brak logo

Rumet Wacław Rudzik i Wspólnicy Sp.j.

Ostrołęka

Opinie o Rumet Wacław Rudzik i Wspólnicy Sp.j.

x 2014-02-11 10:51
Ogólnie jest OK. Tylko kierownictwo (usunięte przez administratora) wymaga . Uważajcie .
pracownik 2014-06-07 13:31
(usunięte przez administratora)Zastanówcie się co chcecie zrobić . Porozmawiajcie z ludźmi którzy tam pracują.
były pracownik rumetu 2015-01-26 08:16
nie polecam tego zakładu pod każdym wzgledem, pracownik dostaje grosze a wymaga sie od niego jak najwiecej, wyzysk jest niesamowity, po wielkich staraniach dadzą złotówke podwyżki i spokój na wiele lat,raz podpadnij byle czym, bądz nawet nie zrób nic złego ale wacek tak stwierdzi to juz nie dostaniesz podwyzki nigdy, poza tym mnóstwo dziwacznych zakazów, nie wiem czy jeszcze po tylku mozna sie tam podrapać... obóz pracy za kromkę chleba i atmosfera wielkiego zamieszania i wyzysku, obiecaja co cos żeby ci dołozyc roboty i oczywiscie słowa nie dotrzymają, zero szacunku dla pracownika, wycisnął z niego ile się da i jeszcze powiedzą ze sie opierdziela, i ta mania wacka że go wszyscy w koło okradają to az jest smieszne.. powiem tak, nie pchajcie się tam bo tylko stracicie mnóstwo nerwów i cenny czas.
prawda 2015-03-06 11:52
chcesz tyrać za mniej niż 10zl do konca życia na kilku maszynach naraz i czuć sie jak murzyn obserwowany z każdej strony? zapraszamy do rumetu.
Tomaszek 2015-03-24 09:17
NIEPRAWDA,ja dostaje podwyżkę raz w roku,i nawet o niej nie wspominam, sami przychodzą i dają.A ci co na maszynach,to niepotrafią zbazować osi obrabiarki,i nikt nic nie robi oprócz nich
pracownik 2015-03-24 13:37
o podwyżkę to trzeba się płaszczyć, nasłuchać że taka bieda, no ale jak dorzucą do obsługi jeszcze jedną maszynę ( chociaż pracuję już na trzech ) to mogą się zastanowić jak będą efekty i może po dwóch latach zapier... coś z tego będzie.
szlachcic 2015-03-25 21:03
Tarzan zamknij jape konfidencie, piesku wacka.
polecam 2015-03-26 17:57
polecam maść na ból dup.. + wyjazd do Niemiec na ogórki w celach zarobkowych :)
Prawda 2015-03-26 23:03
Koniec rumetu jest bliski, zniszczyli samych siebie poprzez podejście do pracowników, powiedziałbym że to cyrk ale obraziłbym małpy, A ten wyżej który chwali rumet to albo ma na imię rudzik albo to któryś z dziobakøw
do p.r. 2015-03-27 09:02
a propo d*py przemek to polecam ci wazeline, bedzie ci potrzebna, nie mysl ze ludzie mają słabą pamięć
pracownik 2015-03-27 13:22
Ludzie pamiętają. Zgadzam się i mam nadzieje że upadek rumetu będzie głośny.
zram 2015-03-30 18:28
Jak tak bardzo chcesz upadku rumetu, to czemu się nie zwolnisz? tylko byś pomógł w tym upadku
zwolniony zadowolony 2015-03-31 14:06
Pracy w firmie Rumet nie polecił bym nawet największemu wrogowi. Chcę powiedzieć, że pracodawcę nie poznaje się po tym, co obieca i ile daje, ale jak Obchodzi Się Z Pracownikiem. Tak zostałem upodlony przez "pampersa", "kurdupla" i "czerwonego szpaka", że przyplacilem to leczeniem. I myślę, że na nich też znajdzie się mocniejszy.
