brak logo

eBanknot Polska Grupa Kapitałowa Sp. z o.o. Sp. komandytowa

Michałowice

Opinie o eBanknot Polska Grupa Kapitałowa Sp. z o.o. Sp. komandytowa

Maryla37 2017-08-06 12:55
Najlepszą fuchę to mają analitycy w głównej centrali tak słyszałam.
I proszę o pomoc - czy szkolenia na doradców do placówek są regularne, czy indywidualnie ustalane.?, i czy zawsze w Warszawie?
1
Elanet 2017-08-10 12:24
Polecam:)
Pełna kultura pracy.
1
Ziom 2017-08-16 06:11
W jakiej branży masz tak ze jak zrobisz plan w 80 % to dostajes jakąś kwotę premi ?? W żadnej bo Jest to mało mobilizujace.
Basia 2017-08-16 06:14
Mam pytanie czy sa osoby które pracują w tej firmie i mogą coś więcej powiedzieć o wypłaci o etacie i o atmosferze ??
1
Zosia. 2017-08-19 22:57
Nie polecam tej firmy nikomu.
W tej firmie nie zarobicie dobrych pieniędzy.Rotacja w biurze jak i windykacji ogromna.
1-2 miesiące i następny pracownik.Tak w kółko w każdym oddziale.
3
Arczi 2017-08-20 09:25
W windykacji terenowej może i i trzeba się na pracować i jest dużo jazdy ale za to wypłata też jest dobra. polecam ludziom którzy chcą pracować i nieźle zarobić .
2
Ross 2017-08-20 12:54
Całkowicie rozumiem osoby, którym nie udało się uzyskać pracy,
ale to nie jest powód żeby na łamach portalu wypisywać takie brednie i fałszywe informacje.
1
Basia 2017-08-24 06:06
A jak z rozmową kwalifikacyjną ? Jak ona się odbywa i czy długo się czeka na odp ?
Andrzej 2017-08-24 13:37
Miałem rozmowę jakiś czas temu. Niby z prezesem wszystko było uzgodnione kalkulację ile mogę zarobić przy danym zaangażowaniu miały zostać wysłane mailowo aż tu 0 meila prezes nie odbiera telefonów. Więc taka to firma. Nie polecam.
2
Agatka 2017-09-11 16:07
Czy ktoś wie , czy potrzebują doradców w Pile? I czy koniecznie trzeba być po bankowości? Pracowałam w ubezpieczeniach.
natalia 2017-09-11 18:19
Słyszałam wiele o firmie i złożyłam cv a obecnie czekam na info o rozmowie. Może kilka informacji dowiem się przed rozmową?
Becia 2017-09-12 09:29
Hej ile mozna zarobic na poczatek na infolinii i ile sie dostaje za obsluge iklienta bo jest taka opcja w ofercie pracy.
Z gory wielkie dzieki za odp :)
odp 2017-09-12 10:54
z tego co się orientuje szkolenia są zawsze w Warszawie ( ok 2 tygodni ), hotel , wyzywienie firma zapewnia.
dawos 2017-09-12 11:30
kochaniutka są 2 egzaminy na koniec szkolenia:)
1
Elka 2017-09-13 09:32
ja również dosłam propozycję pracy na stanowisku doradcy. Ile brutto Ci zaproponowali??
O 2017-09-13 11:33
Podstawa 2000 netto , aprowizja w/g progów sprzedażowych w zależności od wielkości miasta.
1
Karolla 2017-09-13 12:12
ja byłam na rozmowie i czekam na odpowiedź. warunki to bezpłatne szkolenie , 2 tygodnie w Warszawie. a w ogłoszeniu nic o tym nie było, żadnych innych szczegółów odnośnie podstawy itp. ogólnie rozmowa spoko ale w sumie to nie wiem kogo szukają, mam wrażenie że po bankowości.
.... 2017-09-13 22:52
nie mogą, domyśl się dlaczego - sam twój post mówi za siebie
1
Asia 2017-09-14 13:18
Właśnie dostałam zaproszenie na szkolenie do Warszawy od 18.09. Jak czytam te wszystkie opinie to jestem szczerze mówiąc zmieszana, ale z drugiej strony, w której pracy od razu jest super i leci z każdej strony kasa. Nie wiem może i jestem naiwna ale mi zaproponowano 2000 netto, plus premie i za szkolenie . Wszystko mam na piśmie więc raczej nic nie powinno odbiegać od tego co mnie poinformowano. Powodzenia marudnikom i życzę pracy bez stresów, jak taką znajdziecie dajcie znać...
O 2017-09-15 09:33
o co chodzi z tą wielkością miasta? obszarowo czy ludność? i jaki to ma wpływ na wynagrodzenie?
Adam 2017-09-15 20:36
Witam, czy ktoś Was, kto ma doświadczenie w pracy w windykacji terenowej , mógłby napisać coś więcej na temat:
- szacunkowych zarobków,
- narzędzi pracy (konkretnie dostępności samochodu),
Pozdrawiam
@Adam 2017-09-16 20:40
Fura , skóra i komóra :) masz podstawę i prowizję od zbiórki . 4 powinieneś zarobić jak jesteś ogarnięty, a powyżej jak soboty będziesz zarywał.
Swój 2017-09-16 20:41
@Adam 2017-09-16 20:40 Fura , skóra i komóra :) masz podstawę i prowizję od zbiórki . 4 powinieneś zarobić jak jesteś ogarnięty, a powyżej jak soboty będziesz zarywał.
Zostaw swoją opinię o eBanknot Polska Grupa Kapitałowa Sp. z o.o. Sp. komandytowa - Michałowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eBanknot Polska Grupa Kapitałowa Sp. z o.o. Sp. komandytowa