brak logo

Biostudio Szkoła Masażu

Gdańsk

Opinie o Biostudio Szkoła Masażu

mariola 2015-09-27 00:22
Cenowo kursy należą do najtańszych, kurs pierwszego i drugiego stopnia robi się łącznie. Nie ma problemu ze zdaniem egzaminu, nie było żadnych problemów z otrzymaniem dokumentu potwierdzającego zdobyte kwalifikacje. Chce dalej kształcić się w refelksoterapii. Kurs masażu I i II stopnia daje solidne podstawy do rozwijania się w tym kierunku. Zajęcia trwały po sześć godzin lekcyjnych tak jak było to opisane w szczegółowym programie kursu.
3
adam 2016-03-02 08:30
Moja córka ukończyła kursy masażu . Cenowo są one atrakcyjne , wszystko odbyło się zgodnie z planem . Naprawdę polecam.
3
ada 2016-03-03 07:42
Właśnie jestem po skończonym kursie wszystko odbyło się zgodnie z planem i w terminie .Pełen profesjonalizm .Polecam
3
Marcin 2016-08-21 09:57
Spoko kurs polecam, cenowo atrakcyjnie, dziękuję również Pani Danucie za opiekę nad grupą w Gdańsku profesjonalnie przeprowadzony kurs, Marcin:)
3
Wiola 2016-08-21 10:01
Kurs w Biostudio jeden z najtańszych az byłam zdziwiona a prowadząca super no i tyle kursów dodtakowych w fajnej cenie polecam serio ludziska nie patrzcie na wpisy tylko sami sprobojcie
2
marcin 2016-08-23 10:37
To nie prawda Biostudio GORĄCO POLECA BARDZO sam konczylem tam kurs i moi zanajomi
3
ania 2016-08-23 10:39
Firma BARDZO FAJNA konczylam tam kurs rok tyemu . GORĄCO POLECAM TA SZKOŁĘ !!!!!
3
gabrys 2016-09-13 16:24
Nie rozumiem tych dziwnych wpisów , jestem po skończonym kursie w zeszłym roku .Wszystko odbyło się ok zgodnie z tym co było zaplanowane . Teraz poleciłem te kursy znajomym .
2
aleksander 2017-02-06 09:20
Dziwie się tym negatywnym opinią na temat BIOSTUDIO . Kończyłem u nich kurs i są SUPER !!! POLECAM .
Te negatywne opinie to chyba konkurencja pisze A zwłaszcza Gowork bo zapisałem się u nich i kurs się nie odbył a kasę wzieli !!!!!
3
Kacper 2017-02-08 23:22
Czytam te opinie i się zastanawiam kto to pisze ? Ja ukończyłem kurs w ubiegłym roku . wszystko odbyło się profesjonalnie zgodnie z informacjami które otrzymałem . POLECAM
2
b6p6m6 2017-02-14 15:09
BIOSTUDIO jest SUPER !!!! I PIERDOŁY TU PISZECIE to chyba KONKURENCJA!!! Odbyłem kurs i moi znajomi było wszystko OK .Polecam. !!!!!
2
Zostaw swoją opinię o Biostudio Szkoła Masażu - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biostudio Szkoła Masażu