brak logo

Soyer Centrum Szkoleniowe

Marki

Opinie o Soyer Centrum Szkoleniowe

Magda 2016-06-28 21:29
Profesjonalizm firmy widać już od pierwszych chwil spotkania. Doświadczenie i wiedza osób prowadzących szkolenia sprawia, że warto korzystać z ich usług. Kurs integracji sensorycznej wart polecenia!
Bereczka 2016-07-03 13:48
no wlaśnie bardzo mi się podobały kursy integracji sensorycznej. super prowadzone, dokładnie i bardzo ciekawe. Widać ze na rynku muszą być od dłuższego czasu bo doskonale radzą sobie z organizacją.
Dawid 2016-07-11 17:44
Prowadzą bardzo dobrze szkolenia byłem juzna dwóch i jestem bardzo zadowolony. Atmosfera miła a zajęcia prowadzą ciekawie wieć dużo łatwiej chłonąć wiedze
Emilia 2016-07-25 14:21
u mnie tak sie składa ,ze ja wybieram sie w sierpniu na szkolenie terapii ręki z soyera na wykład z panią , która jest terapeutą dziecięcym ;) ogólnie wiele dobrego czytałam . Przede wszytskim ,zę mają 10 doświadczenia na rynkua to bardzo dużo;)
gatka6 2016-07-31 23:18
bardzo dobrze zorganizowane kursy pod względem merytorycznym, miałam do czynienia z wykładowcą z wieloletnią praktyką, i dużą wiedzą. miło, że zapewniono tłumacza, bo wykładowca nie mówił po polsku. ogólnie jestem z kursu bardzo zadowolona, profesjonalny i rozwijający
Hannah12 2016-08-02 21:01
Myślę ,że mają najlepsze szkolenia z tkanek miękkich w całym Krakowie - profesjonalne podejście do tematu oraz miła atmosfera szkoleń. Jak najbardziej jestem na tak.
Maciek 2016-08-12 13:24
Prowadzą bardzo dobre szkolenia. Zajęcia są ciekawe i wiele można z nich wynieść. Zapewniają wszelkie potrzebne materiały. Jest przerwa a w jej czasie mały poczęstunek. Tworzą naprawdę miłą atmosfere na szkoleniach!
Sunrise 2016-08-21 07:23
godna polecenia firma z doświadczeniem , prowadząca szkolenia . Sporo dzieki niej z wykładów / kursów wyniosłam . W moim przypadku uczęszczałam na kurs integracji sensorycznej w autyzmie .Bardzo polecam . wykłady bardzo ciekawe , wykwalifikowani wykładowcy ;)
Bozena 2016-08-27 16:25
W tamtym roku byłam na kursie z integracji sensorycznej w autyzmie. Zajęcia wspominam bardzo miło. Dwa dni, a wiedzy zdobyłam multum. W tym roku zapisałam się do Soyer na szkolenie stymulacji sensorycznej we wczesnym wspomaganiu rozwoju dziecka niepełnosprawnego, ale to dopiero w listopadzie. Mam nadzieję, że zajęcia będą równie ciekawe. Bo o standardy kursu się nie martwię.
janek 2016-09-08 10:46
Kurs integracji sensorycznej na naprawdę dobrym poziomie. Nauczyłem się wiele i chyba pójde na kolejny poziom tego kursu!
nowak 2016-09-14 18:28
Kinezjologia edukacyjna - Metoda Dennisona stopnia I i II - świetne szkolenie! To już moje drugie szkolenie z firmą Soyer, wcześniej byłam na szkoleniu terapii ręki. Każde z tych szkoleń było bardzo ciekawe i profesjonalnie przeprowadzone.
Paula 2016-09-26 12:44
jak dla mnie świetne centrum szkoleniowe , takze jego wybór okazał się byc strzałem w dziesiatke ;) co do kursu to byłam na kursie Wielowymiarowa terapia manualna stóp dziecka . Szkolenie przeprowadzone wsposób , który się spodziewałam czyli profesjonalny.
Wojciech 2016-11-01 18:23
Jestem fizjoterapeutą - zajęcia prowadzone przez tą firmę otworzyły mi umysł na wiele rzeczy, o których nie miałem pojęcia. Naprawdę dziękuję!
Mirosław 2016-11-07 19:33
Fantastyczne szkolenia z profesjonalnymi wykładowcami. Moja wiedza została uporządkowana w sposób niezwykły. Gdy tylko będę mieć okazję, skorzystam z Państwa usług ponownie.
mandarynka 2016-11-26 22:04
byłam na kursie z prawa pracy z tej firmy i oceniam na 5 . wykłady prowadzone w sposób rzetelny i profesjonalny . człowiek się nie nudzi .
Monika 2016-11-29 17:26
Zajęcia są prowadzone w sposób zrozumiały, jednakże niezwykle profesjonalny. Nie panuje na nich napięta atmosfera, gdyż wykładowcy robią wszystko, aby wytłumaczyć niezrozumiałe :).
Monika 2016-12-08 22:01
Zgadzam się z przedmówcami... Nigdy nie natknąłem się na tak profesjonalną firmę. Zajęcia prowadzone są w sposób zrozumiały, a wykładowcy - przesympatyczni!
Waterrr 2016-12-13 11:04
Jestem nauczycielem i byłam na szkoleniu terapii ręki . W sumie zajęć dydaktycznych było 22 godziny . Świetnie materiały . dzięki temu szkoleniu jestem prxygotowana do pracy z dziećmi majace dziecięce porażenie mózgowe
Nina 2016-12-20 09:19
byłam na kilku szkoleniach , wybieram sie teraz w styczniu na kurs integracji sensorycznej . . a z samego prowaznie kursów jestem bardzo zadowolona . I ciesze sę ,ze mam dodatkowe certyfikaty
Adrian 2016-12-20 12:48
Ja także jestem bardzo zadowolona. Wiedza zdobyta na szkoleniach bardzo przydaje mi się w pracy (jestem fizjoterapeutą). Polecam!
Robertino 2017-01-14 17:19
szkoliłem się u nich z fizjoterapii i z nimi dostałem dobrze opłacalną pracę w prywatnym ośrodku zdrowia. Otrzymany certyfikat odegrał tutaj również dużą rolę :)
Dorotka 2017-01-17 13:32
Jestem nauczycielem ;) uczestniczyłam w szkoleniu terapii ręki w zeszłym roku oraz kursie integracji sensorycznej w autyzmie . Bardzo polecam kursy z tej firmy , ponieważ wykładowcy , którzy sa bardzo cenieni w środowisku , mają świetne podejście do tematu . CZłowiek sie u nich nie nudzi , jest się po prostu głodnym wiedzy ) I co bardzo wazne ,że przy okazji podnosimy swoje kwalifikacje co daje nam możliwość znalezienia dobrej czy lepszej pracy ;)
Gracjan 2017-01-19 22:14
Jestem fizjoterapeutą. Od dawna szukałem firmy, w której nabędę nową wiedzę, związaną z moim zawodem. Zdecydowałem się na kurs kinezjologii edukacyjnej i oceniam go na 6+!
Satka 2017-01-20 08:35
a co powiecie o Soyer i kursach przez nich organizowanych? bo wiem że mają dość sporą ofertę i ludzie sobie serio je chwalą!
Nickie-10 2017-01-20 22:05
Wszystko profesjonalnie - czyli tak jak trzeba. Kurs z zakresu kinezjologii choć był intensywny to z wielkim pożytkiem dla mojego zawodu. Bardzo podobał mi się sposób prowadzenia zajęć - profesjonalnie i praktycznie. Dziękuję i pozdrawiam
Wiesław 2017-01-26 11:35
Jedna z niewielu firm, która przeprowadza szkolenia w taki sposób, aby zaciekawić kursanta, a nie go zniechęcić. Czy warto skorzystać z oferty firmy Soyer? Zdecydowanie tak. Każda, dodatkowa kwalifikacja dobrze wygląda w naszym CV.
Amiszka 2017-01-28 20:00
Kursy rewelacja, dużo wiedzy nowej, przydatne przykłady, na prawde można podniesć swoje kwalifikacje!
Stone 2017-01-30 19:09
sądze dokładnie tak samo ;) Kursy z soyera są bardzo w porządku ;) byłam tez raz szkoleniu w innej firmie i mam porównanie . Zdecydowanie ta firma wypada najlepiej ;)
Katka 2017-01-31 22:32
szkolenia bardzo ciekawe, urozmaicane, doskonałe przykłady niemal z życia wzięte. moim zdaniem organizator spisał się na piątkę!
Jarek 2017-02-08 12:49
Niewiele jest takich firm - widać, że jej pracownikom zależy na tym, aby rzeczywiście przekazać wiedzę. Fantastyczna (naprawdę pokaźna) oferta szkoleń. Niewątpliwym atutem jest też możliwość zakupu różnych książek, pomagających utrwalić wiedzę po przebytym szkoleniu.
Iwona 2017-02-09 10:24
A mnie np. bardzo podoba się to ,ze sa organizowane również kursy dla ośrodków pomocy społecznej ;) ja jestem właśnie pracownikiem takiej instytucji i także brałam udział w szkoleniach ;)
Felicja 2017-02-21 17:11
Tak właśnie sobie szukałam odpowiedniej placówki i czytając opinie nie tylko tutaj ale na różnych forach , dochodze wniosku ,ze ta szkoła będzie bardzo dobrym wyborem ;) a wybieram się na metody dobrego startu w kwietniu;) poza tym jest w rozsądnej cenie ;)
Irena 2017-02-22 21:40
Soyer, jako jedna z niewielu firm oferują szkolenia na naprawdę wysokim poziomie. Wykładowcy przykładają się do swojej pracy, dzięki czemu ze szkoleń można wynieść potężną dawkę wiedzy.
Pocket 2017-03-13 09:34
Firma szkoleniowa w porządku . Zaoptaruje w potrzebne materiały .bardzo wiele wynosiłam już samych wykładów .Jak ktos zamierza sobie podniesć kwalifikacje a zastanwia się nad wyborem szkoły , to ta jak najbardziej moge polecić
Judina 2017-03-17 20:17
Bardzo dziękuję za sposób przygotowania mnie z zakresu fizjoterapii , obawiałam się o pracę, jednak poprzez zwiększenie własnych kwalifikacji wciąż mogę rozwijać się w swoim zawodzie. Prowadzący są bardzo cierpliwi i wyrozumiali a to się bardzo ceni. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
Ernest 2017-03-22 21:50
Ja także zaliczam się do grona zadowolonych klientów. Lektorzy naprawdę starają się, aby przekazać wiedzę uczniom, co rzadko jest spotykane (na niejednym kursie bylem). Firmę oceniam na 6, a gdybym mógł, dodałbym "+".
Magda 2017-03-29 17:29
Byłam na kursie integracji sensorycznej , na metodzie globalnej nauki czytania dzieci , a teraz w tym roku wybieram sie na szkolenie terapii ręki . Bardzo się cieszę ,ze znów mogę skorzystać ze szkolenia tej firmy .
Pink 2017-04-14 10:06
mam bardzo pozytywne doświadczenie z tą szkołą . Byłam na szkoleniu dla miejskich ośrodkówpomocy rodzinie . wszytsko rzetelnie przygotowane i co ważne : wspaniali wykładowcy ;)
Eryk 2017-04-18 14:23
Jestem fizjoterapeutą. Zdecydowałem się wziąć udział w szkoleniu o kinezjologii edukacyjnej. Niejednokrotnie brałem udział w kursach organizowanych przez inne firmy, jednakże ten wspominam najlepiej.
Bailando 2017-04-21 10:07
Kurs odbyty przeze mnie to metoda globalna nauki czytania dzieci , a także integracja sensoryczna w autyzmie . Oba uważam za bardzo dobrze poprowadzone jak i wykładowcow którzy na zajęciach dali z siebie maksimum ;)
Alice 2017-04-30 14:29
wspaniale prowadzone kursy , przez bardzo dobrych wykladowców. widać ,zę szkoła ma pojęcie o tym jak dokształcać ludzi w róznych dziedzinach ,;)
Get Lucky 2017-05-10 17:06
Szkolenia na bardzo wysokim poziomie . pełen profesjonalizm prowadzących kursy . I przede wszytskim ogromny plus , bo kursy prowadzone są w wielu miastach w Polsce ;)
min.a 2017-05-18 11:03
byłam na kursie organizowanym dla miejskich ośrodków pomocy rodzinie . Pani profesor , która porwadziła to szkolenie , wykazała się kompetencją , potrafiła zainteresować kursantów . Mam nadzieje jeszcze wybrac się na jakies szkolenie z Soyera ;)
Lomka 2017-05-29 15:29
tak, te szkolenia są dobrze organizowane! mi sie bardzo podobają i jak tylko mam okazję to się zapisuje na ciekawsze dla mnie kursy!
Alicja 2017-05-30 13:39
Witam , jestem osobą , która pracuje z dziećmi z zaburzeniami rozwoju ze spektrum autyzmu w wieku przedszkolnym i młodszym. I wybieram się na kurs terapii behawioralnej w październiku . a z Soyerem miałam wczęsniej styczność przy szkoleniu terapii ręki . Świetni prowadzącyjak i zresztą same kursy ;)
Elizee 2017-06-23 08:51
Byłam na kursie metoda dobrego startu z panią profesor Bogdanowicz .Jestem tak zadowlona , mam takdobre wrażenia ,ze teraz w październiku wybieram się na ten sam kurs drugiego stopnia .;)
Emiś 2017-06-26 22:32
dla mnie szkolenia organizowane przez Soyer to jedne z lepszych! sporo czytałam o nich i zdecydowałam sie i nie załuję! na prawdę warto!
Azalea 2017-06-28 10:59
Pewnie ze warto , nie jestem pracownikiem tylko byłam ich kursantka i to co moge powiedzieć ,ze kursy prowadzone w bardzo rzetelny sposób . Była na kilku kursachw zeszłym roku a tym , a dokąłdnie w listopadzie , wybieram sie na kurs Miara Przetwarzania Sensorycznego I będzie prowadzony przez zagranicznych wykładowców ;)

Danka 2017-06-29 19:50
Mi się bardzo podobały i przydały szkolenia organizowane przez Soyer - fajnie, ciekawie prowadzone i na prawdę bardzo przydatne informacje są przekazywane!
LanaDelRey 2017-08-15 10:18
cóż moge powiedzieć , bardzo dobra firma szkoleniowa . Byłam na szkoleniu terapii ręki w zeszłym roku . I np pana dr Rutkowskiego czy pana Adamskiego wspominam bardzo dobrze . Świetnie potrafią przekazać wiedzę . widać ,ze mają ogromne doświadczenie .Jestem na tak zadowolona ze szkoleń,ze w przyszłym roku wybieram się na kurs z Soyera - a dokłądniej na trening umiejętności społecznych ;)
Zostaw swoją opinię o Soyer Centrum Szkoleniowe - Marki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soyer Centrum Szkoleniowe