brak logo

Intermop Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Intermop Sp. z o.o.

żenada 2015-06-20 12:13
Panie były pracowniku na P. z konkurencyjnej firmy na I / Wypisując tutaj zjadliwe komentarze osmiesza się Pan. Natarczywe komentowanie i oczernianie byłego pracodawcy jest bardzo kiepskie. Jeszcze w ten sposób, po człowieku o którym sie dużo dobrego nasłuchałem bym sie nie spodziewał. ,,Szanowni Panstwo "pojawia się w co drugiej odpowiedzi. Klient z łodzi, wrocławia i skąd tam jeszcze się wymyśli. Jedna osoba a tyle krwi napsuc potrafi. Wypisując tutaj swoje dyrdymały pokazuje Pan jak małe jajka posiada... ( tak wiem obrazam, przepraszam ale może jednak ukazuje STAN FAKTYCZNY w Pana spodniach...)szkoda że trzeba to tak napisać... Pozdrawiam, aktualny pracownik któremu ten wpis przysporzy na pewno problemów...
Admin 2015-06-25 20:22
Informujemy, iż wszelkie opinie poniżej wpisywane od tej pory będą konsekwentnie przez nas usuwane.
Nasza prawda jest najprawdziwsza i prawdziwsza od prawdy.
brunetka_3307 2015-06-28 21:48
paranoja jaką wprowadza szefowa widać, że niczego się nie nauczyła i chyba się nigdy nie nauczy
mersides 2015-06-30 21:59
A ja kocham firmę Intermop i zrobię dla niej więcej niż ode mnie oczekuje.
Nie wyobrażam sobie życia bez Intermop.
Wyasygnuję skrawek miejsca na mym ciele i wytatuuję sobie nazwę tej firmy: Intermop Sp. z o.o.
brunetka_3307 2015-07-06 21:09
chyba masz coś z głową, nie wiem jak długo tam pracujesz ale po prostu śmiać mi się chce jak czytam co napisałeś bo to śmieszne
to właśnie my 2015-07-13 20:20
Nie ma mobbingu.
Jedynie od początku bieżącego roku odeszło kolejnych dwóch pracowników.
Zostało: donosicielstwo, płaszczenie się, obrażanie innych, strach przed jutrem, stres który ożywia w nas najgorsze zwierzęce instynkty.
Dla szefowej robimy i zrobimy wszystko.
żenada 2015-07-22 10:21
Kto nie ma w spodniach ani w głowie, ten musi mieć twarde cztery litery.
Strach ma tylko wielkie oczy.
ciocia dobra rada 2015-08-23 15:08
Do pozostałych i pracujących pracownic i pracowników
Pamiętajcie dzięki komu macie pracę i z czyjej ręki macie chleb.
wujek samo zło 2015-08-24 11:36
Do coci. Niech pamięta dzięki jakim pracownikom ma luksusy i wygody. Między chlebem a luksusem jest troszkę za duży kontrast, to kłuje w oczy.

stajnia Chorzów 2015-08-24 20:35
W darowane złote zęby koniowi się nie zagląda. Niech stajenny z pracownikami ma się na baczności, aby nie zostać wyrzuconym wraz z kupą zużytego gnoju.
A kto będzie się starał, temu przychylę kawałek nieba.
zdziwiony 2015-09-07 14:58
a czego czlowieku spodziewasz sie?
VILEDA PROFESSIONAL (usunięty post) 2015-09-07 15:16
"Oferujemy produkty najwyższej jakości, które powstają od podstaw w Polsce - tu są projektowane i szyte według naszych oryginalnych pomysłów."
To jest treść z Waszego najnowszego katalogu.

Na jakiej podstawie tak twierdzicie, skoro nie stworzyliście stelaży do mopów, które macie w swojej ofercie:

VILEDA PROFESSIONAL powstała w 1948r:
Wasz mop Sprint II - to podróbka VILEDA COMBI SPEED
Wasz mop MMZ - to podróbka VILEDA ULTRAMAX
Wasz mop z literką U - to podróbka VILEDA ULTRA SPEED

VERMOP GMBH powstał w 1927r:
Wasz mop MDD - to podróbka VERMOP TWIXTER
Wasz mop Sprint I - to podróbka VERMOP SPRINT PLUS
Wasz mop Sprint II - pasuje do VERMOP CLIPPER

NUMATIC HAERSON powstał w 1969r:
Wasz mop TIC - to podróbka mopów do stelaży NUMATIC NM2 i NM3

ECOLAB powstał w 1923r:
Wasz mop PRZESUW - to podróbka mopa ECOLAB BLIZZARD
Wasz mop KIESZEŃ - to podróbka mopa ECOLAB RASSANT

