brak logo

Gotowt Sport Firma Produkcyjno-Handlowa Andrzej Gotowt

Toruń

Opinie o Gotowt Sport Firma Produkcyjno-Handlowa Andrzej Gotowt

julian 2014-07-10 23:50
Zdecydowanie gorąco polecam- pełen profesjonalizm i fachowość w każdym calu!
seba29 2014-07-10 23:54
Bardzo dobrzy pracodawcy, wyjątkowo dobre zarobki i miła atmosfera pracy- nic dziwnego, że bardzo doceniają to zadowoleni klienci.
Zbyszek 2014-11-11 18:57
Bardzo dobra firma, dobra cena i szybkie wykonanie ładnego ubrania- szczerze polecam :)
Mirek67 2014-11-17 19:14
Bardzo ładne wykonanie i szybki czas dostarczenia, a no i świetna cena! Najwyższa nota:)
Witek z W-wki 2014-11-24 21:04
Świetny producent, nasze koło jest mega zadowolone- szybko tanio profesjonalnie. Polecam :)
marek 2014-12-27 17:33
Bardzo dobra firma godna polecenia, ubranie tanie i bardzo wytrzymałe, a do tego ładne!
zdix 2015-01-08 21:51
Ubranie b.dobre wytrzymałe szyją na zamówienie na wymiar, więc czas dłuższy, ale serio warto.
KJan 2015-01-24 14:19
Polecam, rzetelni i bardzo dobre wykonanie, a do tego gratisy- bardzo korzystnie!
Lucek 2015-02-04 23:21
Chwilę dłużej czekałem,ale jestem zadowolony z trwałości zakupu.
Zadowolony 2015-02-27 21:02
Polecam, na wymiar, tanio i ładnie... Polecam bardzo.
niezdowolony 2015-03-02 14:18
Na wymiar to może sobie ten Pan co najwyżej uciąć gałązkę z lasu. Nigdy żadnych zaliczek , nie wpłacać ani grosza. Najpierw ciuch do ręki potem kasa. Zresztą i tak mu tam nic nie zostało więc wydawać ciuchów to nie ma już z czego. Nabity w butelkę .
Olek67 2015-04-04 17:07
Bardzo rzetelnie i tanio, polecam duża godna polecenia firma. Wielki pozytyw
Edward. 2015-04-07 20:47
Duży pozytyw- trwałe i ładne wyroby- warto.
PrezesKŁ54 2015-04-09 23:32
Super wykonanie, dobra cena i pełna profesja. Polecenia godni, kilka razy zamawiałem, kupowałem i jestem bardzo zadowolony!
Bolo 2015-04-18 15:33
Powiem tak, z panem Andrzejem wojowałem od 4 miesięcy a zapewniam że sprawy naprawdę zaszły już bardzo daleko i jakież moje zdziwienie, gdy po wieczornym telefonie i zapewnieniem mnie ze strony zainteresowanego było to iż moje rzeczy będą do odbioru następnego dnia. Reasumując po 4 miesiącach bez 1 dnia otrzymałem wszystkie ciuchy uszyte na miarę zdjętą ze mnie wcześniej. Rzeczy są super naprawdę na 5 z plusem , nerwy i oczekiwanie na 2 . więc szczerze nie wiem czy mam polecać, to już chyba indywidualna decyzja każdego. Ja osobiście już wcześniej przełknąłem pieniądze, których się pozbyłem. Ale jakie pozytywne zaskoczenie kiedy dziś odebrałem ciuchy. Pozdrawiam. Facet się trochę pogubił , ale jeśli będzie grał fer z terminami i szył takie ciuchy jakie ja dostałem to będzie dobrze , ale jak będzie ....?
Stach 2015-07-12 15:32
Świetne ciuchy i nie drogo,, na wymiar ze skórą uszyte- 5 z plusem!
Wjt 2015-07-15 10:30
Super ubranie uszyte ze skóry świetnej klasy, bardzo wytrzymałe i nie przemakalne, co czyni tę przedsiębiorstwo jednym z lepszych w Polsce, a zamawiałem u wielu, także na safari, a dopiero tu zrobiłem w pełni udane zamówienie, teraz zachęcony dobrą obsługą zamówiłem też sztormiaki na Bornholm i są idealne (Henry Loyd się przy nich chowa)- Polecam i pozdrawiam całą brać łowiecką i żeglarską:)
alek 2015-08-09 19:46
Super sprawa, bardzo tanie i ładne ciuchy. Warte swej ceny, a do tego bardzo znane i cenione, MEGA POZYTYW!
beflor 2015-08-11 10:40
