brak logo

Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

Wawrzka

Opinie o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta

mis 2015-05-22 07:12
Gupoty gadasz zostales zwolniony i dlatego tak piszesz za picie. Ja pracuje juz5lat i nie narzekam jak ty
nina 2015-06-04 17:40
moj maz pracuje 6 lat i zawsze dostaje pieniadze co do zlotowki,czasem z opoznieniem 2 tygodniowym alew to najdluzej.nie narzeka ani moj maz ani ja jako zona,ja polecam tego bpracodawce
ort. 2015-06-22 15:00
Chryste, dziwi ze panu powyzej nic nie pasuje skoro w zyciu nie osiagnal nawet czwótki z dyktanda w podstawowce. Ciesz sie ze gdziekolwiek przyjmuja z taka polszczyzna.
gość 2015-06-22 18:29
Tak jasne gm super sprawa- idźcie i spróbujcie miodów tam. Praca 3 miesiące potem siedzisz w domubo to tak duża firma że nie liczysz się jako osoba. Zelbet spoko nawet.
G.S. 2015-07-11 00:24
Carawelce potrzebny jest ,,mechanik''Z flo pewnie wie ,że o niego chodzi i jeszcze jedno będzie mu olej potrzebny żeby mu tryby lepiej wchodziły pozdrawiam..
hans 2015-07-21 22:38
nie wiecie jak teraz w jędrzejowie płacą
Hwds 2015-11-18 12:10
Firma bardzo w porządku, pracodawca bardzo życzliwy mąż był zadowolony a ja w szczególności, pozdrawiam właściciela
kolo 2016-01-05 00:43
Ale tu sa opinie ha ha pewnie sama kaclowa i binczarowa. Tam pracuje ha haha.pracowalem 3 w tej firmie. Ale tu co ja czytam to co z ta firma sie stalo!!!!!!!!!!!!!
gość 2016-01-09 10:39
Jak wam tak wszystkim źle to po co tam robicie??
Nie pasuje mi to się zwalniam, a nie pracuje ale narzekam jaki On to nie jest zły i chamski. bezsensu. Idźcie pracować do tych kulturalnych i dajcie żyć innym.
Nikt tam was nie trzyma na siłę
maly 2016-01-20 23:12
ha ha ha ale opinie. kogo tu sluchac. koledzy szczeze powiecie oplaci sie tam do pracy isc
pawelek 2016-01-22 20:50
ale wam zle widze.to poco tam robicie nieroby.do roboty sie wziasc. a nie wypisywac te brednie.bo widze ze zaduzo macie czasu zeby pisac te brednie!!!!!!
grzesiu 2016-01-27 21:25
Ale ktos pojechal ladnie ha ha
doda 2016-05-14 18:59
koledzy nie wiecie kto zalatwia z zelbetu robote zagranica. podobno placa po 12 euro za godzine
M 2016-10-26 15:02
Cosik musi byc w tym troszki prawdy ze nawet usuwaja komentarze.
P.S 2016-10-26 16:48
Hahaha cos w tym jest
Jan 2016-10-28 20:37
Prze goście wszystko potrafią usunąć..
Uwaga uwaga!! ludzie może i nie najgorsze zarobki w zelbecie ale jeśli chcesz przeżyć cos niesamowitego zatrudnij sie od zaraz. Rozpijesz się ze hoho spróbujesz czegos w nos poznasz życie nocne pelne kobiet pojedziesz tu i tam spróbujesz to i to a i tak twoja druga polowka o tym się nie dowie bo wszyscy trzymaja wszystko w tajemnicy trochę maszyn ale to nic zelbet dobrze placi za pracę. Nie czekaj takie atrakcje nigdzie cie nie spotkają. Powodzenia
danio 2016-11-23 20:25
firma zelbet . czeka sie 2miesiace na pensie. ubran niedaja. i same psyvholr tam robia . niepolecam tam robic
Stary 2016-12-01 23:45
A gdzie sie Lis podzial zlodziej jak go w koncu siuta zwolnil. Szkoda ze grzes sie tak pozno na nim poznal bo tracil dobrych ludzi przez niego i mu podobnych. I nadal firma oszukuje nie wyplaca na czas a jak cos yo nawet wcale tylko nara powiedza co
juzek 2016-12-23 01:43
firma smieszna. ktura poruwnuja do jakiegos teatru.ludzie tam narzekaja i dalej robia ladny teatr. luzek podobno prezes siuta.to jest dopiero klaun i marjonetka braciszka. ale kiedys juziu morde ci obija cwaniaczku nawet grzesiu ci nie pomoze . ten usmieszek ci zejdzie z geby cioto.
