brak logo

Novet Sp.j.

Stara Gadka

Opinie o Novet Sp.j.

Miły Pan 2012-01-10 21:10
nawet miły pracodawca??? Jeden zadufany w sobie (słoma z butów) a drugi rób wszystko co Ci każde nie ważne czy siedzisz za biurkiem masz iść odgarniać parking żal...
Joker:) 2012-05-22 20:52
Miły ,,Bartoszu\'\',mam inną opinię niż ta pseudo propaganda sukcesu...słoma z butów i tyle.Dziękuję
hehe 2012-07-24 21:35
Masz racje! Firma żal!
haer 2013-01-07 00:57
Zarozumialstwo, pycha, buractwo i słoma z butów. Wszystko to pod płaszczykiem "miłej rodzinnej atmosfery", która jest tylko na pokaz.
Spytaj jeśli masz możliwość klientów, których osobiście odwiedzają. Jeśli tylko mogą to unikają spotkań z tymi "zadartymi nosami".
doradca 2013-01-19 12:16
Opinia zgodna w 100% nawet rozgłaszają plotkę o rzekomej weryfikacji pracowników itp...a na zapracowaną kasę Ludzi robią bez skrupułów,ale rynek wie swoje a do poziomu tych państwa nie warto się zniżać.
Italiano 2013-10-28 19:26
Szkoda straconego czasu i nerwów. Kariery i pieniędzy się tam nie zrobi a knucie intryg i masowe plotkarstwo oraz wazelina to codzienność. Mała firma z aspiracjami korporacji.Dziękuję za uwagę.
klient 2015-04-21 12:46
Jako pracownik firmy współpracującej z firmą NOVET byłam zmuszona dokonywać tam zamówień. Produkty kiepskiej jakości, nie chcą uznawać reklamacji. Po zachowaniu Pani z 'zarządu' rozwiązaliśmy współpracę natychmiast. Obrażaniem klientów nie zyskacie. NIE POLECAM tej firmy. Jest dużo uczciwych i życzliwych dostawców ale NOVET się do nich nie zalicza a właściciele powinni zastanowić się nad swoim zachowaniem.
zarobiony_jestem 2015-06-14 22:43
cytując "panią z zarządu" - "mamy komfort niesprzedawania"... ciekawe jak daleko zajadą z tym wysokim mniemaniem o sobie :)
Rappez 2015-07-22 21:40
Totalna porazka, ale nie ewentualnego pracownika, tylko wlasciciela. Zarozumialstwo, chamstwo, i jak wspomniei koledzy wyzej, sloma z butów rozsypuje sie po calej podlodze.
P. Kaczmarek - wspólnik zarządzający 2017-02-15 12:50
Chcielibyśmy podziękować wszystkim byłym pracownikom naszej firmy za konstruktywną i kulturalną ocenę poświęconego nam czasu, za który otrzymali stosowne wynagrodzenie. Cieszymy się, iż w nowych miejscach pracy odnaleźli to czego im u nas brakowało.
P. Kaczmarek - wspólnik zarządzający 2017-02-15 12:59
Firma Novet poważnie traktuje swoich klientów dostarczając produkty wysokiej jakości na czas. Oczekujemy za to zapłaty w określonym czasie. Niestety zdarzają się klienci, którzy tego nie rozumieją i rzeczywiście z takimi nie chcemy i nie możemy współpracować chcąc realizować nasze zobowiązania w uzgodnionych terminach.
P. Kaczmarek - wspólnik zarządzający 2017-02-15 13:07
Czy nie byłoby wskazane przedstawić się ?
Czy osoby dokonujące wpisów rzeczywiście aż tak bardzo wstydzą się swojego imienia i nazwiska ?
Czy takie wpisy są wiarygodne ?
Czy firma gowork kontroluje poprawność wpisów ze swoim regulaminem ?
Satisfied 2017-02-18 11:33
Prawda boli...
Były 2017-02-18 19:29
Długo zajęło Prezesowi zajrzeć i napisać. Chyba naprawdę zabolało.
Incognito. 2017-02-19 12:10
Jest Pan pewien, że to tylko byli pracownicy? Może warto do istniejących kamer domontować jeszcze mikrofony (jeśli ich jeszcze nie ma)?
Incognito. 2017-02-19 12:17
Są zapewne bardziej wiarygodne jak "propaganda sukcesu" Prezesa.
NieWieszKtoTo 2017-02-19 19:02
Pewnie Smoczyca kazała napisać. HAHAHAHAHAHAHAHA
Były The beściak 2017-06-02 21:09
Wątpliwe że zrozumiesz ale szacunek to podstawa...
Zostaw swoją opinię o Novet Sp.j. - Stara Gadka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novet Sp.j.