brak logo

Prebake Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Prebake Sp. z o.o.

Przemek 2016-06-21 13:09
Pracuje w firmie od ponad pół roku. Wypłaty terminowe, świetna współpraca. Szczerze Polecam Firmę. Przemek
rezi 2016-06-21 13:21
Brak machlojek i włażenia w tyłek kierownikom. każdy pracuje i nikt się nie leni.
ognisko 2016-06-21 14:19
Praca przyjemna, ale czasem cieżka. Trzeba się przyzwyczaić. Przecież leniom nie płacą haha :P. Da sie dogadać z kierownikiem i innymi. Wychodzi na plus :D
idylla 2016-06-21 14:27
Sprawna praca, da sie nieźle zarobić, ale trzeba mieć chęć do pracy. Pracodawca nie wykorzystuje i nagradza za staranie. Szybkie przelewy nie trzeba czekać
Minister 2016-06-21 14:31
Nikt nie patrzył mi na ręce w tej pracy. Bardzo mi to odpowiadało. Nie ma jakiegos wszechobecnego gnojenia innych pracowników i wchodzenia w układy. Czasem można się posprzeczać z kierownikiem, ale da radę się dogadać. Dobry system zmian
opel 2016-06-21 14:32
Łatwo awansować jak sie tam człowiek stara, ale na to też potrzeba trochę czasu. Dość luźna atmosfera pracy. Ogólnie to polecam
Luk 2016-06-21 14:33
To moja pierwsza praca. Powiem szczerze, że nie zawiodłem sie. Nie dziwi mnie fakt tak wielu pozytywnych opinii. Myślę, że nie zostało juz zbyt wiele ciekawych miejsc pracy gdzie nie trzeba bać sie o swoją przyszłość i można pracować w ludzkich warunkach. Polecam tą robotę
ziuta 2016-06-21 14:34
Pracowałam razem z mężem w tej firmie. Nie mieliśmy żadnych problemów jeżeli dziecko było chore a jedno z nas musiało do niego wrócić. I to sie bardzo ceni w tych czasach. Dobra płaca
salazar 2016-06-21 14:37
Pracowałem wcześniej na podobnym stanowisku w konkurencji. Cieszę sie, że przeszedłem do Prebake. Zarobki są o wiele wyższe, a pracy mam zdecydowanie mniej. Kontakt z ludźmi nie jest utrudniony i z każdym praktycznie da się pogadać . duży +
pavet 2016-06-21 14:38
Jak przyszedłem do pracy strasznie denerowowało mnie to, że wszyscy sie znali. Byłem bardzo nie ufny w stosunku do starszych pracowników. Jednakże myliłem sie. Ludzie w tej firmie są naprawdę pomocni. Do dziś nawiazuje nowe znajomości :)
kudłaty 2016-06-21 14:40
Jestem studentem i w lato zawsze sobie dorabiam w Prebake. Są uczciwi. Co prawda trzeba trochę czasu by się nauczyc pracować ale to żaden problem gdy sie chce. Bardzo podobały mi się wypłaty oraz duża możliwość kombinowania z grafikiem.
Daniel 2016-06-21 14:42
Pochodzę z innego miasta. Przeniosłem sie i długo szukałem dość dobrej pracy. Znalazłem taką właśnie w tej firmie. Zero spin. szybkie wypłaty. Czego chcieć wiecej ?! :)
anonim 2016-06-21 14:44
Dużo osób pisze tutaj jak jest świetnie. Jako osoba która kiedys też czytała te opinie myślałem, że to kompletna bzdura. Na szczęście przeliczyłem sie. Firma jak najbardziej na plus
zwolniony 2016-06-21 14:46
Przez dłuzszy czas pracowałem u konkurencji i długo szliśmy łeb w łeb. Jednakże od pewnego okresu zdecydowanie Prebake przoduje w swoim regionie pod względem piekarstwa. No cóz nie ma sie co dziwić. W końcu sam zwolniłem się i przeszedłem do tej właśnie firmy
Iwona 2016-06-21 14:48
Dobra lokalizacja dla mnie tej firmy jest dużym plusem. Nie mam daleko do pracy. Zarobki są dosyc dobre pewnie gdybym była na wyzszym stanowisku zarabiałabym wiecej. Co jakiś czas są przeprowadzane konkursy na brygadzistów . Szczerze polecam pracę :)
Grześ 2016-06-21 14:50
Jako magazynier dość mało mam obowiązkó w pracy, ale jest to monotonne. Pracowałem w fabryce pewnego napoju z nazwą Cola. Nie zamierzam tam wracać. Tutaj i spokojnie można pracować, nikt nas nie stresuje. Płace są rozsądne, a sami pracownicy pomocni
Mirek 2016-06-21 14:52
Mam wiele plusów co do tej pracy:
Szanowanie pracowników
Respektowanie zasad Higieny pracy
dobre płace
elastyczny grafik
możliwość benefitów
captcha 2016-06-21 14:57
Profesjonalne podejście do pracownika.
