brak logo

Oil-Tom Sp. z o.o.

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Oil-Tom Sp. z o.o.

zawiedzona 2015-09-10 16:39
NIE POLECAM, wszystkie negatywne opinie TO PRAWDA!
Rządy P.Anety i P.Janusza - mobbing.
Praca bez umów, ostatniej pensji nie płacą, a obiecane premie to magia.Zero poszanowania dla człowieka.
Wg nich każdy pracownik to POTENCJALNY ZŁODZIEJ. Jakie to żałosne, ale takie życie - KAŻDY SĄDZI WG SIEBIE.
1
XYZ 2015-09-10 16:42
Ciekawe, kto tam pracuje 4 lata? Autoreklama!
1
XYZ 2015-09-10 16:44
Nie ma takiej możliwości!
oszukana 2015-09-10 20:09
Firma oszukuje i zastrasza ludzi. Pracuje sie bez umowy i wynagrodzenia. Na szczescie mam dowody na takie traktowanie i sprawa skonczy sie w sadzie. Odzywek pani Anety i pana Janusza nawet nie komentuje. Pomylenie posiadania pieniedzy z wladza nad ludzmi. Ostrzegam i nie polecam. Omijac z daleka.
1
OSZUKANI 2015-09-10 21:37
WYPOWIEDŹ OSZUKANEJ I OSZUKANEGO - JAK NAJBARDZIEJ PRAWDZIWA. PRZYKRA, BOLESNA PRAWDA. NIE POLECAM PRACY I KONTAKTU Z TAKIM PSEUDO "PRACODAWCĄ".
1
chybaty 2015-09-22 22:00
Firma oszukuje, jedno wielkie bagno. Szanowna Pani Anetka, nawet nie potrafi zapamiętać poprawnie imion swoich pracowników. Wystarczy wejść na OLX na ogłoszenia, gdzie średnio raz na tydzień pojawia się ogłoszenie od Pani Anetki, że przyjmie pracownika... To o czym to świadczy?! Pan Januszek kawał chama, krytykuje, zastrasza... Wiele pracowników ostatniej wypłaty nie zobaczyło do dziś i już nie zobaczy. Obarczanie winą pracowników, traktowanie jak śmieci, jak złodzieja... Na każdego patrzą z góry, nie mają szacunku do nikogo... P. Januszek trzyma w garści p. Anetę i steruje sobie ją jak marionetką. Przykre... Pracowaliśmy po 24h czasem, każdy sie na wszystko zgadzał, a na odchodne potraktowani zostaliśmy jak śmieci... Kontakt z prezesową znikomy jeśli nie żadny. Jak odbierała łaskawie telefon kiedy ktoś dzwonił z problemem to zazwyczaj albo mówiła, że nie wie co zrobić, albo sie darła i rozłączała. Ciekawa jestem czy kamery dali jeszcze do kibli :O Takie miejsce pracy to nie miejsce pracy a OBÓZ...!!! Jeśli ktoś lubi przysłowiowo lizać dup.ę, to polecam serdecznie ;) A ta dwójka i tak was ośmieszy, zniszczy i wykorzysta, a później wywali na zbity pysk. Ale karma wraca Pani Aneto, zawsze wraca ;)
1
zxz 2015-09-22 23:17
W ogłoszeniach które na bieżąco się pojawiają, mydlą oczy umową o pracę. Tak naprawdę pracuje się bez umowy lub ostatecznie na umowę zlecenie. Jak komuś uda się umowę o pracę zdobyć to długo się z niej nie nacieszy bo szybko wyleci. Ciągle zastraszają, i po kilku tygodniach wyrzucają. Czysty wyzysk ludzi. Pani Aneta (szefowa) o cokolwiek zapytana rzadko udziela konkretnej odpowiedzi, a jak później coś nie tak, to straszą dyscyplinarką.
I ten komentarz o chwastach, przecież widać ewidentnie że pisany przez szefostwo. Właśnie tak traktują pracowników.
