brak logo

Victoria Cymes Sp. z o.o.

Wałcz

Opinie o Victoria Cymes Sp. z o.o.

szukam pracy 2013-05-23 12:45
Witam.
Na pracuj.pl jest oferta na przedstawiciela handlowego na rejon Częstochowa. Proszę opinie jakie są tam warunki i płace w firmie Victoria Cymes. Z góry dziękuję o info.
rekruter 2013-08-28 23:14
Witam.
Szukam osoby, która mogła by coś napisać odnośnie firmy Victoria Cymes, ponieważ już drugi raz w tym roku szukają handlowca na rejon Katowic, a wiem, że był zatrudniony handlowiec na Katowice. Z tego co wiem to handlowcy pracują na działalności gospodarczej.
Andrzej 2013-12-04 17:59
możesz coś rozwinąć bo 800 to przecież nielegalna praca, ile pracowałeś?
/////////////////////// 2014-01-28 20:31
moja opinia???????????????
roman 2014-10-21 13:36
Najśmieszniejsze są sytuacje, jak kierowca zanosi na sklepy jedną butelkę i wraca z jedną jako zwrot!!! Wiem, bo często widzę takie sytuacje na moim osiedlu w Gnieżnie...
kierowca cymes 2014-11-22 14:24
roman takich sklepow kazdy ma kilka, na jednym dasz 2 i 2 zabierzesz, na drugim dasz 10 i sie sprzeda. Ja moge tylko od strony kierowcy powiedziec, ze jak kombinujesz i duzo sprzedasz to kasa jest niezla, tymbardziej jak ktos po "wlasnej" trasie jezdzi. Na rejon lodz, wyjdzie 2-4k na mies.
ph 2014-11-23 18:43
Nie polecam.
Asinka 2014-12-16 19:42
Katastrofa!!! Nie polecam!!!
masakra 2015-01-13 10:43
Dokładnie u nas w mieście takie same ilości kierowca zanosi. 2,3 butelki zanosi a wychodzi z taką samą ilością lub większą. To jest żenada jakaś...
kpina 2015-02-09 10:27
Żal patrzeć na dostawcę z Cymesa. Przynosi po jednej butelce i wychodzi z jedną lub dwiema jako zwrot. To jakiś Caritas? Ile on zarabia?
swq 2015-02-09 16:11
a ten na gliwicach to dalej jezdzi?
ANDRZEJ 2015-02-09 19:31
Nie wierzę to w innych miastach jest to samo? Koleś u mnie w Gnieżnie dostarcza 1-2 butelki i wychodzi czasami z trzema :) Czyli mniej niż zero! Powinni dać se spokój z tymi sokami! Mało tego ponoć w Poznaniu to samo!
SKLEP 2015-02-19 20:01
To są jakieś jaja? Nie chcę już się męczyć z tymi sokami, faktury płacę w miesiącu po 20 złotych, same zwroty, zero sprzedaży, a koleś twardo jeżdzi. Skiśnięte w nowej lodówce po 3-4 godzinach od dostawy.
Kol 2015-11-04 19:43
Nie warto.
Kierownik Cymes Katowice 2015-11-29 20:10
Odpowiadając na ten anonimowy zarzut informuję, że na każdej fakturze znajdują się numery telefonów do firmy i proszę mieć odwagę zgłosić swoje pretensje do właściwych osób. W innym przypadku traktujemy to jako czystą złośliwość i pomówienie.
cymesik 2016-01-19 13:47
Pracuje w VC nie dlugo(niecale 2lata) ale firme okreslam jako bardzo dobra...brak korporacyjnosci...jest miejsce na wlasna inicjatywe,swoje pomysly...wiadomo zeby zarobic trzeba pracowac...ale niewiele jest firm ktore tak pozytywnie podchodzi do pracownika(przynajmniej w moim regionie)
ps. Prace w VC nalezy podzielic na prace w sokach swiezych i dziale syropow i napojow...moja opinia dotyczy dzialu syropy i napoje...
cymesik 2016-06-20 13:00
chyba ci te soki sfermentowane które odbierasz ze sklepów jako zwroty zaszkodziły
o czym ty mówisz?
jak najdalej od tej firmy i pana L.K
im dalej tym lepiej
zainteresowany 2016-08-16 14:09
mógłbys rozwinać temat ? czemu jaknajdalej ? slyszalem ze swietnie placa i sa swiadczenia poza placowe poza tym atmosfera jest ok
Pawel 2016-09-07 12:38
Ten kierownik Krasowski zarozumialy czasem sie drze
11
AśkaWałcz 2016-10-17 19:48
Racja. Kierownik (usunięte przez administratora)i jest niemiłym sztywniakiem. Dla ludzi jest niesympatyczny. Kiedyś nawet w Cymesie załatwił prace swojemu synalkowi, ale dlugo nie popracował u nas w cymesie. Przeszedł do konkurencji. Do innego zakładu produkcyjnego w Wałczu.
11
Ja 2016-11-17 19:27
Oby więcej takich kierowników. Z mega wiedzą i doświadczeniem. Marzenie każdego pracodawcy, aby trafić na takiego pracownika i prawie :) każdego człowieka, by trafić na takiego współpracownika.
jagoda 2016-12-09 16:10
panie i panowie jak ktos był cinkciarzem to cinkciarzem mentalnie pozostanie bez wzgledu na kase i tyle na temat tej firmy,koszule na zamówienie a berecik przyciasny
1
Ładna 2016-12-23 16:28
Kierownik Andrzej K. ma duże doświadczenie ze względu na swój podeszły wiek. Prawie każdy dziadek ma długi staż pracy!
11
Ala 2017-02-27 16:36
Czy kojarzy ktos z panstwa niejakiego ireneusza wojtaszewskiego bo mialam z nim okazje pracowac w toruniu jak odwas odszedl ham i prostak
Smok Krakowski 2017-03-04 13:29
Nie polecam !
Przeszluśmy z kolegom z konkurencji bo obiecali ze dostanę 1500 więcej miesięcznie i nie dopowiedzieli ze przez pół roku tylko .
Teraz prawda wyszła na jaw wchodzę z jednym socKiem a zabieram dwa z poprzedniego dnia i po koleji wszędzie bo dobre sklepy go robią koledzy kierownika pewnie bierze ścisłe od nich . Biefrony tez najlepsze kolegom a nam nic.
Dyrektor najlepszy kolega kiero nic nie robi sobie z uwag od nas. Po prostu nasz kiero powiedxiał nam ze ten cytuję przy.....as sie go boi i wszystko w temacie.
Wiec zakończyłem tą żenująca przygodę za 1000 złotych
Odradzam wszystkim .
Smok nie z Krakowa 2017-03-05 11:44
kolega chyba z Krakowa ?
a ja się zgadzam bo u nas tak jest , kilku kolegów kierownika - mają najlepsze sklepy , a reszta to tylko ochłapy dostają .
nie wiem jaki mają z nim układ , ale śmierdzi na kilometr!!!!!
Jacek 2017-04-11 15:23
Odnosząc się do opinii Smoka z Wawelu. Po pierwsze należałby zadać sobie pytanie czy rzeczywiście czy ten Smok jest Wawelski ;) ? A po drugie, opisywana opinia mija się dalece z rzeczywistością.
Jeśli ktoś uważa, że za zbijanie bąków otrzyma jakąkolwiek premię od tak po prostu, to mija się z realiami jakie przynosi nam rynek. Pracuję w firmie Victoria Cymes już kilka lat i na wszystko zapracowałem sobie ciężką pracą. Natomiast Ci,którzy czekali na mannę z nieba, musieli powiesić rękawice na haku bo się jej nie doczekali.
1
Koordynator Kraków 2017-04-11 22:07
Witam , Ciebie
Mam prośbę , aby nazywać się "Smokiem Krakowskim " wypadałoby reprezentować poziom tego miasta.
Z twojej wypowiedzi wynika jednoznacznie , że nie masz nic wspólnego z tą aglomeracją. Także , proszę uszanuj ludzi z Krakowa i zmień swój nick. Jeśli miałeś problem z współpracą u jednego z najlepszych polskich pracodawców w branży FMCG , to napisz otwarcie o swoim problemie i podpisz się z imienia i nazwiska , a twoja sprawa na pewno zostanie przeanalizowana. Możesz to zrobić za moim pośrednictwem , wysyłając temat na krakow@cymes.pl

