brak logo

Mtm Industries Sp. z o.o.

Kalisz

Opinie o Mtm Industries Sp. z o.o.

boczek przykład leserstwa 2016-05-25 23:08
Leniwy to Ty jesteś i kazdy o tym wie.Wielki pan po niewiadomo jakiej szkole.Do Ciebie to sie nikt nie uśmiecha to co widzisz to szyderczy śmiech na widok Twojej rozleniwionej osoby.Nygus i jeszcze raz nygus.
poszukajcie sobie normalnej pracy 2016-05-25 23:15
Na Twoim przykładzie widać ,ze biorą byle kogo bo nikt normalny tam do pracy nie przyjdzie.A nawet jeśli to zawinir swoje cztery litery jak tyljo sie zorientuje co to za chlew.Jest kilka sympatycznych osob a reszta przesiąknieta tym prostackim zachowaniem i wulagrnymi odzywkami.Tak tak Patryczku uwazasz sie za wspaniałego a tak naprawde to tkwisz w błedzie.Czas sie z tym oswoić.Weź sie za prace bo zachowujesz sie jak byś był co najmniej prezesem ha ha ha
maminnegusta 2016-06-10 10:21
Miałam tam iść na rozmowę. Po przeczytaniu opinii tutaj chyba mało kto o zdrowych zmysłach podjąłby się takowej pracy w tym miejscu za 300 euro miesięcznie. Mobbing, brak szacunku do pracownic, wywyższanie się ponad innymi, przekleństwa, ciągłe naświetlanie tego że nie masz najlepszego wykształcenia. Jeśli prawda to jest to kompletny brak profesjonalizmu i szacunku z ich strony. Byłam już w podobnym miejscu i prawie nabawiłam się nerwicy. Dobra, ludzka atmosfera w zakładzie powinna być stawiana na pierwszym miejscu, jeśli tego nie ma to praca nie idzie, są pomyłki itd.
Nerwy, przekleństawa kierowane w stronę pracownic z pewnością wam nie pomogą. Firma powinna skupić się na zatrudnianiu wyrozumiałych, profesjonalnych osób szkolących na konkretne stanowiska. Czytając opinie pozostałych osób chyba tego jej brakuje...
Pozostawiam bez ogólnej oceny*
Byly 2016-07-03 22:35
Jeden wielki bajzel i haos, o przestrzeganiu bhp i kodeksu pracy zapomnij.
Ostatnio postawili młoda dziewczynę przy czyszczeniu rozpuszczalnikiem na osiem godzin bez maski tylko w rękawiczkach lateksowych.
A jak potem wylądowała na L4 z powodu zatrucia opartymi to nagle na tym stanowisku nie robiła.
Co do atmosfery to jeden kanał i bardzo wiele zachowań pań "kierowniczek" można spokojnie zakwalifikować jako mobbing.
Więc jeśli ktoś zamierza tam pracować to tylko jak masz stalowe nerwy i zdrowie.
mąż 2016-07-03 22:48
Wszystkie informacje na temat Marzenki klepania po dupach obcych mężów i ciekania i szlajania się na magazynie jak było opisane wcześniej które zostały usunięte czy to prawda proszę o kontakt na nr tel sms (usunięte przez administratora)lub na e mail syltom2310@wp.pl z góry dziękuje proszę zostawić nr tel prywatność zostanie zachowana
Wujek Sam 2016-07-04 20:53
Oj Sylwek, Sylwek...weź OGARNIJ się w końcu człowieku, bo to już zakrawa o Schizofrenie paranoidalną (w gwoli ścisłości, wyjaśniam - masz UROJENIA) !!!! Jednakże Twój jakże ubogi portret psychologiczny wszakże może wskazywać na to, że jesteś najwyraźniej w świecie IDIOTĄ !!!!

Ps:. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :D
mąż 2016-07-08 23:49
widać że miejsce w szeregu jest po usunięciu nr tel 607573219 jeszcze parę kontaktów prywatność zachowana z góry dzięki
tragiczne warunki i atmosfera 2016-07-20 20:08
Wielokrotnie stawiano mnie na takim pseudo stanowisku.Spirytus do wiadra i mycie całymi dniami tandetnie wykonanych nadrukow na butelkach.Nikt nie zapytał czy sie dobrze czuje?Czy moze chce wyjść na chwile na świeze powietrze?A rekawiczki o ktorych wcześniej mowa rozpływaly sie po kilku sekundach moczone w specyfiku.Tam nie liczy sie człowiek.Nie ma wzajemnego szacunku.Nalezy stamtąd uciekać chociazby ze wzgledu na zdrowie i bardzo nieprzyjemną atmosfere.Stalowe nerwy to mało powiedziane.Mizdrząca sie prowadząca(bo kierownikiem to ona nigdy nie była)wulgarna,oziembła,zachowująca sie skandalicznie.Druga prowadząca z identycznymi zasadani dodatkowo lubiąca meskie towarzystwo.Eh szkoda mowić.Ludzie sie tu przewijają w takim tempie ze nie ma sensu sie do nich przyzwyczajać i uczyć ich imion.