1
SPIOCH 2015-09-30 01:06
CHWASTY TO POWODZENIA
wolny pracownik 2015-10-14 14:49
Witam.Wszystkie negatywne opinie sa prawda mam nadzieje ze kiedys trafia do sadu pracy za to co robia z pracownikami zastraszaja twierdza ze brakuje kasy w utargu albo placisz albo cie zwalniaja.Nie polecam tej firmy syf i nic wiecej chyba ze ktos lubi byc przesladowany
były niewolnik O-T 2015-10-18 18:41
TOTALNE BAGNO NIE POLECAM WSZYSTKIE NEGATYWNE OPINIE SĄ PRAWDZIWE!!! SZKODA ŻYCIA (ZDROWIA CZASU I NERWÓW) TAM PRACOWAĆ. A tak na marginesie szefostwo fajnej opini się dorobiło,na pewno są dumni z siebie. NICK: kol,lola,franek,nik,XxX,niko,on,-to pewnie szanowna pani prezes Anetka sobie opinie poprawiała,ale to i tak nic nie pomoże bo opinia poszła w eter!!! I jeszcze jedno , nie ma możliwości żeby jakaś firma współpracująca z O-T była zadowolona.Nie liczy się człowiek tylko kasa.
1
xxx 2015-10-19 22:45
LUDZIE SZUKAJCIE INNEJ ROBOTY TYLKO NIE TAM BO ZACHORUJECIE NA NERWICE
1
eeeetam 2015-10-27 12:44
Po co się denerwować... Jak jest tak źle to proponuje aby wszyscy na raz rzucić tą robotą...
zxc 2015-10-29 21:09
Ja pracuję w innej firmie paliwowej ale znam właścicieli tej firmy i nigdy bym nie przypuszczał że tam się tak porobiło.Jedno jest pewne że jak prezesy się dorobili kosztem pracowników w pewnym momencie są oni niewygodni dla nich, więc trzeba się ich pozbyć.A to że uważają wszystkich za złodzieji to w końcu twierdzą po sobie okradają państwo,zusy,pracowników i produkują przyszłych żebraków.I na koniec w mojej firmie jest tak samo.
1
suka 2015-11-09 21:42
Dokładnie zamiast rozpisywać jak to wam źle idzcie gdzieś indziej, nie pozwolę sobie żeby jakieś nieroby psuły mi moją dobrą opinie. Nie pasuje idzcie pracować na Orlen, ciekawe jak tam się będzie wam pracowało
nierób 2015-11-11 09:53
Pani Prezes, z całym szacunkiem: jakiej dobrej opinii?
hahahaha ! 2015-11-12 11:58
Hahahaha, Pani prezes... Proszę się nie pogrążać... Ciekawe czemu jest taka OGROMNA rotacja na pańskiej stacji... Co chwilę nowe ogłoszenia, że potrzebna osoba do pracy. To chyba jednak nie świadczy dobrze o firmie... Skoro co chwilę nowy pracownik. Bo pracownika macie za nic. I tak jak poprzednik pytam: JAKA DOBRA OPINIA?! Pani?! Przecież to jakieś kpiny ;]
1
polak 2015-11-27 10:34
juz raz tak ekipa w dg zrobila i do tej pory ta stacja w dg nie daje sobie rady.
1
dobra rada 2015-12-03 21:10
Pani Prezes,nie ma skutku bez przyczyny! Tak ekipa w dg zrobiła, na ile Pani im pozwoliła i na ile ich Pani zmusiła.
1
wrrr 2016-01-15 16:22
Dalej jesteś tego samego zdania ????
ktoś 2016-01-18 14:38
Przecież to na 99% napisała szefowa... Jeśli jesteś krętaczem, nie mówisz prawdy, szanujesz ludzi tylko wtedy gdy ci są do czegoś potrzebni i na wszystkich patrzysz z góry, to taka osoba z automatu uważa, że jej pracownicy to złodzieje, oszuści itp...
1
NOCOMMENT 2016-01-19 10:18
KAŻDY OCENIA PO SOBIE.
ktoś 2016-01-20 12:35
Dokładnie każdy ocenia po sobie... A jechane tu masz strasznie... Wszyscy się mylą ? Dodatkowo wpisywanie pochlebnych opinii o swojej firmie jest żenujące...
1
BURA 2016-01-22 18:02
PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD MIEJSCA SIEDZENIA. DLATEGO JA JESTEM TU A WY TAM ;D PIEPRRZENI HEJTERZY
były niewolnik 2016-01-22 20:07
...od PUNKTU siedzenia, nie hejterzy tylko ''byli'' pracownicy :-) Pozdrawiam starą ekipe
1
Nikt 2016-01-29 01:12
Chciałbym zauważyć ze to nie jest juz PHU Oil-Tom Tomasz Pietrzyk tylko OILTOM SP. Z o.o.
