brak logo

Marciniszyn Tadeusz Zakład Produkcyjno-Usługowy

Pniów

Opinie o Marciniszyn Tadeusz Zakład Produkcyjno-Usługowy

admi 2014-07-10 20:20
Nie polecam.
Asia 2014-07-29 12:55
Dlaczego???
kotkow57@wp.pl 2014-11-28 11:33
świetne wyroby polecam jak najbardziej
KLIENT 2014-12-17 22:26
Nie polecam sklepu w Gliwicach Andersa ,bardzo arogancki personel szczególnie pani Danka bezczelna i pyskata ,klientom wciska stary towar z pod lady.
admin123 2015-02-10 10:39
towar dobry lecz pani Iwona z sklepu w Pniowie musi zmienić dilera bo jak zacznie gadac to sie odechce kupować :/
Adi85 2015-04-07 18:54
Towar wyśmienity. Nie naszpikowany chemią jak produkty z marketów. Ceny może i wysokie ale przynajmniej wiadomo za co się płaci. Obsługa nie wiem jak w innych sklepach ale na Andersa świetna. Panie uśmiechnięte a nie naciągnięte pyski jak w innych sklepach. Badzo miła atmosfera aż chce się przychodzić. Bardzo sprawne obsługiwanie. Oby tak dalej!
alpaczino 2015-07-10 23:31
nie naszpikowany!!!to chyba pani iwona ci nagadala
obserwator 2015-07-16 19:32
Pani Iwona to przegada nie tylko w sklepie koleżanki sprzedawczynie ale cały Pniów
Kk 2015-09-06 10:40
Jeżeli nie jest się z rodziny właścicieli i nieopatrznie zwróci się uwagę którejś z pracownic apropo pracy (pracownica potrafi opuszczać sklep na godzinę i tylko dlatego, że jest z rodziny szefostwa unika odpowiedzialności) to pracownika czeka mobbing i zwolnienie w najbardziej chamskiej postaci.
Mafia i dziadostwo, kobiety bez kultury, przekreciary. Nie polecam.
sieroniowice1967 2015-09-07 22:20
Sklep w Pniowie polecam jak najbardziej.;-)
Pozytywnie Nastawiony Klient 2015-10-09 17:44
SZANOWNI PAŃSTWO!
Wyroby wędliniarskie, które są produkowane przez firmę Pana Tadeusza, to przede wszystkim kunszt, jakość i smak w najlepszej postaci jakie kiedykolwiek miałem okazję spróbować. Wszyscy mówią Wolarek, Płatek, czy masowy Nik-Pol! Nie prawda te firmy wykorzystują chemię jak wszyscy inni. A tu bardzo proszę jest firma która potrafi! I to jak! Gdyby ta firma miała siłę przebicia, bo brak jej niestety silnej reklamy. Stała by się potęgą! Czego Panu Tadeuszowi i jego rodzinie z całego serca życzę!
klientka 2016-01-08 14:02
Bardzo bulwersuje mnie obsługa sklepu na Andersa. Jedna z pań kazała mi poczekać chociaż byłam następna w kolejce i zaczęła obsługiwać swoją znajomą spoza kolejki, do której zwracała się po imieniu. Chciałam skontaktować się z szefostwem, ale wymagałoby to długich zabiegów i nie wiadomo czy odniosło by skutek. Może czas ustalić jakieś zasady: albo kolejka, albo znajomi.
xxx 2016-01-09 10:57
Witam byłam dziś w sklepie Pana Marciniszyna w Pniowie towar jest bez metek i daty n. frankfuterki ex nie wiem czy są dobre warto by bylo by sie zainteresował tym zakładem sanepid bo oszukują klientów :(
KLIENT 2016-02-25 16:50
Szanowni Państwo ,

poleciła mi ten sklep znajoma przejazdem weszłam - robi wrażenie wystrój- nieżywe zwierzęta - co na to sanepid ? ale co najważniejsze - w koszyczku przy ladzie leża wędliny plastrowane - jakie było moje zdziwienie jak wzięłam plastry kiełbasy szynkowej i przeczytałam skład - tylko ok 70% mięsa różne dodatki chemiczne a to wszystko za 28,99 zł kg !!!! za 70% mięsa wieprzowej I, wędliny bez składów i bez cen kupiłam 3 asortymenty po 20 dkg zapłaciłam ponad 40 zł. Wędliny były smaczne ale bez rewelacji- PROPONUJĘ KLIENTOM ABY CZYTALI I PROSILI O SKŁADY .
Alicja 2016-04-23 20:08
Polecam sklep na Andersa. Dobre produkty, przyzwoite ceny i profesjonalna obsługa. Od lat robię tam zakupy i jestem bardzo zadowolona.
Marcelina 2016-04-23 20:19
Kiedy czytam powyższe opinie, to czuję zażenowanie. Jak można pisać takie prostackie komentarze, które niejednokrotnie są krzywdzące dla pracowników. Wstyd! Ja jetem stałym klientem firmy Marciniszyn i nigdy nie spotkałam się z nagannym zachowaniem. "Hejt" jest nadal naszym narodowym sportem?
SUPER 2016-05-04 20:16
Najlepszy wyroby jakie można kupić promieniu 100km.
To duża masarnia mająca kilka własnych sklepów i współpracująca z wieloma małymi sklepami a wyroby mają ja z malutkich masarni rzemieślniczych lub można do wyrobów swojskich porównać.Ktoś pisze że nie ma daty ważności , bo to nie jest w plastiku na półce w supermarkecie.A na opakowaniu zbiorczym zawsze jest data, warto spytać i zobaczyć jak kogoś to interesuje. A jak ktoś się zna to widzi że wszystko świeże i pachnące.
Oliwia 2016-06-08 06:35
Polecam sklep na Andersa w Gliwicach. Miła i profesjonalna obsługa, a produkty sami Państwo sprawdźcie. Moim zdaniem bardzo smaczne.
jb19 2016-06-27 16:56
Witam w zeszłym tygodniu w w sklepie na osiedlu millenium zakupiłem 1,5 kg łopatki wieprzowej.Nistety po długiej obróbce termicznej nie miało swojej kruchości mimo że było drobniutko pokrojone.Dodatkowo 1,5 godziny piekło się w piekarniku,ale niestety bardzo się rozczarowałem,mięso ciągle pozostawało twarde.Uważam że takie mięso powinno być przekazane do BAKUTILU a nie na sklepowe półki.Na koniec dodam że byłem waszym stałym klientem oraz nie dokonam już żadnego zakupu.
jb19@vp.pl
Zadowolona klientka 2016-09-17 11:41
Polecam sklep Milenium w Gliwicach Pan który tam pracuje zawsze doradzi miły usmiechniety a towar wyśmienity
Asia 2016-09-20 14:26
Zgadzam się w 200% z opinią o sklepie Milenium Pan ktory tam pracuje normalnie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu tylko szkoda że się nam rozchorował
Zostaw swoją opinię o Marciniszyn Tadeusz Zakład Produkcyjno-Usługowy - Pniów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marciniszyn Tadeusz Zakład Produkcyjno-Usługowy