brak logo

Piekarnia Warowny S.C. Agata Siwek Dariusz Warowny

Kłoczew

Opinie o Piekarnia Warowny S.C. Agata Siwek Dariusz Warowny

kiki 2014-01-17 22:06
Pyszne i zawsze świeże pieczywo...
aaaaa 2014-03-24 18:50
Uważajcie słabe zarobki
ARN 2014-05-16 22:01
ZAROBKI KIEPSKIE (usunięte przez administratora)
Warszawianka 2014-08-04 21:59
Jeden z lepszych sklepów spożywczych.Zawsze świeże pieczywo ,ciastka,a także świeże wędliny,oraz przemiła obsługa.Oby we wszystkich sklepach byli tak miło obsługiwani klienci.I oby sie nic nie zmieniło na gorsze .A co do opinni o kiepskich zaropkach, to warto było by takiemu personelowi dać premię za dobrze wykonywana pracę.
gość 2014-10-28 09:12
dęblin-lotnisko pieczywo super jedyny mankament nie mila obsługa,młodsz ekspedientka owszem tak ale ta druga to chyba pracuje z przymusu,jest nie mila ,nie doradzi nie zachęci wiecznie rozmawia przez telefon nawet jak obsługuje klenta opinia nie tylko moja ale wielu moich znajomych porażka
lotnisko 2014-11-12 18:22
Mało przekonujące zapraszamy do miłej obsługi, a najlepiej podszkolić się w dobrym wychowaniu.Najlepiej złożyć samemu cv zacząć pracować wtedy nie będzie porażki.
nie jestem frajer 2015-10-16 23:50
pracodawca do bani obiecanki wchodzenie e dup i ciągły kasting jak sam dasz rade to i tak cie frajery załatwią kasa do bani całe 60 zł za dymanie od 2 w nocy nie wiadomo do której żadnej przerwy i dawaj nie stój starasz sie a po paru dniach ci powie zadzwonię. ha ha śmiech to nie piekarnia tylko no wiecie co...gdzie tam bhp gdzie jest kontrola syf brut i itp nie do opisania nie polecam to nie praca tylko mordownia . a i nie kupujcie tego syfu ładnie wygląda i tyle ale w jakich warunkach robiony to masakra bylem widziałem. pozdrowienia dla dziada i tych frajerów co mu sprzedaniom kłamstwa .
nigdy wiecej 2015-11-06 22:26
pracodawca debil nie płaci praca po 12 godzin gdzie jest kodeks pracy !!!
gość 2015-12-06 14:09
nie pracuj tam nigdy
bubu 2016-02-09 00:45
Darek to cham i chyba isota, prowadzi frirme pod dyktando swiej żony, nie licząc się z pracownikami, pensje poniżej najniższej krajowej , praca nawet po 12godzin za tą stawkę, serdecznie odradzam tą firmę, a co do pieczywa to wszystko chemia z koncentratów, na ich wyrobach powinny być naklejki wyrób chlebopodobny
nieeeeee 2016-03-21 22:03
odradzam ten zakład, uwierzcie nie warto
Lily 2016-11-18 09:42
Piekarnia na Lotnisku - brawo dla Właściciela za zmianę personelu. Wcześniej aż odechciewało się wchodzić, bo Panie obslugiwaly jakby odracowywały kary. Teraz obie Panie miłe, uprzejme, zawsze doradzą. Wreszcie jest czysto i czuje się uwagę ekspedientki na kliencie a nie na telefonie. Z powrotem zamieniam się w stałego klienta. A obecna ciemnowlosa Pani zasługuje na nagrodę dla pracownika roku - kolejka rano sprawnie rozladowana..:) całkiem inny sklep!
Darek 2016-12-22 11:13
stanowczo odradzam ten zakład, pracowałem tam niedawno, wszędzie brud i chlew, wszystko robione z prochów , pracodawca cham, płaca beznadziejna i ogólnie zakład robi złe wrażenie, aż dziwne gdzie jest sanepid i pip.
owen fighterek 2017-07-21 21:26
Nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Warowny S.C. Agata Siwek Dariusz Warowny - Kłoczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Warowny S.C. Agata Siwek Dariusz Warowny