Motywacyjna premia.
W sumie to nie wiem co wiecej dodać, ale tak ja widzę tą firmę
powolniak 2016-06-21 15:00
Przyszedłem od razu po studiach do tej pracy. Nie zawiodłem sie. Dzis piastuję wysokie stanowisko. A cala praca jest praktycznie powtórka z moich studiów :d
Michał 2016-06-21 15:01
praca dobra dla ludzi którzy dość szybko się uczą i mają zdolnosci manualne. Ja niestety nie podołałem. Jednakże cały przepracowany czas mi wypłacono. Pozdrawiam serdecznie
brygadzista 2016-06-21 15:03
Pracowałem solidnie w tej firmie. Szybko awansowałem. Praca w gronie dobrych specjalistów daje dużo satysfakcji. Życzę każdemu tak dobrego dogadywania sie jak było w moim przypadku. Serdecznie polecam firmę dla doświadczonych piekarzy. Mało który pracodawca tak sobie ceni doświadczenie pracownika!
Mastecki 2016-06-21 15:06
Przez dłuższy czas wahałem sie co do pracy w tej firmie. Szukałem podobnych ofert jednakże zmuszony byłem do wybrania właśnie Prebake. Dziś osiagnąłem dosyć dużo i mam pod soba pracowników. Nie żałuję przystąpienia do pracy w tej spółce. Firma na duuuuuży plus :D
stażysta 2016-06-21 15:07
Przyszedłem jako stażysta do tej pracy. Niestety nie udało mi się zostać na dłuzej. Wypłatę dostałem mimo, że miało jej nie być co było bardzo miłe ze strony pracodawcy
Opal 2016-06-21 15:10
Na hali jest duży porządek, brak ignorowania skarg pracowników na jakieś zanieczyszczenia. Duży nacisk na zasady bezpiecznej higieny pracy. Stołówki dobrze wyposażone jest gdzie odpocząć. Szybko i przyjemnie pracuje sie na stanowiskach pracy. Najbardziej podoba mi się to, że praca naprawdę dobrze idzie a nie tylko przy jakiś audytach albo kontrolach. W firmie naprawdę ludzie sie staraja i to widać. Co jakiś czas przychodzą nowi pracownicy i rzadko zdarza się, że rezygnują oni szybko. Pracę w firmie bardzo polecam
nicktron 2016-06-21 15:48
Bardzo przyjemnie pracowało mi się w tej firmie. Niestety musiałem przenieść się do innego miasta. Super wspominam czas i atmosferę spędzoną na hali z innymi pracownikami zakładu. Duża liczba szkoleń, dbanie o porządek. Dobre i ciekawe stanowiska pracy. Nie ma problemów ze zwolnieniami. Urlopy też można spokojnie wybrać. Pracę polecam osobą, które rzeczywiście chcą pracować bo wiele w tej firmie można osiagnąć!
ognik13 2016-06-21 15:52
Studiuje i do pracy chodzę dość pobieżnie. Jestem zatrudniony na umowę zlecenie oraz jako pracownik sezonowy. Płace są bardzo dobre i można bez problemu wyżyć jako student. Grafik pracy bardzo mi odpowiada i dzięki niemu mogę spokojnie uczęszczać na zajęcia bez straty jakości nauki. Atmosfera w firmie jest bardzo porządna, a ludzie chetni do pomocy. Jestem z pracy bardzo zadwolony
Żanetka76 2016-06-21 15:59
Firma bardzo dobra,mieliśmy bony na święta,wakacyjne,a to że liderzy zachowują się jak bardzo w porządku chyba nikog nie dziwi .Dobre zarobki wypłacane na czas. Pozdrawiam obecnych i byłych pracowników Firmy!!! :)
ździch 2016-06-21 16:01
pracowałem w tym zakładzie polecałbym tam pracować każdemu bo pracownik fizyczny jest doceniany bo tak należy. Można szybko awansować, praca jest naprawdę przyjemna. Polecam !!! :D
Marzena 2016-06-21 16:04
Pieniądze regularnie wypłacane, szybka i prosta robota. Każdy by sie nauczył. Mega dobra atmosfera i duże wyrozumienie ze strony kierowników.