Nieudolność Intermop w tworzeniu własnych projektów i systemów sprzątania polega na kopiowaniu produktów wiodących marek zachodnich, które istnieją od ponad 80 lat.
Nie przywłaszczajcie sobie czyjejś inwestycji i kreatywności do swojego marnego działania na rynku w Polsce. To nie są Wasze oryginalne pomysły, tylko podkupione wcześniej produkty i na ich podstawie wykonywane "od podstaw w Polsce".
żenada 2015-09-07 20:55
No no tylko patrzec jak nam bedzie kazac usunac te wiadomosc i znowu zastraszone psiaki beda merdac ogonami. Dzieki!
bagno 2015-09-08 00:03
Opinia negatywna, nie wime na czym polega fenomen tej firmy ale okropnie niszczy ludzi. Psychicznie czlowiek tam nie wyrobi.
zgodny 2015-09-08 08:59
zgadzam sie z "bagno". Sama dzialnosc to osobna spraw ale jak czlowiek jest tam poniewierany to druga.
mirafioli 2015-09-08 09:01
A ja mam znaczek konia. Chyba, że chcesz reklamować firmę i za to dostajesz profit.
bagno 2 2015-09-08 09:12
Również daję opinię negatywną dotyczącą pracy w tej firmie. Praca na jakimkolwiek stanowisku kończy się wyniszczeniem zdrowia psychicznego. Człowiek musi robić sam cuda aby klienci byli zadowoleni nie mając żadnych narzędzi pracy.
producent obuwia 2015-10-02 08:58
adidas i adidos
reebok i rebok
więc o co wam chodzi.
SMILE 2015-10-02 23:25
Nie rozumiem , firma w miarę ok, szefowa fajna babka.Dajcie już spokój
Jarząbek 2015-10-11 20:38
Łubu dubu
Łu bu du bu
Niech nam żyje Prezes naszego Klubu
Niech żyje nam!

To mówiłem ja, ZELANDO.PL
chętny do podjęcia pracy 2015-10-12 08:45
Myślę o podjęciu pracy w Intermop i proszę o prawdziwe i niezakłamane odpowiedzi ludzi którzy tam pracują. Szykan od byłych nie czytam.
Słyszałem że dużo ludzi odeszło lub ich zwolniono nie wnikam w to i może są wolne miejsca pracy. Pracowałem w Medi****ept i znam rynek.

Mogę pracować w terenie wybranym w Polsce (szpitale, oświata, horeca itd)
Jakie programy stosuje firma dla PH (CeReM; WF MAG; Preseller lub jakie?)
Co daje firma dla PH: samochód, laptop, telefon, co jeszcze?
Kto płaci i rozlicza amortyzację?
Ile jest osób w dziale handlowym?
Kto sprawuje pieczę na działem i kto rozlicza PH?
Czy osoby decyzyjne są kompetentne i otwarte w działaniach?
Czy są prowadzone szkolenia i wyjazdy integracyjne?
Jakie są stosowane motywacje dla handlowców?
Jaka jest stawka podstawa i jaka premia?
Jeżeli zostanie wypracowany limit sprzedaży to jaki procent od nadwyżki obrotu/zysku/marży?
Jakie są minima obrotów do wykonania dla przydzielonego rejonu i zakres obowiązków?
Kto weryfikuje aktywność i sprzedaż PH?
Z kim najlepiej prowadzić rozmowy aplikacyjne?

