brak logo

Nico Polska Sp. z o.o. Filia

Swadzim

Opinie o Nico Polska Sp. z o.o. Filia

admin 2015-09-24 08:16
Za jakiego pracodawcę uważasz firmę Nico Polska Sp. z o.o. Filia? Wypowiedz się na naszym forum.
nick 2015-10-11 20:42
JEDNA WIELKA KPINA SKLEP Z MONITORINGIEM JAK SIĘ ODEZWIESZ DO WSPÓŁPRACOWNIKA TO OD RAZU JEST TELEFON OD "PREZESA" ZE GADASZ A KLIENTKA CHODZI SOBIE SAMA CHOĆ BYŁAŚ U NIE I ZAPYTAŁAŚ CZY MOŻNA JEJ W CZYMŚ DORADZIĆ. PIENIĄDZE ŻADNA REWELACJA W FIRMACH OBOK BEZ PROBLEMU DOSTANIESZ LEPSZE WARUNKI FINANSOWE. WEEKENDY PRACUJĄCE 1 NIEDZIELA W MIESIĄCU WOLNA. NO I NIBY TOWAR WŁOSKI - POŁOWA PROSTO Z CHIN !!!!
1
justyna 2016-11-05 13:16
Ewidentnie ktoś z działu obuwniczego chce się podlizać szefowi, pewnie dlatego że odbiegają one kulturą osobistą , życzliwością od kadry z odzieży z czym miałam czasami do czynienia i takimi wpisami chcą podnieś własną wartość na szkodę firmy psując jej wizerunek. Osobiście robię okazjonalnie zakupy w Nico i mam zupełnie inne odczucia co do kompetencji personelu z odzieży , nie będę piała z zachwytu nad obsługą, ale zakupy w tym dziale to przyjemność, szkoda tylko że za każdą wizytą w Nico widzę coraz to nowe twarze a każdy lubi być obsługiwany przez ,,znajome,, widocznie wynagrodzenie personelu jest niższe niż image firmy.
Klient 2016-11-24 21:06
Popieram w całej rozciągłości szczególnie wątek z wynagrodzeniem !!!!!
Klientka 2016-11-27 20:03
Panie z działu obuwniczego zawsze chętne do pomocy :) dział odzieżowy .. Cieżko z pomocą a jak już sie poprosi o pomoc to jest wykonywana nie chętnie :/ wysokie ceny, połowa towaru z Chin .. Panie pracujące kilkanaście lat to juz sa znudzone praca, i nie chcą pomagać .. Nowe pracownice pomocne, miłe i uśmiechnięte ;)
Klient 2016-11-30 11:22
Ha ha ha na obuwiu pomocne . . . To dopiero ktoś miał fantazje gadają klienta mają gdzieś a jak przykleić kod do premii to lecą biegiem.
mały 2017-01-06 13:28
czytając odpowiedzi na opinie klientowskie mam wrażenie że odpowiadają na nie pracownicy nico
dlatego iż pisząc o przyklejaniu kodów do premii jako klient nie wiem o co chodzi:( żenada!!!!!!!
Joanna 2017-01-06 16:23
A ja chcę się podzielić czymś z innej beczki:)kupiłam w nico buty z firmy nouchka nie należą one do tanich ale przetańczyłam całego sylwestra no i są bardzo oryginalne są to moje drugie buty z droższej firmy wcześniej miałam zocale i kolejny trafiony zakup.Cenię sobie nico za profesjonalną i miłą obsługę,przestrzeń,swobodę i marki których nie kupisz w innych butikach.Gorąco polecam ten sklep!!!!!
Klient 2017-03-05 20:45
Coś z tym nico chyba nie tak widzę że cały czas szukają sprzedawców więc albo wymagania z kosmosu albo kiepska płacą
klient 2017-03-08 14:42
Znam ten sklep od dawna zaglądam tu coraz mniej i chyba będę zaglądał tu jeszcze mniej.
Byłem w nico w weekend ponieważ miałem zamiar kupić sobie garnitur i koszulę na I Kom.Św.dziecka
natomiast ceny mnie przeraziły koszula 700zł zastanawiałem się czy ktoś się pomylił czy szukają naiwnych klientów.W zasadzie to nie opłaca się jechać przez całe miasto ponieważ w tej cenie można też kupić w Starym Browarze. Haloo...,to jest Polka.
Klient 2017-03-11 10:21
Zgadzam się ceny z kosmosu w tych cenach a na pweno i w tanszych bez problemu się kupi w innych sklepach w miescie. A to przecież peryferia a nie centrum. Nico heloł pora się obudzić
klient 2017-03-12 20:52
Popieram to prawda pora się obudzić zanim będzie za póżno. Jakiś czas temu chciałem kupić spodnie nie było rozmiaru ale pani z obsługi powiedziała że mam zaglądać bo mogą się powtórzyć.Jechałem po trasie i postanowiłem wjechać owszem były ale już o 1/4 ceny droższe pani zaproponowała mi jeszcze inne za
749 zł .Uważam że to lekkie przegięcie. Ceny rosną jak grzyby po deszczu:)
Klient 2017-03-23 06:59
Coś się dzieje złego w nico szukają całego zespołu od kierownika obuwia przez zastępcę po sprzedawców, hm zacznijcie doceniać pracowników to ludzie będą pracować.
KLIENTKA 2017-03-23 20:02
CO WY PISZECIE TO TA BLONDYNKA JUŻ NIE JEST KIEROWNICZKA OBUWIA???
robot 2017-03-23 21:25
no i bardzo dobrze na tym obuwiu to okropnie sie kupuje
Była praciwnica 2017-03-31 21:22
Nico czas zejść na ziemię z tymi cenami to jest polska nie Włochy!!! Co do pracy to pracuje się tam okropnie
Zainteresowany 2017-04-03 21:12
Widzę że nico aktualnie poszukuje sprzedawców czy ktoś może napisać jak wygląda wynagrodzenie na ile można liczyć??? Jaki system pracy ???
Zainteresowana 2017-04-12 18:50
Ponawiam zapytanie o warunki pracy i płacy w nico chciałabym aplikować ale nie wiem czego się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej proszę o informacje dzieki
