brak logo

Eurores Sp. z o.o.

Połomia

Opinie o Eurores Sp. z o.o.

Bartek 2015-06-21 16:26
Jechałem z nimi do Włoch podróż bardzo przyjemna i sympatyczna. Z całą pwenością mogę polecić tego przewożnika. Pozdrawiam.
Czarek 2015-07-17 13:34
Zastanawiam sie , skąd tyle agresji i nie przychylnych opini na temat róznych przewożników, nie tylko Euroresu , ale tak ogólnie. Ja osobiscie korzystam z usług tej firmy i zawsze Polecam jako super przewożnika.
Vika 2015-07-19 14:59
Jestem zadowolona , przejazd z przesiadka ,ale bardzo dobrze zorganizowaną,kierowcy pomocni miła obsługa ogólnie tak jak powinno być Super.
Kazia 2015-08-15 14:00
Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat usług świadczonych przez przewoźnika. Jechałam w sierpniu do Italii, byłam pod wrażeniem organizacji i profesjonalnej obsługi. Po raz pierwszy korzystałam z tej formy podróżowania i nie będzie to moja ostatnia podróż z tym przewoźnikiem. Dziękuję za miłą i bezpieczną podróż polecam wszystkim Wasze usługi. Do miłego zobaczenia.
JustynaM. 2015-08-16 16:01
Wszystkim, którzy poszukują szybkiej, taniej oraz komfortowej firmy zajmującą się przewozami osób chciałabym serdecznie polecić tego przewoźnika. Załoga bardzo zgrana. Kierowcy mili i uprzejmi, zawsze służą pomocą (pomoc przy przenoszeniu bagażu w razie ewentualnej przesiadki). Nic dodać, nic ująć, firma Eurores zasługuje na medal. :)
STAŁY KLIENT 2016-01-11 12:05

Liniami Eurores jeżdżę już 6 lat, uczciwie podchodzą do stałego klienta, nigdy nie miałam problemów, ogólnie polecam Kierowcy bardzo mili, życzliwi, wysoki komfort jazdy pozwala prztrwać długą podróż.
Wiesiu 2016-03-14 17:23
Witam. Z usług firmy Eurores korzystam od lat jeżdżę z nimi na trasie do Włoch zawsze wszystko w należytym porządku mogę POLECIĆ KAŻDEMU.
Wiesiek 2016-04-02 10:15
Jak do WŁOCH to TYLKO z EURORESEM. Polecam
Kasiunia 2016-04-02 18:05
Firma Eurores to wysokiej klasy przewoźnik, który zapewnia komfort i bezpieczeństwo podczas jazdy. Podczas jazdy kierowcy proponują kawę lub herbatę co jest bardzo miłe z ich strony. Jest również możliwość podróży z pupilem (z czego niejednokrotnie korzystałam), a z tego co wiem w innych firmach jest to zabronione. Obsługa bardzo profesjonalna, ale zarazem znają się na żartach. Wszystkim bardzo serdecznie polecam!!!
StefanB 2016-04-09 16:14
Z usług tej firmy jestem bardzo zadowolony. W biurze wszyscy są uprzejmi i pomocni, a podróż to sama przyjemność.
PatrycjaKKK 2016-04-30 13:33
Moim zdaniem firma 'the best of'! Jak dla mnie najlepsza :) Podróż z Euroresem to sama przyjemność!! Polecam wszystkim!!
Mirek 2016-05-15 12:19
Jestem zadowolony. Lubię podróżować z tą firmą. Wydaje mi się, że punktualność i profesjonalizm to ich drugie imię.
Wiki 2016-07-11 10:10
Euroes to firma istniejąca na rynku od lat mają duże doświadczenie ,zawsze służą pomocą z całą pewnością zasługują na duże 5 z plusem. Pozdrawiam
Merry 2016-08-26 22:20
Niepolecam. Kupiłam bilet do Wloch z miejscowosci w ktorej mieszkam i w oststniej chwili kazali mi dojechac do innego miasta. W drodze powrotnej bylo to samo.
Sandra 2016-10-07 20:32
Z tego miejsca chciałam bardzo serdecznie podziękować firmie Eurores za naprawdę bardzo przyjemny przejazd na trasie Polska-Włochy. Autobus czyściutki, atmosfera bardzo przyjemna, praktycznie nie odczuwa się podróży. Panowie kierowcy bardzo pomocni. Ogólnie to bardzo polecam!!
Natan 2016-10-08 10:32
Zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi komentarzami! Firma jest super! :) POLECAM WSZYSTKIM PODRÓŻNYM!
Lolita 2016-10-14 18:18
Eurores to naprawdę fajny przewoźnik! Miło mi się z nimi podróżuje. Mogę polecić każdemu.
Klara 2016-11-06 14:27
Bardzo lubię z nimi podróżować! To zdecydowanie mój ulubiony przewoźnik. Kierowcy zawsze są chętni do pomocy, co u innych przewoźników bardzo rzadko się zdarza. Cena również jest bardzo przyzwoita. Same plusy! :)
Jowita 2016-11-26 10:54
Od 6 lat jeżdżę z Euroresem do Włoch, zawsze podróżuje z moim pieskiem (co jest nie możliwe u innych przewoźników ;( ). Eurores to była pierwsza firma, z którą podróżowałam za granicę i to był doby strzał.
TERU 2016-11-26 10:56
NASTĘPNY KURS: Z KIELC DO KATANI, ZAWSZE Z EURORESEM!!!!
Słodziak 2017-03-12 13:27
Eurores to mój ulubiony przewoźnik :) Zgadzam się z TERU jak do Włoch to tylko z Euroresem!
Zostaw swoją opinię o Eurores Sp. z o.o. - Połomia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurores Sp. z o.o.