brak logo

Center-Mot Stanisław Ciągło

Sopot

Opinie o Center-Mot Stanisław Ciągło

Pracownik 2015-09-29 19:14
Pracowałem u Pana ciągły i nie polecam nikomu tej firmy i tego pracodawcy jest oszustem, i nieuczciwy pracodawcą przez okres który tam pracowałem to przewinęło się bardzo duźo ludzi z większością którzy odeszli nierozliczył się traktuje ludzi jak niewolników.
mechanik 2015-11-10 20:13
Pracowałem w tej firmie ,atmosfera przypomina obóz pracy właściciel pan.S. CI .wraz z synkiem traktują pracowników jak niewolników, na pensje zawsze było trzeba czekać wypłacana zawsze po czasie i w ratach,z tego co się orientuje to pracownikom którzy pracowali dłuższy okres pan Stanisław niewypłacił za niewykorzystany urlop z każdym się sądzi jest faszywym oszustem nikomu nie polecam tej firmy .
mechanik 2016-03-11 12:21
Nie polecam nikomu zatrudnienia się w tej strasznej firmie. Atmosfera nieludzka, mechaników właściciel Ciągło Stanisław wraz z synem zatrudniają do prac budowlanych, nie płacą za wykonaną pracę, nieludzko traktują pracowników
handlowiec 2016-04-15 09:57
Omijać tego pracodawcę z daleka!! Ja oraz wielu innych sądziliśmy po sądach się przez wiele miesięcy o zaległe wypłaty. Potwierdzam poprzedników, stary jest cholerykiem, a młody chyba szkoły żadnej nie ukończył. Krzyczą na pracowników, nawet przy klientach.....totalny brak profesjonalizmu.
mechanik 2016-05-17 11:17
A ja polecam dla odmiany, pracuje szosty miesiac i jakos wyplate mam na czas i nikt na mnie nie krzyczy, moze po prostu trzeba znac sie na swojej robocie to szef sie nie wkurza.
mechanik2 2016-07-05 21:12
Jestem ciekawy kto z nich to napisał....banda frajerów. Gdyby nie wynajem pomieszczeń na rowery, używane samochody każdy oraz kafelki (bo to obecnie tam widzę) to byś stasiu na ulicy żebrał z tym swoim synkiem rajdowcem. Zatrudnia obecnie Ukraińców, którzy ani be ani me po polsku, tylko na migi się dogadują. Sam też się z nimi sądziłem w sądzie pracy. Trzeba było płacić, a tak jest i tak w plecy bo dostałem jeszcze od niego odsetki. Ten "pracodawca" jest na tzw czarnej liście niewypłacalnych. Pozdrawiam odważnych, którzy się tam odważą zatrudnić.
on 2016-07-11 13:40
Potwierdzam. Uważajcie na tego oszusta!!! Pracowników ma totalnie gdzieś i klientów też ma głęboko. Brak poszanowania dla kogokolwiek. Tzw "rodzinka".....szkoda na nich słów.....
niki 2016-07-21 20:22
Ciekawe czy nadal synalek stasia gna swoim subaru po mieście? Wyglądał w nim jak przerośnięty mapet :-)
Co do wypowiedzi negatywnych to potwierdzam w 100%. Omijać tą jakże piękną placówkę z daleka !!!
on24 2016-08-07 22:22
Subaru na sprzedaż z tego co widziałem. Ciekawe czy jest opisane jako nigdy nie bite ..... :-)
Zoltar 2016-12-28 17:07
Nie znoszę starego i młodego. Marcin tak mi dzialal na nerwy, że kiedys mu chciałem przyp... i tylko dzięki temu że nie byliśmy sami nie zaliczył. Obaj to buce, buraki i wieśniaki. Za każde 50zł dadzą sobie wiadomo co zrobić. Kasa.byle jaka, zawsze spóźniona i zawsze z łaską. O tym jak robiliśmy samochody nawet nie będę pisał. Tym się powinien sąd zajàć.
chuck norris 2017-04-29 21:43
Potwierdzam wszystkie negatywne opinie i ciaglach obaj na niczym sie nie znaja nieplaca na czas robie z ciebie zlodzieja banda oszustow ... cale szczescie ze sady sa po masszej stronie tez oddale sprawe do sadu nikomu nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bruce Lee 2017-05-05 23:23
Wszystkim myślącym o świadczeniu jakichkolwiek usług dla tej firmy sugeruje odpuszczenie sobie,
jeżeli już to płatne z góry. W przeciwnym przypadku czeka was długa batalia o zapłatę.
Zostaw swoją opinię o Center-Mot Stanisław Ciągło - Sopot
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Center-Mot Stanisław Ciągło