Navi 2016-01-29 07:36
O i ukazała się prawdziwa natura Pani Prezes... ;)Jeżeli miałbym wybór to wolę być tam.... I proszę nie krzyczeć jak w pracy, tylko poszukać co znaczy pisanie z włączonym przyciskiem Caps Lock...
1
pracownik 2016-02-11 22:44
Witam słyszalem ze powoli firma jest licytowna czyzby firma szla na dno?
1
Nikt 2016-02-12 08:41
Jakieś złe informacje masz.
Ktoś 2016-02-20 22:16
Dokładnie bo (usunięte przez administratora) na to nie zasługuje, wystarczy że go nie ma a firma to żenada !
1
pracownik 2016-02-22 14:34
kiedy bym tam nie przejezdzal to zadnego auta tankujacego tam niema
1
wzw 2016-02-24 18:11
Czy jest licytowana to nie wiem, ale wiem jedno na pewno na dno nie idzie bo już tam dawno jest
1
Susi 2016-03-01 13:14
Słyszałam że firmę będzie rozkradał komornik. Niech spijają swoją śmietankę prezesostwo wraz z byłym prezesem T.P. teraz będą mieli czego chcieli. Pół roku i po firmie. Tak jak wspominał zarząd 2 lata pod rządami PANI PREZES i po firmie. Gratulacje Pani Aneto ciekawe jak Pani sobie teraz poradzi w nowej sytuacji. Pozdrawiam środkowym palcem ;D
1
doBurej suki 2016-03-01 17:11
Bije kulturą jak zwykle od Pani czyt. Nikt. Ja poczekam spokojnie, a Pani może się powoli pakować ze swojego domu. Komornik zajmie wszystko a Pani trafi przed sąd i prokuratura się już Panią zajmie. A ten palec się przyda pod celą. Będzie miała pani dużo czasu do zabawy nim. hahahaha
1
były 2016-03-11 10:28
Każdy odchodzący jest dla nich potencjalnym złodziejem. Do nikogo nie ma ani szacunku, ani zaufania. Żadnego pracownika się niedocenia, a wręcz przeciwnie, ciągle krytykuje i oczernia. Im więcej chcesz zrobić dobrego tym jesteś gorszy, a Twój czas jest becenny. Caritas Polska na OT.
Księgowość/biuro popełnia mnóstwo błędów, za które odpowiada pracownik stacji. Dlaczego?
1
DżingisHan 2016-03-17 20:33
Co za dno dna :)))) haha komentarze mowià same za siebie. Tylko idiota poszedłby tam pracować. Proponuje pozew zbiorowy założyć firmie. Z tego co wiem już jakaś sprawa w sàdzie pracy sie odbywa. Sprawy sà darmowe, także śmiało można walczyç o swoje. Nie dajcie siè tak traktowaç. Potem tacy pracodawcy myślà, że im wszystko wolno. Powodzenia
1
Oszukana 2016-03-20 18:18
Kolejna sprawa już oczekuje na wyznaczenie terminu a i do zbiorowego chętnie się dołącze :)
1
Ktoś 2016-04-03 20:19
Brud smród i ubostwo. Obsluga kary godna. Paliwo beznadziejne.
1
Klient 2016-04-26 09:18
Kasjerzy na tej stacji to się uwazaja za lepszych od wszystkich innych. Zero pomocy.Porazka wiecej mnie tam nie zobaczą.
