brak logo

Agencja Ochrony Dragonpol-Security

Warszawa

Opinie o Agencja Ochrony Dragonpol-Security

Poldi 2015-11-10 19:14
Strach to liczyc stawki są tragiczne tam kolega D... dał konkretne info ja czekam do Nowego R. Nic innego nie pozostało muszą byc dodatkowe pieniądze bo kto będzie za taką kase pracował ja Nie inni nie wiem
.... 2015-11-10 22:11
No wiecej kasy nie dadza bo jak Pezemek mowi nie maja,a jak te 4,20 jeszcze maja zrobic brutto to Dragon z Redutowej juz padnie do konca,dobrze ktos tu powiedzial,ze chyba znikaja z rynku..Ja za takie pieniadze nie bede pracowal!,Juz mam cos nagrane..No nawet nie da sie tego policzyc!..
Patryk 2015-11-11 01:42
Hmm to lipa z ta Redutowa!!! Skoro tak(usunięte przez administratora) placa!!! Rzeczywiscie to jakas dziadoska firemka! i Jeszcze 4 zl na chca ubruttowic!!! Masakra!!!..Teraz widze,ze wszyscy co ja tak chwala!!! Po prostu w (usunięte przez administratora) leca i klamia!..Lepiej ich omijac ja ich polecac nie bede..
Małgorzata L. 2015-11-11 03:05
Wiem,ze nie na temat sie wypowiem ale chcialam w kilku zdaniach uszanowac Pania(usunięte przez administratora)jest to odwazna kobieta i wiem co przezyla..Jestem byla partnerka Andrzeja L nazywanego przez niektorych Panow Dziadkiem otoz chcialam rowniez zaznaczyc,ze alkocholizm jest potworna rzecza!Moj byly partner rowniez jest alkocholkiem ale od ponad 30 lat i narkomanem jak byly maz p.Moniki lecz od 15 lat,dlatego nie dziwie sie,ze tutaj pod kryjac sie pod roznymi pseudonimami oskarza klamliwie innych ludzi!.. My z rodzina przezylismy to samo oskarzal nas o wszystko czego nie zrobilismy.Rowniez osiagnal swoje dno zapominajac jak wracal w drebiazgi w zasikanych i..zasr... spodniach.,nie dajac grosza zlamanego na utrzymanie nas..Nie znam tu nikogo ani firm ktore w taki zly sposob opisuje wiec tak jak Pani Monika wypowiadac sie nie bede ale jest to czlowiek wogole niewiarygodny.Skoro tak krzywdzil wlasna rodzine to nie dziwie sie ze swoje zale tutaj lub gdzie indziej wylewa.Szkoda tylko dzieci!!! To tyle chcialam napisac,ze niektorzy panowie wcale nie sa tacy swieci jakby chcieli sie przedstawiac..Prawda jest,ze byl pracownikiem MZK a teraz jest motorniczym,ale coz dobrze,ze ma i taka prace..Pozdrawiam.M.Lewandowska
Nikodem 2015-11-11 03:22
Tak to prawda Dziadek jest alkoholikiem..i chyba ćpa..A jako kanar to musiał ludzi na policje sprzedawać przecież wiadomo,kazdy z nich odstawia ludzi na komisariat!.Wspolczuje obydwu Paniom i zycze powodzenia..N
Poldi 2015-11-11 05:45
O co tu chodzi Ludzie to są opinie o Firmie !!! Nie obchodzą nas sprawy prywatne innych osób to co pisze Patryk Małgorzata Nikodem to jakaś żenada i dno to jawny atak na oblicze firmy. Stanę murem za firmą.Pal licho czy podniosą stawki czy nie. Szefostwo zgłoscie to odpowiednim organom ilez można !!! Pozatym po pisowni i częstotliwosci widac ze to jedna osoba pisze. Pozdrawiam całą Firmę
Poldi 2015-11-11 06:03
Zapomniałem dopisac opinie tej osoby są głównie w godzinach nocnych zgłoscie to koniecznie odpowiednim organom !!!!
Roman 2015-11-11 08:31
Zgadzam się z Tobą to zwykłe draństwo podszywanie się personalnie pod nazwiska bo to już nie nick.Szkaluje i szykanuje firmę jawnie faktycznie zgłoście sprawę na komisariacie policji. Firma jest bardzo dobra
T.. 2015-11-11 12:21
Mam pytanie..Ile proponuje ta firma na godzine tj do reki..Z gory dziekuje.
