brak logo

Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz

Chwaszczyno

Opinie o Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz

kat 2014-11-14 08:20
jedna wielka porazka...kasa i podejscie do pracownika zalosne...trzeba chodzic prosic sie o swoje...nie polecam
zukow 2014-11-18 13:52
w triadzie OD zawsze płaci się pod ........., podstawa 1600 BRUTTO,
Nieważne 2014-11-20 21:54
HAHA to sobie do Iglo idźcie zobaczycie co To Rygor i dyscyplina :)
idzi 2014-11-25 21:49
w triadzie sie zaczyna dziać, traci swoje lewe źródełka finansowania, chyba firemka skończy jak ren na ktorej tak sie wzoruje szefo
pracownik 2015-01-02 17:19
jak tak żle to szukajcie sobie pracy gdzie indziej MATOŁY
zenek 2015-01-20 08:31
No i szukamy Matole . Gdyby Iglotex chciał nas przyjąć to byśmy poszli .
dombek 2015-01-21 21:21
zenek chcecie to dawajcie .
smialo, aleks płaci za innych a was dyma , dwajcie do iglo zrobi się miejsce
Wlad 2015-01-23 13:48
idziemy ? Trzech z nas już ma dość , tylko jak to zrobić . Normalnie mamy zadzwonić ?
anulka 2015-01-24 23:15
Zwolnijcie tą złodziejkę Błażejewicz bo was okradnie do końca tak jak już wielu okradła............
1
malysz 2015-01-26 16:55
no i co ? ale was dymają chłopacy , znowu wasz szef proponuje pieniadze dla iglotexiarzy za przejscie , nawet jeden matoł sie juz zdecydowal ( na szczescie) siedzcie dalej i czekajcie az was wywalom

