brak logo

Wipak Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Wipak Polska Sp. z o.o.

przyjaciel 2015-08-31 18:45
firma wipak jest tak wspaniala ze barona wrzuca po 15 ogloszen naraz ale maja pecha bo jest mnustwo drukarni ktore lepiej placa, a pan Mika polecial hehe to za Petteriego łajzy.
Dario 2015-09-06 11:43
No ładne rzeczy słyszę ... Teraz wywalają pracowników za brak zaufania . Pani księgowa i pan kierownik , widzę komitywa doborowa . Zobaczymy tylko na jak długo ! :)
Dario 2015-09-06 12:04
Mnie nikt nie wywalił , odszedłem bo jak zostałem bez wypłaty to mnie deczko poniosło . Ja rozumiem że komornik musi dostać swoje ale nie wiedziałem że aż 100% wynagrodzenia . Poza tym przez dwa i pół miesiąca nie dostałem ani grosza ... Co prawda mogłem jeszcze postarać się o drugą pracę to wtedy stać by mnie było na dojazdy i ewentualne śniadanie ale jakoś nie widziałem sensu w tym wszystkim :) ps. Śpię spokojnie czego i innym życzę
Man 2015-09-13 21:44
Wspomnicie moje słowa, zobaczycie jak nowi kierownicy po wygryzają wszystkich do około, pierwszy pójdzie Kierownik za nim pani O,która czymś dobrze z panem G.
do man 2015-09-18 22:31
Napisz po polsku bo nie kumam co piszesz
eks pracownik 2015-09-19 22:20
No to wipak poplynol zwalniają na potęgę nie wygodnych ludzi i wciskają kit ze to niesubordynacja pracownika jest tego przyczyna
1
Lingista 2015-09-24 20:59
Zwalniaja takich matolow jak ty co nie potrapotrafiac gramatycznie. Nie dziw sie jak nie znasz podstaw
WOW !!! 2015-09-25 14:31
Lingista - bez komentarza, wypowiedź godna intelektualisty
lingwista 2015-09-25 22:35
Wypilem dwa piwka i to dlatego...
mechanior 2015-09-27 00:39
a co ze stażysta z UR?
..... 2015-09-30 08:03
Lingista ty i bez piwek jesteś analfabeta ale mawiają głupich nie sieja sami sie rodza
man 2015-10-02 14:35
Byla kiedys zgrana zaloga,teraz porobily sie klany zwlaszcza na cieciu,jeden drógiego wygryza,bo chcą zaistniec i zapunktowac na górze,
Moser 2015-10-08 19:48
Kiedy zamykacie?
fiuteeek 2015-10-11 20:05
a co ze stażystą z UR w Skarbimierzu? Pracuje? za ile? Dobry jest?
:( 2015-11-13 20:32
co tu wiele mowic kiszka :( fajny byl zaklad ale kiedys
Zawisza 2015-11-18 16:12
Jak tam niby kierownik zmianowy z Poznania? Kawal K....... Wywalili go z zakładu i znalazł miejsce w Wipaku
1
tlen 2015-11-18 21:05
Czytam wasze wpisy i widze ze macie przejebane w tym Wipaku,no ale czego sie spodziewac,robota sie konczyc, zamówiem brak zostaje tylko ich pochowac na Polskiej ziemi.12 h ziemi kupili i teraz tylko kwiatki bedą sadzić, a to im wychodzi najlepiej.Jak by nie wykopali pana Michała K,to on by utzrymał ten zakład jeszcze w 100%,nic nie zawinił on,ale był za dobry dla ludzi i były zamówienia a teraz ludzi zmieniają i co dalej,znam historie od podszewki i wiem co sie tam dzieje.
mietek z lini 2015-11-25 18:29
a jak tam stażysta z utrzymania ruchu? dobry jest nie, słyszałem że ma awansować na kierownika
cwok 2015-11-25 21:15
Jest ok,obrabia wszystkim dupy lepiej juz nie musi byc,jak on nie daje rady to wspierają go jeszcze dwa cwoki z produkcji,którzy liczą na awans u kierownika.
Kali 2015-12-14 06:58
A jak tam Pan Miki Mouse, czy nadal steruje zieloną wyspą polskiej myśli technicznej i innowacja flexodruku ? Bedzie w tym roku cos na swieta jakies pierogi lub barszczyk z torebki dla ekipy?
Wicia 2015-12-21 20:47
Chciałbym pozdrowic kolegów z Wipaka i złażyć im zyczenia swiąteczne,by nie byli w Wipaku po ganiani i zle traktowani,przez kierownictwol,