Juras 2015-11-11 12:24
śzkalowanie i podawanie nieprawdy kogokolwiek nawet pod nikiem moze byc karane.Nie wiem jakie maja stawki moze Panowie powyzej beda wiedziec lepiej pracujac tam.Pozdr
sz....... 2015-11-11 12:32
W tym tygodniu skontaktujemy się z firmami i osobami ktore są oczerniane i mobingowane przez Pana R.P i prawdopodobnie zbiorowo powiadomimy odpowiednie organa. Stawka godzinowa jak ulegnie zmianie w innych firmach to zmieni się i tu. Pozdrawiam cały skład firmy
Juras 2015-11-11 13:00
..I okaze sie kto mowi prawde a kto po prostu klamie..A jesli okaze sie,ze ci co mowia tzw prawde mowili nie prawde i na odwrot to beda mieli sie z pyszna..A jakie teraz sa stawki?..Pozdr
k 2015-11-11 13:43
Hmm to niektorzy sami na siebie donos zloza???..Niesamowite jaka przemiana inetelektualna..Wszystkich uczciwych i po przemianie intelektualnej pozdrawiam..K
Władek 2015-11-12 12:31
Dobra fajna praca i spkojna w firmie stawki jak wszędzie moge polecic bez problemu ja tez słyszałem ze jak będą podnosic w innych firmach dadzą i nam Pzdrowienia dla Redutowej
Poldi 2015-11-12 17:09
Jak to prawda to firma zachowała by się super dzięki za dobre wiadomosci Pozdrawiam
Władek 2015-11-12 18:22
Prawda wiadomosc pewniak Pozdrawiam
Poldi 2015-11-12 19:24
Dzięki pozdrawiam czesc
Władek 2015-11-12 19:46
Pewniaka nie mam ale podobno zlecenia mają byc zastępowane etatami ale to nie potwierdzone jak będe znał temat lepiej dam znac pozdrawiam czesc
Roman 2015-11-13 06:57
Dobra sprawa oby tak było w co wątpie firmy ochroniarskie są za biedne na etaty w tych czasach Pozdrawiam
Norbi 2015-11-13 08:23
Roman nie zgadzam się z Tobą jest wiele firm co stac na etaty to zwykła chęć zysku,fakt konkurencja jest solidna w ochronie i firmy biorą obiekty po małej stawce zeby zostac na rynku a to odbija się na pracownikach i to jest cały pic. Co do Redutowej jako firma jest Ok.
1974 2015-11-13 15:32
Całkowita racja popieram pracownik dostaje po d....ie ale lepiej miec pracę za 5 lub 6 zł niz byc bezrobotnym takie czasy mamy. Nie bedzie nic lepiej. Firma wydaje się ok pozdro
Władek 2015-11-13 20:18
Od stycznia cos w ochronach drgnie ale nie ma co się oszukiwać zawsze w zarobkach będziemy na końcu jaka praca taka płaca Pozdrawiam całą Redutową
Władek 2015-11-13 20:25
Ps. Od stycznia na zleceniach ma być 12zł brutto co to zmieni pracy nie będzie i tyle
Poldi 2015-11-14 09:38
Co ma byc to brędzie ale i ja myślę ze dla nas nic dobrego z tego nie wyniknie
Poldi 2015-11-14 09:42
Zapomniałem chyba ze Panstwo zacznie dotowac Agencje Ochrony
1974 2015-11-14 14:24
A co koledzy mieliscie nadzieje ze nam bedzie lepiej niestey nie bedzie a powiem ze bedzie jeszcze słabiej rozwala nam robote i tyle zyskamy
1974 2015-11-14 14:28
Pamietajcie ze pracodawca musi dostac kase od kontrachenta mniej bedzie sie zatrudnialo agencji ochrony
Roman 2015-11-14 15:58
Moim zdaniem to wszystko rozejdzie się po kosciach zawsze firmy znajdą jakies obejscia Pozdrawiam
Norbi 2015-11-14 16:05
Racja zgadzam się poczekajmy z tym tematem do Nowego Roku Plecam i Pozdrawiam Redutową
Tomasz S. 2016-02-11 08:10
Witam nie dawno dowiedziałem się iż zostałem wplątany w sytuacje zamieszczoną w opiniach ktoś poprosił mnie żebym coś dowalił od siebie z chęcią to zrobię tym bardziej że słyszałem dziwne historie mojego odejścia z firmy Dragon P. Pietrzyka i inne bzdury otóż dementuje to całkowicie rozstaliśmy się w sposób normalny bez urazy. Czego nie powiem o firmie P. Szulgi od ponad 10- lat P. M. Szulga do dziś nie rozliczył się ze mną z pieniędzy..... Co zaś do tematu głównego jest jeden prawdziwy Dragon założony przez P.R.Pietrzyka potwierdzam P. Szulga był człowiekiem z ogłoszenia wynajętym do pracy szefem był P. Pietrzyk ! Dziwię się wszystkim tym wypowiedziom tzw. Stara ekipa dzięki Pietrzykowi i wy i ja zresztą też mieliśmy dobrą i fajną pracę jesteście Panowie zwykłymi tchórzami oczerniacie człowieka anonimowo i jeszcze liczycie że ja do tego coś jak to ujęto DO WALE ! Wstyd macie coś do niego powiedzcie mu to w oczy a nie poklepujecie go po plecach a potem anonimowo robicie swoje. Podsumowując przestrzegam wszystkich z mojego otoczenia przed takimi praktykami zainteresowani wiedzą nie będę tego tolerował. Jest jeden prawilny Dragon P. R.Pietrzyka reszta to odłamy powstałe dzięki pracy i kontaktom P. Pietrzyka taka jest prawda. Na zakończenie żeby nie było nie jestem ani kolegą ani przyjacielem P. Pietrzyka jesteśmy dla siebie konkurencją. Mam nadzieję iż po mojej wypowiedzi już żadnemu kretynowi nie przyjdzie do łba prosić mnie o dowalanie i inne bzdury. A wam z pod nicku stara ekipa itp. itd. Odwagi i jeszcze raz Odwagi !!! To była moja pierwsza i ostatnia wypowiedz. Proszę mnie w ten temat więcej nie mieszać.
