brak logo

Niewieścin Sp. z o.o.

Niewieścin

Opinie o Niewieścin Sp. z o.o.

Ala 2015-06-10 23:04
Oby pracodawcy sami stanęli za kasami,przyjmowali ponad tonę towaru na sklep i użerali się z klientami.... i dostali najniższą krajową to jest minimum co w tej firmie się dzieje... ale właścicielom tego życzę.. :)
nick 2015-06-23 11:36
Najniższą krajową? A potrącenia z wypłaty? Za towar przeceniony? Jaka płaca taka praca... Ale niech przyjadą i zobaczą jak jest fajnie w sobotę rano, przyjść przeważyć towar, wyłożyć go i słuchać głupich komentarzy od klientów! Ale ciągle to sprzedawca jest ten zły!
nick 2015-06-24 23:09
Podzielam opinie poprzedniczek. Praca w tej firmie niewdzięczna. Musisz przychodzić do pracy na skinienie koordynatora- grafik nie obowiązuje. Za wszystko potrącenia z wypłat. Nadgodziny do wybrania -tylko ciekawe kiedy?Średnie zarobki ok 900zł. Umowa zlecenie niby na trzy miesiące - a w praktyce tonie można doprosić się umowy o pracę. Koszmar. Obóz pracy- który łamie wszystkie przepisy. Stare mięso ekspedientki muszą nabijać na siebie a później kombinować gdzie je wyrzucić- bo zakład nie posiada utylizacji- to jest niedopuszczalne w branży mięsnej. Mimo braków w kadrze nie szanują osób które zostały i się starają. Jak nie dołożysz towaru do lady - bo jesteś sama na sklepie- to musisz zostać w pracy tak długo aż wszystko będzie ok - za darmo. Brak przerwy śniadaniowej, nawet na siusiu ciężko wyjść. Szczerze odradzam prace w tej firmie.
Pracuś 2015-06-29 17:26
Pracowałam ... i wiem ,że do końca to nie jest wina pracodawcy. Ekspedientki mają w nosie to co od nich się wymaga. Wiecznie wiszą na telefonach, biegają po zakupy, a co do przerwy na śniadanie to zawsze jest chwila żeby zjeść , napić się, chyba że się jara fajory, to wtedy nie ma czasu na śniadanie...i ploteczki. A stare mięso to skąd . Na mojej zmianie nie było nic starego bo było mięso przeceniane.Ale tego trzeba pilnować. Szkoda ,że zmieniłam miejsce zamieszkania , bo trafiłam na wiele gorszą pracę.Pozdrawiam tych co zostali. W.
Byly Pracownik 2015-06-30 23:53
Witam,
Potwierdzam opinie poprzedniczki.Masakra jezeli chodzi o wynagrodzenie.Zero docenienia.Na zebrania jeździsz na własny koszt wypłaty dostaniesz 1360 zl z tego zabiorą Ci bo inwentaryzacja nie taka i na podróż stracisz 100 zl. Licząc 12 miesięcy daje nam 1200 zl miesiąc pracy idzie na firmę. Oddajesz swój czas pracujesz sumiennie ,przechodzisz tajemniczego klienta a i tak do wypłaty nie dostaniesz. Nie cenią ludzi uczciwych i pracowitych a szkoda bo by mogli wiecej osiągnąć. Za czasów poprzedniego właściciela było lepiej ,szacunek dla ludzi byl na pierwszym miejscu . Szkoda ,ze młody P. Właściciel słucha swego Doradcy Pani Dyrektor bo firma byla solidna i tez mogl taka renomę utrzymać ,ale tak to jest jak cyferki są ważniejsze niż ludzie. Czas pokaze kto tam bedzie pracowal
.Szkoda sklepów,które prosperują i mogą przestać przez Doradców prosperować.
xxx 2015-07-19 21:57
witam osoby ktore pisza takie bzdury ja pracuje w tej firmie zaraz bedzie trzy lata i nie dam złego słowa powiedzieć wypłata ładna bo ponad 2500 no chyba ze pracujesz z osobami ktore maja lepkie rece i trzeba za ie płacić bądż nie przestrzegasz procedury sprzedaży to tak wtedy zarobisz najniższą krajową albo i mniej ale jak jesteś sumiennym pracownikiem to nie narzekaż pracownik ktory pracuje od marca dostaje pesje 1900 to zle ?????chyba nie ???wiec ie wiem o co chodzi ???pani koordynator czy pani prezes czy sam szef tez musza wymagac bo jak by nie patrzeć za coś muszą wam pesje płacić
