brak logo

SysTell S.C.

Poznań

Opinie o SysTell S.C.

janek 2013-12-04 16:11
Firma ok gorzej z Panem Marcinem, lubi się wyżywać na ludziach a [usunięte przez moderatora] to jego sposób radzenia sobie problemami, pracownikami, ma widocznie problemy ze sobą bo jak sobie coś zmyśli to na stałe już mu tak pozostaje, w dodatku każdego próbuje siłą do tego przekonywać, fachowo to się nazywa schizofrenia i urojenia. Bardzo lubi znieważać pracowników[usunięte przez moderatora].
2
przemo 2014-06-25 18:10
Powyższa opinia bardzo słuszna, słyszę na okrągło od ludzi(usunięte przez administratora)
2
student 2014-07-06 09:00
Himalaje tupetu i bezczelności, chociaż nie wiem czy to trafne słowa którymi można opisać tą sytuację.Sys Tell organizuje PRAKTYKI DLA STUDENTÓW ZA DARMO !!
Przy czym wymagania co do wykształcenia zawodowego i praktyki dla osób które mają tam chapać jak osły są znacznie wyższe niż pracowników etatowych. To się nazywa "polskie" perpetuum mobile ... Mieć pracownika doskonale wykształconego który ciągnie projekty w taki sposób że właścicielom firmy opada koparka i to ZA DARMO !!! I niech się cieszy że w ogóle może do pracy przychodzić ... Ja myślę że za to że student może odwalać kupę roboty to powinien jeszcze zapłacić .... po prostu polska paranoja ;-(
2
niki 2015-10-14 21:30
Kim jest Pan Marcin i czy nadal tam pracuje?
student 2015-12-04 10:40
Pan Marcin... to szef - wlasciciel.
1
al 2016-05-04 14:26
Pracowałem z Marcinem jeszcze za czasów Ka2. Stare dzieje. Większych odchyłów nie zauważyłem. Ale tak jak napisałem, to było dawno. Wiele się mogło zmienić.
krakers 2016-05-17 13:30
Poprzednicy - przesadzacie, albo wiele się zmieniło.
Atmosfera w pracy bardzo przyjemna, dużo spotkań integracyjnych, mili ludzie i dobre kontakty z szefami.
Wystarczy tylko chcieć współpracować i potrafić się dogadać.
Tom 2016-05-17 16:32
Ja pracuję tutaj od dwóch lat. Dzisiaj zrobiło się głośno w firmie na temat tych negatywnych komentarzy. Szczerze powiem, że teraz sobie przypominam, iż sam jeden z nich czytałem przed podjęciem pracy. Na rozmowę kwalifikacyjną jednak przyszedłem a wątpliwości przeszły na pierwszym spotkaniu. Do dzisiaj panuje życzliwa i wesoła atmosfera i naprawdę nie wiem skąd się biorą pełne goryczy wpisy.
pawo 2016-06-03 08:52
Pracowałem tu ponad trzy lata. Jak dla mnie było ok. Dobra atmosfera, fajne projekty.
1
Andreas 2016-06-17 10:47
Potwierdzam, fajna współpraca, ciekawe projekty i wyzwania, firma jest bardzo nastawiona na rozwój pracowników, liczne szkolenia, hitem jest ostatnio nasz chillout room :) Wystarczy wejść na stronę SysTell i poczytać aktualności by zobaczyć jaki klimat jest w firmie.
2
Michaiłow z Pułtuska 2016-12-08 12:36
Jak słyszę o tej pseudo firmie to mi się źle robi. Panu Marcinowi słoma z butów wychodzi - traktuje innych ludzi z pogardą i wyższością! Pamiętam jego i jego "przyjaciela" wspólnika jeszcze za czasów gdy SysTell miał siedzibę na ul. Łacina. Podobno już na studiach spędzali dużo czasu razem. Generalnie odradzam tego pracodawce nawet tym, których zaprosili na rozmowę - strata czasu!
1
M 2016-12-08 16:21
To nie jest zadna pseudo firma. Nie rozumiem dlaczego NIEKTORZY ludzie są tak źle nastawieni. Czysta zazdrość ze komuś coś się udało.
1
aka 2016-12-26 21:14
Rekrutowałem się cztery lata temu, więc moja ocena z pewnością nie jest aktualna. Niemniej... mimo iż byłem wówczas programistą z 6 letnim doświadczeniem, zaoferowano mi zarobki 2100 netto. Na rozmowie aż zaniemówiłem z tego powodu. Bzudrnych argumentów mieli multum. Później przez dwa tygodnie wydzwaniali do mnie mówiąc, że pracy za lepszy pieniądz nie dostanę ;). Kwotę podbili max do 2300 ;]. Szkoda słów na taki management.
2
Michaiłow z Pułtuska 2017-01-10 18:42
Fajnie, ze komus sie cos udalo ale powien pamietac ze nie mozna traktowac ludzi jak głupków! Buraki z Was i tyle!
2
fizzy 2017-02-24 16:01
Wystarczy tylko kochać Silverlighta.
2
Stusek 2017-04-14 13:09
Kochajmy ludzi tak szybko odchodzą z ...
2
Opinia 2017-05-11 15:12
Niby jest 16 opinii, ale ich nie widać. Dlaczego nie mogę ich przeczytać? Ktoś mam coś do ukrycia???
3
świadomy 2017-05-12 10:00
Jeszcze niedawno można było je przeczytać. Włos na głowie się jeżył. Może to jest powód.
4
Fakt 2017-05-25 23:35
Co takiego było w usuniętych opiniach, że jeżyły włos na głowie?
3
Systell 2017-05-31 20:50
W dniu wczorajszym po naszym zgłoszeniu do administracji serwisu gowork.pl problemu z wyświetlaniem komentarzy wszystkie zostały przywrócone. Otrzymaliśmy informację od serwisu gowork.pl, że ze względu na błąd techniczny nie wyświetlały się wszystkie komentarze. Podkreślamy jednoznacznie, że nie posiadamy wykupionego profilu firmy w serwisie gowork.pl więc nie mamy żadnego wpływu na wyświetlanie komentarzy.
3
Zainteresowany 2017-06-02 11:13
Chciałem się zatrudnić, ale po wizycie nie zdecydowałem się. Pracownicy i biuro wyglądało jako Call Center.
4
Marek 2017-06-05 17:12
Współpracuje z firmą SyStell od 2015 r. jako zdalny programista, przez jakiś czas miałem również okazję pracować stacjonarnie w siedzibie firmy. O współpracy mogę wyrażać się jedynie pozytywnie, realizuje ciekawe projekty, mogę liczyć na wsparcie merytoryczne, również przelewy są zawsze na czas, a nie jest to regułą we współpracy zleceniodawca-zleceniobiorca.
Sławek 2017-06-05 22:42
Pracowałem dla Systella prawie 4 lata na etacie. Zaczynałem jako tester skończyłem jako programista (moja pierwsza praca). Bardzo zgrany zespół specjalistów o ogromnym doświadczeniu od których wiele się nauczyłem. Duże możliwości rozwoju i liczne okazje do wprowadzania swoich pomysłów w życie.
W zespole atmosfera współpracy - nigdy człowiek nie zostaje z problem sam, zawsze można liczyć na wsparcie od kolegów i/lub szefostwa.

