brak logo

Epuro Polska Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Epuro Polska Sp. z o.o.

EPURKA 2011-02-22 00:07
Hej

Firma ciekawa pracy jest bardzo dużżżżżo wynagrodzenie godziwe
epuro 2014-09-15 19:15
Pracy od groma. Na serwisie technicznym po 12-15h dziennie. Wynagrodzenie po przeliczeniu na godzinówke mizerne. Nie płacą nadgodzin
zawiedziona 2015-03-03 11:51
Jestem bardzo zawiedziona, piękne słowa, wspaniałe obietnice, a w rezultacie fałszywi ludzie, najchętniej podłożyliby kłodę pod nogę. Nie liczcie na życzliwość, piękny uśmiech oznacza- wyssę to na czym mi zależy i (usunięte przez administratora)Cię do śmieci.
nie polecam 2015-03-03 11:57
po prostu nie polecam, obłuda
była 2015-03-09 17:03
nie polecam- atmosfera koszmarna- widać że rządzi pieniądz.... ludzie się nie liczą!
Tajemnica 2015-03-17 10:46
bardzo niehonorowi ludzie pracują w zarządzie- NIE HONOROWI!
Nikita 2015-03-27 12:01
także uważam, że w firmie panuje brak życzliwości, są nastawieni na własne zyski a kontrahentów i pracowników po prostu wykorzystują. Są nieuczciwi.
dtyjetyerhe 2015-07-03 18:04
są nieuczciwi! Źle traktują klientów i kontrahentów, o pracownikach nie wspomnę nawet bo książkę można by było napisać!
Karol 2015-07-06 18:20
NIE POLECAM! omijać szerokim łukiem!
Robert 2015-08-03 17:03
Ja też nie polecam, martwią się tylko sobą... mają "gdzieś" innych, NAWET kontrahentów!!
koko smoko 2015-08-10 18:53
stanowczo omijać, pracują tam sami (usunięte przez administratora) i podkładają sobie nawzajem kłody pod nogi! NIEETYCZNI
Pracownik 2015-11-17 14:32
brak szacunku do drugiego człowieka... ehhh szkoda gadać...
neo 2016-02-21 23:23
pracuję tam 10 lat i opinie, które widzę, mnie szokują(pewnie byli serwisanci, którzy wyznają tezę- czy się siedzi czy się leży ...), dział przemysłowy- pracownik z najmłodszym stażem pracy- 3 lata, reszta od 6 do 15 lat, to chyba mówi samo za siebie,
ps. dodam tylko że zarobki serwisanta po okresie próbnym zaczynają się od 3 tys. pln na rękę...(auto,tel + komp. również ....)
leo 2016-03-10 16:47
z Waszym podejściem do ludzi macie więcej osób niezadowolonych z współpracy aniżeli tylko serwisantów
admin 2016-04-09 22:59
informacja ogólna dla użytkowników:
opinie z dnia: 2015-07-03 18:04:23; 2015-07-06 18:20:56; 2015-08-03 17:03:55; 2015-08-10 18:53:54; 2015-11-17 14:32:34
wydane zostały z tego samego adresu IP
epiw 2016-07-16 13:57
Tak, tak. Kolego neo, skad jestes? Na pewno nie oddzial P-n. Serwisanci pracujacy w Poznaniu sa regularnie zajezdzani ogromem pracy przez pewnego pana. Reszta oddzialow ma wiekszy luz. Nie opowiadaj bzdur, ze 3000 zl za jakies 270h w miesiacu to duzo. Moze dla kasjerki w Biedronce tak, ale nie dla fachwoca w naszej branzy. Pozdrawiam i zycze lepszego postrzegania swiata. Nie przez okulary 2 Panow z Poznania.
Zostaw swoją opinię o Epuro Polska Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Epuro Polska Sp. z o.o.