średni 2016-12-23 09:15
Praca ciężka, dużo godzin pracy przeważnie w delegacji. Duże budowy, niebezpieczne warunki pracy, spore oczekiwania. Należy odpowiednio dogadywać stawkę, aby być zadowolonym inaczej tydzień pracy i do widzenia. Bardzo duża rotacja pracowników zwłaszcza młodych oderwanych od spódnicy mamy wytrwali się utrzymują. Fachowcy są doceniani, ale oni znajdą obecnie wszędzie robotę, bo firma na pewno nie sprosta wygórowanym wymaganiom socjalnym. Można zdobyć bardzo dużo doświadczenia, ludzie mają czym robić. Marka znana na rynku, wiec roboty nie brakuje. Kasa- jak sobie zadbasz tak masz.
pawel 2016-12-23 15:10
slyszalem ze zaliczkowo wam placa ha ha. kiedy wy sie nauczycie uciekajcie z tej roboty tyle idnej roboty jest. i placa do 15 kazdego miesiaca.smiechu warte. macie ca cieszka prace zaplate
daniel 2016-12-31 20:44
ha hq. ludzie na swieta poeniedzy niemaja zelbet siuta .grzesiu niedlugo sam z braciszkiem bedziesz robil tylk. slarbuwka szypko wam kolo dupy zrobi juz sie postaram oto
daniel 2017-01-01 18:07
czesc wszystkim. poco wypisukecie to . przeciesz grzeciu i tak kasuje te nie korzystne opinie dla siebie.ma sie pieniadze ma sie wladze.
pawel 2017-01-05 18:59
ha ha. co gadasz ze to pan grzesiu z kasa.moze i tak.ale poczekaj czy wielki pan siuta bedzie taki zadowolony na wiosne. a szykuja sie duze zwolnienia.ha ha ludzie maja dos jego i jego kretactw
marek 2017-01-09 17:21
nie wiecie jak siuta placi teraz koledzy
Lis 2017-01-13 22:57
Znajac zycie to nie placi albo placi zaliczki hehe powodzenia
Ja 2017-01-29 21:58
Jedna dziadownia Na wypłaty niema ludzi niema. I roboty 2 tyle tyrana jak niewolniki. I robienie o 18godzin w prący
Daniel 2017-02-13 21:10
Wy tylko narzekanie. siuta płaci. Ze się spóźnił 2tygodnie i już tragedia. A ty lis zajmie się robota a nie dogadujemy pajacu.
Wielki łeb 2017-02-23 10:20
Z tego co widze to niedlugo firma sie zawinie kasa dla ludzi jak w totolotku jak masz szczescie to dostaniesz, o podwyknawcach to. Jaśnie Pan już dawno zapomnial niech sie ciesza ze maja robote i moga sponsorowac Jego biznes
Lis 2017-04-14 10:38
Ona już zawinieta jest wielki lep.na wypłaty nie ma.czeka się 3miesiace. Karty zablokowane są za swoje czeka tankowania. A o podwykonawców to nie wypowiadam się ha. Odradzam pracy w tej firmie. Chyba ze charytatywnie.pa
Ja 2017-04-29 16:57
Na wypłaty to nie ma ale kurwa dupe wozić najnowszą BMW to jest za co. Tak właśnie prezes siuta traktuje ludzi którze jebią na jego pierdolony dobrobyt. Zero szacunku do swoich pracowników którzy ciągną cały ten burdel. Ludzie jebią po 40 godzin bez przerwy a i tak prezes dzwoni że kurwa MAŁO zrobione. Każdy kto ma chociaż troche rozumu nie pójdzie pracowac w tym burdelu.
Ona 2017-05-03 11:52
Ha ha ha chyba ja wypłaty niedostal. Tylko narzekacie. Nudne jest to i tak robicie u tego kreta. Ja chciałem przypomnieć bmw to lizing. Pierwsze czeba narobić na lizing paliwo i całe kierownictwo darmozjaduw w biurze.
