brak logo

Wachta II Przedsiębiorstwo Usługowe Tomasz Ziomek

Kołobrzeg

Opinie o Wachta II Przedsiębiorstwo Usługowe Tomasz Ziomek

leon 2013-11-22 13:13
nie płaca od dwóch miesięcy dla pracowników w Świdwinie. to ma być żetelna firma !!!!!!
xxxxxxxxx 2013-12-18 19:41
Malo atrakcyjni oferta za 2,80 brutto za godzine, do tego zalegaja miesiacami z wyplatami niepolecam.
Roman 2014-03-05 21:51
Masakra unikać nie płacą na czas zero umów odradzam !!!!!!!!!!!!!
darek 2014-03-18 19:54
To szczera prawda nie płacą umowy na miesiąc totalny bajzel
maly 2014-03-18 19:55
ponoć oglosili upadlośc
tomasz 2014-03-18 20:12
Podobno maja komornika.Nie płaca...
chrobry 2014-03-31 08:57
TO TEŻ LIPA PO 3 TYGODNIACH ICH WYWALILI
leon 2014-05-08 11:06
Prawie wszystkie opinie są prawdziwe (usunięte przez administratora) zatrudniają patrol interwencyjny złożony ze skoczków z pod Chociwla i to do tego w wieku mojego dziadka, który nie ma pojęcia o obiektach w Świdwinie.
belzebub 2014-07-22 11:49
Dziadowska firma to co ludzie piszom to swieta racja
stulipan 2014-08-08 16:26
Firma kszak nie płacą firma zatrudnia i nie płaci ludzienie moga otrzymać kasy i po paru miesiącach sami odchodzą. Mam nadzieje ze skarbowy zamknie ta firme a właściciela zamknie do pierdla bo dla taki oszustw jest jego miejsce
stulipan 2014-08-08 16:28
Firma kszak nie płacą firma zatrudnia i nie płaci ludzienie moga otrzymać kasy i po paru miesiącach sami odchodzą. Mam nadzieje ze skarbowy zamknie ta firme a właściciela zamknie do pierdla bo dla taki oszustw jest jego miejsce
szwabeks 2014-08-26 20:48
Tak jak piszecie sa niewyplacalni powinno sie ich wszystkich spakowac i utopic dziady A to wszystko wina naszego kochanego jebanego panstwa powinni ludzie w polsce zrobic takom zadyme jak na Urainie
bobbudowniczy 2014-10-13 19:05
Przedsiębiorstwo Usługowe WACHTA II Tomasz Ziomek, ucieka przed skarbówką, ZUS-em i innymi wierzycielami. Dlatego powstała WACHTA II SECURITY Sp. z o.o. Nie dajcie się zwieść. To ta sama firma, ci sami ludzie, wielki Prezes i jego prawa ręka, Pan "S". "Chcesz pracować, to pracuj! Za ile? Nie ważne! Na jakich warunkach? Nie ważne! Dostanę umowę? A po co!". A potem nie masz wyjścia i idziesz do sądu, a kolejka jest spora. TAK TO WYGLĄDA DO DZISIAJ !!!
belzebub 2014-10-21 12:50
wszystko co ludzie piszom to prawdza zalegaja z platnosciami umowy to sobie wystawiaja kiedy chcom i jakie chcom takich to powinno sie rozstrzelac zeby inni tacy sami wiedzieli ze tosamo moze ich spotkac dziady i zlodzieje
belzebub 2014-10-21 12:50
wszystko co ludzie piszom to prawdza zalegaja z platnosciami umowy to sobie wystawiaja kiedy chcom i jakie chcom takich to powinno sie rozstrzelac zeby inni tacy sami wiedzieli ze tosamo moze ich spotkac dziady i zlodzieje
belzeb 2015-01-29 08:03
to prawda zalegają z płatnościami,zmienili nazwęmają swój cel
skarpeta 2015-09-02 16:21
Dziadowska firma kwalifikująca się do powiadomienia CBA. Oszuści i złodzieje. Okradli dziesiątki pracowników z pieniędzy, nie wspomnę o US i ZUS-ie.
aneiry 2015-09-16 08:10
Wachta ll totalna porazka. Teraz urzeduje na politechnice. Koszalinskiej ul Raclawicka. Omijac szerokim lukiem.
kozioł 2015-10-10 13:40
W Kołobrzegu zmienili siedzibę, teraz oszuści wynajęli biura na ul. Matejki 10 i zapuszczają brody.
xyz 2015-10-10 18:25
A po Nowym Roku mają tych dwóch "bliźniaków" przenieść na ul. Młyńską 71 do Koszalina.
Głupi Jasiu 2015-11-22 21:57
Jest już listopad 2015 r. a kolejka w sądach nie maleje tylko się wydłuża. A oszuści nadal na wolności. Grupa interwencyjna bez broni? Śmiech na sali. Pistolet plastikowy na kapiszony posiada tylko jeden głupek w tej firmie. Wiadomo kto.
Andrzej 2016-04-15 15:57
Z firmą rozwiązałem umowę w grudniu 2015, a właśnie dostałem kolejną fakturę za marzec. Mają straszny bałagan. Alarmy nie dochodzą. ODRADZAM każdemu.
bobbudowniczy 2016-04-22 10:31
U W A G A klienci WACHTY ! Sprawdźcie, czy firma posiada jeszcze ważną koncesję. Z moich informacji wynika że nieeeee ! Zdaje się że została własnie odebrana ... :(
Lady Gaga 2016-07-03 16:34
Nierzetelny, niekompetentny, oszust, żadnych umów, nie jest wypłacalny. Robi maślane oczy i żeruje na pracownikach. Laski z Urzędu Skarbowego
Zostaw swoją opinię o Wachta II Przedsiębiorstwo Usługowe Tomasz Ziomek - Kołobrzeg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wachta II Przedsiębiorstwo Usługowe Tomasz Ziomek