brak logo

Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski

Wróblew

Opinie o Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski

ELO 2014-08-11 19:42
JESLI CHODZI O ROZBIOR TO PRACA CIEZKA ALE ZALEZY TEZ NA KTORYM DZIALE. MAJA JAKIES TAM SWOJE USTALENIA I ZA NIE PRZESTRZEGANIE ICH DOSTAJE SIE MANDATY (SAMA KILKA DOSTALAM) NA START DAJA 6,5 ZL ALE JAK KTOS SIE WYKAZUJE MOZE TEZ LICZYC NA STALA PREMIE NA KONTO IDZIE PODSTAWA MINIMALNA KRAJOWA RESZTA KASY W KOPERCIE PIERWSZA UMOWA NA MIESIAC NA 1/2 ETATU POTEM JUZ CALY ETAT CO DO GODZIN PRACY NIBY PODSTAWOWE 8 ALE TRZEBA ZOSTAWAC DLUZEJ NA SZCZESCIE NADGODZINA +50% NOCKAMI SIE TROCHE PODCIAGNIE +2 ZL DO KAZDEJ GODZINKI OGOLNIE JAK KOMUS ZALEZY NA PRACY TO SOBIE PORADZI
lili 2014-08-20 14:09
Dokładnie tak jest, każdy kto chce pracować sobie poradzi...Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)
Nick:* 2014-08-23 09:00
moim zdaniem na ubojni na zielonym ten ala bRYGADZISTA MACIEJ WCALE TAM NIE JEST POTRZEBNY PONIEWAZ NIC NIE ROBI TYLKO SPISUJE LICZNIK CO PRZEJDZIE ZESTAW KURCZKOW. A PO ZA TYM NIE JEST BRYGADZISTA DLA LUDZI TYLKO DLA ZWIERZAT . JAK GO NIE BYLO TO PRACA LEPIEJ SZLA I DAWALI CHLOPAKI SOBIE SWIETNIE RADE WIEC PO CO ON TAM. LEPIEJ DOLOZYC CHLOPAKA PO PIEC ZL NA RAMOIE BO TAM JEST ZAJEBISCIE CIESZKO A JESGO WYPLATA W TO WEJDZIE
Nick:* 2014-08-23 09:04
jeśli Pan Prezes (usunięte przez administratora)wiedział by co się dzieje na zielionyn jak jest tam traktowany pracownik przez Pana Brygadziste Macieja TO NAPEWNO CHLOPAKI MIELI BY LEPIEJ WCALE ON TAM NIE JEST POTRZEBNY
@ 2014-09-01 09:28
Kiedys sam brygadzista wielokrotnie to potwierdzał ze gdyby nie "general" tzn kierownik ubojni to "stary" tj prezez go nie ruszy. A nie wiedziałem że firma placi za spanie w czasie uboju albo w szatni albo na parkingu po samochodach. A "general" daje temu przyzwolenie.bo sam nic konkretnego nie robi bo albo tez dosypia w prcy albo z brygadzistami kabinuja jak i zaco i komu ile premi zabrac.
SZkoda mi was pracownicy ubojni. tylko wspiac sie na stanwisko i nie robic nic
wasyl 2014-09-02 12:06
praca ciężka ale da się żyć pracuje dość długo na starym zakładzie chłopaki na zielonym świetnie sobie radzę gdy nie ma tego "maciusia" podziwiać ich tylko są zorganizowani spokojni aż chyba chcą robić tylko ten ich maciuś problemy robią życze im aby się porządnie zorganizowali i dali mu nauczkę może być po pracy bo taki cham i buc na to tylko zasługuje za to jego podeście do nich
aa 2014-09-08 14:35
12 godz. dziennie, dzień w dzień za 2000zł.- KATASTROFA
tralala 2014-09-18 22:13
Mój facet tam pracuje i też strasznie narzeka na tego całego MACIUSIA.moje zdanie na to jest jedno zebrac sie wszyscy i isć do Wyrębskiego,i opowiedzieć jemu jaka jest sytuacja z tym chamem moze to by poskutkowało
ad 2014-09-19 18:25
popieram inicjatywę pójścia do Pana (usunięte przez administratora) to rozsądny pracodawca , podejrzewam że jego przełożony (usunięte przez administratora)zatuszowuje wszystko byle by było spokojnie tak jak w wojsku fala koty goni a wory idą spokojnie spać a (usunięte przez administratora) myśli że wszystko gra.
zzzzzzzzzz 2014-10-09 16:48
pracuje tam mój kolega Sosna, laczego ciągle po nim pojerzdżacie? odpuśccie sobie...
wiru 2014-10-10 22:12
zdunek to jest tylko mocny w mordzie po za tym nic nie robi.jest tam tylko dzięki kierowniczkowi Mackowi.i razem tylko wódke piją.alkoholizm i nic więcej.
nevada 2014-10-19 13:53
Dlaczego kobiety mają niższą stawkę od mężczyzn?Przecież też bardzo ciężko pracują.I są fundamentem firmy. Janek jest OK tylko niech nie podkręca taśmy.