Klient 2017-04-25 20:11
Uuuuuu widzę że coś nie tak w tym nico nie tylko w swadzimiu ale i Modlnicy szukają obecnie sprzedawców ciekawe albo wymagania z kosmosu albo cienka kasa . . .
A.g. 2017-04-28 21:31
Co do pracy w Nico, jeden weekend wolny w miesiącu. I to jeszcze jak dobrze pójdzie .. czasami tylko jedna niedziela :/ kasa taka jak wszędzie, 1400 na rękę. Maja wymagania z kosmosu az nie chce sie tam pracować.
Niestety pracowałam tam kilkanaście miesięcy Indobrze ze odeszłam, znalazłam lepiej płatna prace i o wiele przyjemniejsza.
z 2017-05-02 12:01
A. g. czy możesz powiedzieć czy pracowałaś na dziale obuwia czy odzieży ??? z tego co wiem to teraz szukają na stronę obuwniczą i nie wiem czy składać cv??? z góry dzięki za info
Kuba 2017-05-05 13:19
Jak najbardziej złóż CV. Aktualnie są ogłoszenia na OLX i pracuj_pl. Dowiesz się wszystkiego sama i wyrobisz sobie swoją opinię.
A.g 2017-05-15 15:16
I dział obuwniczy i dział odzieży, masakra.
Same kłótnie o byle co.
Co działu obuwia to kiepsko.
Niby teraz zmienila sie kierowniczka ale podobna cały czas jest tam szajs.
Zainteresowana 2017-05-18 17:53
To kiepsko widzę chyba dam sobie spokój z ta firma. Dzięki A.G. za info
Klient 2017-06-09 20:06
Uuu ale tu Ktoś poleciał no proszę widzę że w nico coraz gorzej już długi czas mają ogłoszenia to na olx czy na pracuje.pl i klapa nikt juz chyba tam nie chce pracowac.
Nie pozdrawiam 2017-06-16 02:32
Dzięki Bogu, pracowałam tu tylko kilka tygodni. Nie ma tu zbyt wielu osób przyjaźnie nastawionych do nowych pracowników. Stawka bardzo niska, napięcie i stres, jakiś monitoring, głupie uwagi ekspedientek, ogólnie nieprzyjemnie. W Biedronce lepiej płatna i ciekawsza praca. Niby "renomowany salon odzieżowy" a towar made in china, bardzo często kilka lat stary a nawet wielokrotnie prany. Przydałyby się jakieś szkolenia dla pracowniczek z języka polskiego bo często przy klientach nie potrafią wyksztusić z siebie żadnego sensownego słowa , ani porządnego zdania sklecić. No chyba że "ładnie Pani w tym wygląda" to szczyt możliwości i dobrego smaku. Żenada.
Była 2017-06-19 17:04
Prawda jest taka że sklep schodzi na dno kiedyś była profesjonalna obsługa towar z Włoch a teraz ani profesjonalnej fachowej obsługi ludzie z przypadku zawistni a towar szkoda gadać połowa jak nie więcej prosto z chin dzieki Bogu już tam nie pracuje znalazłam lepiej płatna pracę i w spokoju a nie pod ciągle presja monitoringu i Prezesa.
1
Bond 2017-06-21 23:29
Aby obsługa była profesjonalna to wymaga czasu, żeby nauczyć się przede wszystkim towaru i wynagrodzenie powinno być motywacją - a nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z resztą się zgadzam !!! Znajoma, która kiedyś tam pracowała miała tę średnią przyjemność tego doświadczyć. Tragedia!!! fałsz, straszenie i obłuda !!!!! Nie chciałbym tam pracować !!!
Klientka 2017-07-03 19:42
Widzę że część wpisów znikła więc szefostwo bądź kierownictwo już zainterweniowalo :-) hm oj nico nico zacznijcie doceniać pracowników a i oni będą swoje robić a nie ciągłe pretensje i tylko obserwacje przez kamery. A darujcie sobie ten szajs z chin a skupcie się na produktach włoskich jak 15 lat temu i wczesniej!!!!
1
Rafał 2017-07-21 16:59
Jakieś 2 tygodnie temu byłem w Nico, lubię kupować tam buty Firmy Fabi itd.
Stały na dziale dwie Panie, ciemna i blondynka tak zagadane że nie zauważyły ze chodzą klienci, do żadnego nie podeszły i nie pomogły. Jak zauważyły ze szukam drugiego buta od pary tego drogiego to od razu podleciały i chciały pomoc, jak powiedziałem ze sobie poradzę, to z mina na twarzy odpowiedziały "ze Ok". Pozniej wziąłem karton z butami to podleciały ze one wezmą i odłożą na kasę, otóż nie dziekuje drogie panie! Nie pomoglyscie w niczym ponieważ zajęte rozmową byłyście a do kasy to latacie i odkładać od razu, jakas premia za to?
Kiedyś w nico kupowało sie lepiej, lepszy towar, inna cena. Mam wrażenie ze ceny podnoszą o 50%..
Była praciwnica 2017-07-21 20:24
Drogi kliencie otóż masz nie w 100 % a w 200 % rację tak było jest i pewnie się nie zmieni już w nico. Odpowiadając na Twoje pytanie tak odnosząc buty Panie naklejaja swój kod który wlicza się im do premii.
Co do cen? Cóż drogo drogo drogo
Co do Pan temat stary znany zawsze rozmowy wśród ekspedientek byly i widać są nadal.
Jakub 2017-07-22 12:30
Szanowny Kliencie,
bardzo dziękujemy za przedstawioną uwagę odnośnie zachowania personelu w salonie Nico w Swadzimiu.
Prosimy o kontakt emailowy w tej sprawie na adres _nico_@_nico_._com_._pl_, ponieważ chcielibyśmy doszkolić w zakresie obsługi Klienta sprzedawczynie odpowiedzialne za zaistniałą sytuację. Jednocześnie przepraszamy w imieniu firmy.

W nawiązaniu do podwyżek cen, to wynikają one ze wzrostu cen obuwia Fabi we Włoszech,
jakkolwiek nasze ceny na przedmiotowe obuwie, są jednymi z najniższych w Polsce, co można
porównać z innymi sklepami w centrach handlowych, gdzie różnice dochodzą do kilkuset złotych.
4
Ela 2017-07-26 11:35
Podzielę sie swoją opinia.. przyjeżdżam co jakiś czas do Nico i kupuje buty, tam Panie zawsze chętne do pomocy, zawsze znajda jakieś ciekawe buty, fajna cena. Rowniez moj maz który nie lubi jeździć na zakupy to jedzie bo wie ze tam kobitki mu dobiorą wygodne obuwie. Na odzież nie chodzimy ponieważ nic ciekawego nie ma, ceny sa wysokie. Pozdrawiam do zobaczenia
1
Nie pozdrawiam 2017-07-29 11:09
Haha, co za dziecinada ;-) i wy w to wierzycie że klienci tu wyrażają swoje opinie? To wszystko komentarze idiotek z obsługi. IQ grubo poniżej przeciętnej, o ile wiecie co to jest ;-) Znikające wpisy tylko potwierdzają brak wiarygodności tego forum. Kierownictwo zainwestowało kilka tyś. zł w funkcje i możliwość kasowania i edytowania wpisów. Piekara, gamoniu, inwestuj w rozwój i szkolenia dla pracowników, integruj sie z nimi , a nie prześladuj!
3
Klientka 2017-08-01 13:31
Hmm, teraz rozumiem dlaczego fajne dziewczyny odeszły. Tyle zamieszania, nienawiści i kłamstwa przez jedną osobę która nie powinna pracować na odzieży. Szkoda że nikt z zarządzających tego wcześniej nie zauważył. To już nie to Nico...
2
Zostaw swoją opinię o Nico Polska Sp. z o.o. Filia - Swadzim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. z o.o. Filia