pozdrawiam
xoxo 2015-10-23 17:06
Nie polecam, niskie wypłaty, jesteś za wszystko odpowiedzialny, ktoś wynosi towar ale to ty musisz za niego płacić. Ogolnie nie miła atmosfera, obiecywanie ze podniesiecie utarg, bedzie lepsza wypłata! Kłamstwo!
Sprzedawca 2015-10-24 00:44
Ktoś wynosi towar? Wlasnie zastanow się kto. Jestem na sklepie 3lata i nie placilam ani razu ale wszystkie tego pilnujemy. Jezeli ktos jest nie utczciwy to dlaczego pracodawca ma za to płacic. A poza tym 3 lata temu zarabialam 1200 a teraz po podniesieniu obrotow i naszym staraniu 1700-1800 na reke. To chyba róznica. Z tego co wiem to wszystkie sklepy są na prowizji tylko zależy jak sie staramy. Jak Ci za mało to poprostu zmien prace a nie narzekasz. Ja jestem zadowolona .
t 2016-03-12 22:15
Nie pracowałam długo na sklepie. Ale mogę stwierdzić że nie warto pracować za takie wynagrodzenie. Brak szacunku do pracownika, a klient nasz Pan.
ByłamTam 2016-08-23 09:33
Pracowałam tam i ogólnie nie jest najgorzej. Jedynie co można byłoby zmienić to wypłaty. Jest umowa o pracę, jest cały etat. Jest wypłata na czas. Są wczasy pod gruszą.
Fakt, co chwila dochodzą nowe obowiązki a płaca nie rośnie. Proszenie się o nowe buty aż wkoncu trzeba je samemu kupić.
Kilka razy obiecano że jak wzrosną utargi to wzrośnie pensja. Niestety tak się nie stało. Trafiłam na bardzo fajny zespół i dobrze mi się tam pracowało.
Zainteresowana 2016-09-25 13:01
Jak praca na terenie Bydgoszczy ? Ile się zarabia, czy są jakieś deputaty, bony na święta ? :)
olalola 2016-11-24 11:28
deputaty ??? hahahaha, na świeta dostaniesz z 2-3kg różnych wędlin i to wszystko :)
ktosiowa 2016-11-25 21:55
Ja pracuje ok 2 lat i nie dam złego słowa powiedzieć na ta firme.Pracowałam naprawde w o wiele gorszej firmie.Przeceny na wszystko.inwentaryzacje wychodza dobrze.wyplata na czas.wczasy pod gruszą....Polecam prace w tej firmie.
Niezadowolona klientka 2016-12-22 00:20
Stoisko Niewieścin w Kaufland Kościerzyna stara się wcisnąć klientce starą pomarszczoną wędlinę,gdy zaprotestowałam,że chcę nabyć wędlinę świeżą,ekspedientka odmówiła mi sprzedaży.
Klientka 2017-02-03 10:54

Witam
Jestem klientką stoiska mięsnego Niewieścin rynek bartodzieje w tym sklepie kupuje się z czystą przyjemnością towar świeży ekspedientki sprawnie obsługują klienta zawsze usmiechniete życzliwe towar zakupiony przeze mnie szczegółowo opisują co do zawartości mięsa i serdecznie polecają widać że zostały bardzo dobrze przygotowane do tej pracy przez pracodawcę .W dzisiejszych czasach jest to ogromna rzadkością być tak dobrze i profesjonalnie obsłużonym klientem gdzie kupuje się z uśmiechem :).Gratuluję Kierownictwu tak dobrych pracowników i przede wszystkim smacznych wyrobów miesnych . I jako klient Serdecznie Polecam .
nowaki112 2017-03-09 10:35
Witam czy pracował moze ktos na stoisku mięsnym NIEWIEŚCIN ktory sie miesci w NETTO w CHELMNIE(kujaw.-pomor.) ? Poszukuja tam sprzedawcy i tak sie zastanawiam czy warto wysyłać CV. Za odpowiedzi z góry dziękuje.
Zostaw swoją opinię o Niewieścin Sp. z o.o. - Niewieścin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niewieścin Sp. z o.o.