brak logo

Arkana Firma Usługowo-Handlowa

Wrocław

Opinie o Arkana Firma Usługowo-Handlowa

Handl 2015-11-17 11:29
Proszę o szczerą i rzetelna opinie na temat pracy doradcy handlowego w tej firmie? Czy to prawda ze trzeba oddawac za uszkodznie tabletu czy samochodu kase? Ile da sie tam zarobic od do? Czy to jest umowa o prace/zlecenie czy koniecznosc wlasnej działaności?? Ile mniej wiecej godzin dziennie trzeba poswiecic na ta prace ogarniajac male wojewodztwo??
Dh 2015-12-21 12:02
Kolego a ty jakie masz informacje na temat pracy w tej firmie
Handl 2015-12-21 13:18
No właśnie żadne. Tylko, że to jest dawna firma clarena, a tam jak poczytasz sobie opinie to się odechciewa...
DH 2015-12-21 15:08
a skąd wiesz że to dawna Clarena
Handl 2015-12-21 15:16
Dowiedziałam się od jednej osoby która siedzi w branży. Ten sam właściciel, z resztą łatwo to sprawdzić w internecie. Stąd moje przypuszczenia, że skoro ten sam właściciel to i ta sama polityka firmy... Na tą clarenę można się tyle naczytać złych opinii, że masakra, ale nie wiem czy to prawda i na ile te opinie są wiarygodne... Opinie tez na goworku.
DH 2015-12-21 15:32
ale nie ma nigdzie w internecie że to ten sam właściciel - chyba że żle szukam.
A wiesz jakimi samochodami jeżdżą
Handl 2015-12-22 08:16
Nie mam pojęcia. Nie mam takich szczegółowych informacji.
DH 2015-12-23 14:45
Opinie o clarenie są różne więc może trzeba samemu sprawdzić żeby potem mówić.Ludzie zawsze będą narzekać
Handl 2015-12-23 15:19
Wiem zdaję sobie sprawę z tego. Tak na prawdę to na jaką firmę nie wejdę to na każdej są złe opinie. ;) Jakby w Polsce wszędzie była zła praca. POmimo to chciałbym zaciągnąć jakąś opinię wcześniej.
dh 2015-12-23 16:05
Mówiłeś że masz kogoś z branży - może niech ci powie coś bliżej na temat pracy w tej firmie.wtedy będziemy wiedzieć czy warto tam iść do pracy
onaa 2017-03-08 17:39
jedzie ktoś może z podkarpacia do Wrocławia 15.03.2017r na ostatni etap rekrutacji dla firmy Arkana ?
12345 2017-03-15 17:58
onaa, brałaś udział w ostatnim etapie rekrutacji?? możesz coś więcej powiedzieć??
Joker 2017-07-19 08:44
Kazda firma jest taka ze trzeba pracowac a tu kazdy szary polaczek chcialby duzo kasy malo pracy ,bylem w clarenie prawie 2,5 roku samemu odszedlem z powodu zmian jakie nastąpił - zajmowalem sie rynkiem zagranicznym i uwazam ze praca byla dobra jak wszedzie stres ale to normalne trzeba robic targety .. ARKANA to nie clarena te dwie firmy dzialaj obok siebie ale dwoch innych wlascicieli i z tego co Wiem Pan Wojtek z Arkany jest bardzo dobrym pracodawca .
Zostaw swoją opinię o Arkana Firma Usługowo-Handlowa - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arkana Firma Usługowo-Handlowa