1
racja 2016-07-20 20:10
Dobrze napisane.Film przydało by sie nagrać jak sie ludzi tu traktuje.
1
CPN Koziminek 2016-07-26 18:32
Najlepiej jak sprzedają bez faktury Marzena i Dominik na cpn całe kartony bez faktury zdjęcia są moge przesłać
CPN OPATÓWEK 2016-07-26 18:40
Jeszcze z Pawłówka jak byliście Marena razem z Dominikiem handlowali i handlują nadal są zdjęcia oglądajcie monitoring albo prześle zdjęcia
Były 2016-07-26 19:12
W domu są dwa kartony ściereczek z trzy do piciu reklamówek dużych Bubblee Gum Green Tea CAR RERFUME CAR PERFUME LEMON ORGANIC BLACK COFFEE lub ONLY THE BEST IST GOOD ENOUGH całe zestawy do sprzedaży reklamówki zapachów przygotowanych do sprzedaży przywiezła przed urolpem prosze sprawdzić szawkę
CPN SKARSZ 2016-07-26 21:03
My też mamy od nich towar bez FAKT po połowie ceny
Dominik 2016-07-27 19:04
Zapraszam pozostałe stacje CPN z okolic Kalisza i Kozminka do współpracy
kradną 2016-07-27 20:03
Nie trzeba było wynosić kartonów zapachów do bagażnika tali na parkingu na Pawłówku i tu teraz też tak robisz kamery myślisz że nie łapią wszystkiego pani e dominiku
Dominik 2016-07-27 22:36
Zachęcam do współpracy :)
KRADNĄ Z FIRMY 2016-07-29 19:15
nie ukryje się nic
kkk 2016-07-29 19:53
Jeżeli (usunięte przez administratora) do pracowników a jest "kierowniczką"to nie dziwmy się że się tam dzieją takie cyrki!Jednym słowem pleps na "stanowisku"a ludzie biorą z niej przykład i wychodzi łagodnie mówiąc bałagan!
Radzę zastanowić się czy wizerunku firmy nie szkodzi właśnie ona
Rybka 2016-08-02 09:03
Prawda prawda :-) wielokrotnie widzialam jak klepie facetow po tylkach jak sie mizgoli na magazynie te jej minioweczki i dupsko na wierzchu to raczej pod latarnie zero szacunku dla innych wysmiewanie sie ze slabszych to bylo codziennoscia gdy zglosilam to kierownikowi jego slowa brzmialy "czyli nadal tak robi" ludzie gadali za plecami ale nikt glosno nic nie powiedzial bo bali sie ze Marzenka da im slaba prace nie wyrobia normy i nie dostana dobrej kaski
znajoma 2016-08-04 16:33
I co Rybka inni też o Tobie coś nie coś wiedzą.
Rybka 2016-08-04 17:04
Znajoma mylisz osoby nigdy z zadnymi facetami nie poszlam pod sklep haha nawet meza nie mam a co dopiero dzieci ale skoro tak bronisz Marzenki to musi ci dobra prace dawac ;-) zastanawiam sie dlaczego nikt nie pisze o kierowniczce z drugiej zmiany hmm czyzby dlatego ze chociaz chodzi ubrana podobnie do Marzenki ale sie szanuje ? Nie odstawia cyrkow i nie mizgoli sie ? Wydrze sie ale zawsze mozna na nia liczyc ?
Rybka 2016-08-04 17:13
Bzdety ?? Ludzie widza gadaja smieja sie mam pisac publicznie ktorego to tak klepalas po tyłeczku ? Mysle ze jego żona napewno nie byłaby zachwycona .. A gdzie bylas i jak sie zachowalas gdy pewna Pani zemdlala na hali ? Nauczono cie szacunku ? Raczej nie bo ludzie na twoim stanowisku powinni sie odnosic z szacunkiem nawet jesli sobie ktos z czyms nie radzi co da ci to ze wydrzesz sie na kogos "czego kur.. Znowu chcesz " nic ci tez nie da to ze napisze ci kto to pisze znow pojdziesz na policje ? Znow na hali za plecami beda sie wysmiewac najlepszym wyjsciem jest to zebys nauczyla sie szanowac innych choc wiadomo mi ze troche ci sie skrocilo panoszenie sie to by było na tyle bo sie rozpisalam :-)
Marzena T. 2016-08-04 20:15
Skoro niczego się nie boisz to po prostu podpisz się z przyjemnością spojrzę Ci w oczy i powiem co o Tobie myślę i nie muszę pisać tak jak Ty anonimowo. A to co gadacie jest po prostu śmieszne zajmijcie się lepiej pracą na produkcji bo wam normy spadną od tego gadania. A co do omdlenia pewnej pani to racja byłam na magazynie ale nie po to żeby się gzić jak nie jedna z was uważa tylko po to żebyście miały zapewniony surowiec potrzebny do produkcji bo potem płacze jedna z drugą że normy nie wyrobiła. Najpierw naucz się sama szanować ludzi a potem wymagaj tego od innych.