Pozdrawiam
gogon 2016-06-21 16:07
Praca dość przyjemna, ale trzeba pracować. Wielu pracowników nie narzeka, ale zdarża się osoby które nie chcą nic robić. Takie są wydalane. Nie ma żadnych układów jak to w firmach bywa. Przychodzisz robisz swoje i nikt nie czepia sie do twojej pracy co jest na duży plus!
mądry 2016-06-21 16:09
Pracowałem tam długi okres czasu i nie żałuję praca posiada wiele zalet:
-szybkie rozliczenie
-bezpieczeństwo
-pomoc ze strony innych pracowników
-możliwość awansowania
dorota d 2016-06-21 16:11
Słyszałem o prebake wiele dobrego. Jedna osoba z mojej rodziny pracuje tam i bardzo sobie chwali standarty tej firmy. Nie jest to dla mnie w sumie dziwne bo przy wielu okolicznosciach lub spotkaniach w gronie rodzinnym często opowiada o dobrym traktowaniu i szanowaniu pracowników w tej placówce
zibi 2016-06-21 16:14
Jestem jednym ze starszych pracowników w oddziale szczecińskim. Patrząc przez lata muszę stwierdzić, że firma bardzo sie rozrosła. Jestem pod wielkim wrażeniem, że nie straciła przy okazji na atrakcyjności i ciągle idzie w dobrym kierunku jeżeli chodzi o pogodzenie rozwoju wraz z szanowaniem pracowników.
hołdys 2016-06-21 16:17

ja pracuję ponad 3 lata i nadal jestem w stanie w tej firmie uczyć się nowych rzeczy, pracodawca płaci tyle za ile pracownik zgodzi się pracować i ile umie.
goshka 2016-06-21 16:18
Dobre godziny pracy i możliwość zamiany z innymi osobami z różnych zmian to niebo w tej firmie. Osobiscie nie raz uratowałam sobie skórę gdy musiałam coś pilnego załatwić a nie chciałam brać urlopu.
venom 2016-06-21 16:21
Widzę wiele pozytywnych opinii. Praca w tej firmie jest dobra i nie ma co na nią narzekać. Tylko nieroby mogą narzekać na pracę, ale to już lepiej zostać na czterach literach i siedzieć na kanapie żłopiąc piwo. Ja pracuje już od dłuższego czasu. Praca oczywiście może stać sie monotonna, ale to zależy od pełnionego przez nas stanowiska. Jednakże ciagle czerpię przyjemnośc z tej pracy.
filemon 2016-06-21 16:24
Nie zgodzę sie z wiekszościa co do łatwości tej pracy. Nie jest ona aż tak łatwa na każdym stanowisku, ale wszystko wynagrodzą pieniądze. Cała ekipa ludzi z którymi sie pracuje jest bardzo wporządku i nie można sie do niczego przyczepić. Osobiście jestem zadowolony z pracy. Liczę na awans w przyszłości bo wielu znajomych już jest wyżej ode mnie haha :D
Anka 2016-06-21 16:26
Generalnie luz, grafik da się ułożyć . Co do ludzi jest dla mnie spoko. Kierownicy sympatyczni i da się dogadać. Urlopy są i można z nich korzystać. Nie wykorzystują w pracy i widzą, że też jest się człowiekiem.
marry 2016-06-21 16:29
Polecam - pracowałam przez rok ale z powodu choroby musiałam zrezygnować. żałuję, że musiałam odejśc bo zmarnowałam szansę, a obecnie pracuje w o wiele gorszej firmie.
jętka 2016-06-21 16:32
Na początku myślałem, że wiele osób ściemnia z tymi komentarzami. Był nabór i ja poszedłem tam do pracy. Po niecałym miesiącu zorientowałem sie że ta praca rzeczywiście jest na dobrym poziomie.
