brak logo

Restauracja Kolorowa Imprezy Okolicznościowe Piotr Moroz

Izbica Kujawska

Opinie o Restauracja Kolorowa Imprezy Okolicznościowe Piotr Moroz

gonzo 2013-07-22 22:21
Nie Polecam Tej Restauracji.Jedzenie nijakie nie wiem z czego robią to jedzenie ale do smacznych nie należy.Tanio nie zawsze znaczy że dobrze,lepiej dopłacić i zrobić gdzieś indziej imprezę wiedząc że wszystko będzie w porządku i goście nie będą grymasić.
robert 2013-07-26 15:39
Zgadzam się z tą opinią w 100%.Chyba nie było jeszcze w tej restauracji sanepidu.Zastanówcie się ze 100 razy zanim zrobicie tam jakąś imprezę bo nie nie-wiecie sami z czego robione jest tam jedzenie,a byście się zdziwili
adam 2013-09-28 23:19
Właścicielowi najpierw trzeba dać lekcje kultury bo on zachować się nie umie a tym bardziej nie ma podejścia do klienta.ODRADZAM TYM BARDZIEJ ROBIENIA TAM IMPREZ!!!
barbara 2013-10-14 20:04
Nie Polecam tej restauracji w okolicy są o wiele lepsze!!!
Fandi 2013-11-19 21:01
Polecam!!! Przemiła obsługa, smaczne jedzenie, ładnie urządzona sala
zenon 2014-03-26 19:28
Pierwszy i ostatni raz zrobiłem tam imprezę, co to ma być w ogóle tego nie można nazwać restauracją.Nie mówiąc już o właścicielu tej restauracji to jest poprostu żenada i złodziej jakich dużo.Szookkkk!!!Szkoda pieniędzy,straty czasu i nerwów
izbica 2014-10-06 11:37
polecam restaurację "Kolorowa" z całego serca. Pan Moroz to człowiek z którym można dogadać się pod każdym względem, ustalić wszystko- nie widzi problemu w zmianach które chce się wprowadzić, ale również pomaga doradzić aby wszystko było świetnie dograne. obsługa kelnerska również świetna, miła i bardzo pracowita. Jedzenie przepyszne, palce lizać- ilościowo super- bardzo dużo i różnorodnie. Goście zarówno ci z okolic jak i ci z dalszych stron Polski zachwyceni ilością i jakością.
Jeszcze raz polecam z całego serca ;)
grzechu 2015-05-26 22:07
U tego kombinatora i złodzieja już nigdy nie zrobię imprezy.W żywe oczy kłamie i oszukuje na wszystkim.Nie ma co się dziwić że ludzie nie chcą robić imprez.Nie polecam
KASIA 2016-04-16 23:22
Bez komentarza.Ostatni raz zrobiłam tam impreze.Właściciel oszukał mnie na pieniądzach jak i na jedzeniu.Bede odradzała swoim znajomym tą restuaracje.
gosia 2016-05-25 08:35
Kto zna tego właściciela to wie ze jest skończonym kretynem który nie ma zielonego pojecia co to restauracja a tym bardziej jego podejscie do gości jest poniżej krytyki.Nigdy wiecej!Nie ma co się dziwić ze nikt nie chce u niego robic imprez.Jego opinia o jego samym jest żenująca.Popytajcie znajomych to sami ocenicie ze nie warto zachodu.
Arek 2017-01-24 17:20
O was drodzy klienci też dużo dobrego powiedzieć nie można kilka lat współpracowałem z p.Piotrem jako kolner więc powiem co widziałem brak umiaru w piciu (żenada) wulgaryzm chamstwo zdażały się oskarżenia o kradzież cukierków zaczepki ze strony mężczyzny jak i kobiet na poziomie rynsztoku albo n.p nie zapłacenie za coś co nie było na piśmie tylko ustalone ustnie itd.itd taka jest prawda o was i to nie w wyjątkach
andrew 2017-03-30 09:09
Właściciel to zwykły cham. Ludzie nie organizujcie tam żadnych imprez!
Zostaw swoją opinię o Restauracja Kolorowa Imprezy Okolicznościowe Piotr Moroz - Izbica Kujawska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Kolorowa Imprezy Okolicznościowe Piotr Moroz