the end 2015-03-01 14:05
ko jest już koniec, jak w piosence, zawijajcie się bo niebawem bedzie jak w REN, (usunięte przez administratora)
iglo 2015-03-16 09:05
i znowu będziecie wystawieni - triada się zawija będzie nowy właścicielek new cold......
yyh 2015-03-18 21:45
No i zobaczycie też co to znaczy robić wyniki i dobrze zarabiać
mag 2015-03-25 17:10
Jeszcze sezon a potem dostaniemy kopa w d..e . Chyba trzeba się rozglądać za inną robotą!!!!
pracownik 2015-04-05 19:05
Triada naprawde sie konczy chura pojde na kuronia i bedzie fajnie.A zawsze zesmy sie uwazali za wielka potege i podobno iglo mielismy wykonczyc a tu masz babo placek koniec triady podobno iglotex ma nas przejac ale prezes iglo nie chce sie zgodzic na taka kupe gowna.
Juz za chwileczke juz za momenciik 2015-04-11 10:39
Pozdrawiamy wszystkich pracownikow firmy Triada. Wszystkich bez wyjątku. Szczególne pozdrowienia ślemy dla wykwalifikowanej kadry reprezentantów handlowych z firmy ktora jest liderem dystrybucji w kraju. To Panowie macie najkrótsze okresy wypowiedzeń . Spokojnego weekendu i do zobaczenia po trzecim audycie.
pracownik 2015-04-23 16:29
W tej firmie tylko nowi pracownicy mają lepiej Nowe auta które rozbijają lepsze pensje a starych pracowników odsuwają na boczny tor. Od cała prawda . Pozdrowienia dla starej załogi.
szukam pracy 2015-04-28 07:37
jeju az tak zle w tej Triadzie?? bo zastanawialem sie czy nie podjechac i nie zostawic CV na kierowce lub prace w magazynie
Gastro 2015-04-28 13:42
Mam wrażenie, że część pracowników już zniknęła z firmy. Zamawiam u Was towar, który do mnie nie dociera. Generuję przez to straty, nie tylko z PLN ale również w renomie lokalu. Porażka po prostu. Współpracuję z firmą DANA z Elbląga i nie narzekam... Od dzisiaj z Triadą nie mam zamiaru mieć nic wspólnego.
Kontakt z przedstawicielami żaden.
bongo 2015-05-12 16:22
Gdyby bylo taj jak piszecie to by nikt tam nie robil.... To czemu d..... Z igloteksu tam ida robic.... No wlasnie... A pod stolem to w ryj morzesz dostac.... Pozdro
darek 2015-06-21 21:37
Pracowałem w iglotexie ,pracowałem w nordisie ,pracuje w triadzie mam porównanie w iglo są dodre i złe strony z przewagą na złe nordis samo zło triada tak jak szef Darek powie tak jest , a najbardziej co cenie u pana Darka to to że zawsze ma dla ciebie czas żeby pogadać i zapytać co potrzebujesz , lepszego szefa nie miałem
abc 2015-06-22 09:25
Znam Triade dobrze i moge powiedziec,ze Szef Darek jest oglnie wporzadku .W sezonie do rany przyloz...Poza niestety, troszke pracownikami sie nie interesuje,wyplaty sa opoznione ale oczywiscie nie dla przedstawicieli.Dla nich zawsze jest czas,zawsze sa pieniadze.Firma nie traktuje pracownikow jednakowo.Pozdrawiam pracownikow
lukacz 2015-06-25 20:44
Ci z Iglo dostali propozycje nie do odrzucenia, dlatego Triada ich przyjęła. Chłopaki G ,Ł i L jeszcze pokarzą swoje JA. Poczekajcie.
? 2015-07-14 15:09
Ciekawe jest to co tutaj piszecie, hmm ja to widzę trochę z innej strony, pracownik na najniższym szczeblu ma najgorzej, niestety mówię tu o magazynierach, z grubsza ok ale komunikacja biuro magazyn do dupy!! Każdy wchodzi na magazyn jak i kiedy chce!! Zero uszanowania czyjeś pracy, czasu i serca, co do pensji, no cóż to co na konto zawsze na czas reszta czyli tzw "premia" to już inna para kaloszy pozdrawiam
fbhf f bh 2015-07-21 23:44
Dąbek po co te nerwy ?trzymaj fason :) pozdrowienia chłopaku
stary pracownik12 2015-08-29 10:23
Witam pracowalem 3 lata w triadzie biuro masakra w szczegolnosci najwieksza plotkara aska powinna miec ksywe paragon szef darek nieliczy wogole sie z ludzmi niby placi zawsze 10 ale to sciema nigdy go niema albo ucieka przez kotlownie w triadzie sa ruwni i ruwniejsi mozesz zasuwac po 20 godz na slabym rejonie dostaniesz 2500 w sezonie oczywiscie pupilki darka co w sezonie jada wokul komina i wracaja max o 14 w sezonie maja po6000 kola nastepny to tomek pseudo wspolnik on niewie ze zyje maja taki syf na magazynie mieszanki robia ze starych po terminie wazyw i pakuja jako swiezynka ogolnie nie polecam firma dno krzak.Kto tam pracowal to wie
PH-owiec 2015-08-29 22:35
