brak logo

Wąsiatycz Grzegorz Klinika Weterynaryjna

Poznań

Opinie o Wąsiatycz Grzegorz Klinika Weterynaryjna

pracowałem 2015-07-19 19:31
Odradzam! Odradzam bo kocham zwierzęta i nie toleruje rzeźni! Ludzie nie dawajcie im pod opieke na noc zwierząt. A jesli juz korzystacie z ich usług to dokładnie pytajcie co ma zwierzatko podawane za leki i w jakiej ilosci w stosunku do wagi zwierzecia zeby nie było płaczu!
1
Asia 2015-10-13 21:12
Ja nie pracowałam ale potwierdzam to co pisze powyższa osoba.Podają tam leki i lyny bez ładu i składu.,co popadnie.Albo są tak głupie i niedouczone alno jakakieś sadystki.Zobaczcie te setki zażaleń.To nie jest normalne,to jest straszne.Dawno powinna sie tym zająć prokuratura i prasa.Bez powodu nikt nie będzie wpisywał takich komentarzy.I tak ileś procent wyrzuca sie pod wpływem znajomosci właściciela kliniki.Po co są te fora jak nic się z tym nie robi?Ten pracownik pisze prawdę.
1
Kamil 2016-03-14 14:38
Jestem od kilku lat stałym pacjentem, a raczej mój psiak nim jest. Dawno temu kiedy był jeszcze mały zachorował na parwowirozę. W klinice dr. Wąsiatycza uzyskaliśmy szybką i skuteczną pomoc, a mój pies do dziś świetnie się czuję, jest radosny i bardzo energiczny. Leki podali sprawdzone i w odpowiedniej dawce. Wszystkie szczepienia i inne badania tam wykonuje. Nigdy nie miał żadnych niepożądanych skutków ubocznych po podaniu lekarstwa. Tak na prawdę te złe komentarza piszą Ci, którzy stracili zwierzę, bo było po prostu już za późno i nie dało się ich pupila uratować. Ja nigdy nie zawiodłem się na tej klinice i na lekarzach tam pracujących.
Pacjent 2016-07-20 08:10
Niestety nie polecam kliniki! kiedy pojawiłam się z psem licząc na pomoc odniosłam wrażenie ,że w pierwszej kolejności liczy się pieniądze tam zostawione. Będąc w klinice o godz 21 54 zapytałam czy jakiś lekarz może mnie odrazu przyjąć bo mam również niemowlaka w aucie otrzymałam odpowiedź: tak ale będzie Pani musiała poczekać do 22 bo wtedy zaczyna się nocny dyżur (w poczekalni nie było pacjentów) Dopiero później zostałam uświadomiona,że nocna wizyta to koszt 150zł!Dlatego też warto było abym zaczekała (normalnie to koszt 50 - 70 zł)Jakim trzeba być człowiekiem?Zapewne ja już więcej się tam nie pojawię
Miłek 2016-08-01 10:32
Dzięki szybkiej pomocy lekarzy tam pracujących mój kochany Kajtek szybko powrócił do zdrowia! Polecam wszystkim tą klinikę.
Gabi 2016-08-09 13:47
Brałam udział w zajęciach prowadzonych przez dr Wąsiatycza. Pan doktor to bardzo miła osoba, z ogromną wiedzą, którą potrafi fajnie przekazać. Mam też teraz małego mopsika, który jest pacjentem kliniki Klinwet. Jesteśmy zadowoleni z niej. Polecam
Kriss 2017-02-28 14:09
Polecam klinikę, od lat razem z moim psem jesteśmy stałymi pacjentami. Fachowa pomoc, miła pani doktor i szybka pomoc. Wszystko na plus.
Heheszek 2017-02-28 14:53
Zaraz, zaraz, stop chwileczkę:
Ty i Twój pies jesteście stałymi pacjentami? RAZEM?!?
To może powiedz nam na co chorujesz i jak pomogła Ci Pani Doktor WETERYNARZ??
A no i o psie też coś napisz :D
Mruczek 2017-03-01 10:18
:D Heheszek dowaliles do pieca :D.

Mam nadzieje, ze i Kriss i jej/jego pies zostali wyleczeni.
Oby tylko nie chodzilo o choroby weneryczne :D.

Albo wscieklizne :D
Kriss 2017-03-14 09:56
Jak zwykle ktoś musi się przyczepić czegoś.... Ech... polonistą nie jestem napisałem jak potrafię taki ze mnie prosty człowiek :) Taki tam heheszki co nie ;)
AnkaKa 2017-04-20 15:24
Nie pracowałam tam, ale dziwią mnie złe opinie. Moim chorym kotem zajęli się w naprawdę profesjonalny sposób, postawili prawidłową diagnozę i wprowadzili odpowiednie leki.
Amelia 2017-06-06 13:48
Jeszcze nigdy nie zawiodłam się na tej klinice
Pawel 2017-06-22 14:51
Doktor Wasiatycz to bardzo dobry weterynarz, być może najlepszy w mieście! Ogromna wiedza i doświadczenie.
Jaaa 2017-08-08 15:52
Tragedia!! Wszędzie tylko nie do tej kliniki!!! Pojechałąm z moją sunią do wyjęcia kleszcza to rozcharatali jej chyba ze dwa cm skóry na żywca! aaaa jak zapytałam dlaczego pies musi tak cierpieć usłyszałam że nie stosują znieczuleń!!! Poza tym pokazałam pani doktor chrostki na szyi- usłyszałam smarować sudokremem, przejdzie... A nasza Pani doktor do której zwykle jeździmy od razu na pierwszy rzut oka wiedziała ze to zapalenie włosowate skóry... No takie własnie mają tam pojęcie o leczeniu psów!!!!!!!!!!!!! Wstyd i hańba!!!
Zostaw swoją opinię o Wąsiatycz Grzegorz Klinika Weterynaryjna - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wąsiatycz Grzegorz Klinika Weterynaryjna