brak logo

Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński

Lublin

Opinie o Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński

q-ba 2011-06-17 05:36
a wiesz może jaki jest czas pracy i wysokość zarobków ?
"zwolniony" 2015-02-05 19:14
właściciel (usunięte przez administratora), brat jeździ i strzela z ucha
2
właściciel 2015-03-05 08:45
Byłeś baranem to wyleciałeś :-) - proste inni jeżdżą i są zadowoleni
Robol 2015-03-15 18:26
Pracuję już jakiś czas i jak się przykładasz to ok, a jak nie to jest opierdol.
Wypłaty i sprzęt jakość Europa.
Były przedsiebiorca 2015-03-15 22:33
Też miałem takich fajnych kierowców jak ty,co by chcieli robić co się chce co to jest (brat wali z ucha)Teraz nie mam firmy i sam jestem kierowcą przez takich jak ty.Nie pozdrawiam
to już nie to samo! 2015-12-29 23:17
kiedyś duńczyk to było coś a teraz kierowcy to dzieci!
2
niezadowolony 2016-01-19 21:56
Właściciel myśli tylko o kasie a nie o klientach ! Jakość usług znacznie się pogorszyła! Mają bardzo nie miłego Pana menadżera!
2
wyrolowany 2016-03-12 22:27
Jeśli chcesz być traktowany poważnie to NIE W DUŃCZYKU! ! Właściciel ciągle obcina stawki za kursy potrącić nie wiadomo za co kasę!
2
Sebastian 2016-11-16 20:51
Pracowalem troche w tej firmie. Jezeli ktos chce znac prawdziwa opinie to zapraszam do konwersacji
patryk_ok 2016-12-12 18:10
Cześć Sebastian. Właśnie mam rozpocząć pracę w Duńczyku i chciałbym się dowiedzieć czy to dobry pomysł się w to pakować. jakie tam są warunki, tylko tak na prawdę... Pozdrawiam
korsaz64 2017-01-13 21:55
Dobry wieczór, mam pytanie poszukuję stabilnej i w miarę sensownej pracy pod względem ekonomicznym, właśnie otrzymałem propozycję z Duńczyka. Prosił by o wiarygodną opinię która pomoże mi podjąć decyzję, jest to o tyle ważne iż mam dziecko w drodze i nie mam czasu na błądzenie we mgle. Z góry dziękuję.
Michael 2017-01-23 22:17
Zdecydowanie odradzam. Warunki pracy fatalne do tego ciągły stres szarpanie sié z pracodawcą o pieniądze. Bardzo duża rotacja kierowców.
2
on 2017-01-24 22:31
Czyli co nie wypłaca pieniędzy ?
Michał Minorowski 2017-01-24 22:58
Kto i kiedy nie wypłacił pieniędzy w Duńczyku? Może któryś z wyżej wymienionych się przedstawi z imienia i nazwiska. Ja się nazywam Michał Minorowski i jestem managerem tej firmy. Każdy kto z niej wyleciał wyleciał na własne zadanie. Przez złodziejstwo, zaniedbania i własna głupotę.
Chcecie wystawiać opinie to proszę opisać najpierw swoją historie szczegółowo. Są chłopcy uczciwi normalni którzy pracują już po 4-5 lat. Ja pracuje 8 lat. Każdy kto chce spróbować zapraszam do kontaktu a reszta która nie wykorzystała swojej szansy niech się żali dalej....
Ania 2017-04-21 16:20
Długo zastanawiałam się jaka firmę wybrać na przejazd do Danii aż w końcu zaproponowano mi firmę Duńczyk. Czy jestem zadowolona? Średnio. Fakt panowie jeżdżą na czas i wg wszystko świetnie. Tylko denerwowalo mnie trochę zachowanie kierowcy z którym jechałam. Pan zamiast zająć się jazda siedział na aplikacji Facebook przez co co chwilę zjezdzal że swojego pasa. A przecież liczy się bezpieczeństwo i to zapewnia firma. Pan również miał problem na dodatkowy postój ponieważ kogoś cisnelo na pęcherz. Nie wiem z jakim kierowca miałam doczynienia ponieważ nie przedstawił się. Nie mówiąc o karcie stałego klienta gdzie firma o tym mówi. Nic takiego nie dostałam chociaż widziałam że było. Może nie tu powinnam wystawić opinie ale nie wiem gdzie to zrobić. Przejazd sam w sobie super tylko uwaga do kierowców.
2
Szumi 2017-05-04 19:49
Najgorszy syf jaki tylko może być nacisk na kierowców. Jak najmniej snu jak najwięcej pracy co do kasy to jak ja jeździłem było ok na czas . Ale nie daj Boże jak się coś zje bawszy to Melon już kombinowal jak by ci Hajsu nie wyplacic. Ty manager mówisz ze pracujesz 8 lat ? Jak to możliwe jak w 2008 roku cię nie było jak pracowalem. Nie krec bajery... Tomeczek ma wielkie mniemanie wielkiego prezesa . I jak o tym zapomnisz i przestaniesz mu lizać zad to jesteś be. Cisniesz 2500km samemu. Niby dwóch kierowców Ale bajery na dwóch kierowców wygląda tak ze się zmieniają busami i ot magia New drivera w busie. Ja jeździłem jeszcze jak się dało i latało w nadkompletach porażka. Mało tego później tak ci zupę obrobi że najlepszą drogą wyjścia jest otworzyć swój biznes bo melo ma kolorową wyobraźnię. Można by było pisać książkę na temat pracy tam . Brat bratem Ale nie wiem czy szwagier jeszcze jeździ to był dobry miglant :-) Pozdrawiam Serdecznie :-)

P.s
Chcesz nie mieć roboty? Idź do dunczyka :-) odradzam !!!
2
Manager 2017-05-13 08:32
Buhahhahaha to cię teraz poniosło . 2017 rok - 8 lat = 2009bystrzaku. Skoro pracowałeś w 2008 to skąd wiesz jak jest teraz. Poza tym skoro jesteś taki wyszczekany i tak dobrze wszystko znasz to czemu musisz się ukrywać? Boisz się czy szumisz by szumiec?
Manager 2017-05-13 08:32
Buhahhahaha to cię teraz poniosło . 2017 rok - 8 lat = 2009bystrzaku. Skoro pracowałeś w 2008 to skąd wiesz jak jest teraz. Poza tym skoro jesteś taki wyszczekany i tak dobrze wszystko znasz to czemu musisz się ukrywać? Boisz się czy szumisz by szumiec?
Zostaw swoją opinię o Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński