brak logo

Anbud Andrzej Pogrebniak

Białystok

Opinie o Anbud Andrzej Pogrebniak

anonim 2011-09-16 08:57
Nawet doświadczyłem na własnej skórze, do dziś dnia nie mam wypłaconych mi zaległych pensji, mianują się prezesami a z ludźmi nie umieją rozmawiać, możesz sobie chłopie dzwonić do upadłego a nikt nie odbierze lub co gorsza wyłączy telefon. ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-10-14 01:50
Stanowczo odradzam prace w tej firnie , ( usunięte przez administratora ) NIE BĘDZIE NA PEWNO !!!!!!!
abc 2011-10-14 02:49
Firma bez jakiegokolwiek sprzętu , na każdej budowie ten sam problem - ( usunięte przez administratora ) W tej firmie nie ma już fachowców bo nikt nie lubi robić za darmo.
1234 2011-10-16 13:24
Dzisiaj dostałem informacje że pogonili anbud z następnej roboty w Olsztynie i ze Szczecina też chłopaki zjechali - OCZYWIŚCIE POWÓD ZNANY-BRAK WYPŁAT.( usunięte przez administratora ) Dla zainteresowanych spotkaniem z panami prezesami chętnie podam adres-komornikowi już podałem.
1234 2011-10-16 13:29
ANBUD ( usunięte przez administratora )nie płacą ludziom za wykonaną pracę !
123 2011-10-18 07:20
( usunięte przez administratora )-oddajcie ludziom ciężko zarobione pieniądze .Bo sprawiedliwość i tak was dopadnie - JESTEŚCIE ( usunięte przez administratora )którzy nie odbierają telefonów .NA CO WY LICZYCIE( usunięte przez administratora )że ludzie darują wam tyle kasy !
killer 2011-10-19 10:48
Mi także te pedały nie zapłaciły wypłaty , gdyby ktoś się do nich wybierał chętnie się podłącze żeby wyrwać im serce .
okradziony 2011-10-24 10:37
Ludzie ten cały [usunięte przez moderatora] anbud to ( usunięte przez administratora ) co się mianowali prezesami i paru pracowników z łapanki !!! Dziwie się że ktoś daje tym ( usunięte przez administratora )
życzliwy 2011-10-26 02:58
Witam wszystkich poszkodowanych i zdesperowanych. Znam adresy i miejsce przebywania obu tych \"prezesów\". Zapraszam! Razem i wspólnie będzie nam raźniej! Dość już naszego czekania, mamy chyba swoją cierpliwość...
anonim 2011-10-27 11:41
Kolego bardzo proszę podaj ich adresy do publicznej wiadomości , myślę że większą grupą zdziałamy więcej !
975 2011-10-27 11:53
Chłopie jedz do miejscowości Łapy tam remontują swoją hale, i tam urzęduje( usunięte przez administratora )Na jutro skombinuje dokładny adres .
anonim 2011-10-31 11:00
Anbud to faktycznie firma( usunięte przez administratora ). Że nikt jeszcze nie dobrał się im do( usunięte przez administratora ), dziwię się .
anonim 2011-11-07 15:56
Nie wiem Panowie my pracujemy dla nich juz ponad trzy miesiace i jak narazie za wykonane prace nie ma problemu z pieniedzmi. Powiedzcie od samego poczatku Wam nie placili? Czy dopiero po jakims czasie przestali?
anonim 2011-11-08 12:21
Przez pierwsze trzy miesiące też mi płacili, a przez następne zwodzili z wypłatą . Chłopie uciekaj z tego [usunięte przez moderatora]puki jeszcze nie narobiłeś sobie długów. Nie daj się zwieść dobrej nawijce [usunięte przez moderatora]- to największa menda .Znam co najmniej 10 chłopaków którym anbud zalega od kilku do kilkunastu tysięcy złotych .
anonim 2011-11-08 12:26
ANBUD [usunięte przez moderatora] TO ZŁODZIEJE NIE PŁACĄ PIENIĘDZY ZA WYKONANE ZLECENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-11-08 12:30
Ostrzegam wszystkich podwykonawców ANBUD nie płaci za wystawione faktury !!!!!!!!
anonim 2011-11-08 13:27
OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!! ANBUD [usunięte przez moderatora] TO ZŁODZIEJE - TA FIRMA NIE płaci swoim pracownikom wypłat .
anonim 2011-11-08 13:31
ANBUD TO FIRMA KTÓRA nie płaci wypłat tam [usunięte przez moderatora] za darmo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-11-08 13:38
Kolego [usunięte przez moderatora]nie zapłacił wypłaty nawet swojemu bratu który pracował w jego firmie , więc o czym tu gadać .Ta firma nie płaci pieniążków .
anonim 2011-11-08 13:45
Panowie którzy zatrudniliście się u [usunięte przez moderator] TEŻ ODCZUJECIE Z CZASEM TO CO MY NA WŁASNEJ SKÓRZE ! A ZACZNIE SIĘ OD NIE TERMINOWYCH WYPŁAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poszkodowany 2011-11-09 02:12
Witam wszystkich poszkodowanych!!!!!!!!!!! Minął kolejny miesiąc i znowu żadna ze złożonych obietnic co do płatności nie została dotrzymana. Zachęcam do złożenia wizyty na stronie uwaga.tvn.pl tam przyjmą każde z naszych zgłoszeń, ogłośmy całej Polsce tą żałosną firmą, która [usunięte przez moderatora] ludzi. Nie jesteśmy pierwsi i ostatni. W Szczecinie pracują ludzie, którzy też zostali oszukani przez tą firmę jakieś dwa lata temu. Para przerwać ten proceder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaa 2011-11-09 02:17
To poczekaj jeszcze trochę, u nas też z początku nie było problemu z płatnościami, a później się zaczął cały cyrk. Nieodbieranie telefonów w dniu rzekomych terminów płatności. Uciekaj chłopie póki czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-11-12 08:11
Firma Anbud podobnież istnieje od 8 lat. Nie wiem jak to się stało że tyle lat istniała. Na czas obecny wypieła się na płatników. Jest winna wielu ludziom mase pieniędzy. Nie reaguje na telefony. Konflikt z prawem miała już prowadząc inwestycje na Rafinerii Gdańskiej. Obecnie nie posiada fachowców. Nie ma kto u nich robić ponieważ są nieuczciwymi płatnikami którzy [usunięte przez moderatora] duże bezrobocie i obiecują każdemu nowoprzyjętemu pracownikowi dobre zarobki. Nie interesuje ich budowa w formie pracy lecz zysk po zakończeniu budowy i na tym żerują. Osobiście odradzam współpracy z firmą Anbud jeśli nie chcesz się wpakować w długi.
poszkodowany 2011-11-13 11:37
DO administratora - PROSZĘ nie usuwać naszych wpisów , ponieważ są w stu procentach wiarygodne i potwierdzone nie zapłaconymi fakturami i wieloma świadkami . Proszę nam uwierzyć ANBUD [usunięte przez moderatora] TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!
komornik 2011-11-19 11:02
Miałem wątpliwą przyjemność świadczenia usług na rzecz firmy anbud i za wykonane zlecenie zapłaty nie otrzymałem do dzisiejszego dni . Prezesi firmy pan [usunięte przez moderatora] unikają kontaktów z moją firmą i nie odbierają telefonów . Tak nie zachowują się w dzisiejszych czasach szanujący się i dobre imię swojej firmy biznesmeni.Postaram się nagłośnić tę sprawę w mediach - ponieważ widzę po ilości wpisów że nie jestem jedynym oszukanym -okradzionym przez ANBUD .Proponuje wszystkim poszkodowanym o pilne składanie pozwów do sądu , a komornik z pewnością szybko spełni swą powinność.