Ogólnie bardzo miło wspominam.
Trainee 2017-06-06 11:20
Jeśli faktycznie nie jest pan @Sławeku panią z HR, to dlaczego Panu już nie pracuje w tej firmie?
2
Sławek 2017-06-06 15:23
@Trainee tak jak pisałem była to moja pierwsza praca. Chciałem zobaczyć jak się pracuje w większej firmie. Może trochę wyjść, ze strefy komfortu, poznać zagadnienia z innej domeny...
2
obserwator 2017-06-07 17:33
Strefa komfortu....kto to pisał☺, ale jest bogiem.
4
KM 2017-06-13 00:15
Nie wiem skąd takie komentarze. Ja widziałem pierwszy komentarz przed moją rekrutacją.. osobiście sądzę że jest on bezpodstawny. Mnie "schizofrenia" Pana Marcina absolutnie nie dotknęła.
Pracę w Systell wspominam bardzo dobrze. Świetni kierownicy, szefowie też i zgrany, bardzo wartościowy zespół.
Warunki pracy wzorowe chyba że ktoś jest "programistą 15k" i ma wymagania nie wiadomo jakie. Jeśli ktoś powiedział że biuro jest jak w call center to jest ignorantem w temacie.. a poza tym ocenianie ludzi po wyglądzie świadczy tylko o oceniającym.
Pracowałem w zespole telco i serwisu w którym zawsze mogłem liczyć na wsparcie w rozwiązywaniu problemów, co jest kluczowym dla morale zespołu i przede wszystkim można się wiele nauczyć. W sumie nie ważne do kogo byś się odezwał czy to do programisty, szefa czy do handlowca, i tak pomoc uzyskałeś.

Pozdrawiam zespół i życzę dalszych sukcesów.
Aha i w zespole współpraca głównie z facetami.. z mojej obecnej perspektywy mimo wszystko ma to więcej zalet niż wad.
Śmiało mogę polecić pracę w tej firmie.
4
Marek 2017-06-21 08:54
Czy Pan KM jest następnym pracownikiem, który już nie pracuje w tej firmie? Skoro było tak dobrze, to dlaczego Pan zmienił pracę?
3
Zostaw swoją opinię o SysTell S.C. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SysTell S.C.