brak logo

Piekarnia Południe Emilia Zasławska

Włocławek

Opinie o Piekarnia Południe Emilia Zasławska

kol 2017-03-23 11:06
Jest to strona do wyrażania swojej opinii o danym pracodawcy ,sklepie itd. A więc sklep przy ulicy Kilińskiego również jeden wielki nie wypal... ludzie bez wykształcenia i kszty szacunku do innych ludzi zostają kierownikami, sprzedawany jest nie świezy chleb ciasta leżą po tydzień czasu a Panie bezczelnie w oczy kłamią,ze ciasto przyjechało świeże mimo,ze bylam dzień wcześniej i nawet dwa dni i to samo ciasto leżało w tym samym miejscu (nawet z identycznie wykrzywioona cenowka :) ) gdzie tu logika? Człowiek chcę spokojnie zrobić zakupy bieganie jakaś mocno zakompleksiona kobieta krzyczy na cały Sklep nie smacznie żartuje do klientów zaczyna obsługiwać i psuje humor nie dość,ze klientowi to jeszcze koleżanka z pracy. Nic dziwnego,ze pracownice odchodzą jedna po drugiej:)
dobraobserwatorka 2017-03-24 20:29
wszystko w tej piekarni jest tak jak nie powinno być.....
1
Fty 2017-03-24 20:30
Ha ha piekarnia południe na Kilińskiego potrzebują sprzedawcy może ktoś weźmie się za pseudo p kierownik Katarzyna i jej prawą rękę dupowlaza Barbara w jaki sposób traktują pracowników i jaką wprowadzają atmosferę. Brak szacunku i jakiego kolwiek wychowania.Szefostwo super ale szkoda że nie widzą co się tam dzieje.Szkoda że tak super dziewczyny nie dają rady psychicznie i odchodzą
2
zuza 2017-03-30 16:32
Jak pracodawcy mają dbać o pracowników jak pracownicy nie szanują szefostwa.... śmiech na sali niech pracownicy nie wymagają nie wiadomo czego... a już w szczególności panie z Kilińskiego
Zux 2017-03-30 18:24
Oj trzeba się bronić ....
Opinie nie są wyssane z palca
zuza 2017-03-30 19:25
Sa wyssane przez panie którym się nie chce pracować jak się komuś robić nie chce to na kasę do Biedronki a nie głowę zawracacie w piekarni albo na L4
yzx 2017-03-30 20:03
Zuza chyba nie wiesz co piszesz bo nigdy tam nie pracowałas ... albo pracujesz.... w sumie tej piekarni obstswiam tylko dwie osoby które mogą tu pisać...
polis 2017-03-30 20:16
Hahahah nic tylko się położyć na glebie i śmiać w niebo głosy... wolałabym ulice iść sprzątać niż tam pracować za damski "ch**"
1
współpracownik kierowniczki 2017-04-01 14:19
Napisała yo sama pani kierownik???miła? ??chyba dla męża w domu !
klient 2017-04-01 14:33
Czego tu więcej wymagać. ...strona piekarni na fb,administratorem p.koordynator piękne zdjęcia, cudnych wyrobów i bardzo często z błędami ortograficznymi...rażącymi. ...np "wszystkim kobietom, z okazi ich święta "i tort umieszczony w poście dnia 01.04.2017.wierszyk na 80 utodziny"trudno myśli ubraci w slowa"po prostu żenada. ...tu nie o zazdrość chodzi tylko o to ,ze dziewczyny na kasie mają wyższe wykształcenie, doświadczenie, itd ale nie są donosicielami i nie potrafią być bezczelne wiec są tylko dprzedawczyniami bo przecież koordynator to nic innego jak kabel.Pusty łeb, tepa dzida.co ba swojej stronie pod zdjęciem swojej pociechy pisze "moja piękna curcia "GRATULUJĘ PANI EMILI I PANU DARKOWI WYBORU. ZASŁUGUJE HAK NIC NA TYTUL PRACOWNIK ROKU
stały bywalec 2017-04-02 05:43
Ja napiszę tylko tak.... kiedyś karty się poodwracają.. jest mi bardzo przykro,ze na tym świecie są"ludzie" którzy mają tok myślenia"im mnie bardziej nie lubią tym jestem lepszym kierownikiem czy tam koordynatorem" z ludźmi trzeba żyć a nie tylko co chwilę wbijać szpilkę w dupe,szefostwu mówić co innego pracownikom co innego .... na małych punktach straszyła tylko jedna z pań zwolnieniami i wszędzie szukała złodziejstwa bo tak ciężko było przyjąć, że najzwyczajniej w świecie wszystko jest ok..nie oceniajcie Pani "kierownik" jak wspomnialam wcześniej kiedyś karty będą ułożone inaczej... żeby jeszcze kiedyś się Pani nie spotkała "na kasie w markecie", ze swoimi "koleżankami"... bo różnie w życiu bywa , na każdym innym sklepie taki kierownik niestety by po prostu poległ.
