brak logo

GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.

admin 2015-09-30 22:07
Twoje doświadczenie może zmienić rynek pracy. Dodaj komentarz o firmie GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o. na naszym forum.
Grotkos 2016-10-18 19:05
Praca w tej firmie to koszmar nie polecam nikomu zerem benefitow zero jakich kol wiek dodatków trzymajcie się z daleka od tej firmy
Andrzej 2016-10-26 18:59
Każdy dobry pracownik powinien omijać tą firmę szerokim łukiem
Nie dajcie się nabrać na piękne gadki na rekrutacji
DRAMAT zero kasy i brak perspektyw
Firma 4 osobowa ...
dar 2016-10-27 13:21
o widzę, że admin kasuje starsze opinie nt. tej pseudo-firmy....hmmmm, straszna padaka - przestrzegam !!! średni okres pracy w tej firemce to 6-8 miesięcy, tak jak przedmówcy nie wierzcie w bajeczki na rozmowach - ABSOLUTNIE NIE POLECAM !!!!!!
Gośc 2016-11-04 20:13
A jak wygląda oddział w Katowicach, atmosfera, środowisko, praca. Ma ktoś opinię w tym temacie?
Niki 2016-11-13 13:12
Jeśli ktoś chce pracować i po miesiącu juz zaczac szukać nowej pracy bo rzeczywistość przebija każdy nawet najbardziej odjechany film fantazy to najlepsze miejsce i polecam w 100 %
Nick 2016-11-27 14:19
Omijać szerokim łukiem tę firmę. To nie jest żadna międzynarodowa korporacja tylko firemka czteroosobowa z samozwańczym general menagerem na czele. Wiejski chłopiec (w tej roli oczywiście gm) myśli, że to korpo a pojęcia o niczym nie ma, na prawie pracy się nie zna i podobnych jemu pracowników zastrasza. Brak rozwoju, perspektyw i kasy. Brak premi, sprzedaży ....... same braki.....
Bajer Full 2017-01-02 00:55
Ale to juz chyba nie istnieje raczej ...
Pracowałem 2017-01-02 17:55
Pracuje się okropnie, samozwańczy niby dyrektor cały dzień stoi nad głową lub ewentualnie podsłuchuje z za ściany, bo sam nie ma co robić. W firmie praktycznie nikt nie ma pojęcia o biznesie kurierskim i zasłania się jakimiś frazesami. Samochód i telefon to w firmie dobro nadrzedne, jak w latach 90, trzeba zostawic na wieczór pod firmą. Padaka i poracha.
Titanic 2017-02-07 22:12
Tam już chyba nikt sensowny nie pracuje , siwy dym i skrzypce ...
Alina 2017-02-08 12:29
5-6 miesięcy pracy i zmiana....w ciągu tylko ostatniego roku 3 razy zmiana ekipy, odeszło w sumie 10 czy 11 osób - więc chyba o czymś to świadczy: zważywszy na to, że 4-6 osób to cała firma nie licząc kurierów (ale oni i tak są na umowach b2b) - opinia Niemca -dyrektora o oddziale to: DISASTER" !!!! ale pseudo - dyro jak widać wciąż trwa na posterunku hehehhehe, żałosna organizacja !!!! TOTALNIE ODRADZAM !!!
Pelagia 2017-03-08 23:50
Pseudo dyro to największy DISASTER tej firmy, ale trzymają figuranta a ten myśli, że pracuje w korpo. Ludzie, nie wierzcie w te opowieści, faktycznie 5-6 osób, w tym dwóch kurierów, pracujących do 15.00. To są żarty a nie firma.
samoa 2017-04-20 14:02
No widzę, że już kolejne zmiany - nawet office bez obsady! Cała prawda o tej instytucji powyżej - trzymajcie się od Go jak najdalej radzę szczerze !!!
1
Disaster 2017-04-27 09:23
Najgorsza firma jaka może być odradzam w 100%
1
Nickolas 2017-06-14 10:26
Pracowałem tam chwilę. Firma straszna. Szkoda czasu na tego typu pracodawców. Dyrektor szkoda gadać.
1
Zostaw swoją opinię o GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.