brak logo

J.Bernal Automation Józef Bernal

Katowice

Opinie o J.Bernal Automation Józef Bernal

Gość 2012-01-22 17:29
Bardzo dziwne - \"poszukiwałem\" , \"wiedziałem\" mniemam że jesteś mężczyzną a podpisujesz się jako AGATA czyli kobieta, jakoś mało wiarygodna ta twoja opinia.
jola 2016-03-21 11:07
Stefcia jestes super,rowniez sie zgadzam
ta druga 2016-03-21 11:40
nie polecam
Tomasz 2016-06-25 20:46
Drogie Panie, wygląda na to że Wasze wpisy to działania nieuczciwej konkurencji albo jakaś inna "dziwna" działalność. Współpracowaliśmy z firmą Bernal Automation i jest to jak najbardziej profesjonalna firma. Pozdrawiam kierownictwo firmy.
JB 2016-06-25 20:53
Droga Stefciu nie wiem kim jesteś ale w naszej firmie Ciebie nigdy nie widzieliśmy, tego jestem pewien. A tak na marginesie - zajrzyj czasem do Słownika Języka Polskiego. To samo tyczy się koleżanki "Joli".
JB 2017-01-25 14:55
Lokalizacja się jak najbardziej zgadza drogi Hansie.
Firma była w Zabrzu, teraz siedziba wg CEIDG jest w Rajczy, a od 2016 roku działa oddział Bielsko-Biała.
Nie ma w tym raczej nic dziwnego. Chaotycznej reszty nawet nie komentuję, szkoda czasu.
Adam Hanuszkiewisz 2017-01-28 23:30
A gdzie jest teraz firma, bo wg google to nadal widmo.. Ma jakąś siedzibę?
H&V 2017-02-20 20:28
Panie Bernal,mam dla Pana oferte ale tylko i wylacznie osobiscie (trudno opisac projekty telefonicznie). Ma Pan jakies biuro albo cos?
Andrzej 2017-04-26 22:26
Firma Bernal to jakieś widmo. W Zabrzu już dawno tej firmy nie ma. Podobno ukrywa się przed byłą żoną i Urzędem Skarbowym :)
Andrzej 2017-04-26 22:27
Odpisujesz sobie czy komu? Bernal..
Andrzej 2017-04-26 22:29
Nie ma, nadal się ukrywa.. Co już samo w sobie daje do myślenia
JB 2017-04-27 10:07
Andrzeju,
Nikt się nie ukrywa, firma działała, działa i będzie działać.
Wszystkie dane kontaktowe są dostępne publicznie, zerknij wyżej lub na stronę internetową firmy Bernal Automation.
Zachęcam do kontaktu w każdej sprawie, także tych "trudnych".

Wpisy twoje oraz osób typu Adam Hanuszkiewicz wyglądają na działanie nieuczciwej konkurencji i są raczej średnio merytoryczne.
To jest portal z opiniami byłych pracowników oraz informacjami dla przyszłych potencjalnych pracowników.
Myślę że raczej nie jesteś byłym pracownikiem, bo podałbyś jakieś szczegóły dotyczące okresu zatrudnienia w firmie. Jeżeli jesteś niedoszłym pracownikiem, cóż, widocznie z jakiegoś powodu nie zakwalifikowałeś się jako osoba do stworzenia naszego zespołu.

Jeszcze raz zachęcam do kontaktu, najlepiej za pomocą konwencjonalnych środków typu poczta elektroniczna lub telefon, a także osobiście w siedzibie firmy.
Zostaw swoją opinię o J.Bernal Automation Józef Bernal - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Bernal Automation Józef Bernal