... 2017-04-02 13:09
Dyskusję na tym forum po prostu nie mają dna a sięgają zera... Widać tu tylko same osoby przez które przemawia desperacja i chęć upokorzenia innej osoby. Jedna osoba pakazala drugiej forum to kolejne probuja sie zemścić na drugiej osobie pisząc bzdury,aby tylko coś napisać ( bo przecież na ulicy nie powiem Pani koordynator czy kierownice jak jest tylko napiszę anonimowo, a na ulicy będę robił dobra mine do złej gry). Nawiązując do przedostatniej "opini" a bardziej pokazaniu swojej złości w komentarzu napisane zostało ze zdania pisane są z błędami ortograficznymi, po pierwsze istanieje takie coś jak autokoretka , a po drugiego osoby pokroju wiekowego które piszą na (Facebooku) opisy pod swoim zdjęciami na ktore w zaden sposób nie jesteśmy przymuszeni patrzeć sa w wieku 35-40 więc nie sa to osoby które wszystko muszą robić idealnie jak 15-23 latka która swój wolny czas na bezrobociu lub po szkole spędza na różnych portalach wpisując wlasnie tego typu głupoty jak można zauważyć na załączonym obrazku. Chciałabym tylko zauważyć ze te forum jest przeznaczone na pokazywniu swojej opini na temat produktów... i pracy, a nie poszczególnych osób. Takie wyzalanie się na tego typu stronach przemawia przez Panie które zostały zwolnione bądź same się zwolniły, gdyż nie potrafiły sobie poradzić ze nie są traktowane jako pępek swiata ,a to już nie jest żadnego z czytelników problem. Obrażanie Pani kierownik również nie wiem do czego ma doprowadzić. Kierownik bądź koordynator jest od tego aby rządzić osobami które mają pracować bez względu na to czy będzie im sie to podobało.... Jeśli nie było by "przekrętów" w punktach to jednakże uważam ze nikt by się ich nie doszukiwał. Są panie które potrafią pracować a co więcej mają do tego chęć a drugie wolą siedzieć w domu i patrzeć aż szczęście i pieniądze spadną im z nieba ,niestety jak już można zauważyć życie bajką nie jest i na wszystko trzeba sobie zapracować. A to forum to jedno wielkie kółko wzajemnej des
Der 2017-04-02 14:32
Kierownik może rządzić w domu a nie pracownikami.Jej zadanie to wymagać współpraca pomoc rozwiązywanie problemów dążyć do jak najlepszych wyników prowadzenia sklepu
A nie podlic poniżać obrażać bo niejednokrotnie jako klient słyszałem w jaki sposób rozmawia z pracownikiem niby na zapleczu gdzie nic nie słychać
..... 2017-04-02 14:49
Klient ?Pracownik który już nie pracuje takie bzdury wypisuje...Ja pracuję w tym punkcie i bardzo sobie chwalę .
