brak logo

Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli

Ełk

Opinie o Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli

Przemas 2014-11-08 11:40
Gorzej niż w porcie :/
dyrektor to łysy debil 2015-10-22 07:25
w porcie to są luzy w porównaniu tu,tu nawet przerw na sniadanie nie ma niby są ale haha nadgodziny to zapomnijcie ze wam uczciwie zapłaca a tyrac to trzeba jak w kopalni wujek i to na maszynach z lat głebokieko Gierka najstarsza jaka znalazłem działającą cudem chyba bo mechanikiem zostajeszty sam haha była z 57 roku jak oni otrzymali cyrtyfikat europejski to nawet górale nie wiedzą haha
1
tragedia 2016-03-17 08:15
gorzej niż w kablach na suwalskiej tragedia 7 dni w tygodniu za 1200 zł
1
Andrzej 2016-06-11 07:25
Jak można zneutralizować działania dyrektora Rafało,żeby już nie gnębił,nie znieważał swoich pracowników.Bardzo dużo jest spraw w Sądzie Pracy z powodu j.w.Ten pan powinien być leczony pod względem psychiatrii.Ma problem z głową .W jakim to kraju żyjemy??Jesteśmy jak żywe roboty.
1
Krzysztof i Edward 2016-07-01 19:00
Potwierdzam te wszystkie opinie n.t. dyrektora Marka R. Otóż nasz wspólny kolega śp.Jerzy był kierowcą w ,,Ełktim,, Pan dyrektor jako łysy debil doprowadził do ostateczności tego kierowcę .Niestety Jerzy miał słabe nerwy i odebrał sobie życie . Dyrektor M.R. nawet nie pojawił się na pogrzebie swojego byłego pracownika . Tak postępuje się z ludzmi w Polsce . Dlaczego Polacy uciekają ze swojego kraju ?? Proszę przeczytać wszystko to co zostało napisane wyżej.
Marek L. 2016-07-02 21:28
Przez kilka lat byłem szefem produkcji. Niemalże co dzień były szykany,pomówienia,nic konkretnego,prowokacje słowne,etc.Nie wytrzymywałem tej presji personalnej. Ciągłe straszenie,że wyrzuci z pracy,albo nie przedłuży umowy o pracę. Powiedziałem do siebie :Dość tego ! !
Krystyna 2016-07-02 21:36
Zgadzam się z moimi przedmówcami.Pracowałam w ,,Ełktrim,, od początku powstania tego zakładu pracy. Ciągły mobbing,presja personalna,ciągle ktoś coś robi żle zdaniem tego dyrektora Marka R. Mnóstwo spraw o molestowanie słowne,szykany,etc. Pracowałam jako kadrowa w ,,Ełktrim,,
Obiektywny obserwator 2016-07-05 21:47
Bajki fajna rzecz.Do dobrego kłamstwa trzeba się trochę przyłożyć.
Obiektywny obserwator 2016-07-05 22:03
Nie grajcie osobą Zmarłego bo wówczas należałoby powiedzieć całą prawdę o rzeczywistym powodzie zwolnienia i Jego dalszej decyzji .....
EŁK 2016-07-09 10:09
KŁAMSTWO !!!!!
Zostaw swoją opinię o Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli - Ełk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ełktrim Zakład Przewodów i Kabli