brak logo

Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec

Warszawa

Opinie o Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec

SAS 2014-10-06 17:49
witam,

znam bardzo dobrze salon korzystam z wszystkich usług od lat uważam ,że jest bardzo profesjonalna obsług miłe panie bardzo kompetentne .
polecam kosmetykę i zabiegi u pani ELI SA SUPER.


WIERNA KLIENTKA SAS
mama45 2014-10-06 17:52
świetny salon proszę głupot nie wypisywać znam osobiście właścicielkę i wiem na jakich produktach pracuje i jak traktuje ludzi .......


pozdrawiam wszystkch

mama45
kati88 2014-10-06 17:54
bzdury piszesz DIABLE
chyba nie znasz salonu......


kati88
Kotek 2014-10-17 11:21
Elusia, jesteś the best. Mniam:)
wolek33 2014-11-21 11:30
witam wszystkich

czesto korzystam z usług salonu i jestem bardzo zadowalona .
jest profesjonalna obsluga .
zazi67 2014-11-21 11:35
dzien dobry
wszystkim miłym ludziom
przeczytałam wszystkie opinie najbardziej rozsmieszyły mnie te który krytykują salon ......
to chyba konkurencjsa....,
korzystam od wielu kat zmienia się personel ale zawsze jestem zadowolana
wszyscy ludzie tam pracujący łacznie z właścicielką naprawde się starają i robią wszystko ,żeby klient wyszedł zadowolony.

