brak logo

Duet F.H.H. Urszula Musiał

Czeladź

Opinie o Duet F.H.H. Urszula Musiał

zgadnij kto to 2011-04-03 01:58
Tą pozytywną opinię to sobie sam pracodawca wystawił ?! Szkoda gadać NIE POLECAM
aga 2012-09-08 20:14
Ogólnie Firma na poziomie .Jest OK.Polecam .
były pracownik 2015-10-10 11:19
ja również nie polecam, okropne godziny pracy i traktują człowieka jak niewolnika
była pracownica 2015-10-11 20:06
Pracowałam klika lat . Firma godna polecenia.
Katarzyna 2015-10-14 18:52
monotonna praca, na początku było ok, ale potem bez rewelacji (niemotywujące zarobki)
ja 2016-02-20 16:27
problemy zaczynają się w sytuacji prośby o podwyżkę
Bartosz 2016-02-23 07:19
Nie polecam tej firmy, pracy za czterech, zarobki na poziomie McDonalds. Szefostwo przyjazne, jednak jak przychodzi kwestia wypłaty, ( zapomoga brzmi odpowiednio) to tak jak ktoś pisał wcześniej zaczynają się problemy... Ogólnie firma ok, ale zarobki tragedia...zero motywacji do pracy.
1
były pracownik 2016-03-07 10:13
Nie polecam. Demotywujące zarobki, godziny pracy tragedia.
dobrze, że już tam nie pracuje 2016-08-25 13:54
Jak poprzednicy nie polecam! Zarobki tragedia a wymagania wygórowane, MOTTO FIRMY: najlepiej nie wychodź z firmy i pracuj za psie pieniądze...
Ja 2016-09-22 23:21
Małe zarobki i nie fajne godziny pracy
kulisy 2016-10-12 20:11
Weryfikując opinie o firmie, proszę wyszukać w google frazę: Kulisy biznesu gowork

Pozdrawiam
M.K. 2017-05-15 20:54
Omijajcie firmę szerokim łukiem! Podejscie pracodawcy do pracownika na poziomie przedszkola, a zarobki większe są na kasie w Tesco. Każdy każdego obgaduje. kamery i podsłuchy są wszędzie jak w Big Brother. Pracodawca nie ma najmniejszego szacunku do pracownika. Takie firmy nie powinny mieć miejsca bytu!
1
Tadeusz 2017-06-04 16:12
Wszyscy tu narzekający to albo konkurencja albo lenie którym sie nie chce pracowac.
jeszcze pracownik 2017-06-06 10:47
Zarobki do dupy. Może praca i fajna i nie męcząca ale wypłaty są słabe. Dobrze ze stąd za niedługo odejdę i jeszcze parę innych osób tez. Nie polecam
M.K. 2017-06-09 19:49
Praca po 12h za 1800 zł to nazywasz lenistwem ? Wyzysk w biały dzień...
Nymek 2017-06-10 21:54
Nie polecam najgorszemu wrogowi. Ciągłe problemy z urlopami, praca na akord a obiecana podstawa. Jak wychodzi Ci zbyt duża wyplata to i tak coś wymyślą żeby ją obniżyć. 8 zł na godzinę?
To cud żeby tyle zarobić- nie bez powodu ludzie odchodzą stamtąd z miesiąca na miesiąc!
Pracownik 2017-06-11 01:32
Firma dla ludzi o mocnych nerwach i końskim zdrowiu...
Stokrotka 2017-06-18 21:48
Nie polecam jak poprzednicy. Najgorsza robota z jaką miałam doczynienia.
Magda 2017-07-04 10:15
Szefostwo kilka razy w roku jezdzi na wakacje za granicą, a pracownik za sobotę dostaje 50 zł... Sami sobie odpowiedzcie czy chcecie tam pracować
Achilles 2017-07-11 21:30
Niech se te szefostwo lata gdzie chce, tylko pracowników niech traktują jak ludzi, za zrobiona robote należy sie wypłata, a nie "drobniaki" jako kierowca lecisz na samej prowizji bez podstawy, a i tak tylko czekaja zeby Ci uwalić z pensji ... Brak słow zreszta 5 zwolnień w przeciagu 4 miesiecy o czymś swiadczy, ludzie sami odchodza bo widzą co tam sie dzieje, kazdy mysli - moze bedzie lepiej ... Gówn* prawda nie ma kto zarzadzac ta firma, a no i zero logistyki wysylaja Cie z towarem za 100 zl do innego miasta, gdzie tracisz czas, paliwo a wychodzisz na tym 3 zl ... Smieszne, ale prawdziwe. Dodam jeszcze o tych żałosnych podsluchach na firmie ... Sciany maja uszy, a sufity oczy ;) życze powodzenia i pozdrawiam przyszłych pracownikow tej firmy ;)
1
Zostaw swoją opinię o Duet F.H.H. Urszula Musiał - Czeladź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Duet F.H.H. Urszula Musiał