają imprez bo są po prostu słabi i żałośni!

Przekazuję info do innych znajomych, niech każdy się wypowie i prawdę napisze!!!! Bo im się poprzewracało!!

A może tak ktoś sprawdzi brak umów? Łapanki?!!!
Anka Pawłowska 2017-06-22 12:50
Brawooo!! Niech świat się dowie o ich "profesjonaliźmie"!!! Sami doprowadzili do tego że nikt! Ale to nikt nie będzie chciał dla nich ani pracować ani zatrudniać, no może ta waria*a GośkaG.- hahahaha patologia!!!!


Aaaaa i nie mam obaw przed podpisaniem się! Zapraszam do dyskusji, bo od dziś się zażarcie rozpoczyna!
Olek 2017-06-22 12:52
Dobrej firmie? Chyba średniwiecznej skamienialinoe której juz nikt nie chce zatrudniać i mają ból xxxxxx z tego powodu, hahahaha
Janek 2017-06-22 14:34
Firma nie jest godna polecenia zarówno biorąc pod uwagę zatrudnienie jak i traktowanie ludzi jak i jakość usług- jednym słowem nie polecam
Marek 2017-06-22 14:35
Ja także nie polecam! Brak profesjonalizmu praca bez umowy, pijani pracownicy NA SŁUŻBIE!!!
Anna Jonasz z Sopotu! 2017-06-22 14:37
Nie dziwię się ze na pomorzu organizatorzy wybierają firmy z drugiego konca Polski biorąc pod uwagę fakt że ta firma to jedna wielka łapanka i oszczerstwa
Lucjan 2017-06-22 18:36
Pijani pracownicy w pracy, to jest ich lrofesjonalizm
Olaf 2017-06-22 18:40
Dokładnie a jak to wyszło to tak się spieszyli żeby pracownika z emblematów rozebrać....na alkomat Was nie stać? Czy tylko tacy chcą u Was pracować? Na trzeźwo się nie da????
Konrad 2017-06-23 12:08
Ustanowczo nie polecam!!
Adel 2017-06-26 12:44
Zastanawiacie się dlaczego nie robicie imprez w Trójmieście? Macie długi staż ale nie wyciągneliście lekcji. Ząb czasu nadgryzł Wasz profesjonalizm, a ochrona stała się jedynie pracą, pracą nad którą nie potraficie zapanować jakością, jedynie nerwami i szykanami innych, bo przecież jak jest to możliwe, że są lepsi??? Jesteście żałośni i zacznijcie szanować pracowników bo zostaną Wam tylko tacy co suchej nitki na Was nie zostawią.
Bez pozdrowień
Amanda 2017-06-27 00:12
Wątpliwa przyjemnośc współpraca z tą firmą, są nieuczciwi
Konrad 2017-06-27 15:14
Nie polecam!
Renia 2017-07-03 17:08
Jeżeli chcecie pracować na czarno to idealna firma! Ale nie wymagajcie później wypłaty skoro noe macie umowy. Nie polecam
Rafik 2017-07-03 17:11
Komu zgłasza sie nietrzeźwych ochroniarzy na służbie? Bo uważam że jest to żenujące!!
Martyna 2017-07-03 23:42
Pracuje w tej firmie w ochronie imprez ponad 5 lat i nigdy nie zdążyło się żeby mnie ktoś oszukał. Fakt wypłaty za ochronę wypłacają 10 następnego miesiąca a nie jak fosa czy dsf od ręki po imprezie ale za to nie oszukują i za każdym razem kwitek z wypłaty.
A dodatkowo nie robią byle jak i można się dużo nauczyć jak kierować na różnych miejscach ochrona
pracownik imprez 2017-07-04 08:24
Na jakiej imprezie pracowałaś na czarno? Nie pisz bzdur bo oczerniasz bezpodstawnie firmę i robisz to tylko dlatego bo firma ta piętnuje praktyki zlecania usług ochrony poniżej minimalnego wynagrodzenia i kosztów. To w Twoim interesie leży aby wszystkie firmy ochrony i zlecający im usługi ochrony stosowali uczciwe zasady.
Alvaro 2017-07-06 18:49
Debilny i kłamliwy komentarz konkurencji
Ula 2017-07-06 18:51
A jaką imprezę zostałaś firmie?
Zostaw swoją opinię o Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wena Sp. z o.o. Agencja Ochrony