Paweł 2016-02-18 12:22
Bardzo fajna Firma Pozdrawiam całą Redutową
Przemek 2016-02-28 16:16
Totalne bzdety jedynym prawowitym włascicielem Dragona był Mirosław Szulga i on zatrudniał i ciebie i pietrzyka. Od Dragona z Redutowej powstały odłamy nikogo kto jest z tamtego okresu nie oszukacie. Taka jest Prawda.
Alwin 2016-03-02 21:03
Gdzie mają obiekty i ile płacą na godzine dajcie informacje
Arnold 2016-03-11 13:30
Podobno zatrudniają po znajomosci stawki 4,50 i 5,00 Z opini nie wiem kto jest tam włascicielem pogubiłem się
Roman 2016-04-27 12:04
Ja mam w Dragon-Polu 5,00 zł brutto bez umowy.
Korkus 2016-04-27 22:00
Jak płacą piątaka bruutto to jakaś żenada i bez umowy! Porażka!.
1982 2016-04-28 13:03
No bez jaj jak to prawda to bagno jakies a nie firma UWAGA !
Filip 2016-04-30 19:54
Prawda..
Karol 2016-04-30 21:33
To kłamstwa stawki na obiektach są inne te kłamstwa pisze dragon roberta p.z zazdrosci i zawisci ze ta firma jest konkretna a tamta nie.
Karol 2016-04-30 21:39
Umowy pracownicy mają
1982 2016-05-02 10:23
Tak a niby gdzie mają lepsze stawki i umowy Proszę Wymienic No GDZIE ???
Karol 2016-05-02 13:45
Przepraszam Wszystkich!Jednak nie wszyscy mają umowy w Dragon-Polu a stawki są jak powyżej 5zł brutto.Pozdrawiam Redutowa.
Janek 2016-05-03 01:24
Ja mam o dzieło i 5.30 zł brutto.Pozdro dla Redutowej
1982 2016-05-04 13:31
Ty cały karol lecz się cłopie ale syf
Arek 2016-05-06 12:49
Co Ty gadasz!?..5-5,30 brutto nawet jesli jest to umowa o dzieło to bardzo dobra stawka! A gdzie płacą więcej,no gdzie???..Pozdro dla Redutowej
Janek B. 2016-05-26 09:58
Wszystkie negatywyne opinie daje konkurencyjny dragon.Takie jest moje zdanie ta firma jest OK. Pozdrawiam i Polecam Redutową
Bolo 2016-06-03 04:52
Pracowałem u Przemka Sz kilka miesięcy tu na prawdę jest dziadostwo,ciągle brak ludzi do pracy i stawki po ch..ju..Zaslanianie sie konkurencja nie przypudruje chuj..wa jaki tu panuje..pozdro.B
Ptyk Szogun 2017-05-10 09:50
zgadza się Bolo,ale najgorszy fra...r to super rajdowiec Inspector Kulig.....
Artur 2017-06-18 09:50
dokładnie wielki Strażnik Miejski co to tylko umie karać i wystawiać mandaty,człowiekowi tez tylko by wlepiał kary za byle co...tylko niech się zastanowią z czego jesli płcą nam 5,50.....skandal
Pinio 2017-08-17 21:42
Bez jaj takich stawek nigdzie nie ma !!!!!!
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Dragonpol-Security - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Dragonpol-Security