brak logo

K2 Wadowice Mirosław Kwaśny

Klecza Dolna

Opinie o K2 Wadowice Mirosław Kwaśny

... 2013-03-06 09:13
[usunięte przez admina] i tyle w temacie lepiej nie robić z nimi interesów nie wiedzą co to jest robić uczciwy biznes.
promeb 2013-11-29 15:20
Nigdy nie robić z tymi [usunięte przez moderatora] interesów!!! dostałem maszynę bez silników i zdekompletowaną . Obiecywali i przysięgali ze sprawna technicznie i kompletna
ewelina jabłońska 2017-02-23 14:16
Nie polecam współpracy z tą firmą, p. Mirosław oszust, kłamca, prostak i cham, nie odbiera telefonu a na e-maile odpisuje sporadycznie, jedyne co potrafi to obiecywać, że zapłaci, a wpłaty brak, stawki żądania,wymagania a zapłacić nie potrafi, serdeczenie odradzam, jeden wielki przekręt !!!
Maciej Jarosz 2017-03-09 17:03
Szczerze polecam firmę K2 Wadowice ! Sprowadzili mi dwie maszyny takie o jakie prosiłem, czas realizacji około 8 dni roboczych, ceny bardzo konkurencyjne, mile i uczciwe chłopaki. Wszystko na plus, polecam !
anonim 2017-03-14 13:13
Hhaha. ciekawe kto z firmy k2 wadowice napisał tą opinie, porażka!!!!
Adrian 2017-03-23 22:02
Czytałem te wszystkie opinie i szczerze balem się robić z ta firma interesów, jednak nie mogłem nigdzie znalesc maszyny która mi będzie odpowiadać parametrami i cena, zaryzykowałem. Pojechałem na miejsce firmy i... wszystko w porządku z nimi. Jak powiedzieli przez telefon o stanie maszyny tak rzeczywscie było, maszyna u mnie na miejscu od kilkunastu dni i żadnych przykrych niespodzianek. Z mojej stroiny mogę polecić !
Zadora stolarstwo 2017-03-28 21:31
Konkretna firma, szybko, prosto, na temat. Polecam
Robert 2017-04-13 22:09
Nie polecam!!! sprzedawaj odmalowane złomy byle ładnie wyglądało na pierwszy rzut oka, a o jakich kol -wiek reklamacjach nie ma mowy brak kontaktu.
mały 2017-04-25 11:56
Oszuści chamy i wieśniaki ale jeszcze ktoś ich dojedzie (usunięte przez administratora) jedne handlarzyki jak was trafie na targach to mordy obije pamiętajcie o tym
EWELINA 2017-05-09 12:31
OSZUŚCI, Brak wpłaty za wykonany transport od 98 dni!!! Odradzam współpracy!!!!
sma 2017-06-09 13:56
oszusci! omijac szerokim lukiem!
Zostaw swoją opinię o K2 Wadowice Mirosław Kwaśny - Klecza Dolna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K2 Wadowice Mirosław Kwaśny