Przydałyby się podwyżki bo za tą ciężką pracę jest za mało.
123 2014-10-21 16:10
Jeśli chodzi o właścicieli, to Anna i Grzegorz są w porządku, ale chyba nie do końca wiedzą co się w ich firmie dzieje. Synom trochę kasa w głowach przewróciła. Przydałoby się więcej zainteresowania swoimi pracownikami. Kierownicy Produkcji Agnieszka, Janusz i Jan ok, idzie się z nimi dogadać. Andrzej cham i prostak, jedzie na pleckach tatusia. Ludzie w porządku, praca faktycznie ciężka, ale idzie przywyknąć. Kasa mogłaby być lepsza, jak na warunki sieradzkie i tak jest nieźle.
125 2014-11-18 19:06
no własnie p. (usunięte przez administratora)chyba nie wiem co się w jego firmie dzieje .. czas na zainteresowanie wlasnym interesem :)
Amara 2014-12-12 05:16
W ich interesie leży zysk, a nie dogadzanie pracownikom. Im krócej trzymają was kierownicy, tym pewniej potem czuje się zarząd. Gdy cyniczni majstrowie zdają swoje relacje szefostwu, to ono wasze problemy komentuje "poklepując swoją kadrę po plecach" i uśmiechając się drwiąco pod nosem. Niestety, gorzka to prawda, ale prawda. Rzecz jest prosta - Im więcej z was wycisną, tym więcej się dorobią.
121 2015-03-08 10:22
święta prawda ta trójka jest ok. a maciek prostak i cham to łagodnie powiedziane
Ostatni Mohikanin 2015-03-12 12:07
Zastanawia mnie dlaczego nikt nie zgłasza choć by anonimowo sytuacji jaka jest w tych zakładach (obozach pracy), do ZUS u czy Państwowej Inspekcji Pracy.
Ludzie pracują po10-12godz. więcej pieniędzy dostają po cichu w kopertach niż mają na umowach.Skarbówkę też powinny zainteresować takie kanty cwaniaków, którzy żerują na
ludzkiej głupocie i tchórzostwu.Ludzie zróbcie coś z tym nie dajcie sobą pomiatać i miejcie choć trochę godności. Zacznijcie nagrywać wasze rozmowy z kierownictwem, kiedy są łamane wasze prawa pracownicze.
Każdy ma telefon niech poszuka w nim funkcji dyktafon. Kilka takich doniesień, czy skarg muszą w końcu coś zmienić.Podaje miale do ZUS u cot@zus.pl , skarbówki us1021@ld.mofnet.gov.pl
i Państwowej Inspekcji Pracy kancelaria@lodz.pip.gov.pl
kolo 2015-03-29 14:48
Ludzie w regionie nikt nie dostanie więcej jak 1500 zł,to jest wyzysk
realista 2015-04-02 20:46
ostatni smiesznie piszesz i żyjesz chyba w innym kraju. Czy tylko tam tak się pracuje? w Partnertech ludzie nawet takich umów nie mają tylko jakieś śmieciówki po 2 tyg, każdy myśli że wszyscy będą zarabiać po 5000zł na początek pełny socjal, i pracować nie trzeba. Obudź się w Sieradzu i okolicach takich firm jest na pęczki.
WW 2015-04-05 07:30
Co za DEBIL porównuje prace w Partnertech z tą u Wyrębskiego.
kkkkkkkkkkk 2015-05-07 22:41
Słuchajcie jak jest w polskich firmach każdy wie. U prywaciarza nigdy się nie zarobi. zresztą znajdźcie mi firme w tych stronach o takich zarobkach jak u wyrębskiego. nie ma, jak 1200 się zarobi to już jest odlot.
Si-vis-amari 2015-05-14 23:12
Po przeczytaniu wpisu, który znajduje się powyżej, chciałbym na tym ogólnym forum podzielić się swą złotą myślą, która wręcz sama nasunęła się po przeczytaniu tej marnej "apologetyki prywaciarza". Otóż: 'Pracujcie w polskich realiach i nie narzekajcie, bo po prostu jesteście w ciemnej d#@$e.'