polecam serdecznie i porosze nie pisać głupot

pozdrawiam
zazi67
Robert 2014-12-21 16:10
Pani Kasiu, gdzie Pani teraz pracuje? Niestety w WolaPark już nie :(, długo szukałem dobrego fryzjera dopóki nie znalazłem Pani i gdzieś Pani uciekła...
Tat45 2015-02-19 08:44
Korzystam z salonu jest bardzo kompetentna obsługa
Panie sa zawsze miłe i dobrze strzyga co najważniejsze
Robiłem wielokrotnie manicure i tez jestem bardzo zadowolony
Polecam salon
Przemek 2015-03-01 18:33
Byłem dziś i odradzam. Od lat korzystam z salonu pasja na Górczewskiej i nie ma lepszej fryzjerki od Pani Bożenki. Do happy days trafiłem z przypadku, jest niedziela a na rano miałem wyglądać jak trzeba,więc się zdecydowałem. Trafiłem na Panią w dziwnej fryzurze, czarno zielonej.Zażyczyłem sobie cięcie boków na 1mm i góry na centymetr.Nie dość że ogoliła mi górę na 3mm to nie umiała wycieniować tak małego przeskoku. Zostawiła schodki i rachunek przy kasie 45 zł. Za taką spapraną usługę...Porażka.
Aldi78 2015-03-12 09:03
Ja korzystam z salonu wykonuje paznokcie i kosmetykę u pani Eli jestem bardzo zadowolona
Bardzo profesjonalnie kompetentnie i bardzo mila kobieta
Polecam i zapraszam
Ala
Jaga90 2015-03-12 09:06
Ja rowniez salon polecam bardzo mi odpowiada korzystam z kosmetyki i zabiegów medycyny estetycznej u pani kosmetolog Eli
Zawsze jestem zadowolona i mam Piekna buzie
Polecam !!!!!!!!!
Torro 2015-03-12 10:56
Polecam salon kosmetykę i strzyżenia
Agnieszka 2015-05-04 08:46
Trafiłam do salonu przez przypadek. Czesanie i manicure - porażka. Jedno i drugie nie wytrzymało 12 godzin. może miałam pecha.
Lili 37 2015-05-26 13:09
Polecam bardzo salon
Wypełnianie kwasem usta super
kryz 2015-08-08 08:18
NIE POLECAM ,KOSZMAR .NIE WYKWALIFIKOWANY PERSONEL , STRZYGŁA MNIE GRUBA ,ŚMIERDZĄCA PAPIEROSAMI MŁODA OSOBA , NIE DOŚĆ ZE GODZINĘ MNIE STRZYGŁA TO RĘCE JEJ SIE TRZĘSŁY . WYSMAROWAŁA MNIE ŻELEM A JAK UMYŁEM GŁOWĘ SCHODEK NA SCHODKU I DZIURY .KOSZMAR.
krysia 2015-08-11 16:10
Bodajże Pani Katarzyna jesli mozna w ogole nazwac ja Panią... Arogancka,zero podejscia do klienta,w zasadzie wydawac by sie mogło że jest prosta zasada (klient nasz pan)ów Pani chyba w ogole tej zasady nie zna albo nie akceptuje tego co klienci do niej mówia(żenada),zrobila to co chciala sama co mi sie bardzo nie podobało...nie mowiac o jej caloksztalcie ,ogolnie wyszlam z pod jej rąk bardzo niezadowolona,moze i jest profesjonalistką ale z takim podejsciem nie życze jej sukcesów ...co do salonu nie mam zastrzeżen,jest ok ale zaznaczam prosze uważac na tą Pania...Pozdrawiam Krystyna
Ashley 2015-08-26 23:39
PORAŻKA
Szczerze odradzam ten salon, jeszcze nigdy nie miałam takiego koszmaru na głowie!! Zdecydowałam się i poszłam zrobić ombre. Wykonywał mi je pan fryzjer (myślę, że to jedyny pan jaki tam pracuje). Zapewniał mnie przed wykonaniem zabieg, że to jest bezpieczne i nie poniszczy mi włosów a przynajmniej on ma takie świetne metody. Dodatkowo kazał mi przyjść za dwa dni na jakaś tam jeszcze drobną poprawę. To co wyszło na mojej głowie ma się nijak do ombre a w zasadzie to jest jakaś pomyłka na mojej głowie. Włosy mam dosłownie spalone w dodatku wpadają w paskudny zielonkawo niebieski kolor, dodatkowo mam łaty na głowie, tak jak to określiła fryzjerka, z którą później to konsultowałam- ordynarne przejścia. Mało tego, byłam dzisiaj reklamować usługę, w celu odzyskania pieniędzy, chociaż tyle, bo włosów nic mi nie jest już w stanie uratować. Odpowiedź z jaką się spotkałam przechodzi wszelkie pojęcie. Aroganckim, agresywnym i po prostu bezczelnym tonem poinformowano mnie, że reklamacja nie zostanie przyjęta, ponieważ fryzjer uważa, że wykonał dobrze usługę, idąc w zaparte i mówiąc, że "czarne jest białe a białe czarne". Nie odpuszczę tego, za dwa dni jestem umówiona z kierowniczką salonu i mam nadzieje na odzyskanie pieniędzy, chociaż kosztów psychicznych jakie poniosłam w związku ze zniszczonymi i łaciatymi włosami nic mi już nie zrekompensuje, nie wspominając o nieprzespanych i przepłakanych nocach :/ A do tego salonu nigdy już nie wrócę. LUDZIE OMIJAJCIE TEN SALON Z DALEKA !!!