A powino być na odwrót być na. 1 pracowni bo robi nawszystko. Ale Grzesiu to zaczyna rozumieć ale Grzesiu trochę zapuzno. Coś ci ludzie uciekają. Narazie
Nikt i 2017-05-07 19:49
Witam wszystkich i pana Grzegorza suitę tez.czytam tak teraz tych zadowolonych Grzesiu twoich pracowników co piszą i niewiezę w to. Ty wypłaty ludzie niedajesz w terminie. Przypomnę ci coś 4lata temu chciałem zaliczkę a ty mi powiedziałeś to ile umie robisz ze odłożone niemasz .ty masz firmę 8 lat i ty na wypłaty niemasz obłożony grzesiu. To samo pytanie ci zadam. Grzechu czy robienia ludzi w bambuko się skonczyl.zycze powodzenia. A wy pracownicy tyle nienarzekajcie tylko robotę zmieńcie. Tak jak ja to zrobiłem. Pracuje w Austrii połowę mniej się osobie ale pracodawca mnie szanuje a nie traktuje jak spaliny w bmw ha ha.
Brygadzista 2017-05-10 17:26
Powoli sie mu skonczy tylko wyjda jego brudy jaka fuszerke sie odstawia na mostach. Wszystko byle bylo. Klejem do plytek naprawy robic hehe kto to widzial. Ale zdjecia sa i beda w GUNB.
A ze ludzi traktuje jak taktuje to coz zwolnic sie bo pracy wszedzie duzo i wyplata lepsza. Zreszta zone tez pewno tak szanowal jak ludzi to i jej juz nie ma hehe
:) 2017-05-11 15:56
Jaki brygadzista tak praca wykonana, a żon to niech pilnuje każdy swojej... Hehe
ijaija 2017-05-13 00:56
Co Cię obchodzi prywatne życie Grzegorza?? Chyba nie po to jest ta strona?? Ludzie ogarnijcie się!!! Wylewacie wiadra pomyj na człowieka który daje Wam pracę!! Chcecie szacunku?? A w zamian co dajecie?? Kradniecie na budowach wszystko c osię tyllo da ( wiem bo pracuje 4rok) , nie szanujecie sprzętu, tłuczecie samochody- to kosztuje.może i z wypłatami ostatnio zawala ale mimo wszystko ani ja ani żona z dziećmi nie przymieramy głodem :-/ Narzekam- nie pasuje mi- to się zwalniam a nie chodzę i gadam i gadam :-/ To też jest człowiek i czytając takie fakty o sobie też nie jest mu przyjemnie. Więcej kultury ludzie- nie pokazujcie tego że jesteście ze wsi, bo wieś z was tu wychodzi strasznie.
Nie pozdrawiam!!
Ktos 2017-05-13 22:03
Ha ha ha.obronca się znalazł.jak by był fer do ludzi to by niemal takiego zdania.niech czyta i niech wie co myślą oni.o zwełnianiu to ty nic niemow glosno. Bo już ma problem a będzie miał większy.kolega ma rację w 1.zony czyjeś zostawmy spokoju.fakt maszyny narzędzia auta my tuszem ale my NATO robimy nie siuta!!!!!!!!!!!!!!
Stary wyjadacz 2017-05-26 12:46
Syf kila i mogila to wszystko
Nieznajomy 2017-05-26 20:07
To co się tam wyprawia to jest masakra.
Robisz po 20 godzin. Zamiast dawać pracowników na budowy gdzie mają najbliżej do domu to wypierdalaja na drugi koniec Polski. Nie wypłacaja a jak wypłacaja to z 3 lub 4-miesiecznym spóźnieniem...
NIE POLECAM!
Adam 2017-06-28 21:08
Ja was ludzie nie rozumiem dlaczego ciągle w tej firmie robocie skoro jest tak źle ??!!
Arczi 2017-07-03 04:35
W tej firmie to zostaną sami kawalerowie bez przyszłości którzy nie moga znajsc kobiety i żyją robotą tacy mogą czekać na pieniądze po trzy miesiące.????
1
Nick 2017-07-21 21:18
Letni, Chamski Podryw- "1 DZIEŃ TYGODNIA"POSŁUCHAJCIE NA [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Czesc 2017-08-09 22:33
Kolego masz racje.ludzie ida z tamtad busami. Grzesiu twuj czas sie konczy.ludzie maja cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jada austria niemcy itp.mniej sie orobia i 2razy maja tyle
A nie po 17godzin. 8 godzin soboty i niedziela wolna. Panie siuta jestes bankrut juz
Zostaw swoją opinię o Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta - Wawrzka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Usługowo-Budowlana Żelbet Grzegorz Siuta