A na poważnie, to dlaczego niby ludzie mają się poddawać w walce o lepszy byt? Mają święte prawo domagać się godnych warunków, w końcu to swoją pracę, czas, zaangażowanie i zdrowie poświęcają w przedsiębiorstwie pana G.A.W.
Paul 2015-05-24 17:32
Witam byłych i obecnych pracowników ubojni też tam pracowałem za 8 zł teraz pracuje za 10 euro robiąc praktycznie to samo tylko na automatach, po co biadolic droga wolna tylko zapomnijcie o papieroskach co godzinę o wolnym bo się krowa cielila.Pozdrawiam
Paul 2015-05-24 17:40
Uswiadomcie mnie ten Maciej to syn Janka
ZDETERMINOWANY Z WŁASNYM ZDANIEM 2015-05-25 20:34
przestrzegam przed pracą u Wyrębskiego!!! totalny kołchoz - 12 godz pracy w nocy -cały tydzień, w tym 15 min przerwy -totalny wyzysk ludzi ,którzy są zdeterminowani by pracować! - biali MURZYNI. Państwowa inspekcja pracy i tyle!
d.....b 2015-07-07 21:56
wszyscy tylko narzekają a tak na prawde jakby nie mieli co do garnka włożyć i mieliby dodatkowo gęby do wyzywienia to by inaczej mówili....
senator 2015-08-29 13:40
niech ktoś wspomni o kierowcach tez pracuja za 8 zl robia po 10-15 godzin min.musza wyrabiac normy paliwowe bo jak nie to płacą za paliwo w miesiacu robią 240-300 godz maja po 8 punktow do rozwozu wszystko zaladuja wszystko rozladuja kto moze traktuje ta prace jako przejsciowke a kierownicy z logistyki barany jakich malo zero pojecia a reszta kierownikow maja sie za gosci z wyzszych sfer a tak naprawde to mechanicy sprzataczki murarze i idioci przedewszystkich przestrzegam przed ta firma!!!
szofer_kraj 2015-09-09 09:52
pracuje w tej firmie jako kierowca od paru lat i ja mam minimum 14 zł na godzine podstawy, jak sie oszczędza paliwo to mozna wyjsc 16-18 zł/h, takze nie wiem kto tam pracuje za 8 zł :) ładuja magazynierzy ja tylko towar licze na punktach jest roznie raz towar sciagam raz mi sciagaja. wiec nie wiem co za głupoty rozpowiadasz i codziennie jestem w domu nie spie po kabinach, nie sikam na dyszel i co najwazniejsze kasa na czas. Robota jak robota czasem trzeba zapie... ale chociaz placa za to
dr33 2015-09-14 22:22
Co ty powiesz , to chyba masz układ z pseudo kierowniczkami i dobrze kablujesz to tłumaczy że tak długo tam pracujesz
On 2015-09-15 11:13
Czy wypłaty poszły za miesiac sierpień? Mówię o nadgodzinach.
jery 2015-09-27 15:28
zabrac jednemu zlodziejowi a dac drugiemu madry jestes jak skurwysyn
Janek 2016-01-28 11:17
Może sie ktoś wypowiedzieć o pracy w hurtowni Wyrebski w Ksawerowie ? Chodzi głownie o kierowców. pozdrawiam
Urlich von Jungingen 2016-02-22 20:00
Załóż firmę jeden z drugim i zabijaj kury !! Nie wiem jak temu wyrębskiemu sie opłaca, ja bym zwolnił wszystkich i zatrudnił ukraińców. Sam zatrudniałem kiedys ludzi i wiem że jak człowiek zarabia 2 tys to kosztuje pracodawce 3 tyś. Teraz policz sobie ile kur trzeba za perdolić zeby jeden narzekający pracownik miał co jeść :) zabijajcie kury!