kkkkk 2017-04-03 01:04
Chwalisz sobie? Po prostu jestes podobna do kierowniczki. W ogole wiesz co to szacunek? Bo co znaczy wlazenie w dupe to wiesz na pewno. Na tym sklepie psychicznie sie mozna wykonczyc. Nie rozumiem jak mozna byc tak podlym dla drugiego czlowieka. Mieszac go z blotem i sie z tego cieszyc. Dlaczego szefowa nic nie robi? Bo nie wierze w to ze nie dostaje zadnych sygnalow. Zalezy jej badziej na bezczelnej kierowniczce niz na pracownicach ktore dobrze wykonuja swoje obowiazki i potrafia przyciagnac klienta? Tyle juz tam dziewczyn pracowalo. One nie odchodza bo im sie nie chce pracowac czy nie podoba sie praca, tam jest taka atmosfera ze sie nie da pracowac. Kierowniczka zamiast zajac sie sklepem, co zrobic zeby przyciagnac klienta, zeby ta sprzedaz wzrosla, zeby klient zawsze wychodzil zadowolony to zajmuje sie jakimis pierdolami ktore ze sklepem nie maja nic wspolnego. Ale co sie tu dziwic, ta osoba jest bez wyksztalcenia i doswiadczenia wiec co moze wiedziec o kierowaniu ludzmi i zarzadzaniu sklepem.Dziewczyny by sobie poradzily lepiej jakby jej nie bylo.
bezsensu 2017-04-03 17:43
Wiem,że jest to portal powiedzmy"anonimowy" i nie po to można się podpisać jak się komu żywnie podoba,zeby ktos kto to napisał teraz się przyznawał ale fajnie by było , żeby osoba która to napisała ten komentarz ważyła troszkę slowa ponieważ w tym momencie została posadzona osoba która z tym komentarzem nie miała nic wspólnego:-) każdy pracownik piekarni który mniej więcej chociaż trochę czasu pracuje wie,ze na Kilińskiego była tylko jedna dziewczyna w przedziale"15-23" która niby teraz jest na bezrobociu (słabo doinfornowany ktoś jest" także czekam na jaki kolwiek odzew od osoby która pisała ten komentarz bo nie trudno jest sprawdzić IP komputera KTORY Pisal dany komentarz... z jednym się zgadzam nie każdy musi lubić kierowniczke ale komentarze typu "tępa dzida" czy "pusty łeb" są słabe:-) trzeba mieć troszkę więcej oleju w głowie i chociaż kulturalnie bez "obrażania" napisać coś co się o kimś sądzi:-) a do osoby która pisała komentarz o bezrobotnej dziewczynce :-) TO POMOWIENIA I OSZCZERSTWA , nic nie jest pisane po złości po prostu nie dam się oczerniać . Nikomu nie chce się na pewno teraz z powodu gupich komentarzy robić afer ale nie obrazajmy się:-). Bo akurat osoby które odeszły z Kilińskiego mają teraz inne zajęcia i nikt nawet tematem nie wraca do czasow pracy tam. Pozdrowienia dla wszystkich FORUMOWICZOW :-)
1
narree 2017-04-03 20:43
Ten wyżej dobrze pisze i uwazan,ze wszyscy powinni zakończyć głupie dyskusje bo się ciągną i ciągną jak się kazdy zajmie sobą i swoim życiem i praca i będzie dobrze . A co do samych wrobow piekarni południe ... pieczywo jak bnajbardziej doskonałe z ciastami trochę lipa.
Hdw 2017-04-04 20:15
Nie do końca pieczywo dość często odświeżanie czy z dnia poprzedniego a ciasto beznadziejne a ceny z kosmosu
sss 2017-04-06 14:59
zgadzam się w stu procentach, że pieczywo bardzo często jest odgrzewane i sprzedawane jako świeże.A panie beszczelnie twierdzą, że u nich takich rzeczy się nie robi.Robi się ale z nas klientów idiotów.
do 2017-04-07 19:18
nie wiem skąd brane takie informacje po czym klient może stwierdzić ze pieczywo jest odgrzewane jak odróznić pieczywo świeżo upieczone od odgrzewanego ludzie opamiętajcie sie takie bzdety pisać
codzienniejestem 2017-04-12 22:24
Gdzie są teraz te wszystkie panie które potrafiły doradzić pozartowac pośmiać się. .. to też jest ważne w handlu .
GG. 2017-04-13 17:29
To cała prawda mówi sama za siebie w jaki sposób są traktowani pracownicy . A tylko podobno są wypisywanie same kłamstwa niestety ale dłuższa tam praca wykańcza psychicznie a my tylko jesteśmy ludźmi
B.B 2017-04-13 22:24
Najlepszy chleb i ciasta w mieście .Wszystkim Polecam.
