brak logo

Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

Kalisz

Opinie o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

anonim 2015-04-12 15:16
Mam pytanie na jakim stanowisku pracowaliscie?
zene11 2015-08-26 15:14
Chyba przesadzacie, czasem jest male opoznienie ale zawsze kasa jest
Wojtek 2015-10-09 16:20
JESTEM U NICH NA CENTRUM OD POCZĄTKU I JEST OK. MAŁY POŚLIZG BYŁ MOŻE ZE DWA RAZY WIĘC NIE WIEM CO WY LUDZIE GADACIE. TYPOWE POLACZKI CO NARZEKAJĄ BO IM SIE ROBIĆ NIE CHCE!!!
viola 2015-11-27 13:46
Jezu nie wiem ludzie skąd takie opinie, pracuje na ochronie od ponad 1,5 roku, żadnych problemów nigdy nie miałem...
marco323 2015-11-27 13:50
Wczoraj po prawie dwóch latach zakończyłem prace w Detektorze (dostałem oferte pracy w Dublinie) Żal mi było sie rozstawac z ta firmą, super szefowa, wystarczyło tylko zadzwonić gdy mi coś wypadło i beż zadnych problemow sami ogarniali zastępstwo. Pieniążki zawsze na czas (raz czy dwa dostałem z opoznieniem 1-2 dni ale to zrozumiałe w dzisiejszych czasach) z kolei nigdy nie było problemów z zaliczką. Pracowałem kiedyś na ochronie w innej firmie i to była tragedia...
damiannnnero 2015-11-27 13:52
Pracuje od 3msc, narazie wszystko spoko, miłe szefostwo, jestem zadowolony
Darko 2015-12-05 17:35
solidna firma tyle moge powiedziec
krzyśśśś 2015-12-06 11:45
to jak w koncu jest z ta praca? pracuje kilka tygodni i nie narzekam, czyzby konkurencja pisze zle komentarze?
do krzyśśś 2015-12-07 11:54
normalna praca, nie słuchaj nierobów!!
Zostaw swoją opinię o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński