brak logo

Elim Ośrodek Doskonalenia Zawodowego

Świecie

Opinie o Elim Ośrodek Doskonalenia Zawodowego

pracownik 2014-09-18 23:39
Pomimo zaangażowania oraz poświęcenia pracodawca nie jest w stanie uszanować i zadbać o pracownika. Nie pamietam juz kiedy pracownicy firmy ELIM otrzymali wynagrodzenie w terminie. Czy to jest w porzadku?
oszukany 2015-02-03 21:55
Uwaga ta agencja to banda złodzieji pracujesz udciwie a kasy nie widzisz nie dajcie się nabrać na ich gdki bajer mają na poczekaniu,nikomu jej nie polece.wielkie oszustwo.
wyjazd 2015-02-12 13:10
Witam, mam wyjechać za pare dni, teraz to juz nie wiem. Ktos napisze wiecej info o nich?
saww 2015-02-18 14:26
hehe też mam jutro wyjechać ale jak to czytam to chyba nie jade
men 2015-02-19 20:51
napiszcie cos wiecej o tej firmie,mam propozycje jechac z tej firmy na myjke,jak tam wyglada z wynagrodzeniem prosze o wpisy.
nniiee 2015-02-20 16:17
Odradzam ludzie tam czekaja na pieniadze miesiacami, firma elim nie wyplaca pieniędzy, dostaja pieniadze od szefa firmy niemieckiej ale nie wyplacaja wyplaty, tylko 100euro dostaniesz i masz przezyc miesiac a na reszte kasy masz czekasz. Oni ludziom są winni po 1000euro. Oszusci i zlodzieje.
pracownik 2015-02-25 21:00
Nie ciekawie ciągłe problemy z płaceniem musisz mocno walczyć o swoje
mer 2015-03-18 11:23
hej, i jak wyjechaliscie ? ja mam jechac na dniach i sie zastanawiam czy warto
seb 2015-03-18 11:43
hej, zgadzam się z powyższymi opiniami, że trzeba walczyć o swoje aczkolwiek firma ta wypłaciła co miała mi wypłacić więc pomimo tego polecam...wiadomo, każdemu noga się powinie...pozdrwaiam
ewe 2015-03-18 14:18
Zgadza się kilka dni czekałam na pieniądze, ale po moim telefonie do kierowniczki wszystkie pieniądze otrzymałam co do grosza. Praca była nie trudna, warunki mieszkalne bardzo w porządku, pracodawca na miejscu tak samo. Czasami utrudniony kontakt telefoniczny.
pietrucha 2015-03-23 05:04
wszystko ok, praca łatwa, a kasa, nie jest fenomenalnie, ale inne agencje o wiele gorzej, polecam
pracownik 2015-04-18 10:10
Firma chyba znowu ma klopoty .Kolejny raz spoznia sie z wyplata
hot_anonymus 2015-04-21 16:35
Ta firma nie ma płynności finansowej, zalega z wypłatami dla pracowników opóźnienia 3miesięczne
pracownik 2015-04-25 11:16
Gubia gdzies kase albo przejadaja. Mysle ze sie placa kasa jednych innym. Szkoda mowic
pracownik 2015-05-04 12:08
Już drugi miesiąc wiszą pieniądze Smieszni
Zostaw swoją opinię o Elim Ośrodek Doskonalenia Zawodowego - Świecie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elim Ośrodek Doskonalenia Zawodowego