Zbyszek 2016-06-21 16:35

Narzekać zawsze na coś się da.
Jako pracownik tej firmy uważam że pomimo różnych zachwiań firma ta i tak dobrze prosperuje.
Plusem jest regularność wypłat i dobra ekipa z którą sie pracuje/

Pozdrawiam
Robotikon 2016-06-21 16:37

Pracuje w Prebake od niedawna. Praca jest średnia, ale po kilku dniach idzie się przyzwyczaić. Żadnych nieprzyjemności ze strony kierownictwa nie miałem. Pieniądze dość dobre (pracuje na umowie zlecenie przez agencje pracy tymczasowej), ale jeżeli człowiek jest w potrzebie, jak np. ja, to i taką kasą nie pogardzi. Ogólnie, to dzięki tej robocie powoli staje na nogi po paru miesiącach nieróbstwa, więc nie mam prawa narzekać.
szczesny 2016-06-21 16:41
Dużo przerw, nie ma problemów z wychodzeniem na fajka albo zjedzeniem sobie obiadu. Każda zmiana jest inna ale myślę, że w większości tak jest. Praca dość przyjemna lecz deko monotonna
Mila 2016-06-21 16:46
Pracę bardzo polecam. Mam nadzieję, że uda mi się awansować. W biurze nie ma wyscigu szczurów i to sie ceni. Na hali porządek a ludzie są bardzo przyjemni. pracuje już od dłuższego czasu i nie mam żadnych problemów
Piotr 2016-06-21 16:48
Nie ma problemów z alkoholem ani z śmierdzącymi osobami. To duży plus. W wielu firmach tego typu niestety roi się od patologi. Tutaj jest schludnie, a cały ośrodek dobrze sprzątany. Zmiany są dość wyrównane. Wiele osób bardzo dobrze pracuje, przez co praca jest dosyć lekka. Stawka też jest niczego sobie :P
fill 2016-06-21 16:55
Uważam tak jak moi poprzednicy . Zgadzam się z solidarnością w pracy i dbaniem o pracownika. Po prostu praca jest super. Aż żałuje, że wcześniej tam nie pracowałem.
oreos 2016-06-21 16:57
Atmosfera i ludzie tam pracujący są fajni (na mojej zmianie).
Najbardziej podobało mi się w Prebake Sp. z o.o. kontakt z luddźmi!
POLECAM
Taka mała mi 2016-06-21 22:31
Ahaha większej ściemy nigdy nie słyszałam!!! Wypłata owszem na czas ale co poza tym? Wszystkie pozytywy to kłamstwa, pisane przez jedna dwie osoby minutę po minucie Ahaha to ktoś wrobił firmę, brawa dla was. A teraz szczerze kierownictwa zachowanie zalezy od ich humorkow i sorawdza sie tu powiedzenie ze wykształcenie nie idzie w parze z inteligencja... Zrozumienie? Chore dzieci? Wolne? Haha jasne... Po zapierdzieleniu połowy premii... Młodzi? No jasne stawiają na nich Ahaha szkoda ze babcie po 50 ledwo chodzące to 50%firmy, umowy maja tylko ci którzy pracują od 3 lat w zwyz... Wczasy pod grusza? Były 10 lat temu... Teraz zapierniczasz wyrabiasz ciasto, kręcisz buły i zarabiasz 2100 o ile jesteś kazdego dnia bo jeśli nie to brak premii +\- 350 zł i na rękę bierzesz 1700zl, to dobra pensja? Tam sie nie leży i pachnie a zapiernicza... Cieszę sie ze mogłam szczerze opisać cała prawdę bo te pozytywy to śmiech, ten sam styl pisania kierownictwo i koleżeństwo zachwalani pod niebiosa a w firmie same przeciwieństwa... Tragedia!!!
Look 2016-11-01 18:03
Trudno się z Tobą nie zgodzić , a ostatnie czasy to skandal . Praca 7 dni w tygodniu bez dnia wolnego i tak cały miesiąc ? A żeby wyjść z propozycją pracy 1 lisopada ? Jaki trzeba mieć kręgosłup moralny ?
Huehue 2016-12-30 17:36
Uwaga na małego pijaczka podpierdalaczka pracującego na chłodni-S... strzela z ucha i to rowno
Zostaw swoją opinię o Prebake Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prebake Sp. z o.o.