składający wyjebany Wicia,
witolos 2015-12-25 19:22
Wica kiedy Cie wywalili dlaczego Wicia dlaczego?
Lipa 2016-01-21 22:58
Roboty nie ma co robić dalej ??? Ale u góry wszystko w najlepszym porządku
Artur 2016-01-22 22:43
Oj tam witek prezent na swieta
:) 2016-01-22 22:52
A kierownik Przemek juz nie pracuje ?
:) 2016-01-22 22:58
Juz państwo z biura nie zachwala firmy wipak ? A taki zakład wspanialy byl
Andi 2016-01-29 17:34
jak tam nowy dyrektorek dał się złapać na obiecanki o zielonej wyspie? długo wytrzyma czy szybciej syndyk wejdzie na zakład!
Dario 2016-02-04 23:35
No to teraz kolej na panią od rachunków...
dds 2016-02-15 18:29
Siema jak tam sie zyje w wipaku co słychać i kto przeżył ze starej ekipy?
Księgowy 2016-02-16 15:41
Pani od rachunków to zgasi światło na koniec...
specjalista od folijek do serków 2016-02-21 19:45
Ty, ale Pietrek jest spoko nie?
Dario 2016-02-27 14:41
no nie wiem ... myślę że troszkę wcześniej :)
aaaa 2016-02-27 14:43
Dario tak trzymaj , działaj konsekwentnie
instalator 2016-02-27 20:48
Pietrek też je konsekfentny nie? lubicie go? Ja coś czuje że on i ja czyli my to ten zakład wyprowadzimy na szczyty. I wszyscy bedom u nas drukować, Razem wprowadzimy nowe projekty i ulepszenia....
Dario 2016-02-27 23:11
kim jesteś że chcesz wyprowadzać na szczyty ???przewodnikiem ... jeśli chodzi Ci o Piotrka z UR to bez niego ten zakład zginie na poważnie. Pracowałem z nim był moim kierownikiem więc wiem, tak jak wiem że nikt poza nim nie kuma tam nic a nic.
istalator 2016-03-05 07:52
ojej i co już nie pracujesz z nim? No to jak to jest że tylko jedna osoba tam coś kuma a reszta? Pietrek na prezesa! pietrek!! pietrek!!
Dario 2016-03-05 18:07
no wyobraź sobie że nie pracuję ! skoro jesteś tak wszechwiedzący i wielki to dlaczego wstydzisz się pokazać prawdziwe oblicze? W skórce banana nie jest Ci do twarzy....
Adrian 2016-03-17 15:18
po co te kłotnie panowie bylo mineło :)
Mośek 2016-04-17 20:06
Sluchy chodzą że w kasie się nie zgadza i wipak pl jest po znakiemm zapytania?? jednym dwoma a może trzema ile zer brakuje pani O, coś nie pyklo
armmron 2016-05-08 09:07
Zakład samych kierowników i zmianowych a roboty cinko
Specjalista 2016-11-18 18:30
Jak wygląda praca w dziale handlowym. Mam ofertę ale po tym co tu przeczytałem się zastanawiam. Dziękuję. Pozdrawiam
lukas 2016-11-19 20:25
Zastanów się dwa razy jak pójdziesz na rozmowę jak wdepniesz w to środowisko to później nie ma już odwrotu. Jak się nie spodobasz to podadzą Cię do sądu albo wyrzuca z dnia na dzień zastraszając lub podsuwajac lewe papiery. Nacisneli na odcisk nie jednemu a szkoda bo firma z tradycjami szkoda że tak zepsuty jest polski oddział.
pracownik 2016-11-21 03:15
trzeba uwazac na firme pare osob zwolnili juz za to ze poprostu mieli swoje zdanie
Heh 2016-11-24 21:37
Dziwne że masz bo nie szukają do Działu sprzedaży
Sikan 2016-11-24 21:39
Żałosne co piszesz
Sikan 2016-11-24 21:41
Kogo zwolnili za swoje zdanie ?wszyscy dobrzy zostali
specjalista 2016-11-27 09:31
Szukają, szukają ale spokojnie nie skorzystam zweryfikowałem temat i grzecznie podziękuję
Mary 2017-01-11 18:43
Opinia w okolicy mówi sama za siebie - unikać tej firmy szerokim łukiem. Rozmawiałam z kilkoma osobami co chiwle robiły lub były na rozmowach i ponoć jest tragedia. Jest bida w porównaniu do tego jak ten zakład otwierali i jakie wtedy ludzie mieli stawki. Atmosfera porażka zostały same osobistości, które po prostu nie mogą liczyć na nic lepszego w innych firmach. Szczególnie dotyczy to biura udała się ta banda zmiotą Cię z pierdnięciem z powierzchni swojego terytorium.
Rak 2017-01-17 22:38
Zastanawiam się skąd się biorą takie opinie
luk 2017-05-31 20:39
Witam jakie sa w waszej firmie zarobki ?
Zostaw swoją opinię o Wipak Polska Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wipak Polska Sp. z o.o.