Skorpion 2015-09-01 20:48
Chciałem skorzystać z ich usług ,teraz wiem ze nie warto dzięki za opinie
Ashleynicole 2015-09-03 14:27
Chciałabym jeszcze dodać kilka słów do poprzedniego postu. Otóż jedyną osobą, która wykazała się profesjonalizmem (w przeciwieństwie do wspomnianego "fryzjera" i pani od "parzenia kawy", która razem z nim bezczelnie szła w zaparte w momencie gdy byłam składać reklamację) jest KIEROWNICZKA salonu, która zwróciła koszt "usługi". A co do włosów, to zaczęły mi wypadać na potęgę po ich cudownej "usłudze" ;( NIE POLECAM I SZCZERZE ODRADZAM rzeczony salon !
Tipo 33 2015-09-06 08:43
Witam
Dość często korzystam z salonu szczególnie z kosmetyki i zawsze jestem bardzo zadowolona natomiast fryzjerzy maja duzo pracy wiec myśle ze sa dobrzy
Ja polecam bardzo lubię tam przychodzić
I kierowniczka z tym sie zgodzę bardzo mila i profesjonalna osoba kosmetolog z wykształcenia
kubus 2015-09-26 22:34
Na tyle ludzi co sie tam przewali te wasze opinie ,sfrustrowani ludzie to zero ,wszędzie sie znajda nie zadowoleni idioci .Ja korzystam tam z usług fryzjerskich i muszę wcześniej sie zapisać żeby sie tam dostać .Zawsze jestem zadowolona bo widzę ze to wykwalifikowany personel z dużym doświadczeniem , a wiocha niech na wiochę spada a nie w Warszawie państwo rżnie .
Lilu 2015-09-29 13:07
Haha ciekawe, że musisz się tam wcześniej zapisywać... Przyjmują z miejsca idziesz i już jesteś. Poziom, który sobą prezentujesz obrażając w tak niedojrzały i infantylny sposób ludzi jest po prostu żałosny. Co do "wykwalifikowanego" personelu- no cóż rzeczywiście wyróżniają się "świetnym" podejściem do klienta (czyt. arogancja i bezczelność) w dodatku mają "niesamowity talent" do uszkadzania struktury włosów i całkowitego mijania się z oczekiwaniami klienta. W życiu nie byłam w tak FATALNYM SALONIE !!!
Edzio 2015-09-29 15:37
Cóż za wspania opinia pisana anonimowo
Nikt pewnie przy ,,kobiecie,,
Nie poskakal
Ludzie nie odróżniacie pracy od uprzejmości ja jestem zawsze zadowolona z efektów uważam ze personel wie co robi i nie musi byc nadskakujacy tylko profesjonalny
Polecam serdecznie salon
Lilu 2015-10-01 13:55
Kobieto,to że siedzisz przed komputerem i czekasz na nowe wpisy na forum świadczy o tym, że rzeczywiście tylko do tego się nadajesz, bo to czym powinnaś się zająć przerasta twoje możliwości. Nic dziwnego, bo czego można się spodziewać po kimś, kto nie ma pojęcia, w jaki sposób powinien działać na swoim stanowisku i co należy do jego kompetencji. Pozdrawiam panią i super "doświadczonego" fryzjera. P.S. Do profesjonalizmu daleko wam jak stąd do księżyca.
Kinia 2015-10-01 20:52
Co racja to racja ,ja mam wrażenie ze większość dobrych opinii pisze sam właściciel ;)
Kubuś 2015-10-02 11:23
Sami debile tu piszą .Dziwie sie ludziom którym chce sie siedzieć przed kompem i pisać głupoty NIE KRYTYKUJ ŻEBYŚ SAM NIE BYŁ KRYTYKOWANY .Jak mi nie odpowiada fryzjer czy sklep to tam nie ide i nie pieprze głupot ,nikt nie jest Bogiem .A wy krytycy sami nie jesteście idealni i na pewno macie same wady ,tacy ludzie nie zadowoleni sa z niczego nawet sami z siebie ,zadnej pasji ani zajec, nudzą sie .Do roboty się wezcie We łbach maja pokręcone ,na Sybir z takimi żeby nie zarażali innych .Dno!
beza 2015-10-02 11:28
SUPER POLECAM
Ashley 2015-10-02 15:49