Obiecanki, trochę czaru. Ni pieniędzy nie towaru! Ostrzegam!
zygmunt 2015-08-12 09:58
Super ubrania!! Nie drogo i dobrej jakości, zwłaszcza polecam kolekcję co do Bawari robią- normalnie ich konkurencji gul skoczył (widziałem na EXPO). Bardzo polecam tą firme!
Młody 2015-09-26 17:57
Witam!totalnie i z czysty sumieniem odradzam współpracę z psełdoprzedsiębiorcą jakim jest Pan Andrzej. Wojowalem z nim ok 5 miesięcy(nie odbierał tel kłamał etc). Sprawy zaszly daleko liczne ponaglenia i tym podobne ;). Po 5 miesiacach paczka przyszla nawet z obiecanym gratisem. Towar moze i ok ale obsluga ponizej dna. Troje moich znajomych wpłaciło mu kasę i nie otrzymało towaru mimo że upłynęło już 1,55 roku. Nie polecam. Chyba ze ktoś chce przekazać charytatywnie 1 tyśPanu Andrzejowi
Adek68 2015-09-27 22:21
Bardzo polecam! wyjątkowo dobre wykonanie,, zamówiłem komplet letnio-zimowy uszyty idealnie na miarę i dostarczony szybko, a do tego bardzo dobra cena i dostałem też fajny gratis za duże zamówienie- pełna profesja oceniam 6/6
Diana 2015-10-10 18:05
Te wszystkie pozytywne opinie wystawia zapewne sam Pan Andrzej. Nie jest prawdą, że współpraca z tym Panem jest przyjemnością. Z góry każe sobie płacić, a następnie nie wysyła zamówienia.Można się zastanowić, kto rozsądny płaci z góry. No cóż Pan Andrzej jako Pan po sześćdziesiątce wzbudza zaufanie, dodatkowo jest niezwykle miły i szarmancki, to jednakże po to, aby zamydlic kupującemu oczy.
"Zakupy" na własne ryzyko. Nie polecam
ad 2015-10-12 12:08
Zgadzam się z Panią Dianą
Wojtek72sekretKŁ 2015-10-12 13:31
Jesteśmy całym Kołem Łowieckim bardzo zadowoleni i pomyślałem żeby się tym podzielić- ładne i wytrzymałe ubrania, nasze całe koło jest zadowolone- pełen profesjonalizm i przystępne ceny to sprawia, że w przetargu wybraliśmy właśnie ich, a konkurencja może sobie pluć w brodę. Pozdrawiam całą Brać i zachęcam
piuter 2015-12-03 14:15
A jaki kontakt z firmą bo chcieliśmy złożyć zamówienie , a tu ani maila ani strony, ani telefonu. Może jakieś info by tu umieścić. Do właściciela. Chcielibyśmy zamówić siedem kompletów.
Alek72 2015-12-04 21:32
Duży pozytyw dla tej firmy, szybkie zamówienie, wymiary swoje wysłałem firmie na ich maila- jagdgotowt@interia.pl i już po tygodniu mam nie drogi i kompletny wielosezonowy strój na wędrówki po górach- POLECAM :)
Julek32 2015-12-06 21:32
Duży pozytyw za super ubranie! Wygodne, dopasowane wręcz idealne na narciarskie szusowanie- polecam!!!
Allan 27 2015-12-07 14:31
Mega pozytywnie oceniam, wyjątkowe ubrania zwłaszcza te które kupiłem z kolekcji eksportowej do Bawarii. Na wystawach ludzie bardziej patrzą na nie niż mojego Wyżła, a jest utytułowanym psem ;)
S.Nowak 2016-01-03 21:38
Bardzo szybko dostarczone i bardzo dobrze wykonane ubranie na leśne i zimowe wędrówki. Cena nie jest jakaś niska, ale też nie wysoka. Myślę że warto! S.Nowak
Artur 2016-02-04 10:23
Szybko, sprawnie, dobre ubranko na spacery i rejsy- 6/6!
jurek 2016-05-21 15:29
Czekam na spodnie już 3 lata i ani pieniędzy ani towaru nie polecam
Stach 2016-05-23 11:40
Super ,bardzo polecam. Fachowo i na czas!!
mikrus 2017-01-16 13:15
chciałem zamówić ale telefon nie odpowiada. :-(
Zostaw swoją opinię o Gotowt Sport Firma Produkcyjno-Handlowa Andrzej Gotowt - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gotowt Sport Firma Produkcyjno-Handlowa Andrzej Gotowt