komornik 2011-11-19 11:30
Panowie prezesi miejcie chociaż trochę godności i oddajcie ludziom ich ciężko zarobione pieniądze , oni też mają rodziny i dzieci .Jak wam nie jest wstyd co z was za ludzie .Robicie super reklamę swojej firmie- FIRMIE [usunięte przez moderatora]!!!!! Odradzam współpracę z tą firmą !!!!!!! Tą firmą powinny zainteresować się odpowiednie organy . Jeżeli pracujecie w tej firmie to bójcie się o każdą następną wypłatę .
anonim 2011-11-19 11:56
Ludzie jak w dzisiejszych czasach można nie płacić za wykonaną pracę -- jakieś chore klimaty co to za firma z kąt to badziewie wypełzło - [usunięte przez moderatora]! Goście bez klasy , albo niezłe cwaniaczki. Panowie trzeba wyrywać takie chwasty !!
anonim 2011-11-20 11:00
SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koparka 2012-01-04 09:54
Nie zaplacil mi za kopanie koparką. Nie odbiera tel. Nie czekam dluzej idę do sądu. Jak ktoś chce cokolwiek dla nich robić to tylko kasa z góry, bo potem będzie ciężko z odzyskaniem.
poinformowany 2012-03-03 12:07
Niedawno dowiedziałem się,że Pan [usunięte przez moderatora] został sam w swojej firmie. Pan [usunięte przez moderatora]nie jest jego pracownikiem od końca ubiegłego roku. Właściciel wycofuje się z branży i próbuje pozacierać wszelkie ślady. Drżyjcie wierzyciele!
gość 2012-03-12 10:56
Jak na razie chłopaki cieszą się zdrowiem i mają wszystkich wiadomo gdzie, ani myslą oddać kasy poco? Sami będą mieć więcej, ciekawe czy ktoś podał ich już do sądu? Mają system taki, nieodbierać telefonów w razie problemów bieda sama się uśpi, zwalać winę na wszystkich oni są zawsze w porządku, każdy to dla nich tlen obojętnie czy to pracownik, czy dyrektor jakiejś innej firmy. Mają masę pomysłow jak zrobić interes ( niezapłacić ).
syzyf 2012-04-26 22:21
te pozytywne opinie to chyba sam jego mosc Pan [usunięte przez moderatora]pisal by jeszcze ratowac dobre slowo swojej firmy,ktorego tak naprawde nigdy nie bylo.nie wiem czy w tym kraju zjadzie sie jeszcze jakis naiwny czlowiek by pracowac dla tej bandy [usunięte przez moderatora](szczerze w to watpie) :) pozdrawiam i zycze wszystkim odzyskania pieniedzy od tych dzentelmenow(zreszta ja tez mam cicha nadzieje ze wkoncu odzyskam moje pieniadze)
ben akiba 2012-05-15 16:00
Kolego ile dostałeś od [usunięte przez moderatora]żeby tak napisać?Ja mogę powiedzieć coś więcej na jego temat.Na ostatniej jego robocie w Szczecinie nie jest jeszcze rozliczony z chłopakami którzy odeszli od niego w sierpniu i wrześniu nie mówiąc o tych co pracowali do końca kwietnia tego roku.Dziwię się też,że Vistal i Erbud ,wiedząc jak jest tzn.że pracują u niego ludzie [usunięte przez moderatora] godził się na to,ale takie mamy niestety prawo w tym naszym kraju-wszyscy wiedzą ale nikt nie wie i tak tacy oszuści żyją w luksusach ,a uczciwie pracujący nie mają na życie.TAKA JEST PRAWDA O [usunięte przez moderatora] DLA MNIE ZAWSZE BĘDZIE WIELKIM OSZUSTEM!!!!!!!!!
golas 2013-02-16 04:47
to sa byli celnicy..... :) co teraz robia biznes
Zostaw swoją opinię o Anbud Andrzej Pogrebniak - Białystok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anbud Andrzej Pogrebniak