Prawda? Też odnoszę takie wrażenie, z tym, że może nie sam właściciel a pewna osoba z jego salonu. No cóż przykre jest to, że ktoś nie potrafi przyznać się do błędu, ale to świadczy o tym jak bardzo ten ktoś jest niedojrzały albo delikatnie ujmując- nie grzeszy inteligencją. Doświadczyłam od tego salonu a raczej od konkretnych osób tam pracujących wiele PRZYKROŚCI nie wspominając o tym jak bardzo przypłaciłam stanem i kondycją włosów. Do dziś żałuję, że tam poszłam, a mogłam najpierw poszukać opinii o tym salonie. Zrobiłam to dopiero po fakcie, dlatego dziś moje włosy są w opłakanym stanie. Piszę tutaj po prostu ku przestrodze, jasne każdy ma prawo iść gdzie chce ale po krzywdzie jakiej doznałam w salonie Happy Days mam nadzieję, że może UCHRONIĘ KOGOŚ PRZED ICH USŁUGAMI.
Antek 2015-10-03 14:16
Interesujące jest to że osoba zamieszczająca dobre opinie o tym salonie skupia się głównie na obrażaniu ludzi którzy maja odmienne zdanie na temat tego salonu, w żaden sposób nie odnosząc się do merytorycznej pracy załogi.
Terccy 2015-11-05 12:13
Rzeczywiście brak profesjonalizmu w tym salonie .Młoda osoba mnie strzygła nie mająca pojęcia o strzyżeniu a co najśmieszniejsze to po 40 min strzyżenia spytała cytuję ;Czy coś nałożyć na głowę? Podziękowałem bo nie wiedziałem co ma mi nałożyć ,kaptur,farbę czy wosk ?Szefowo wyślij na szkolenie a nie będzie negatywnych opinii .
Mila 2015-11-06 13:58
Najgorszy salon fryzjerski w Warszawie! Personel totalnie nie zna się na rzeczy. Zresztą wystarczy spojrzeć jak się prezentują i to powinno dać do myślenia. Jestem bardzo niezadowolona z usługi jaką mi zafundowali. Nie wiem czy szkolenie w ich przypadku pomoże. Raczej zastanowiłabym się nad całkowitą wymianą personelu.
Paula 2015-11-20 12:10
Coś w tym musi być! Nie wiem dlaczego ale to jest najgorsze ścięcie i modelowanie jakie do tej pory miałam. Lubię eksperymentować ale fryzjerowi coś poszło nie tak i w efekcie mam dziwną bezkształtną szopę na głowie. Generalnie nie polecam tego salonu.
Sarka 2015-11-20 22:57
Cóż... nazwa salonu "Happy Days" niezbyt wiele ma wspólnego ze swoją nazwą, ponieważ czas spędzony w tym salonie nie należał do najprzyjemniejszych. Zaczęło się od zepsutej, opadającej umywalki. Poza tym obydwie panie (blondynka i pani w rudych włosach) chyba koniecznie chciały mi wyrwać wszystkie włosy z głowy przy farbowaniu. Farbowałam włosy w różnych salonach, ale nigdy nie spotkałam się z taką niedelikatnością. Poza tym pierwszy raz spotkałam się z sytuacją, w której jedna pani jednocześnie farbuje mi włosy i przeprowadza zabieg innej klientce. Pomijając te wszystkie aspekty, wydawało mi się, że salon który jako jedyny tego dnia nie miał obłożenia i zgodził się na pofarbowanie mi włosów w tych spartańskich warunkach przynajmniej ma koszt adekwatny do jakości. Po czym okazało się, że Panie doliczają sobie bez pytania "modelowanie włosów", czyli wysuszenie ich suszarką na szczotce, pomimo tego, że nawet je o to nie prosiłam. Na mój sprzeciw, kasjerka odpowiedziała, że fryzjerka na pewno mnie pytała o to i się rzekomo zgodziłam :) Koszt całego przykrego zabiegu farbowania farbą z amoniakiem wynosił ok. 260zł przy bardzo kiepskiej jakości.
ANN 2015-11-21 22:22
Powinnaś się cieszyć iż nie trafiłaś do "Pana Fryzjera" pracującego w tym salonie, który lubuje się w tworzeniu "awangardy" na głowie, bez konsultacji z klientką. Dodatkowo posiada on niezliczoną ilość zalet m.in. potrafi w ciągu jednej wizyty pobić rekord w liczbie popełnionych błędów, doszczętnie zniszczyć włosy (co innym fryzjerom nie udało się przez długie lata) oraz potrafi wręcz poetycko narzekać na swoją szefową.
Natomiast o podejściu, do klientka, "Pani w rudych włosach" można napisać książkę pt. "Jak nie rozmawiać z klientem" wspomniana osoba potrafi wmawiać klientce iż jest zadowolona z wykonanej usługi lub w trakcie reklamacji stwierdzić iż jest ona bezpodstawna ponieważ fryzjer uważa że wszystko wykonał dobrze, a to że efekt nie zadowala klienta nie ma żadnego znaczenia.