Dajcie prawdziwą odpowiedź bo dużo dobrego słyszałem o tej firmie.
INTERMOP 2015-10-12 20:18
Osoby zainteresowane pracą w Firmie INTERMOP, proszone są o osobisty kontakt. Rekrutację przeprowadzać będzie Pani Prezes Firmy.
PREZES ZARZĄDU 2015-10-18 20:12
Coś wam się poknociło INTERMOP albo nie wiecie co piszecie.
Jesteście Spółką z ograniczoną odpowiedzialnością. Prezes Zarządu albo Dyrektor Zarządzający to najwyższe stanowisko w hierarchii firmy u was, który odpowiada bezpośrednio przed właścicielem firmy i jest rozliczany w zakresie realizacji postawionych celów.
Więc kto w końcu będzie tę rekrutację przeprowadzał? Wiecie kto za co odpowiada czy nad wszystkim czuwa gospodarz domu i o wszystkim decyduje na stanowisku "Prezes Firmy". Co to za bzdury.
Pozostali nowi i starzy pracownicy czyje polecenia wykonują i czyje nakreślone plany realizują?
bardzo dobra firma 2015-10-26 15:25
Pracowałam w tej firmie INTERMOP wiele lat i nie ma lepszej. Super Menadżer, super babki. Szkoda że już nie mogę dalej tam pracować.
INTERMOP 2015-10-27 12:00
INTERMOP najlepsza firma w Polsce, również popieram moją przedmówczynię.
Zespół zgrany, Właścicielka super, finanse zadowalające.
Jednym słowem tylko pracować a będzie dane.
mile zaskoczenie 2015-10-28 10:36
a ja pracujac miesiacami w firmie Intermop teraz codziennie siadam na sedesie i patrze co mi wyjdzie z pracy w tej firmie
Prawda 2015-10-30 09:12
Firma nie ma menadżera, nie ma dyrektora handlowego nie ma nawet kierownika magazynu... Jak prosperuje? Jest to firma jednoosobowa
prawdziwsza prawda 2015-11-12 14:48
a po komu takie stanowiska i ludzie, jest byly menadzer z ktorym sie w kazdej chwili dogadzasz i jest wszystkim pomocny, jest pani ksiegowa nad wszystim czuwajaca i ogarniajaca, jest kilkanascie kamer i osoby w nie wpatrujace sie
pracownik 2015-11-16 09:50
Firma Intermop, atmosfera i Pani Prezes Firmy na najwyższym poziomie. Bardzo dobrze się pracowało.
większa kontrola 2015-11-18 17:55
A mnie nie przeszkadzają kamery, stały podgląd na komputerze, monitoring maili przychodzących i wychodzących, GPS w samochodzie i w du---ie.
Zgłoszę projekt do menagera, aby zakupił jeszcze dyktafony do nagrywania spotkań z klientami i przenośne kamery, to potem będziemy wszyscy analizować, podpatrywać i uczyć się.
I uważam, że szefowa to i tak fajna babka.
niezadowolona-y 2015-11-27 11:04
hej mopiki
chce poczuc sie zaszczycona-y jak Pan P i dostapic wyroznienia w postaci podania mojego imienia i nazwiska na waszej stronce ze juz nie jestem pracownikiem waszej firmy to byl dla wszystkich zaszczyt tam pracowac
mopiki powinny szanowac wszytkich
INTERMOP 2015-12-01 11:58
Stres jest najlepszym motywatorem do pracy. Jeżeli ktoś sobie nie radzi z jego niwelacją i przetworzeniem w sukces to nie ma czego szukać w naszej Firmie.
GOŚĆ 2015-12-03 23:47
Kto to wyymyslił? od kiedy stres motywuje do lepszej pracy? motywacją jest mozliwość awansu , lepsze wynagrodzenie , ale nie stres!!stres działa zawsze destrukcyjnie , w nic innego nie da się go zamienić.
brunetka_33 2015-12-15 13:10
jak pracowałam to doprowadzili właściciele do mojego zwolnienia a potem stali wiecznie pod moim blokiem abym wróciła spowrotem, tego stresu już nikomu nie życzę
kto tam chce pracować niech pracje jego wolny wybór po latach sam sobie odpowie czy warto było
osobiscie nikomu nie polecę tej firmy do pracy
pracus 2015-12-15 18:13
Zarobki sa przyzwoite, placu księgową na czas a z wyjazdów /delegacja/ wyplaca jeszcze ok 30zl to można policzyć ile dodatkowo jest do pensji i ile można dorobic
niepracujący 2016-01-27 15:58
Proszę usunąć moje dane osobowe z waszej strony internetowej w zakładce "kontakt" ponieważ nie życzę sobie abyście na moich plecach prowadzili dalej działalność.
Dajcie szansę nowym pracownikom do wykazania się.
niepracująca 2 2016-03-22 12:39
Firmę można stawiać za przykład ,, jak nie zarządzać". Zniszczy każdego.
Szkoda, bo praca nie była zła.
Olbrzymi potencjał który można by rozwinąć gdyby się szanowało i doceniało ludzi.
Każda nowa osoba ma nadzieję że tam coś osiągnie wnosi sporo, i zostaje wyciśnięta jak cytryna. I tak to będzie do pchane do przodu. Smutne.

