brak logo

Kabanosik S.C. R. i J. Bobek

Kraków

Opinie o Kabanosik S.C. R. i J. Bobek

anonim 2011-05-24 13:28
nie wiem kto pisze te opinie ale praca w tej firmie to żenada całe szczescie że tam dugo nie popracowałem syf zarowno w głównej siedzibie jak i w sklepach
anonim 2011-08-16 10:27
Ja też myślę że to szczęście że -niedugo-.....a opinie pisze wydawca strony betonie....
gość 2013-03-18 12:32
ja zaczęłam dni próbne 6 dni temu a po czterech miałam wiedzieć co dalej i do tej pory żadnej informacji od szefa.
gość 2013-03-19 10:46
no i wczoraj się okazało że to ściema z pracą w kabanosiku szef podziękował - ciekawe kto mu przyjdzie pracować na czas urlopów no chyba jakiś kamikadze.....
Anonim 2014-10-11 21:27
Pracowałem tam jakiś czas. Traktowanie ludzi jak niewolników i płacenie z żalem że trzeba dać pieniądze. Wszystkie soboty w pracy a jedna środa w miesiącu była wolna. Jeszcze ten zawodowy szpieg (bez zęba na przedzie) który pracuje do dziś i dalej szpieguje . Typowa ubecja każdy wystraszony co szefowi kapusta opowie. Terror i żenada . Pisze o głównej siedzibie .
anonim 2016-03-27 17:03
Też tam niestety straciłem trochę czasu, kapusta widzę że dalej działa. Trzeba go z liścia i wtedy spokojny. A kasę faktycznie płacił z wielkim oporem. Urlop??? jaki urlop , zapierdzielać trzeba. Święta? tak w Wigilię i wielką sobotę do 12 i tylko jeszcze posprzątać, pojemniki umyć i macie wolne. Codziennie do 16 , ale jeszcze towar nie spakowany na rano ? to do oporu. Najgorszy był szefunio , taki wielki "żydowski" snob. Ja mam z Wami umowę = kupiłem Was i morda w kubeł. Zamiast dać premię raz na kwartał przynajmniej to sponsorował "żydownię" . Nie mam nic przeciw kibicowaniu ,ale nie sponsoring kosztem pracowników. Dużlo by jeszcze można pisać, ale ta firma to praca dla desperata. A widzę że pan M( kapuś) i L dalej tam tyrają.
anonim 2016-03-27 17:33
Jeszcze dopiszę kilka słów do mojej powyższej wypowiedzi. Obowiązkiem pracownika (kierowcy)było odśnieżanie całego terenu hurtowni razem z dachem na hurtowni, ugniatanie śmieci w kontenerze ( trzeba oszczędzić kasę i przy okazji pokazać wyższość nad niewolnikiem) , w ramach "rozrywki" było cotygodniowe szorowanie szczotami wszystkich ścian, podłóg i sufitów w hurtowni. Raz w miesiącu przy inwentaryzacji szorowanie kompleksowe chłodni , codzienne mycie wszystkich pojemników i szorowanie podłóg. Raz w miesiącu szorowanie całego placu przed hurtownią. Odzież ochronna to sfera marzeń, żadnych posiłków regeneracyjnych dla pracujących na stałe w magazynie czy na rozbiorze (można było wziąć na śniadanie 10 dkg wędliny ,ale z wielką łaską) , wszystkie braki magazynowe najczęściej wynikające z pomyłek przy fakturowaniu były potrącane z marnej pensji. Raz w miesiącu przy generalnych porządkach czyściliśmy wszystkie kratki ściekowe na hurtowni sodą kaustyczną , oczywiście bez żadnych zabezpieczeń z dziedziny BHP.
Pracownica 2016-04-26 20:24
Też tam chwilkę popracowałam jako sprzedawca i jak dla mnie również jedna wielka żenada!!! Wolne??- co to wogule jest wolne??? Urlop??-tylko!!!!po uzgodnieniu i z wieeeeeeelka łaską....
Sprzedawca 2016-04-26 21:52