Przemo 2015-12-21 11:53
TRAFIŁEM DO NIBY SALONU FRYZJERSKIEGO ,Happy Days, w Wola Parku wE WSZYSTKICH SALONACH TŁOK A TAM PUSTO I TO SOBOTA 3 PANIE SIEDZIAŁY OBOK TEŻ BEZ ZAJĘCIA .Ostrzygła mnie w wielkim trudzie z akcentem Ukrainki ,śmierdzącą potem .Nie dezynfekowała narzędzi ,brudny peniuar ale co tam pomyślałem muszę być ostrzyżony .Ludzie wyszedłem stamtąd jak po kosiarce ostrzyżony i jeszcze 45 złoty musiałem zapłacić oczywiście bez paragonu fiskalnego .Co za koszmar i to w takim Wola Parku .Omijajcie ten salon bo nabawicie sie jakiegoś syfilisa .Po przeczytaniu opini teraz rozumie czemu tam było pusto a w innych salonach brak miejsc ,pozdrawiam
jaro 215 2015-12-30 22:19
Kiedy korzystalem z uslug tego salonu (Happy Days)potem dlugo nie z uwagi na dziwna pani fryzjerke w kolorowych wlosach (chyba Katarzyna)
ostatnimi czasy skorzystalem ponownie
bardzo mile sie zaskoczylem
pani (nowa fryzjerka w okularach chyba Ania) doradzila co mam zrobic z wlosami,zmienila fryzure,wygladam super!
wroce!
pozdrawiam p.Anie
daro 600 2015-12-30 22:23
Ja te polecam ta nowa fryzjerke
i salon
moi znajomi polecili mi i nie zaluje
kolor super a maz ma wreszcie fajny fryz
zbyszek 2015-12-31 15:12
Ha ha chyba sama szefowa pisze te dobre opinie . Chodziłem do strzyżenia do P Maćka zawsze byłem zadowolony ...a tu prosze już nie pracuje bo szefowa nie płaci pensji fachowcy uciekli , tylko uczenica i jakaś nowa z dziwnym akcentem , ostrzygłem sie ale ludzie uciekajcie z stamtąd w takim salonie tylko dwie fryzjerki jesli można nazwać te osoby fryzjerkami ,nie umieją cieniować włosów .....koszmar nie polecam
Suffering 2016-01-06 23:01
Bardzo dobrze, że p Maciek już tam nie pracuje. Bardzo dobrze się stało i z pewnością wyjdzie to na korzyść dla przyszłych klientów/klientek. Ten pan to raczej pomyłka a nie fryzjer. Mam nadzieję, że nie trafię na niego w jakimś innym salonie (o zgrozo!). Najgorszy fryzjer u jakiego byłam!!!
falko 2016-01-10 21:38
salon ok, czysto i miło. Z przyzwyczajenia tam chodzę od kilku lat. Byłem teraz w weekend i zauważyłem że cała ekipa została zmieniona. Pani która mnie strzygła naprawdę zna się. Teraz jest jeszcze wyższy poziom niż był. Polecam.
Zbycho 2016-01-11 13:51
To prawda ze chyba właścicielka pisze Jaki tam poziom ? Poszedłem sie ostrzyc nie było mojego fryzjera i wyszedłem bo sie bałem ryzyka , fryzjerka jedna w weekend wyglądająca jak sprzątaczka jaki to poziom ...W innych salonach tłumy a tam nikogo .Klienci odeszli wraz z dawna ekipą .Salon zszedł na dno wraz z szefostwem
Tygrys 2016-01-25 22:14
nie dawno czytałem wpis który usunięto ponoć właściećelka tego salonu otworzyła nowy salon w wola parku cartel beauty mam pytanie czy ktoś korzystał z usłług tego salonu bo poprzedni miał złe opinie
Tamara 2016-01-31 22:46
Salon zszedł na psy! I to prawda ze klienci odeszli z dawna ekipą. Widac że szefowa robi wszystko jak najtańszym ajosztem!
Paweł 2016-02-02 10:32
Ten fryzjer pożyczył pieniadze dobrze wiesz od kogo , także nie podaruje Ci
Synek 2016-02-03 21:25
Pożyczyłeś fryzjerowi to czemu grozisz chyba właścicielce ,nie rozumie cię ?F7cct
Synek 2016-02-03 21:26
Pożyczyłeś fryzjerowi to czemu grozisz chyba właścicielce ,nie rozumie cię ?
xxx 2016-02-24 18:30
nie włascicielce, tylko chodzi o tego fleta co pozyczył!!!
Bambi 2016-02-24 21:01
Omijać z daleka
tulipan 2016-02-28 20:07
Koszmar nie fryzjer OMIJAJCIE LUDZIE BO SIE SYFEM ZARAZICIE
KULKA 2016-04-13 22:31
Nie radze tam isc do pracy ,SZEFOWA NIE PŁACI PENSJI ,OKRADA WŁASNYCH PRACOWNIKÓW
Zostaw swoją opinię o Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec