brak logo

Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S

Moszczenica Wyżna

Opinie o Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S

Aga 2012-07-17 14:10
Chciałabym się zapytać co sądzicie o Firmie Mipol?Czy ktoś tam pracował lub pracuje i jakie wrażenie?
nock 2012-12-09 21:27
Praca 300 h na miesiąc, pensja 7 h na godzine i [usunięte przez moderatora] tragedia
nock 2013-12-30 14:00
firma nierozwinieta duo stresu nic ciekawego
nowa 2013-12-31 11:36
pracy baardzo duzo a płaca minimalna czyli jak to w naszym kraju (usunięte przez administratora)na calego, jedyny plus to normalna umowa o prace pozdrawiam kolegow i kolezanki z pracy w Rubinie
olo 2014-04-17 21:44
(usunięte przez administratora) min to 12 godz zarobki 1700 zł mc (usunięte przez administratora)
Kelner 2016-10-17 15:49
Witam, czy ktoś wie gdzie można zakupić ich wyroby - w jakiś marketach da się kupić?
QM 2017-02-10 23:33
Każdemu ale to każdemu odradzam pracę w tej firmie, brak jakiejkolwiek organizacji , płaca minimalna , alkohol na porządku dziennym , omijać szerokim łukiem , chyba że należy się do rodziny
Tomek 2017-03-20 20:37
Nie płacą w terminie
Gal 2017-04-04 21:05
Umowa o prace. Stawki ok sądeckie
Pracownik 2017-06-16 23:01
Jest ok super ludzie mila atmosfera nie pracowalem nigdy przy rozbiorze ale tu widac pelen profesjonaliznm. Zgrana paczka
1
Metro 2017-08-12 16:29
Potwierdzam ludzie zaj.... mozna sie dogadac placa ok nie ma co marzekac polecam ale trzeba miec checi do pracy bo jak sie nie ma to szkoda miejsce zajmowac
1
Zaufana 2017-08-13 17:14
Oj dzieci dzieci wpisujecie sami sobie opinie, atmosfera fatalna rodzina żre się ma okrągło, nie ma gdzie się schować by tego nie słuchać, starzy zaufali dzieciom a one weszły im na głowę , swojego zdania Joz nie maja, zaochowuja się jak zauroczeni, a dzieci rozpierdzielaja wszystko, piora brudy na forum firmy krzyki obelgi itd, młody dyrektor ciagle w depresji chumory i swoje wizje które staczają firmę na dno!!!' Stanowczo nie polecam wypala was psychicznie, każdy garnie tylko kasę pod siebie i swoje dzieci a naposdtawowe zeczy kasy brak, gwiazdy co weekend siedzą w galeri w Krakowie co widać co poniedziałek nowe stroje za kilka tys, a firma tonie!!!!!
Zostaw swoją opinię o Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S - Moszczenica Wyżna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Handlowo-Usługowa Mipol P. Mikulec M. J. B. Plata Spółka Jawna Skup i Ubój Zwierząt Rzeźnych S