xxxxx 2016-08-04 20:21
Sylwek przestań się ośmieszać.
młoda 2016-08-04 20:34
Rybka wyrwałaś coś z kontekstu i myślisz że tym zabłyśniesz jeśli nie znasz się na żartach to nie pisz o tym co widziałaś bo chyba jesteś bardzo ograniczoną osobą i nie raz widziałam jak dziewczyny z produkcji wygłupiają się z chłopakami i jakoś nikt tego na forum nie opisuje a przyczepiłyście się do kierowniczki.
Rybka 2016-08-05 08:17
No tak sie sklada Marzenka ze ja szanuje innych a ty szacunku sie nie nauczylas nie dosc ze ublizasz innym to jeszcze okradasz firme ludzie widza pisza mowia itp zacznij dbac o malzenstwo ktore ci sie sypie bo w twoim wieku to juz chyba ciezko bedzie znalezc ta druga polowke ;-) zycze milego lezenia i z pizdy szczelania znasz ten tekst prawda :-)
Były mąż 2016-08-05 18:29
Bardzo wszyscy znają moje imię
Były mąż 2016-08-05 20:08
Już jest po
Rybka 2016-08-06 15:07
Nic dziwnego ze już jest po
Marzena T. 2016-08-06 20:33
Przykro mi ale więcej nie będę zniżać się do Twojego poziomu i nie zamierzam więcej z Tobą pisać.
xxxxx 2016-08-06 21:01
Sylwek masz teraz okazję spiknij się z Rybką bo ona męża nie ma i na pewno się dogadacie jak uprzykrzyć innym życie.
Rybka 2016-08-07 14:18
No tak Marzenka bo my razem nie piszemy my piszemy na forum ;-) a bardziej sie nie znizysz bo ty juz lezysz na glebie haha
Rybka 2016-08-10 13:05
Na magazynie to z pizdy sie strzela z tymi co maja dzieci kobiety ale nie sa zonaci ;-)
Iwona 2016-08-11 11:31
Uwielbiam ich...;) pracuje tu tylko żeby na nich popatrzeć...!!!
Rybka 2016-08-11 17:34
Iwonka to jest dopiero cyrk ubaw po pachy najlepsze jest to ze oni mysla ze nikt nic nie wie :-)
bezstronna 2016-08-12 10:20
Ale szykują się jakieś zmiany ? Ktoś coś robi w związku z tymi wszystkimi sprawami, które wychodzą na jaw ? Czy ktoś w końcu pomyślał aby zatrudnić kierownika który zna się na pracy z ludźmi i potrafi nimi zarządzać ? Bo zwiększać produktywność pracowników można również na inne konstruktywne sposoby niż tylko pospieszanie i poniżanie ;)) I może należało by popracować nad atmosferą bo pracownicy się zwyczajnie nie lubią. Z błahych powodów. A to ktoś ma lepszą pracę a to większe chody u dyrekcji. Czy KTOŚ COŚ robi?