Gdzie jest lepiej w tej branży?
PH-owiec 2015-09-02 22:39
Pajace
PH-owiec 2015-09-02 22:41
Ktoś tu pisał, że po sezonie koniec Triady ?
PH-owiec 2015-09-12 21:04
Wy pseudo pracownicy, jeśli pracowaliście w Triadzie tak samo jaka jest Wasza ortografia to się nie dziwie, że Darek Was wy...
$$ 2015-09-14 16:53
Wbrew temu co piszesz nadal pracujesz w tej firmie (większość negatywnych komentarzy to ta sama osoba). Szkoda, że brak ci odwagi, aby powiedzieć to prosto w twarz osobom, których tak "uczciwie" obsmarowujesz. ZWOLNIJ SIĘ. I tak nikt po tobie nie będzie płakał. Ale pewnie wrócisz na kleczkach, tak jak większość byłych/obecnych pracowników. A Darek Ciebie przyjmie, bo taki już z niego okropny człowiek. A moja osobista prośba; WRÓĆ DO SZKOŁY. Bo tam Twoje miejsce, a nie wśród ciężko i uczciwie pracujących ludzi.
ale jaja...!!!! 2015-10-08 10:00
Triada sprzedaje się do Hortexu!!!!! na koniec roku 2015. Słyszałem od dobrze poinformowanego pracownika Hortexu. Ale jaja, będzie wojna Hortex kontra Iglotex w Trójmieście. Gratuluję Darkowi z Triady, zrobił niezłego deala!!!!
prawda 2015-12-03 22:34
Prawda jest taka ,że większość ludzi to nie ma już zbytnio wyjścia ,sami wychowankowie Iglotexu , do producenta nie pójdą , Farutex ma ich w poważaniu to co pozostało... tyle ...w temacie
PH-owiec 2016-03-18 15:41
Dochodzą słuchy z rynku, że to jest już koniec Triady- mają coraz większe problemy i czas sie ewakuować do Iglotexu !!! Oszołom Darek już nad niczym nie panuje.
** 2016-04-29 13:55
co za syf .
'0142 aitinouj 2016-05-09 21:11
a napisz konkrety, nad czym nie panuije , o co dokładnie chodzie, liczby,fakty, dowody, to jest konkret , a nie pierdolenie opinii , ocen, odczuć. fakty, liczby, konkrety, prawda, prawda, .
Iglotex 2016-05-12 07:08
prozomawiaj szczerze z ludżmi to ci wszystko wytłumaczą człowieku od prawdy i liczb
PH - owiec 2016-05-12 15:59
z Wraszawy dochodza słuchy, że jakieś tsunami zbliża się do Triady '0142 aitinouj wiesz coś o tym ?
oreo 2016-05-12 19:45
no co Ty podobno jest git Daro cały czas pierdoli ze jest kontrola jest moc ale może cos kreci
ggg 2016-05-27 08:43
co za syf do kwadratu
maupka 2016-06-03 10:47
Iglotex kupuje Triadę. Pierwsza transza pieniędzy już poszła. Także byli pracownicy Iglotexu pewnie polecą a my stara gwardia z Triady zostaniemy - pewna informacja !!!
Szkoda, że Darek się sprzedał po cichu...
xxx 2016-06-05 08:44
??? serio ???
Igloteks 2016-06-09 11:24
a ile ta firma jest warta ? jest coś warta ??????
sławciu 2016-06-28 12:10
sprzedani nie sprzedani ? ktoś coś wie ?
Zona 2016-08-28 03:52
Żony!!! 'chroncie swoich mężów partnerów przed triadą!!!! Swoją polityką niszczy życie prywatne przedstawicieli!!! Sam jego nie ma więc w dupie ma pracowników pod tym względem
lodzik 2016-08-29 18:13
a co tam się dzieje w Triadzie ? jakiś burdel jest ?
Rozjebane_rożek 2017-02-09 20:30
FIRMA zlew!
Przedstawiciele dają dupy za 3 zupy. sprzedają wszystko po sztuce jak w sklepie u pani władzi.
ziom 2017-03-26 14:02
a jak tam ma wie miachalwatroba tara triada dobra ha ha ha a jeszczw niedawno iglotex byl naj... to trza byc jak prostytuta robic ..... wlodarowi a potem aleksandrowiczowi
Wyrazam_swoje_zdanie 2017-04-26 16:33
Chyba ktos slabo poinformowany jest. Po sztuce sprzedaja ? Chyba Tobie sie firmy pomylily. A jesli chodzi o komentarze typu ,ze firmie sie zle powodzi to jest w bledzie . Gdyby firma zle sie rozwijala to by nie otwierali nowych firm w innych miastach. Wiec moze przestancie sluchac ploteczek . A Ci ,ktorzy podobno tam pracowali to ich poprostu zazdrosc zzera , ze juz tam nie pracja . Jesli chodzi o ta firme to chyba nikt w Toruniu na nia nie narzeka . Same dobre opinie . Kierowcy sa bardzo chwaleni i lubiani przez klientow . Wiec prosze zmienic informatorow . A jesli ktos narzekal jak malo jest placone w czasie sezonu to poprostu chujowy sprzedawca z niego byl
Agnes 2017-05-10 22:11
Masz rację, tam jest jeden wielki syf
Zostaw swoją opinię o Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz - Chwaszczyno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Triada Augusto Pomorze S.j. D.T. Aleksandrowicz