1
Klient stały 2016-11-12 22:48
Stacja na dabrowie. Byłem tam już kilka razy pamiętam ciągle awarie ostatnio sie zmieniło przez chwilę bo trochę lepiej z towarem na sklepie paliwo jest. Jednak moje pozytywne odczucia trafił szlak. Byłem dzisiaj tj 12.11 w dzień na stacji. Przemiłą obsługa która ma człowieka za idiotę i wyraz twarzy Pana który mnie obsługiwał mówił jedno weź człowieku idź z stąd bo mi przeszkadzasz. Co to samej obsługi to zależy jak się trafi sa fajni ludzie ale jest taki gbór dzisiaj i mam chęć wyjść i nie wrócić. Kolejnym mankamentem jaki wrócił jest brak towaru na sklepie. Piwo rozstawione bo całej Półce żeby dziur nie było wiec w sumie dwa rodzaje tylko i jak zapytam goscia z obsługi co tak mało to mi odpowie że to nie monopolowy. Brakuje nawet Coca-Coli i głupich słodyczy same rogale ;) przypomina mi to czasy pustych półek ubiegłego systemu. Nie wiem kto się zajmuje tą stacja ale chyba małpa by się lepiej tym zajęła jak ja bym miał takiego kierownika sklepu to bym się powiesił niby że to szefostwo samo zamawia no to nie ma pytań
Ogólnie fajna stacja paliwo spoko tylko te kilka istotnych minusów. A pisze to dlatego iż może szefostwo nie widzi tego co powinno pozdrawiam stały klient
oooooo 2017-01-10 23:30
z ciekawosci zapytam .
jak piszesz powyzej obsluga Cie ignoruje , slodyczy nie ma piwa brak to po co tam jezdzisz???
lubisz jak obsluga cie poniza ?? nie jestes wartosciowy nie masz swojej wartosci . dno k u r w a i do tego stały klijent brak słów
Byłem stałym klientem 2017-02-12 11:05
Jestem stałym klientem stacji w Częstochowie i zaskoczyła mnie tak duża rotacja pracowników która nie wyszła tej stacji na dobre.Pracuje tam pani,ciemne włosy,okulary chamstwo i zadufanie w sobie tej kobiety nie zna granic,nie spotkałem się jeszcze z takim zachowaniem przygotowanie merytoryczne na poziomie zerowym częste pomyłki z własnej winy po czym wyżywa się na kliencie.Gratuluję właścicielom takiego pracownika.Gdzie jest kierownik tej stacji.
obcy 2017-02-19 14:00
kierownik to jeszcze wiekszy buc niz ta pani ;)
1
Michał 2017-03-03 11:36
Dobre paliwa - tankuję zarówno benzynę jak i ON (w Częstochowie i Dąbrowej). Super obsługa. Polecam wszystkim!
DoBlać 2017-03-07 11:14
@Michał" czyt. Szefowa/bo nie wierze że komuś by się chciało pisać pochlebne komentarze na temat tych stacji/ to nie strona poświęcona na tego typu komenty. To strona dla byłych i przyszłych, niedoszłych pracowników. Więc pozostawmy ją taką, by co poniektórzy wiedzieli, że takich pracodawców trzeba omijać szerokim łukiem.
1
SKS 2017-05-31 00:14
OIL-TOM Częstochowa.Ta stacja pod takim szyldem już nie istnieje !!!! Teraz to jest Stacja Paliw S1 Częstochowa.Takie same stacje znajdują się w Bytomiu,czyżby P prezes już się powoli sama wykańczała!?
1
Pracownik 2017-06-13 08:22
Jestem bylym pracownikiem , atmoswera w pracy okropna jest gropka osob ktore sie trzymaja a wlasciwie rzadza stacja ,popodbo nawet szefostwo nie wie co sie tam wyprawia szef jest podobno nie swiadomy tego co sie dzieje robi co mu powiedza podpisuje co mu dadza wiec o czym tu mowic ,biuro porazka nic nie wiedza nic nie umieja przekazac zadnej konkretnej informacji oszukuja na wyplatach normalne osoby trzesa gaciami zeby pracy nie stracic .Mozna by wiele dodac jeszcze.Poprostu balagan ale nie w sensie czystosci .
Pracownica. 2017-06-19 09:43
Witam
Jestem była pracownica Stacij Oil Tom
Najważniejsze to ,że szef o niczym nie wie ,jest nie świadomy niczego . Rządzi tam jeden chłopak .
Atmosfera jest okropna dwuliciwa .
Dużo by pisać .
Absolutnie nie polecam tam pracy . Dlatego też ciągle tam potrzebują do pracy ,i między innymi jest to przykrywka.
1
byla pracownica 2017-08-17 08:15
Bo się rozwiodlo szanowne małżeństwo
2
byla pracownica 2017-08-17 11:04
A ty człowieku chyba nie o tej firmie piszesz????
1
xxx 2017-08-20 13:14
W Częstochowie pracowalas?
Zostaw swoją opinię o Oil-Tom Sp. z o.o. - Dąbrowa Górnicza
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oil-Tom Sp. z o.o.