Rti 2017-04-14 20:33
Ha ha dobry żart
rrr 2017-04-15 23:28
A nawet bardzo dobry zart.
tutejszy 2017-04-25 14:48
(usunięte przez administratora)dno dno dno i jeszcze raz dno
serre 2017-04-27 18:59
Niestety nie sztuką jest umieć zachować klienta ...
Wk dzieciak 2017-04-27 23:29
Jebać piekarnie południe pseudo kierowniczke i szefostwo które nie widzi tego co się tam dzieje bo pieniądze dla nich jak klapki na oczach :)
telkaofelka 2017-04-30 07:02
Zaraz cała reszta odejdzie z piekarni a Pani która jest tam kierownikiem zostanie ze swoimi dwiema kolezaneczkami :-) szkoda tylko, że jedna z nich rozpowiada gdzie może, że jest kierowniczka w piekarni :)) hahaha śmiech na sali . Włocławek jest bardzo bardzo mały i przypadkiem można się dowiedzieć ciekawych rzeczy... Pani kierownik pani dobiera sobie w lepszy sposób znajomych a nie ... dupowlazow.... chyba że nikt inny nie chce Pani sprzedawać i się z Pani osobą w jaki kolwiek sposób zadawać ( prócz wymuszonych kontaktów w pracy) .
xyz 2017-05-06 07:19
I co teraz napiszą wielcy obrońcy piekarni południe? Albo może inaczej... wielcy obrońcy pani zarządzającej na punkcie przy kauflandzie? Jeden błąd tej Pani popełniony w listopadzie przez zatrudnienie pewnej osoby i wszystko się posypało juz chyba doszczętnie:(
Nauczony 2017-05-18 01:47
Normalnie za oszczerstwa i pomowienia do sądu i na policję .. może się jedna z druga nauczą a ja z całego serca Panią pozdrawiam.
szok 2017-05-21 07:34
Ale jakie oszczerstwa i pomowienia??
Były 2017-06-13 13:09
Pracowałem w Piekarni Południe aż 4 miesiące - podobno wytrzymałem dłużej, niż wszyscy(tak bynajmniej mi mówiono). Zdołałem poznać wszystko a problemów jakie tam panują to już nie zliczę. To, co się od jakiegoś czasu dzieje, jest nie do opisania. Szef (nazywający siebie "Prezesem") do czasu miły póki nie straci gruntu pod nogami i zauważy, że pracownicy nie będą pozwalać na pomiatanie sobą (tak, wiem, szef to szef, ale bez szacunku nigdy nie będzie się szefem). Kompletny brak wiedzy nt. zarządzania personelem, brak szacunku i zatrudnianie jakiegoś wielkiego CUKIERNIKA na którego tylko cała cukiernia narzeka bo wprowadził taki zamęt, że czasami nie potrafią ogarnąć. Niby taki dobry CUKIERNIK a chowa się w bramie prywatnego podwórka. Pani Emilia, szefowa - bardzo miła osoba, jedna z nielicznych osób z którymi da się dogadać, rozwiązać problem i ta Pani ma szacunek do innych. Da dojść do słowa, nie przekrzykuje. No i oczywiście jakże najlepsze, najbardziej kompetentne i szanujące siebie oraz innych osoby z biura -
takich pracownic to tylko ze świecą szukać. Panie PREZESIE, czas się zastanowić nad tym co się robi źle a nie wyszukiwać tego u innych.
1
obeznany 2017-07-21 22:33
Kolko desperacji ahahaha dobre sobie pod koniec mojej pracy to desperacja byla na jednym z punktow gdzie odeszlo tyle stalych pracownic zaczynajac od natalii ktora wyjechala ale z nie ktorymi osobami nie mogla wytrzymac konczac na anii ktora teraz tez swietnie sobie radzi. A po srodku? Pani Iza , mloda Ola i jeszcze dwie stale dlugo pracujace Panie .. Wszystkie ktore byly na kauflandzie od poczatku.. Smiechu warte jak pani nazywajaca sie tam kierownikiem rozbila tak fajny i dobry zespul tylko dlatego ze pasowalo jej jak co Nie ktore osoby w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzily. Z silnych pracownikow zostala juz tylko jedna czy dwie osoby... Szkoda ze szefostwo na to pozwolilo bo co jak co ale zespul poczatkowy Kaufland byl silny i mimo klotni i dziwnych sytuacji na prawde w ciezkich chwilach zgrany...wiec wracajac do tematu forum... Polecam prace w piekarni poludnie,szefostwo ok,byle tylko drogie Panie nie dali Was na kaufland.