Były mąż 2016-08-12 19:58
I jeszcze narzeczona pana d
Były mąż 2016-08-12 20:54
Widać miejsce w szeregu usuwania postów co się podoba a co nie
Rybka 2016-08-13 12:55
Przykro mi moje nadal sa ;-) twoje pewnie usunela Marzenka :-)
Iwona 2016-08-17 23:05
Widać sens tej firmy usuwa się forum co przeszkadza i jest prawda i kto jest bliżej korytka a prezesy mają to gdzieś świadczy to wizerunku firmy ciekawe co oni robią tyko kierownictwo straszy policją jak coś się napisze na forum co jest prawdą i co robią jedna z drugą i z piz--- strzelanie na magazynie co świadczy o tej firmie co w niej sie wyrabia i te kradzieże i pospulstwo czy da ci lepszą prace czy gorszą i nie zarobisz nic tak jest z M
Były mąż 2016-08-18 23:06
Najlepiej usunąć posty bo po co ma ktoś wiedzieć jak jest i co się robi i gdzie
Rybka 2016-08-20 08:05
Twoje posty nie bylyby usuniete gdybys odpuscil Marzence oddal jeh dom itp a Marzenka by wtedy byla szczesliwa swoich problemow do pracy by nie nosila itp ;-)
pracownik 2016-09-03 01:57
Co tak wszystko ucichło pousuwane posty i nic z tym się nie robi jak zawsze w tej firmie kierownictwo tylko straszy że pójdzie na policję jak ktoś coś napisze mobig w tej firmie
1
Rybka 2016-09-08 06:32
Tam ciagle strasznono policja ale mysle ze policja by sie rowniez zainteresowala nie tylko tym co mozna tutaj poczytac ale rowniez kierownictwem ktore robiac imprezki w wigwamach zakrapiane % zabraniaja poszukiwania dziewczyny ktora sie schlala a pozniej zasnela w lesie prawda panie prezesie ? Szantaz ludzmi typu jesli ktos pojdzie jej szukac zostanie zwolniony z pracy to tani chwyt ;-) dlatego ma produkcji dla nich bez roznicy co Marzenka zrobi ;-)
1
pracownik co nie dostał premi 2016-10-22 01:53
Można na policje zgłosić jakie kradzieże są w tej firmie i wynoszenie towaru przez kierowników produkcji talke trzeba sprawdzać jak zawsze
Magda 2016-11-21 01:06
Głowa mała co tam się teraz wyprawia.Pracowałam tam prawie 5lat temu i super wspominam tam prace i atmosferę. kierownicy i zmianowi fajni ludzie normalni.pamietam Pana Tomka profesjonalny człowiek.Ludzie pamiętajcie zawsze będzie ktoś niezadowolony.pozdrawiam MTM.Magda
Czytacz 2017-01-10 12:21
Co to ? MTM zamknęli? Nikt brudów nie wyciąga, nikt nikogo gównem nie obrzuca... Nie ma co czytać. Nuuuda.
jo. 2017-06-12 16:11
Byłam, zobaczyłam, poczułam.
W MTM-ie pracowałam przez tydzień, zatrudniona przez zewnętrzną agencję.
Nie polecam tej pracy nikomu, kto szanuje swoje zdrowie bardziej niż pieniądze ( minimalną krajową, bo z tego co słyszałam, naliczane premii nie zawsze "działa").
W ciągu tygodnia pracy na hali 3 razy wył przeraźliwie alarm informujący o zbyt dużym stężeniu chemikaliów w powietrzu ( po wyłączeniu znów sią aktywował). Nikt nie zarządził ewakuacji, nikt nie wstał z miejsca. Zamiast tego zaczęły się żarciki, śmiechy i docinki. Nawet gdybym chciała wyjść, to jako nowicjuszka ( pierwsze 2-3 tygodnie) nie miałam możliwości, ponieważ nie otrzymałam klucza/karty do drzwi z zamkiem elektrycznym.
Po pracownicach widać skutki tych zaniedbań: wypadające włosy, problemy z drogami oddechowymi i cerą, migreny. Wiele z tych pań kończy na chorobowym.
Połowa załogi to Ukrainki, które spędzają tam noce i dnie, a po powrocie do kraju będą mogły powiedzieć, że widziały na własne oczy polskie obozy pracy.

4
assad 2017-07-13 13:48
człowieku bez szkoły jak nie rozumiesz co to test alarmu to nie pisz bzdur że nikt się nie ruszył - komunikaty były o tym trzeba było słuchać, a jak te panie tyraja po różnych zakładach na produkcji latami [bo nie każdy musiał mieć warunki do nauki by z lepszym wykszt. zajac jakieś stanowisko] to nie dziw się że wygladają jak wygladaja, ale z drugiej strony jak idą kobiety do pracy z hybrydą na paznokciach gdzie nie wolno malować paznokci i nie potrafią właściwie nosić czepków [bo fryzura się zniszczy] to o czym my mówimy
2
* 2017-07-31 10:19
Kochanieńka! Przez tydzień to ty nawet nie zdążyłaś załapać kto tam jest Polką , kto Ukrainką. Alarm, który słyszałaś faktycznie informuje o dużym stężeniu chemikaliów w dziale zwanym URABIALNIĄ. Pracownicy produkcji nie muszą wtedy uciekać w popłochu.... A o "klucz-kartę" wystarczy poprosić w biurze. Jeśli jesteś taka spostrzegawcza, to powinnaś też zauważyć, ze wszystkie panie mają włosy na głowach a migrena i astma to dolegliwości [zazwyczaj udawane] osób, którym się pracować nie chce. I odchodzą po tygodniu.
3
Zostaw swoją opinię o Mtm Industries Sp. z o.o. - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mtm Industries Sp. z o.o.