brak logo

Tony Transport Tomasz Murach

Zakrzewo

Opinie o Tony Transport Tomasz Murach

Ewelina 2014-05-17 17:07
Nieznam lepszej firmy niz Tony Transport,super sie z nimi jezdzi
Luki 2015-05-04 16:24
Nie polecam jezdzic przez te firme, zero poszanowania przez kierowcow, chamscy i aroganccy w bialy dzien. Ciekawostka tez jest fakt ze Ci ktorzy jada i zaraz wracaja musza wziac FETE..co widac golym okiem po dziwnym zachowaniu nie tylko w tej firmie, lecz w kazdej innej jest tak smao.Przesiadki na poczatku dziennym. pisac mozna bez konca. NIE POLECAM
Tony Transport 2015-09-27 10:53
Witam.
Przesiadki są po to abyś nie musiał zwiedzać całej Holandii. A co do fety to są nie potwierdzone oskarżenia- kierowcy byli badani w firmie i w trakcie kontroli drogowej Niemieckiej policji- WYNIKI ZAWSZE BYŁY UJEMNE. Ostatnio panuje moda na wyłudzanie zniżek lub zwrotów za bilet pod zarzutem brania przez kierowców środków farmakologicznych. W związku z tym kierowcy wożą przy sobie narkotestery (Multi-Test). Jeżeli test jest ujemny to wnioskodawca pokrywa koszty testu. W niektórych w przypadkach zawiadamiamy policje o próbach wyłudzenia oraz zniesławienia.
Co do zachowań kierowców nie otrzymałem żadnego zgłoszenia, a każdego kto doświadczył złego zachowania kierowcy zapraszamy do bezpośredniego kontaktu! Rozmowy są traktowane bardzo poważnie, a kierowcy ponoszą konsekwencje swojego zachowania. Reagujemy w trybie natychmiastowym. Pozdrawiam.
Anka 2015-11-12 21:24
Wyraze swoją opinię .Wracalam ostatnio zz ta firma i tak .Kierowca nie miły ,w aucie zimno nos mi odpadał mimo kurtkizimowej,ale nie to było najgorsze .Kierowca przy prędkości 150 na godzinę i padającym deszczu cały czas pisał SMS na telefonie .Masakra jakąś balam się .Nie polecane!!!!
Tony Transport 2015-11-23 21:53
Witam.
Niestety znowu nie otrzymaliśmy oficjalnego zgłoszenia :-(. Naprawdę interweniujemy w takich przypadkach.
Drodzy klienci nie musicie się obawiać jakiej zemsty kierowcy donosząc- wszystkie zgłoszenia o nieprawidłowościach zostają w biurze. A od kierowcy są wyciągnięte konsekwencje.
Wystarczy sms i kierowca dostaje telefon z uwagą! Pozdrawiam.
MONIKA 2015-11-25 19:18
Witam ja polecam czesto jezdziłam z nimi. Godni polecenia .
ola 2016-03-12 11:55
Witam tony transport zakrzewo nie poważna firma. Dzwonie w sprawie wyjazdy juz kilkadziesiąt razy nikt nie odbiera. A jak odbierze to jest nie miły. Masakra nigdy z nimi nie pojade
Tony Transport 2016-03-12 19:59
Bardzo dziwne jesteśmy cały czas pod telefonem. Jak główny nr jest zajęty to jest przekierowanie do drugiej osoby. Pod jaki nr Pani dzwoni? Pozdrawiam
czehu 2016-03-25 00:29
Ja również polecam. Przekonałem się u nich do przesiadek, których wcześniej nie tolerowałem. Co do kierowców, to zrobili się bardziej uprzejmi, od kiedy można ich ocenić po zalogowaniu się na stronie. Raz mieliśmy awarię busa w Niemczech i po 25 minutach był podstawiony drugi. BRAWO! Bardzo dobra organizacja. Nie bardzo wierzę w tak skrajnie negatywne opinie.... konkurencja nie śpi.
Justa 2016-05-26 22:06
Bardzo dobra firma najlepsza nie objezdzaja po calej Polsce jak inni kierowcy tez mili organizacja super jak jest pzresiadka to nastepny bus jest bardzo szybko
Kamil 2016-11-28 21:38
Bardzo dobra firma.. wasze opinie na temat tej firmy są zbędne.. nie jechałes z nimi to nie gadaj jeden z drugim.. gdyby wszyscy byli tak zgrani jak ci wszyscy kierowcy w tej firmie to napewno nie byłoby takich opinii.. polecam bardzo.. pozdrawiam serdecznie
Karolina 2017-06-16 12:17
Ostatnim czasem również kechałam do Holandii z wami i przyznam, że całkiem sympatycznie. Lecz tylko do granicy Polski z Niemcami. Chciałabym zapytać z jakimi jeszcze firmami transportowymi współpracujecie, ponieważ wiem, że po przesiadce kierowca był od innego przewoźnika i rzucał w moją stronę seksistowskie teksty oraz cały czas pisał smsy lub rozmawiał przez telefon bez użycia słuchawki bluetooth.
Kiti 2017-07-10 23:18
Nie polecam kierowca cały czas gada przez tel lub cb radio ,bardzo głośno nastawione radio i cb , połamał wszystkie zasady bezpiecznej jazdy np.rozmowy przez tel.miedzy innymi na temat swoich szefów ,wyprzedzanie na podwójnej ciągłej lub po zebrach wysepkach nie ustąpienia pierwszeństwa jazda 120 km /h w ulewnym deszczu podczas jazdy pisanie smsów co powodowało zjeżdżanie na pobocze przejazdy na czerwonym przez krzyżówki itp. W aucie na trasie klima dawała radę w miastach już nie 8 osób w busie można było się udusić . kierowca nie potrafił odpowiedzieć gdzie się znajdujemy i mniej więcej kiedy będę u celu .Rozmowa z szefem była co najmniej śmieszna . podział ludzi po busach bez logiki odebrał mnie bus który jechał w pobliże mego celu a przesądzono mnie do busa który przejechał pół Holandii zanim mnie dostarczył do celu . Jechałam inną firmą i logistyka była inna . Firma dno
Kiti 2017-07-10 23:23
Rozmowa z wami po takiej rozmowie kierowca pokazał na co go stać nawet dzwoniąc do niego nie dostał reprymendy że o pasażerze mówi ona od was wasze odpowiedzi to banialuki
Jacek 2017-07-14 11:00
Kiti, kto uwierzy w takie bzdury! Ten wpis zawiera wszystkie możliwe grzechy wszystkich firm przewozowych. Ciężko uwierzyć że taka beznadziejna firma utrzumuje się na rynku przez tyle lat i stać ją na nowiutkie busy.
Takie wpisy można znaleźć tylko na anonimowych portalach jak ten gdzie można bezkarnie psuć krew konkurencji. Wystarczy wieść na FB firmy gdzie oceny nie są anonimowe i sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Widzimy ocenę 4,9 na 5 możliwych dla blisko 50 głosów.
Jeżdżę z tą firmą od kilku lat i jedynym grzechem jest to, że nie mają zniżek dla stałych kleintów jak inne firmy np. 10 przejazd gratis. Kierowcy są punktualni a przesiadki bardzo sprawne. Najlepsza firma jaką znam.

Czytam te wpisy i nie widzę w nich opinii o pracodawcy. Przecież o pracodawcy jest ten serwis.
Zostaw swoją opinię o Tony Transport Tomasz Murach - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tony Transport Tomasz Murach