Kilka faktów 2015-04-02 10:10
Większość pracowników rumetu ma wpisane w papierach niższe stanowisko niz te na którym rzeczywiście jest, po to aby dbać mu najniższą możliwą stawkę, pracownicy ryzykują zdrowie i życie pracując przy maszynach z pobitymi szybami które powinny być regularnie okresowo wymieniane a nie są wogóle, pracownicy są buntowani przeciwko sobie po to aby na siebie nawzajem donosić (fryzjerstwo się na to łapie), jeżeli dojezdzasz do zakładu na wyższym biegu niż 1 to zgarniasz opierdziel od wacka bo rzekomo Hala mu się kurzy, I mnóstwo innych ciekawych rzeczy się tam dzieje, A teraz niech ktoś powie że gdzieś skłamałem :)vw
fakt 2015-04-02 14:17
sama prawda dodam tylko jeszcze coś od siebie rezygnując z pracy w rumecie trzeba się liczyć również z zastraszaniem typu " no wiesz Ostrołęka jest mała" lub " i tak pracy nie znajdziesz" .
któryś z pracowników 2015-04-02 20:28
Ludzie opanujcie się,nikt Was nie trzyma na siłę,jest przecież tylu"wspaniałych pracodawców w regionie.
Kilka faktów 2015-04-02 21:34
Oczywiście że są, ale trzeba ostrzec ludzi przed tym syfem jakim jest rumet, temu ta strona służy. A tak przy okazji dementuje wyraz w mojej opini wyźej, nie "fryzjerstwo" a frajerstwo.
po co to 2015-04-03 08:00
myślcie co chcecie, piszcie co chcecie w myśl JUŻ zasady wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
dolny 2015-04-03 10:24
ludzie skończcie z tymi głupotami ja pracuje w rumecie już kilka lat i złego słowa nie mogę powiedzieć. Wypłata na czas, socjal super, a że czasem są jakieś nieporozumienia na szczeblu pracownik dyrekcja to jest i będzie w każdym zakładzie.
Prawda 2015-04-03 12:04
W śmieszny sposób próbujecie się bronić a prawda o rumecie jest jedna i rozchodzi się jak ciepłe bułeczki, mówicie że wszędzie jest podobnie? Dziwne bo ludzie słysząc co się u Was dzieje łapią się za głowę a przecieź w roznych firmach pracują. Socjal? Może i jest ale u wacka w kieszeni, przestańcie bajki pisac
WSPANIAŁOMYŚLNY 2015-04-03 12:18
BRAWO PANIE BMKA, NAWET PRACUJĄC TYLE LAT W TYM ZAKŁADZIE NIE NAUCZYŁEŚ SIĘ SZACUNKU DO INNYCH LUDZI I DALEJ SIĘ NIE NAUCZYSZ.
BMKA 2015-04-03 16:11
Do Państwa R i podległych im dziobaków:
Prawdą jest to, że nie potrafię szanować ludzi, którzy mnie nie szanują. Nieprawdą jest to, że to ja wypowiadam się na tym forum, natomiast prawdą jest to, że jest to mój pierwszy i zarazem ostatni komentarz w tym prymitywnym zbiegowisku. Uwierzcie mi, gdyby te komentarze były moje, to do pewnej ostrołęckiej firmy już dawno wkroczyłby prokurator i inspekcja pracy. Szabelką machać trzeba umieć, bo inaczej karma wróci jak w przypadku tego forum.
ps. Wygodnie byłoby dla Was, żeby te wpisy były moje, ale niestety szukajcie dalej. PUDŁO.

Pozdrawiam szanujący szanujących BMKA
Pan Tadeusz 2015-04-03 17:35
seba to konfident jebany i jego zgraja mysla ze nikt o tym nie wie teraz uslyszy caly swiat pracowalem na magazynie i on tak sie rzadzi jak byl by kierownikem i by chcial za malo podpirdala na pracownikow
WOLF 2015-04-04 15:13
W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
do dolny 2015-04-07 09:59
ciekawe co ci obiecali za taką notę Panie nie-zdolny
sprawiedliwy 2015-04-29 18:24
Skończyło się pijaczki hulanie.
abcd 2015-05-11 08:15
te złe opisy to wymysły, pracuję w Rumecie i nie mogę złego powiedzieć. Wymagania kierownictwa są ale kasa zawsze na czas no i płatne nadgodziny a w samej firmie panuje ład i porządek, kto nie wierzy niech przyjedzie i sprawdzi. Ci niezadowoleni to chyba byli już pracownicy, którzy nie pracowali w innych firmach, życzę im szczęścia...
obiektywny(do abcd) 2015-05-12 20:44
Twoja opinia jest wyssana z palca .Jedna rzecz która się zgadza to wypłata na czas,reszta to bajka domena zakładu to karać zastraszać brak podwyżek od kilku lat ciągłe narzekanie że bieda a wymagania kosmiczne.a odnośnie nadgodzin to jest SZARA STREFA. POZDROWIENIA DLA LIZUSA
do lizusa 2015-05-18 14:28
No i rozpoczęło się podpuszczanie ludzi kto? UWAŻAJCIE WYWIAD PAMPERSA JUŻ DZIAŁA a i tak się nie dowiedzą.
Dr. Wstrząs 2015-05-21 16:11
Dla ojca Wacława Rydzyka i jego chłopców mamy już przygotowane specjalne kaftaniki bezpieczeństwa z zamocowaną kulką do gryzienia dla znerwicowanych, czekamy tylko na otwarcie bramy przed rumetem wciąż zamykanej przed setkami złodziei głodnych mosiądzu :)
lukas7722 2015-08-05 19:46
Panowie polecam SIZER Kadzidło tam nikt was nie bedzie traktował jak psa na samym początku dostaniecie 9,5 na godz a po trzech ,miesiącach 11 zł i kierownictwo jest ok .; POLECAM GORĄCO
ta zara 2015-08-06 09:39
A to co w sizerze jest nowe szefostwo? czy może olśniło ich że pracownik to nie szmata
heniu 2015-08-06 13:29
Może i szefostwo wymaga , ale im nikt nie każe zapiepszać na 3 maszynach jak u wacka . W Sizerze nikt ich nie robi ze stawką w huja .
elsizer 2015-08-10 09:02
pierdolicie panowie bzdury. Plamy na słońcu,upał na ulicy jestem z Warszawy i szukam pracy w Ostrołęce,ponieważ mój chłopak,przyszły,ma być z Ostrołęki,
Kadzidło to porażka,może olzwis? a może omis,czty jakoś tak,poradzcie bo zgłupiałam. Podobno w romecie pracują kobiety,tak czy nie,?....czy tak?
Tadeusz 2015-08-18 12:47
pracuja kobiety i co z tego.Moge wypowiedziec sie na temat tego rumetu tam traktuja osoby jak szmaty albo jeszcze gorzej NIE SZUKAJCIE TAM ROBOTY bo bedziecie z szmato zapierdalac jak glupi za najnisza stawke a ty czarny huju spierdalaj konfidencie
abcd 2015-09-28 09:59
po sposobie wypowiedzi widać, jakie osoby to wypisują, które raczej do chcących pracować nie należały. Pracuję tam i nadal nie zauważam, żeby kary dostawały osoby, które się starają, natomiast dziwnym trafem te same gęby opierd...czy, przez których inni 2 razy więcej muszą zrobić.
Nie dziwię się, że jak ktoś "na szmacie" jeździł to nic dobrego nie pisze, ale nie oszukujmy się bo dobry pracownik tego w Rumecie nie robi!!!
To fucha wyłącznie dla wybranych!!!
Oj 2015-10-05 17:34
Zapomniałeś podpisać z pozdrowieniami tępa pała albo nieudacznik
któryś z pracowników 2015-10-06 04:51
Co za ironia losu,jak macie odwagę oskarżać kogoś o donoszenie,zobaczcie co sami robicie,pora już skończyć z tą dziecinadą,ludzie opanujcię się,pozdrawiam
Do krzywonoga i obsrańca 2015-10-06 16:28
Załosne jest to ze podajecie sie za pracownikow i sami piszecie sobie pozytywne komentarze, o usuwaniu niewygodnych dla was komentarzy juz nie wspomne, nie ukryjecie faktu ze rumet to jedno wielkie szambo, gówno i tak wypłynie na powierzchnie.
Oj 2015-10-06 17:40
Prawdą jest że w którymś momencie się wyda kto jest tym anonimowym mocarzem i w tedy zobaczymy ja gówno wypłynie i kto się nim udławi. Ale poczekamy, zobaczymy.
Dr Wstrząs do rumetu 2015-11-17 18:54
Jesteście niewolnikami swojego własnego wyobrazenia o sobie, że ktokolwiek z pracownikow sie was boi poprzez wasze kary, groźby i robienie smiesznych groźnych min, popatrzcie na siebie w lustrze udając tych twardzieli co na zakładzie a zdobedziecie odpowiedz na pytanie dlaczego ludzie patrzą na was jak na psychicznie chorych myślących że są wielkimi panami i władcami swoich "niewolnikow". Prawie mi was żal...
Kamil654 2016-02-18 22:56
Panowie mam pytanie ile może zarobić programista tokarki CNC w rumecie ?.
janko sranko 2016-11-24 20:38
Ciezka praca jest w tym sizerze ?
kura 2016-11-25 12:23
tak,bardzo ciężka
janko sranko 2016-12-20 11:31
a czemu ?
Kamil656 2017-07-04 20:30
Dużo za mało. Czyli 2000 jak się sprawdzisz. No i z sobotami.
Zostaw swoją opinię o Rumet Wacław Rudzik i Wspólnicy Sp.j. - Ostrołęka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rumet Wacław Rudzik i Wspólnicy Sp.j.