Ani nie odradzę ani nie polece. Zastanówcie się 2 razy.
PO PROŚBIE 2016-04-15 19:59
WRACAJCIE WSZYSCY KTORZY PRACOWALISCIE!
SZEFOWA ZMIENILA SIE O 180, BEDA NOWE KOMPUTERY BEZ PODGLADU I PODSLUCHU, PRACOWNICY MAJA 5 SAMOCHODOW DO DYSPOZYCJI, SZKOLENIA BEZPLATNE I WYJAZDY INTEGRACYJNE ORAZ PELNA OPIEKA PSYCHOLOGOW BIZNESU, KSIEGOWA NIE WTRACA SIE DO NICZEGO, WYSOKIE WYPLATY. JESTESMY PONOWNIE FIRMA KTORA WYZNACZA JAKOSC W POLSCE.
WRACAJCIE, WRACAJCIE, WRACAJCIE !!!
WSZYSTKO ZMIENILO SIE O 180 !!!
Psychiczny 2016-04-19 18:27
Na rozmowie powinno padać pytanie. Czy lubisz stres? Najlepiej ciągły i duuużo dużo! I czy masz własne zdanie i pomysły. Jak masz to źle. Jak nie masz to też źle! Generalnie zawsze wszystko źle!
szemrana firma 2016-05-16 21:04
Co to za firma ta firma Intermop? szkoliłem niejakiego BM w bytomskiej firmie, pracował przez 3 miesiące i wrócił z wiadomościami wyciągniętymi spowrotem. Odszedł, zwolnił się, zwolnili pracownika i wraca.
Tak się wyciąga tajemnice innych firm i inni pokrywają koszty wyszkolenia pracowników.
WRACAJCIE WSZYSCY KTÓRZY PRACOWALIŚCIE !!! Ale bzdury.
Intermop sam projektuje mopy i szyje według własnych oryginalnych projektów.
Pokażcie choć jeden niepodpatrzony i nie skopiowany.
Bywalec 2016-05-17 20:42
Czytając powyższe wiadomości dochodzę do wniosku, że warunki pracy w dziale handlowym bywają trudne.
Wiem jednak, że są w firmie osoby, które dbają o dobre imię zakładu i robią wszystko, aby zapewnić sprawną i kulturalną obsługę klienta. Mnie zawsze dobrze traktują; wiele artykułów można kupić z dnia na dzień.
Pozdrawiam wszystkich pracowników; życzę wiele radości i ciągłego uśmiechu na twarzy.
Uśmiech na twarzy 2016-05-18 15:10
To nigdy tam nie zagości.
Bywalec 2016-05-19 17:16
Już gości. Znam co najmniej trzy pogodne osoby w dziale handlowym / sekretariacie:)
Katowice 2016-05-21 17:02
Bywalcu czyli pracowniku, kto Ci kazał pisać te bzdury. Moi kierowcy wiecznie czekają z fakturami aż magazyn im coś wyda a potem chodzą jakieś korekty robić i widzą jak jeden naskakuje na drugiego bo coś sie nie zgadza, wtedy uśmiechów nie ma bo załadunki trwają.
Węgrzce k. Krakowa 2016-05-22 17:02
Zgadzam się z przedmówcą. Praca w tej firmie (jak zwykle nazwa zapożyczona i podpatrzona od istniejącej tureckiej firmy o tej samej nazwie, ale za to z większym doświadczeniem i własną myślą technologiczną, która istnieje dłużej niż niejaki Intermop z Chorzowa i o dziwo zajmuje się produkcją m.in mopów) jest dla ludzi, którzy dadzą sobie wmówić wszelkie kłamstwa dotyczące bzdet jakie wypisujecie w treści zakłamanego katalogu Waszych podróbek rodem made in Poland. Nic nie potraficie sami zrobić oprócz podpatrywania i przywłaszczania sobie czyjejś twórczości pisząc i rozpowiadając, że jesteście jedynym, polskim producentem. Nawet nie wiecie ilu jest polskich producentów profesjonalnych mopów i sprzętu, sprzętu którego Wy nie produkujecie. jesteście nieudacznym podrabiaczem według własnej marnej jakości szmatek, które nazywacie mopami. Wszystkim pracownikom tam pracującym życzę otwarcia oczu i poznania produktów które tam produkujecie i porównanie kto je przed Wami wymyślił i wprowadził do sprzedaży w Europie i Polsce. Jeżeli o tym wiecie i robicie to świadomie to znaczy że jesteście zastraszeni albo co gorsza nieświadomi mizerną Waszą wiedzą w branży.
pracownica na akord 2016-07-07 18:43
Dziękuję rządowi polskiemu że uchwalił 12zł na godzinę i nasza fajna babka szefowa będzie nam godziwie płaciła nie jak niewolnikom za przyzwoleniem ksiegowej. Ta fajna babka będzie nam płaciła godziwie. Bo gdyby nie Merida to nic byśmy nie szyły.
Wilk 2016-09-18 19:55
Potrzeba nerwów ze stali. Nie wolno się z nikim zaprzyjaźnić, nie wolno się przejmować. Tam człowiek człowiekowi wilkiem.
lala 2016-10-31 13:01
zgadzam się @cegla z krytyczną opinią która jest opinią pozytywną
baba 2016-11-05 11:36
W nic nie wierzymy tak krytycznie jak we własne pochlebstwa
problem 2016-12-21 01:34
spadła mi kropla wody z waszej ścierki na posadzkę lastriko zabezpieczoną polimerem miękkim na bazie kopolimerów twardych, czym to usunąć, którą waszą szmatą naszywaną automatycznie, tkaną krzyżowo czy naszywaną ręcznie? Które pętelki zbiorą i zniszczą bakterie i roztocza bardziej te otwarte czy skrętne naprzemiennie tkane strzyżone?
Zostaw swoją opinię o Intermop Sp. z o.o. - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermop Sp. z o.o.