1
Btw 2017-07-22 08:37
Święta racja !!!!????
1
**** 2017-07-22 15:55
Nie prawda moi drodzy ja w tym punkcie pracuję i uważam że jest super a jestem nową osobą .... Pozdrawiam
1
Gdy 2017-07-23 08:18
Tyle osób zwolniło się to p Barbara i Katarzyna usiedli z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] strach w oczy zajrzał?
3
Były 2017-07-28 20:50
To jeszcze kochaniutka zobaczysz co to praca tam. Na początku każda mówiła, że jest w porządku a jakiś czas później ledwo wytrzymywała.
Były 2017-07-28 21:43
Ale komuś przykro że już nie pracuje . A prawda jest taka że napisała to osoba która pracowała w tym punkcie..Było przemyśleć podjęte decyzje a nie teraz pisać głupoty na forum . Ja już sporo czasu pracuję w tym punkcie i jest bardzo dobrze nie narzekam ..SUPER.
1
SZOK 2017-07-28 22:12
Aż mnie w żołądku ściska jak czytam to co piszesz...
1
Ttttt 2017-07-28 22:27
Brawo brawo pani kierownik ciekawe gdzie jest ta wspaniała pracownica czyżby zwolniła się ? Czy to dzięki tej pani odeszło tyle pracowników
3
HOP 2017-07-29 22:47
Ten sklep to jedna wielka porażka... Naprawdę dziwię się szefowej, że nie reaguje! Widać jak zależy jej na pracownikach.
3
Puu 2017-07-29 22:50
Według mnie na tym sklepie nie jest potrzebny kierownik (zwłaszcza taki). Strata pieniędzy na wypłatę. Sklep by o wiele lepiej prosperował bez kierownika .
3
Ilona 2017-07-30 23:02
Ja się pytam gdzie są Panie , które były na otwarciu sklepu??? Chodzi mi o punkt przy kauflandzie. Taka fajna ekipa, bardzo lubiłam przychodzić do tego sklepu, miła obsługa, Panie cały czas uśmiechnięte, doradziły , pośmiały się. O takich ludzi chodzi w handlu. Niestety zmieniłam piekarnie pomimo tego , że chleb i ciasta mi smakowały...
5
jan 2017-08-06 00:00
Szefostwo oraz Kierownik sklepu powinni sie postarac o taka ekipe jak na samym poczatku .
odradzam 2017-08-06 07:25
Szefowej nie zalezy na pracownikach tylko na pieniazkach :-) kilinskiego nigdy nie bedzie robilo dobrych pieniazkow z tymi starymi ciastami...
1
tomasz 2017-08-09 05:15
Po waszych cudownych lodach moje dziecko sie pochorowalo.....na pewno sprawa zostanie rozwiazana... :)
2
pracownicq 2017-08-15 01:53
Ja jestem bylym pracownikiem. Pracowalam 3lata:) szefowa i szef jak najbardziej w porzadku , Pani Barbara rowniez takze Jesli chcecie podjac prace w Piekarni Południe to gorąco polecam:) a slyszalam,ze na Kilińskiego dziewczyny przychodza i odchodza i atmosfera ktora wprowadza ta pani "kierownik" nie jest fajna . takze tylko male punkty
1
Ppppp 2017-08-19 21:54
Czytam i nie mogę pojąć co niektórych opinii , ekipa na początku może i fajna co nie oznacza ,ze nie może być lepszej . Pani kierownik również przesympatyczna kobieta , dziewczyny które tam pracują również ( Kilińskiego ) , także jeżeli komuś zal tyłek ściska i woli siedzieć na zasiłkach w domu to niech siedzi ,a nie zniechęca inne osoby , pracuje tam od niedawna i bardzo sobie chwalę , pozdrawiam.
1
Dff 2017-08-21 11:29
Ha ha ha bardzo śmieszne i życzę powodzenia oraz dobrej współpracy z p kierownik
1
Zostaw swoją opinię o Piekarnia Południe Emilia Zasławska - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Piekarnia Południe Emilia Zasławska