Ja również dopisze jeszcze że"wyleciałam" z tej jakże wspanialej firmy bo nie chciałam przełożyć urlopu ktoś byl uzgadniany w lutym a który miał sie odbyć w sierpniu i tak o to dzień przed urlopem (co bym nie miała czasu iść do sądu pracy bo wyraźnie miałam zaznaczone oczywiście ustnie ze to przez to ze nie chce się zgodzic na inny termin urlopu) dostałam wypowiedzenie!!! No poprostu pogratulować a wieśniaki mają sie w ten sposób nauczyć ze nie WOLNO sie sprzeciwiać. Powodzenia życzę tym jakże pracującym za jałmużnę ludkom....
xxxx 2017-05-12 00:08
syf kiła i mogiła naleprze to jak sobie stare kmioty upatrzyły stałą ofiawe to lepiej sie zwolnij bo cie zszargają słynny firmowy mechanik uniwersal hansiu to dupek który zero w głowie co do mechaniki a zadumany jak 1000 osłów kombinowało jak sie tylko daóo i ciągle u szefa był jakby 1000 rozumów zjadł można gobyło nazwać liżący dupcie starego a wredny rudy magazynier to jeszcze niie zdążyłeś wyjechać na drugi szczał a on już grzał żarcie dla siebie w fali a hujak wróciłeś z trasy to trzeba było go prosić o śniadanie a on nic chyba że żonka mu dała to miał humor taki sobie a podpierdalacz czyli kapusta to na max stary przez niego wiedział wsjo jak ktoś chce sprawdzić na serio jak tam jest to zapraszam jest serio jajowato i wrednie
Anonim 2017-07-13 13:45
WITAM CIĘ ANALFABETO !!!!!!!! Może powiedz wszystkim na forum czemu cię wyrzucili z interwenu a teraz z kabanosika skoro jesteś taki genialny ?
Dalej pracujesz w Belgii jako Cieć ?!
Anonim 2017-07-13 14:00
odpowiedź do xxxx (poprzednia i ta)
Cześć znam gościa pracowałem z nim w interwenie rozwalił nam 3 auta przede wszystkim w 2 autach misy olejowe a magazynierzy wrzucili go do osocza z kurczaka . Z tego co wiem to w kabanosiku też rozwalił misę olejową ze sprzężarką CO ZA TYP NIE POLECAM!!
inter 2017-07-13 14:52
odpowiedz do xxxx 2017 05 12 !!!!!!JAK to ten co myślę to mam jego zdjęcie to wstawię ale będzie jazda!!! kierowcy z firm mieli na niego ksywę ale nie pamiętam coś od kierunkowskazów ??????? on pracował jako magazynier w AUCHANIE I też go wyrzucili z tego co wiem to wyjadał z suszone śliwki z kartonów ! Belgijskie !!!!!!! pozdro pracownik interwenu !!!!! jak znajdę jego zdjęcie to hahahaha .POZDRAWIAM SUPER CHŁOPAKÓW Z KABANOSIKA
INTER 2017-07-13 15:14
Te chłopaki z Kabanosika wykonują kawał dobrej roboty !!! a taki CIEĆ z BELGI !!!!!! tak pisze jakbym cię dorwał gnoju !!!!! Macie ciężko i was szanuję pozdrawiam kierowców i magazyniera !!!! a jego jak znajdziecie to ...........!!!! pozdrawiam was !!!
makton 2017-07-13 16:21
odpowiedz do XXXX SZUKAMY PANOWIE TEJ ŁAJZY !!! JESTEM Z FIRMY MAKTON !!! DZWONIMY DO SIEBIE KTO MOŻE POMÓC !!!!!!!szacunek dla chłopaków z kabanosika !! mam już nr do inter !!! pomału go znajdziemy!!! TY OŚLE I TAK CIĘ ZNAJDZIEMY ! MIAŁEŚ
TRZY PUNKTY JEŻDZIŁEŚ DO 11 OD 7.30!!!! OŚLE !!!!!
INTER 2017-07-13 16:30
A TO NIE TEN PAJAC CO CHODZIŁ W WOKÓŁ AUTA PRZED WYJAZDEM !!!!!!!!!!!!!!
Unimięs 2017-07-13 16:57
Wspułczuje chłopaki takiej gnidy jaka była u was w pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nierób i łajza zasrana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrow dla Kabanosika wiem jak jest u was
Rolpek 2017-07-13 19:55
Hehehe lewoskręt down pracował w Kabanosiku nierób i debil
Gosdrób 2017-07-14 23:04
Szargasz ludzi i szefa a to jest karalne za pomówienia więc będziesz miał sprawe karną czekaj na wezwanie z Prokuratury
Zostaw swoją opinię o Kabanosik S.C. R. i J. Bobek - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kabanosik S.C. R. i J. Bobek