brak logo

3p- Projekt Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Prokop

Pacanów

Opinie o 3p- Projekt Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Prokop

SŁAWEK 2014-12-02 18:56
PRACUJE W TEJ FIRMIE OD 2 MIESIĘCY, BARDZO POLECAM. DOBRE WARUNKI PRACY. ZAJMUJE STANOWISKO MONTERA
Klient 2015-03-30 10:30
Nie polecam współpracy. Bardzo złe relacje handlowe.
Michał 2015-04-19 17:35
Bardzo duże doświadczenie i wiedza techniczna w zakresie konstrukcji aluminiowych. Polecam.
Konkurencja 2015-04-21 09:16
Trochę za tanio robicie. Może się zrównajcie z resztą...???

Pozdrawiam.
Alicja B 2015-05-01 20:19
Z tego co wiem od męża, który pracuje w tej firmie, szef wymagający ale troszczy się o ludzi i za to go szanują...

Powodzenia życzę.
Wodzu 2015-06-25 17:55
Robiłem, robię, robił będę mam nadzieje. Pozdrawiam
X 2016-01-24 22:55
Burak,oszust,Ja jako inwestor wiem co pisze jak trzeba zacząć ,jest są w pracy dwa dni może tydzień i znikają a przy okazji jest f-vat Nie polecam termin do lutego ale za rok!!inteligentny oszust
lokaty 2016-01-25 20:10
pracowałem w tej firmie i potwierdzam tak sie kreci tu tydzien i zaliczka i nowy tydzien nowa budowa
Wiktor T. 2016-02-18 20:38
Mam zamiar się zatrudnić w tej firmie, z rozmowy z jednym z pracowników wynika że nie jest źle. A do kiedy tam pracowałeś??? Ja mam informację z początku lutego 2016 rok.

Pozdrawiam
Klient 2017-03-28 15:48
Piszę jako klient. Odradzam współpracę z tym panem. Kretacz i kombinator. Dotrzymanie terminu u niego jest niemożliwe, chyba że się mu da parę dodatkowych miesięcy!!! Pierwsze wrażenie i rozmowa - niby super, później coraz gorzej, nerwy mi przy nim już puszczały bo w niczym nie widział problemu.
Adam 2017-03-31 20:59
Witam. U mnie tydzień po terminie ale warto było zaczekać na efekt.
Tomasz 2017-04-03 11:41
Wiem jak działa ta firma, rozgryzłem ich przez 8 lat współpracy. Mniej więcej tak to działa: udajesz że płacisz to oni udają, że pracują.
Tomasz.
Damian 2017-04-24 20:02
Mają tyle pracy że ciężko się doprosić.
Wojtek 2017-05-04 22:19
O.K.
Marek 2017-06-29 13:58
PRZESTRZEGAM przed rozpoczęciem współpracy z firmą 3p Projekt. Jako inwestor potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie, zwłaszcza użytkownika "Klient" z 2017-03-28 15:48:04. Mam dokładnie takie same doświadczenia. Dodatkowo właściciel nie pojawia się na ustalonych wcześniej spotkaniach, kombinuje, kręci, zmienia ustalenia. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z tak nieodpowiedzialnym podejściem do współpracy. Szczerze odradzam.
Ja 2017-07-02 05:43
Uwaga. Ostatnio widziano go w towarzystwie znanego oszusta z firmy PLASTMOT Zator. Jednak nie dał się mu naciągnąć co Mareczku. Pisać można wszystko. Więc piszę. Okradaj kogoś innego Zatorska mędo.
Zostaw swoją opinię o 3p- Projekt Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Prokop - Pacanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 3p- Projekt Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Paweł Prokop