Pozdrawiam Ciebie
" Smoku Krakowski "
Koordynator sprzedaży - oddział małopolska
Max 2017-05-29 02:27
Porażka
Koper 2017-07-08 17:08
Witam czy ktoś może opowiedzieć jak wygląda praca Ph w tej firmie jaka kasa jakie auto i jak się towar sprzedaje?
Kierownik 2017-07-26 19:06
Jakby każdy wyżalał się na infolinię to ta strona nie miała by sensu, po to istnieje żeby ludzie którzy nie mieli styczności z tą firmą widzieli czy w ogóle warto się nią zainteresować.
Daniel 2017-08-05 18:28
Firma spoko ale podwykonawcy Bol-Bet Łódź, którzy zatrudniają ludzi to już jedna wielka porażka obiecują super zarobki a co do czego to potrącają za wszystko co jest tylko możliwe ( zwroty, straty, czystość samochodów itp.) Zero jakichkolwiek rejestracji więc zero urlopów. Masz gorączkę musisz jechać bo nie ma kto Cię zastąpić. W tej firmie jako kierowca robisz wszystko od zamawiania towarów po wpisywanie plików i rozpisywania zamówienia nie mówiąc o zbiórce pieniędzy za sprzedany towar i rozliczeniu się z nie zapłaconych faktur, gdyż indeks musi się zgadzać więc wykładasz z kieszeni i czekasz jak sklep zapłaci. Firma ta nie zapewnia telefonu więc nasz własny staje się firmowym gdzie klienci dzwonią o każdej porze. Samochody są wyposażone w gpr-s a pracodawca non stop chodzi z tabletem i sprawdza czy czasem niezadługo jesteśmy na sklepie i czy jeździmy zgodnie z przepisami i nie nadkładamy drogi bo paliwo jest drogie a sami wykorzystują samochód firmowy do jazdy na zakupy. Więc szczerze odradzam pracy u tych podwykonawców .
1
Zostaw swoją opinię o Victoria Cymes Sp. z o.o. - Wałcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victoria Cymes Sp. z o.o.