hujkio 2016-03-04 19:46
były sklepy w regionie,ale ze względu na zły stan towaru zostały wszystkie zlikwidowane
Poyeby 2016-03-08 13:06
Najwieksza menda w tej pracy to jest Andrew Miłek !!!! Zlodziej i Podpierdalacz
misiek 2016-03-17 15:05
Z tej Ubojni tylko wychodzą kury śmierdzące. Z tego co mi mówili pracownicy .Tam tylko wyzysk ludzi i bez szacunku........ Kury śmierdzące wypychają.... A weterynarz był zaprzyjaźniony z szefostwem i rano tylko a wieczorem dostaw nikt nie badał:P:P:P:P Teraz wreszcie wpadł Sanepid i to nie z Sieradza który wychodził z pełnymi torbami.... I podobno mieli zamknąć zakład na 3 miesiące:):) Ciekawe jak im się udało
Nauczycielka 2016-03-29 21:45
Jak ktoś nie ma wykształcenia to niech tam pracuje i nie narzeka, ja mam 4 tys na rękę, bo się uczyłam :)
Co za przekrety 2016-04-14 23:34
Miejmy nadzieje ze ktos posprzata ten burdel... Ciekawe skad weterynarz powiatowy ma porsche cayenne?? Pewnie z lapowek... Nastrzykuja wszystko co popadnie, nie deklaruja, mieso z salmonela tna i na sklepy.... Nastzryki nastrzyki nastrzyki! Trzeba do powiadomic media, niech zrobia jakis dobry wywiad z pracownikami, wyspiewaja wszystko! A wtedy kazdy zobaczy co tam sie dzieje w tej firmie! Banda oszustow
1234 2016-04-19 19:24
A TEN ZAKŁAD NA NIEDONIU LEPIEJ FUNKCJONUJE
Obywatel 2016-04-23 22:07
Niedon czy wroblew, ta sama banda oszustow... Aniolki z wroblewa!
Czekoladowe oko 2016-05-01 21:42
Nic tam im sie nie udalo! Powiatowy lekarz dostal kolejna reklamowke kapusty, posprzatali co nie co i tyle. Teraz udaja nie winnych, ale przekretow z ostatnich 3 lat sie nie da sie ukryc... 3 muszkieterow ktos kiedys dopadnie
driver 2016-05-07 19:52
Gdyby było tak tragicznie to nikt nie chciałby tam pracować! Moja opinia na temat warunków pracy i płacy jest bardzo pozytywna i zaznaczam, że nie jestem członkiem zarządu, a zwykłym pracownikiem, kierowcą. Dla osób, które chcą pracować, a nie udawać, że pracują, zakład jest przyjaznym miejscem. Przestańcie narzekać, jeśli nie pasuje, proszę zakładać własne ubojnie, wyjeżdżać zagranicę, malkontentów w Polsce nam dostatek.
pozytyw 2016-05-13 18:07
Ludzie zastanówcie się co wy mówicie. Gdzie znajdziecie takiego pracodawcę w regionie? Wypłata zawsze na czas, umowy o pracę a nie jakieś śmieciówki! Pracodawca godny polecenia!
Jeśli komuś nie pasuje, to nikt go na siłę nie trzyma, droga wolna- zachodni sąsiad czeka.
LOOO 2016-08-08 06:03
OGOLNIE BURDEL SMROD I WYZYSK CZŁOWIEKA PRZEZ CZŁOWIEKA
dziedzic1986 2016-11-06 13:46
Jeździłem tam 2 lata i średnia godzin 300/miesiąc. Załadunki zależy od zmiany ale przeważnie samemu,rozładunki na punktach również samemu.a punktów po 5-8.Logistyka do bani kierownictwo transportu również.brak im wykształcenia i pojęcia.ogólnie to jest się pracownikiem fizycznym z uprawnieniami do prowadzenia aut a nie kierowcą.tylko wypłata na czas.
franko 2016-12-08 15:32
wreszcie kolejni złodzieje co wyłudzali vat brawo cbś!!!!!!!
1
Ciekawy 2016-12-08 18:20
A co tam sie takiego stalo??
Vive Le Pen 2017-01-23 21:32
Najnizsza klasa spoleczna dorwala sie do komputera!! a ile wy byscie chcieli zarabiac?? niepelne podstawowe to 7 zl/h i 500 plus na kolejne niepelne podstawowe!!!! ogarnac sie debile i do roboty!!!
a ci co maja glowe niech zarzadzaja!!! skoro ktos ma firme co zatrudnia blisko 1000 osob to raczej ma leb na karku!!!!! trzeba Go podziwiac i bic brawo bo nic da gara byscie niewlozyli tylko zgnila kapuste i tyle co gmina da...

bon courage
Niedowiarka 2017-01-31 12:13
Żal czytać taka wypowiedź. Jak widać po wypowiedzi, wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją. To, że ludzie pracują w miejscach nie związanych z ich wykształceniem wcale nie oznacza że owego nie posiadają. Wiele osób, które tam (i nie tylko tam) pracują posiada wyższe wykształcenie. A ci z niższym wcale nie są glupsi. Dziewczyno, zastanów się czasami zanim coś napiszesz.
ad33 2017-05-19 22:27
Wyrebski G to folksdojcz z ficnerów z piegoniska
Zostaw swoją opinię o Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski - Wróblew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyrębski Ubojnia Drobiu Grzegorz Wyrębski